AMSTERDAM

PRAG – AMSTERDAM – BERLIN

Cena 249€ / 8 Dana

AMSTERDAM – Jesen 2023.

PRAG – AMSTERDAM – BERLIN

Cena 249€ / po osobi

 • 8 Dana
 • +18 Godina

8 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

28. OKTOBAR – 04. NOVEMBAR 2023. – POPUNJENO

12. NOVEMBAR – 19. NOVEMBAR 2023.

BERLIN –  ponovo otkrivena i ujedinjena prestonica Nemačke i Evrope, fascinira svojom veličinom i mnogim izuzetnim istorijskim spomenicima. Smešten na rekama Spree i Havel na severoistoku Nemačke i sa 3,5 miliona stanovnika spada u najveće gradove Evrope. Duga istorija nemačkog naroda, nekad ponosna i slavna, a nekad tragična i tužna, najbolje se oseća u Berlinu. Brojni posetioci su oduševljeni znamenitostima iz vremena carskog Berlina, “ožiljcima” iz vremena nacizma i simbolima podeljenog grada i naroda između kapitalističkog Zapada i komunističkog Istoka.

AMSTERDAM –  jedan od najlepših i najkontroverznijih gradova Evrope, grad tolerancije i različitosti, grad istorije, zabave i kulture! Amsterdam je u isto vreme muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom ali i moderna užurbana prestonica. Bilo da se opredelite za vožnju bicklom pored predivnih kanala, obilaženje čuvenih muzeja, šetnju kroz čuveni Red light district ili uživanje u nekom od velikih noćnih klubova, Amsterdam je grad koji definitivno obećava nezaboravan provod.

PRAG jedan od najpopularnijih gradova u istočnoj Evropi. Njegova privlačnost je u 600 godina staroj arhitekturi netaknutoj tokom ratova. Centar grada je pod zaštitom UNESCO-a. Grad sagrađen pokraj reke Vltave, nikada nije prestao da očarava posetioce, slikare, fotografe i pesnike. Idealno je mesto za zaljubljene i za one koji žele da se zaljube. Tako se priča, proverite…

1.

1. dan / Beograd – Srbija – Mađarska – Slovačka:

Polazak sa glavne beogradske autobuske stanice BAS u popodnevnim časovima. Pred nama je noćna vožnja preko Srbije, Mađarske i Slovačke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.

2. dan / Češka, PRAG:

Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Sledi info tura ili fakultativno panoramsko razgledanje grada u pratnji lokalno vodiča (Staro mesto – Karlov most, Trg Malteških vitezova, bista Karla IV, Staromestski trg, astrološki sat Orloj, gradska većnica, crkva Sv.Tina, spomenik Janu Husu, Celetna ulica, Karlov univerzitet, Vaclavski trg).U popodnevnim časovima mogućnost fakultativnog razgledanja ovog veličanstvenog grada sa reke – krstarenje brodom po Vltavi. Nakon krstarenja slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Holandiju u večernjim časovima.

3.

3. dan / Holandija, AMSTERDAM:

Dolazak u Amsterdam u jutarnjim časovima nakon čega sledi info tura ili fakultativno panoramsko razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča: Trg Dam, Kraljevska palata, kuća Ane Frank, Leidseplein, Rembrantsplein. Prošetaćemo čuvenom shopping ulicom Kalverstraat i poznatom četvrti crvenih fenjera. Check in u hostel do 15h. Nakon smeštanja u hostel/hotel sledi slobodno vreme. U večernjim satima odlazak na fakultativnu žurku u noćnom klubu. Noćenje.

4.

4. dan / Holandija, AMSTERDAM:

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u očaravajućem Amsterdamu ili fakultativni odlazak na „Veliku holandsku turu: Dean Haag – sedište holandske vlade i kraljevske porodice. Razgledanje: Palata Mira – Parlament – Mauritshuis. Nastavak vožnje do Roterdama – najveće evropske luke i panoramsko razgledanje grada. Povratak u Amsterdam. U večernjim satima odlazak na fakultativnu žurku u noćnom klubu. Noćenje.

5.

5. dan / Holandija, AMSTERDAM:

Doručak. Nakon doručka sledi fakultativni odlazak na izlet „Mala holandska tura“ (vetrenjače, klompe i sirevi). Posetićemo tipično holandsko selo – Zaanse Schans – poznato po vetrenjačama, kanalima, klompama i siru. Obilazak najpoznatije radionice klompi koje su zaštitni znak Holandije. Nakon obilaska živopisnog sela Zaanse Shans, odlazak do gradića Volendam – poznatog po radionicama klompi, morskim specijalitetima i najlepšoj promenadi Holandije. Povratak u Amsterdam. Noćenje.

6.

6. dan / Holandija – Nemačka:

Doručak. Napuštanje hostela. Slobodno vreme za istraživanje i uživanje u jedinstvenom gradu. Preporučujemo da vreme iskoristite za neku od zaboravljenih amsterdamskih aktivnosti poput: individualne posete pijacama Albert Kajp ili čuvenom Vaterlu, obilazak amsterdamskog Zoološkog vrta Artis, kafa na Spui-u, ili vožnja bicikla. U poslepodnevnim časovima ćemo imati jedinstvenu priliku da doživimo Amsterdam sa reke! Sledi fakultativni izlet krstarenje kanalima Amsterdama. U kasnim večernjim satima polazak za Berlin.

7.

7. dan / Nemačka, BERLIN:

Dolazak u Berlin u jutarnjim satima. U prestonici Nemačke pravimo devetočasovnu pauzu i upoznajemo se sa glavnim turističkim znamenitostima tokom fakultativnog panoramskog razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča (centralnim trgovima i ulicama upoznajemo Berlin: Alexanderplatz, Muzejsko ostrvo, bulevar Unter Den Linden, Brandenburška kapija.). Po završetku panoramskog razgledanja grada sledi slobodno vreme do polaska za Srbiju sa usputnim zadržavanjima radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

8.

8. dan / Srbija – BEOGRAD:

Dolazak u Beograd u podnevnim časovima. Kraj programa.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI:

SMEŠTAJ USLUGA polazak: 12.11.2023.
povratak: 19.11.2023.
Hostel Hans Brinker ND mlt 249€
popunjeno
Hotel Meininger Amstel 3*
ND mlt 259€
popunjeno

Legenda: ND – noćenje sa doručkom. MLT – višekrevetni smeštaj.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Novog Sada, Niša i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Niša ili Kragujevca (ukoliko ima dovoljno zainteresovanih) je 10€, umanjenje za prevoz iz Novog Sada 5€. Napomena: Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Odaberite svoje omiljeno sedište unapred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 15€ po sedištu. Sedišta iznad vozača “izlog” doplata 20€.
 • Umanjenje za sopstveni prevoz – 20€.
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Vanlinijski prevoz autobusom na navedenim relacijama prema programu (visokopodni ili dabldeker, ac, tv, dvd, prosečne udobnosti).
 • 3 noćenja sa doručkom u višekrevetnim sobama u hostelu Hans Brinker (1/4, 1/6 i 1/8) i u (1/2 i 1/3) sobama u hotelu No Name 2*/3* u Amsterdamu,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,50€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša).
 • Gradsku boravišnu taksu u Amsterdamu koja je uvedena 01.01.2020. i iznosi 3€ – 5€ po osobi po noći.
 • Fakultativne izlete na destinaciji.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 RSD po promeni.
 • Individualne troškove putnika.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 1000 RSD prilikom rezervacije,
  • 2000 RSD do 01.09.2023.
  • 3000 RSD do 15.09.2023.
  • ostatak mesec dana pre početka aranžmana.
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 5% ako se putovanje otkaže do 120 dana pre početka putovanja,
• 20 % ako se otkaže od 119 do 90 dana pre početka putovanja,
• 50 % ako se otkaže 0d 89 do 60 dana pre početka putovanja,
• 80 % ako se otkaže od 59 do 45 dana pre početka putovanja,
• 100 % ako se otkaže od 44 do pre početka ili u toku putovanja.

HANS BRINKER HOSTEL AMSTERDAM

Nalazi se u centru Amsterdama, na samo 2 minuta hoda od trga Leidseplein. Tramvajska stanica Prinsengraht nalazi se na 450 metara od hostela i nudi veze do Glavne železničke stanice i Muzejske četvrti. Park Vondel je udaljen 8 minuta hoda. U našoj ponudi se nalaze višekrevetne spavaone (od 4 do 6 kreveta) koje sadrže sopstvene toalete i ormariće na zaključavanje za lične stvari. Posteljina i peškiri za telo se dobijaju u hostelu bez doplate. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama. Hostel sadrži bar i underground klub koji radi svake večeri do kasno u noć. DETALJNIJE

Hotel New West Inn 3*

Hotel je smešten u zapadnom delu Amsterdama na nekih 10km od centra grada. Udaljen je 800 metara od tramvajske stanice Hoekenes, od koje se može direktno stići do centra grada. U sklopu hotel se nalazi recepcija, lobi, lobi bar, teretana, restoran i parking. Wi-Fi internet je dostupan u celom hotelu besplatno. Hotel u svom sastavu ima 180 soba. Standardne sobe mogu biti dvokrevetne ili trokrevetne i u svom sastavu imaju: sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, sef, SAT TV i besplatan Wi-Fi. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom. Doručak se u hotelu poslužuje po principu švedskog stola. DETALJNIJE

Hotel Meinninger Amstel 3*

Hotel je smešten u jugoistočnom delu Amsterdama na nekih 6km od centra grada. Udaljen je 100metara od železničke stanice Amsterdam Amstel od koje se može direktno stići do centra grada. U sklopu hotel se nalazi recepcija, lobi, lobi bar, igraonica (uz doplatu), prostorija za prtljag (uz doplatu) restoran i parking. Wi-Fi internet je dostupan u celom hotelu besplatno. Hotel u svom sastavu ima 185 soba. Standardne sobe mogu biti četvorokrevetno, petokrevetne ili šestokrevetne i u svom sastavu imaju: sopstveno kupatilo sa fenom za kosu, radni sto, SAT TV i besplatan Wi-Fi.  Usluga je na bazi noćenja sa doručkom. Doručak se u hotelu poslužuje po principu švedskog stola. DETALJNIJE

PANORAMA PRAG

Po dolasku u Prag, krećemo panoramsko i pešačko razgledanje grada: Praškog dvorca na Hradčanima, panorama Stare kraljevske palate i zgrade predsedničke rezidencije. Poseta katedrali Svetog Vita. Šetnja Malom Stranom i prelazak preko najstarijeg gradskog mosta – Karlovog mosta koji povezuje dva dela grada. Most krasi čak 30 statua religijske tematike među kojima je najpoznatija statua svetog Jana Nepomuka. Šetnja Karlovom ulicom i Starim Mestom, prolazak kroz Jevrejsku četvrt. Obilazak se završava na Starogradskom trgu gde se nalazi Većnica, Tinska crkva i stari astronomski sat koji je ujedno i simbol Praga.

KRSTARENJE VLTAVOM

Nakon istraživanja grada ovo je jedinstvena prilika da svu lepotu zlatnog Praga i njegovih mostova doživite sa reke. U ugodnom ambijentu dok veliki broj istorijskih spomenika lagano promiču i zvukove Smetanine muzike, možete da se opustite i uživate.

PANORAMA AMSTERDAM

Panoramsko razgledanje Amsterdama je najbolji način da u jednoj turi vidite najbitnije znamenitosti i delove ovog fascinantnog grada. Prolazimo kroz Muzejsku četvrt, gde se nalaze tri najznačajnija amsterdamska muzeja – Rijks, Stedelijk i Van Gogov muzej, zatim i Južnu osu koja je jedan od najdinamičnijih i najbrže rastućih poslovnih distrikata u Evropi, poznat po modernim neboderima i nizu finansijskih, pravnih i drugih velikih firmi, kao i Olimpijsku i Jevrejsku četvrt. Dve bitne, a potpuno drugačije četvrti u kojima se nalaze i poznati muzej Ane Frank, Olimpijski stadion, Portugalska sinagoga. Turu završavamo panoramom Zapadnih ostrva iza Centralne stanice koja su nekada bila glavni centar trgovačkih aktivnosti Amsterdama, a danas se tu nalazi mnoštvo starih skladišnih zgrada, brodogradilišta i kranova, koji podsećaju na bogatu pomorsku istoriju Amsterdama, a takođe ovo područje je poznato po svojim slatkim restoranima, kafićima i umetničkim galerijama

VELIKA HOLANDSKA TURA

Prilika da upoznate malu, a opet veliku Holandiju – jednu od najmanjih, ali najgušće naseljenih zemalja Evrope! Moderni Roterdam – grad futurističke vizure, dom najveće evropske luke. Otmeni Hag – grad bogate istorije, kulture, umetnosti i diplomatije, sa mnogo zanimljivih mesta za posetu i otkrivanje, pun parkova i klasičnih fasada, oduzeće Vam dah i razbiti predrasudu o gradu. Posetićemo i Ševeningen, primorsko letovalište u blizini Haga, semšteno na obali Severnog mora. Velika Holandska tura ne bi bila potpuna bez posete Delfta, gradu poznatom po plavo-belom porcelanu, jedinstvenoj istorijskoj arhitekturi i Vermerovom muzeju.

MALA HOLANDSKA TURA

Jedinstvena prilika da posetite živopisno seoce Zaanse Schans koje se nalazi nedaleko od grada Zaandam – poznatog po vetrenjačama, radionicama za izradu tradicionalnih holandskih klompi, koje su zaštitni znak Holandije, sirevima i tipičnim holandskim drvenim kućicama. Nakon obilaska odlazak do ribarskog gradića Volendam. Gradić se nalazi na obali jezera Markermeer, severno od Amsterdama, poznat po ribljim speciljalitetima i najlepšoj promenadi Holandije.

KRSTARENJE AMSTELOM

Krstarenje rekom Amstel je jedno od najlepših iskustava koje možete doživeti u Amsterdamu, glavnom gradu Holandije. Amstel je reka koja protiče kroz grad i ima važnu istorijsku ulogu i dosta je uticala na njegov razvoj. Ovo iskustvo vam pruža nezaboravne poglede na grad i omogućava vam da se opustite i uživate u prelepom okruženju. Krstarenje rekom Amstel pruža vam priliku da vidite Amsterdam iz potpuno drugačije perspektive.Uzimajući u obzir njegove živopisne vodene kanale i arhitektonsku baštinu, krstarenje rekom Amstel je jedan od najlepših načina da doživite Amsterdam. Na ovom krstarenju možete uživati u prelepim panoramskim pogledima na znamenitosti grada koje su još od XVII veka holadnski vladari voleli da pokazuju svojim gostima na isti način.

PANORAMA BERLINA

Doživite Berlin, grad istorije, kulture i slobode. Otkrijte najzanimljivije priče na obalama reke Špreje, uz panoramsko i pešačko razgledanje glavnih znamenitosti grada poput spomenika boginje pobede -Zlatna Elza, nove železničke stanice, Nemački parlament koji je smešten u zgradi Rajhstaga, Brandenburške kapije, ulice “Unter den Linden”, istočne galerije sa ostacima Berlinskog zida, TV-kule, Katedrale, Trg Aleksandar, Gradske većnice, “Checkpoint Charlie”, Trg Potsdam i mnoge druge znamenitosti.

ŽURKE AMSTERDAM

Posle celodnevnog uživanja u čarima Amsterdama, slažete li se da treba da se malo opustimo i da upoznamo noćni život Amsterdama, đuskajući do sitnih sati, naoružamo dobrim raspoloženjem i uspomenama koje ćemo poneti sa sobom?

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit