AMSTERDAM AVIO

Cena 349€ / 8 Dana

AMSTERDAM – Jesen 2023.

Cena 349€ / po osobi

 • 4 Dana
 • +18 Godina

4 DANA – 3 NOĆENJA / AVIONOM

30. OKTOBAR – 02. NOVEMBAR 2023.

AMSTERDAM –  jedan od najlepših i najkontroverznijih gradova Evrope, grad tolerancije i različitosti, grad istorije, zabave i kulture! Amsterdam je u isto vreme muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom ali i moderna užurbana prestonica. Bilo da se opredelite za vožnju bicklom pored predivnih kanala, obilaženje čuvenih muzeja, šetnju kroz čuveni Red light district ili uživanje u nekom od velikih noćnih klubova, Amsterdam je grad koji definitivno obećava nezaboravan provod.

1.

1. dan / Beograd – Ajndhoven – Amsterdam:

Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Wizz Air-a u 04:30 časova. Let Wizz Air kompanijom (W64071) za Ajndhoven u 06:40 časova. Sletanje u Ajndhoven u 09:30 časova. Po završetku aerodromskih formalnosti, transfer do Amsterdama do hostela/hotela. Slobodno vreme za osveženje do check in-a. Nakon check in-a sledi prvo upoznavanje sa gradom: Trg Dam, Kraljevska palata, kuća Ane Frank, Leidseplein, Rembrantsplein. Prošetaćemo čuvenom shopping ulicom Kalverstraat i poznatom četvrti crvenih fenjera. Slobodno vreme, individualni povratak u hotel/hostel. Mogućnost organizovanja žurke fakultativno. Noćenje.

2.

2. dan / Amsterdam:

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u očaravajućem Amsterdamu ili fakultativni odlazak na veliku holandsku turu: Dean Haag – sedište holandske vlade i kraljevske porodice. Razgledanje: Palata Mira – Parlament – Mauritshuis. Nastavak vožnje do najlepšeg holandskog grada Delft: poseta tipičnoj radionici čuvene plave keramike – glavni trg i nova crkva (u kojoj su smeštene grobnice holandskih vladara) – stara crkva (grob slikara Ver – Meera). Odlazak do Roterdama – najveće evropske luke i panoramsko razgledanje grada. Povratak u Amsterdam. Noćenje.

3.

3. dan / Amsterdam:

Doručak. Nakon doručka sledi fakultativni odlazak na izlet “Mala holandska tura” (vetrenjače, klompe i sirevi). Posetićemo tipično holandsko selo – Zaanse Schans – poznato po vetrenjačama, kanalima, klompama i siru. Obilazak najpoznatije radionice klompi koje su zaštitni znak Holandije. Nakon obilaska živopisnog sela Zaanse Shans, odlazak do gradića Volendam – poznatog po radionicama klompi, morskim specijalitetima i najlepšoj promenadi Holandije. Povratak u poslepodnevnim časovima gde ćemo imati jedinstvenu priliku da doživimo Amsterdam sa reke! Sledi fakultativni izlet krstarenje kanalima Amsterdama. Uveče izlazak u grad i mogućnost fakultativnog izlaska u neku od diskoteka u Amsterdamu. Noćenje.

4.

4. dan / Amsterdam – Ajndhoven – Beograd:

Doručak. Napuštanje hostela/hotela u ranim jutarnjim satima. Polazak prema aerodromu. Poletanje aviona za Beograd u 10:10 časova (let W64072). Sletanje u Beograd u 12:20 časova. Kraj programa.

ONLINE PRIJAVA – AVIO

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

SMEŠTAJ USLUGA 1/2 1/3 MLT
Hotel New West In 3* ND Popunjeno Popunjeno x
Hostel Hans Brinker ND x x Popunjeno

Legenda: ND – noćenje sa doručkom. MLT – višekrevetni smeštaj.

 • Cene su trenutne, kalkulacija je rađena na dan objavljivanja programa i podložne su promenama ukoliko dođe do poskupljenja avionskih karata, odnosno smeštaja.
 • ***POVRAĆAJ NOVCA SE NE ODNOSI NA AVIO KARTU KOJA JE NEREFUNDABILNA.
 • U cenu je uračunat ručni prtljag (ranac – dimenzija 40x30x20).
 • Putnici obavezno moraju proveriti datume isteka svojih pasoša.
 • Putnici su u obavezi da svoje podatke (ime i prezime) unesu kako je napisano u pasošu.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Povratnu avio kartu sa svim taksama na relaciji Beograd – Ajndhoven – Beograd (direktan let) sa uključenim ručnim prtljagom ( ranac dimenzija 40x30x20),
 • 3 noćenja sa doručkom u višekrevetnim sobama (1/4 i 1/6) u hostelu Hans Brinkeru Amsterdamu ili hotelu New West In 3*,
 • Povratni transfer na relaciji Ajndhoven – Amsterdam – Ajndhoven.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,50€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša).
 • Gradsku boravišnu taksu u Amsterdamu koja je uvedena 01.01.2020. i iznosi 3€ – 5€ po osobi po noći.
 • Fakultativne izlete na destinaciji.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Doplata za prtljag od 10kg ili 20kg na upit.
 • Doplata za mesta u avionu na upit.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 RSD po promeni.
 • Individualne troškove putnika.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 10000 RSD prilikom rezervacije,
  • 5000 RSD 10 dana nakon rezervacije,
  • ostatak mesec dana pre početka aranžmana.
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

***NAPOMENA: POVRAĆAJ NOVCA SE NE ODNOSI NA AVIO KARTU KOJA JE NEREFUNDABILNA.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 5% ako se putovanje otkaže do 120 dana pre početka putovanja,
• 20 % ako se otkaže od 119 do 90 dana pre početka putovanja,
• 50 % ako se otkaže 0d 89 do 60 dana pre početka putovanja,
• 80 % ako se otkaže od 59 do 45 dana pre početka putovanja,
• 100 % ako se otkaže od 44 do pre početka ili u toku putovanja.

HANS BRINKER HOSTEL AMSTERDAM

Nalazi se u centru Amsterdama, na samo 2 minuta hoda od trga Leidseplein. Tramvajska stanica Prinsengraht nalazi se na 450 metara od hostela i nudi veze do Glavne železničke stanice i Muzejske četvrti. Park Vondel je udaljen 8 minuta hoda. U našoj ponudi se nalaze višekrevetne spavaone (od 4 do 6 kreveta) koje sadrže sopstvene toalete i ormariće na zaključavanje za lične stvari. Posteljina i peškiri za telo se dobijaju u hostelu bez doplate. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama. Hostel sadrži bar i underground klub koji radi svake večeri do kasno u noć. DETALJNIJE

Hotel New West Inn 3*

Hotel je smešten u zapadnom delu Amsterdama na nekih 10km od centra grada. Udaljen je 800 metara od tramvajske stanice Hoekenes, od koje se može direktno stići do centra grada. U sklopu hotel se nalazi recepcija, lobi, lobi bar, teretana, restoran i parking. Wi-Fi internet je dostupan u celom hotelu besplatno. Hotel u svom sastavu ima 180 soba. Standardne sobe mogu biti dvokrevetne ili trokrevetne i u svom sastavu imaju: sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, sef, SAT TV i besplatan Wi-Fi. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom. Doručak se u hotelu poslužuje po principu švedskog stola. DETALJNIJE

PANORAMA AMSTERDAM

Panoramsko razgledanje Amsterdama je najbolji način da u jednoj turi vidite najbitnije znamenitosti i delove ovog fascinantnog grada. Prolazimo kroz Muzejsku četvrt, gde se nalaze tri najznačajnija amsterdamska muzeja – Rijks, Stedelijk i Van Gogov muzej, zatim i Južnu osu koja je jedan od najdinamičnijih i najbrže rastućih poslovnih distrikata u Evropi, poznat po modernim neboderima i nizu finansijskih, pravnih i drugih velikih firmi, kao i Olimpijsku i Jevrejsku četvrt. Dve bitne, a potpuno drugačije četvrti u kojima se nalaze i poznati muzej Ane Frank, Olimpijski stadion, Portugalska sinagoga. Turu završavamo panoramom Zapadnih ostrva iza Centralne stanice koja su nekada bila glavni centar trgovačkih aktivnosti Amsterdama, a danas se tu nalazi mnoštvo starih skladišnih zgrada, brodogradilišta i kranova, koji podsećaju na bogatu pomorsku istoriju Amsterdama, a takođe ovo područje je poznato po svojim slatkim restoranima, kafićima i umetničkim galerijama

VELIKA HOLANDSKA TURA

Prilika da upoznate malu, a opet veliku Holandiju – jednu od najmanjih, ali najgušće naseljenih zemalja Evrope! Moderni Roterdam – grad futurističke vizure, dom najveće evropske luke. Otmeni Hag – grad bogate istorije, kulture, umetnosti i diplomatije, sa mnogo zanimljivih mesta za posetu i otkrivanje, pun parkova i klasičnih fasada, oduzeće Vam dah i razbiti predrasudu o gradu. Velika Holandska tura ne bi bila potpuna bez posete Delfta, gradu poznatom po plavo-belom porcelanu, jedinstvenoj istorijskoj arhitekturi i Vermerovom muzeju.

MALA HOLANDSKA TURA

Jedinstvena prilika da posetite živopisno seoce Zaanse Schans koje se nalazi nedaleko od grada Zaandam – poznatog po vetrenjačama, radionicama za izradu tradicionalnih holandskih klompi, koje su zaštitni znak Holandije, sirevima i tipičnim holandskim drvenim kućicama. Nakon obilaska odlazak do ribarskog gradića Volendam. Gradić se nalazi na obali jezera Markermeer, severno od Amsterdama, poznat po ribljim speciljalitetima i najlepšoj promenadi Holandije.

KRSTARENJE AMSTELOM

Krstarenje rekom Amstel je jedno od najlepših iskustava koje možete doživeti u Amsterdamu, glavnom gradu Holandije. Amstel je reka koja protiče kroz grad i ima važnu istorijsku ulogu i dosta je uticala na njegov razvoj. Ovo iskustvo vam pruža nezaboravne poglede na grad i omogućava vam da se opustite i uživate u prelepom okruženju. Krstarenje rekom Amstel pruža vam priliku da vidite Amsterdam iz potpuno drugačije perspektive.Uzimajući u obzir njegove živopisne vodene kanale i arhitektonsku baštinu, krstarenje rekom Amstel je jedan od najlepših načina da doživite Amsterdam. Na ovom krstarenju možete uživati u prelepim panoramskim pogledima na znamenitosti grada koje su još od XVII veka holadnski vladari voleli da pokazuju svojim gostima na isti način.

ŽURKE AMSTERDAM

Posle celodnevnog uživanja u čarima Amsterdama, slažete li se da treba da se malo opustimo i da upoznamo noćni život Amsterdama, đuskajući do sitnih sati, naoružamo dobrim raspoloženjem i uspomenama koje ćemo poneti sa sobom?

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit