Apartmani NECOU

Apartmani NECOU

Apartmani se nalaze u centru skijališta, 800 m od Le Median apartmana. 3 m od bus stanice i 200 – 400 m od ski staze.

Apartman za 4 osobe 2* u kategoriji 2 Zlatne pahuljice. Sastoji se od dve odvojene sobe od po 25m2 . Kreveti su na razvlačenje i sprat/bračni. Kuhinja je opremljena mikrotalasnom, tosterom, kuvalom, frižiderom i mašinom za sudove. Kupatilo ima kadu i WC. Apatman poseduje balkon / terasu, TV, stalak za skije. Svaka soba ima tepih. Nalazi se na šestom spratu u zgradi sa liftom. Zabranjeno pušenje. Ljubimci nisu dozvoljeni.

Apartman za 4 osobe 3* u kategoriji 3 Zlatne pahuljice. Izuzetno prijatan i komotan apartman. Sastoji se od dve odvojene sobe od po 27m2 . Kreveti su na razvlačenje i sprat/bračni. Kuhinja je opremljena mikrotalasnom, tosterom, kuvalom, frižiderom i mašinom za sudove. Kupatilo ima kadu i WC. Apatman poseduje balkon / terasu, TV, stalak za skije. Svaka soba ima tepih. Nalazi se na šestom spratu u zgradi sa liftom. Zabranjeno pušenje. Ljubimci nisu dozvoljeni.

Duplex apartman za 6 osoba sasstoji se od dve odvjene sobe i jedne kabine. Kreveti su na razvlačenje, sprat i 1 bračni. Kuhinja je opremljena mikrotalasnom, tosterom, kuvalom, frižiderom i mašinom za sudove. U smeštaju se nalaze 2 WC-a i kupatio sa kadom. Apatman poseduje balkon / terasu, TV, stalak za skije. Svaka soba ima tepih. Nalazi se na osmom spratu u zgradi sa liftom. Ima pogled na istok i zapad. Zabranjeno pušenje. Ljubimci nisu dozvoljeni.