BANSKO

8 dana / 7 noćenja

od 179€ / 8 dana

Bansko – Skijanje 2023.

Cena od 179€ / po osobi

 •  8 dana
 • +16 Godina

11 – 18. februar 2023.
18 – 25. februar 2023.
25. febuar – 04. mart 2023.

8 DANA – 7 NOĆENJA

Za sve one koji su ove zime raspoloženi za putovanje, imamo interesantan predlog. Vodimo vas u grad u jugozapadnom delu Bugarske, Bansko. Bansko je najpopularniji ski centar u Bugarskoj sa najdužim ski stazama i bogatom istorijom. Bansko se nalazi na nadmorskoj visini od 925 metara u podnožju planine i nacionalnog parka Pirin.

Ukoliko ste ljubitelj skijanja, provoda i prijatnog okruženja Bansko je savršen izbor za vas. Spoj planinskog sjaja i prijatne bugarske kulture učiniće vam ovogodišnje zimovanje nezaboravnim. Bansko je pravi izbor za sve ljubitelje naših prostora, jer ostajete u srcu Balkana, a osećete se kao da se nalazite na Apeninima.

Opšte informacije o Banskom

Grad Bansko je udaljen od Beograda 540 kilometara, dok je od Sofije, glavnog grada Bugarske, udaljen tek 150 kilometara, što znači da je ovo mesto na veoma dobrom geografskom položaju.

Bansko pripada nacionalnom parku Pirin od 1983. godine, kada je spojen sa odvojenim delom parka Viren. Od 1983. godine Nacionalni park Pirin upisan je u UNESCO spisak mesta svetske baštine u Evropi. S obzirom da Bansko pripada ovom spisku, mesto je popularno i za strane turiste, pa se nemojte začuditi ukoliko u mestu ne budete sretali samo lokalno stanovništvo.

Bansko skijanje

Ski centar Bansko poseduje 75 kilometara uređenih staza, 90% staza pokriveno je mašinama za osnežavanje, pa čak i kada nema priorodnog snega, tu je onaj veštački koji daje planini potreban sjaj i lepotu. Takođe deo staza koji je pokriven mašinama za veštački sneg je pod svetlima pa je pogodan za noćnu vožnju.

Najviša tačka ski centra je 2560 metara i nosi naziv Todorka., dok je najniža tačka ski centra na 1000 metara, a odmah ispod nje nalazi se grad Bansko.

Još jedna potvrda da je Ski centar Bansko na vrhunskom nivou jeste i to što se na njemu održavaju ski i snoubord trke u okviru FIS internacionalnog kupa. Od sezone 2007/08 Bansko je uvršteno u stalni kalendar internacionalnih takmičenja, a najveće priznanje jeste održavanje FIS takmičenja. Fis takmičenje sakuplja najbolje skijaše iz Evrope i sveta, a tokom 2023. godine održava se i svetski šampionat za juniore u snoubordu.

Zimska sezona se za sve skijaše otvara sredinom decembra, par dana pre početka zimskog godišnjeg doba i traje tokom čitave zime, jer je završnica sezone obično sredinom aprila. Na dan otvaranja sezone Ski centar Bansko obično organizuje koncerte i razne atrakcije kako bi uveličao ovaj događaj.

Ski staze Bansko

Iskusne skijaše, ali i one koji tek počinju sa skijanjem sigurno će zanimati kakve to staze poseduje Ski centar Bansko i koje su one težine. Bansko trenutno poseduje 18 obeleženih ski staza, od kojih je čak 6 obeleženo plavom bojom, što znači da su te staze namenjene početnicima ili onima koji nisu dugo skijali i sada nisu baš najsigurniji.

Ski staze koje su trenutno obeležene plavom bojom su: Kolarski, Plato 1 , Shiligarnik 1, Shiligarnik 2, Plato 2 i Chalin Valog 1 koji je jednim delom obeležen plavom, a jednim delom crnom bojom. Dodatno tu su i dve ski staze (Ski road 1 i Ski road 2) koje nisu opasne i odgovaraju većini skijaša.

Osam staza obeleženo je crvenom bojom i one se preporučuju nešto iskusnijim i sigurnijim skijašima, onima koji nisu početnici. Staze koje su obeležene crvenom bojom su: Banderitsa, Balkaniada, Todorka, Stara pista, Ulen, Strazhite, Tsarna Mogila, Chalin Valog 2.

Staze koje su obeležene crnom bojom su najteže za skijanje i preporučuju se samo profesionalcima i veštim skijašima. Ski centar Bansko poseduje samo jednu ovakvu stazu, a to je ski staza Tomba. Ski staza Tomba obeležena je brojevima 9 i 9a i nosi naziv po čuvenom skijašu Albertu Tombi.

Detaljnu mapu sa pozicijama,ukrštanjem staza i vertikalnim transportom možete pronaći ovde.

Ski pass

Aranžman koji kupujete preko naše agencije ne uključuje ski pass, pa je potrebno dokupiti ga. Ski centar Bansko pre početka sezone prodaje celosezonski ski pass, a nakon toga je moguće kupiti i poludnevne, jednodnevne, dvodnevne, trodnevne i još mnogo sličnih karata koje važe i do 13 dana, pa možete biti sigurni da će vam za ceo boravak u Banskom biti dovoljan samo jedan tip ski passa. Cene se obično obrazuju pred samu sezonu, a sve informacije o kartama, cenama i kupovini biće dostupne na sajtu Ski centra Bansko i na sledećem linku.

Vertikalni transport

Kako bi skijaši nesmetano i lako mogli da dođu do staza Ski centar Bansko obezbedio je nekoliko vrsta vertikalnog transporta. Najpopularnija je gondola, a ski centar Bansko za sada poseduje samo jednu. Osim gondole tu su i 2 šestoseda, 6 četvoroseda i jedan dvosed.

Gondola Bansko

Bilo da ste strastveni skijaš ili samo uživate u zimskim čarolijama planinskog snega naša preporuka je da se provozate gondolom. U jednoj kabini istovremeno se mogu prevoziti čak 8 osoba. Gondola kreće sa najniže tačke Banskog i prelazi put dužinom od 6000 metara, ali vas prevozi tek 600 metara u vis, a s obzirom da je mesto polaska na nekih 1000 metara gondolom ćete doći do 1600 metara nadmorske visine. Dakle da biste došli do neke više tačke i strmije staze za skijanje ili do najviše tačke ski centra osim gondole potrebni su vam i dodatni transportni liftovi kao što su šestosedi, četvorosedi ili dvosedi.

Šestosedi, četvorosedi i dvosedi

Najviša tačka do koje možete doći vertikalnim transportom jeste 2560 metara. Do nje možete doći ako koristite četvorosede Plato i Banderitza 2, dok će vas šestosed Todorka odvesti tek malo niže od četvoroseda. Ovaj šestosed nosi ime po jednom od vrhova planine Pirin, koji je inače visok 2746 metara.

T-bar ski liftovi

Oni koji imaju avanturistički duh, ali i početnici koji vole da isprobaju nešto novo upustiće se u vožnju T-bar ski liftom (tanjirom). Najduži ski lift dužine je 802 metra i može da preveze gotovo 1000 skijaša na sat. Ski centar Bansko poseduje 4 ovakva lifta, a takođe poseduje i jedan baby ski lift koji je dugačak tek 100 metara i prilagođen je mališanima.

Vremenska prognoza i snežni dani

Klima u Banskom je pretežno kontinentalna sa primesama planinske klime zbog same nadmorske visine na kojoj se ovo mesto nalazi.

Prosečna temperatura u Banskom tokom decembra iznosi 0 stepeni Celzijusa, tokom januara temperatura pada na -2 stepena Celzijusa, u februaru se vraća na neki prosek od 0 stepeni, a u martu prosečna temperatura prelazi u plus i tada je 2 stepena Celzijusa.

Treba i napomenuti da je temperatura u samom Banskom znatno viša od temperature na najvišoj tački ski centra Todorki gde temperatura može biti niža i preko 10 stepeni Celzijusa. Baš zbog ovoga treba biti veoma spreman pre odlaska na zimovanje, a ukoliko ne možete da ponesete svu ski i zimsku opremu slobodno se možete opredeliti i za kupovinu u ski centru.

S obzirom da Bansko ima mašine za osnežavanje ski staza gosti mogu biti bez brige jer je sneg prisutan tokom čitave sezone, mada je definitivno lepši osećaj kada kroz svoj prozor možete videti kako pada sneg. Prema podacima kojima raspolože specijalizovani meteorološki sajt „Snow-forecast“ u Banskom najviše snega pada tokom marta. U martu prosečno pada 23 centimetara snega nedeljno, a sneg pada čak 3.5 dana nedeljno. Tokom meseca februara na nedeljnom nivou prosečno pada 17 centimetara snega uz 3.2 snežna dana prosečno. Najmanje snega pada tokom decembra i aprila, što znači da je u samoj sezoni velika mogućnost da vas sneg dočeka čak i na ulicama Banskog.

Smeštaj u Banskom

Turistuma koji se odluče za odsedanje u Banskom dostupan je veliki broj hotelskih jedinica, apartmana i privatnog smeštaja. Hoteli su uglavnom u rasponu od 3 do 5 zvezdica i pružaju kvalitetan smeštaj i udobnost. Naravno, kako broj zvezdica raste, raste i cena, ali se naša agencija potrdila da svojim korisnicima obezbedi smeštaj na visokom nivou uz povoljne cene.

Naša agencija nudi čak četiri smeštajne jedinice, a na vama je da odaberete koja vam smeštajna jedinica deluje najzgodnije za zimski aranžman. Hoteli u kojima odsedaju korisnici naše agencije i obeleženi su kategorijom od 3 zvezdice su Hotel Dumanov i Hotel Olymp, dok su hoteli koji su obeleženi sa 4 zvezdica Hotel Mountain Paradise i Hotel Gardenia. Preko naše agencije možete rezervisati najam smeštaja sa noćenjem, kao i najam smeštaja uz doručak koji nude baš svi hoteli koje imamo u ponudi.

Hotel Dumanov nudi najam smeštaja sa noćenjem ili najam smeštaja uz doručak. Ovaj predivan Hotel nalazi se na sjajnoj lokaciji, veoma blizu ski lifta i gondole koja je udaljena tek 400 metara od hotela. Posetioci ovog hotela obično hvale i to što u okviru hotela možete pronaći i prodavnicu, ali i tavernu u kojoj je hrana više nego izvrsna. Sve sobe poseduju balkon i opremljene su savremenim nameštajem. Oni koji vole dodatan vid zabave u hotelu mogu pronaći i saunu, stolove za stoni tenis, mašine za trening i slično.

Hotel Olymp nudi najam smeštaja uz doručak koji je uglavnom na bazi švedskog stola. Nalazi se na 10 minuta hoda od centra Banskog, u blizini autobuske stanice. Gostima je na raspolaganju korišćenje SPA centra, a hotel poseduje i otvoreni bazen koji možete koristiti ukoliko posetite hotel u letnjem periodu. Sobe u hotelu su veoma dobro opremljene, a gosti često hvale uslugu ovog hotela kao izrazito ljubaznu.

Hotel Mountain Paradise nije bez razloga obeležen sa 4 zvezdice. Ovaj hotel može se pohvaliti izrazito modernim nameštajem, prelepim kupatilom i balkonom sa koga se pruža savršen pogled na planinu Pirin. Hotel poseduje SPA centar za relaksaciju i zatvoreni bazen, a obično je radno vreme ovih usluga do 19 časova. Gondola se nalazi na 5 minuta pešačenja od hotela, a hotel čak nudi i prevoz do gondole besplatno po unapred određenom rasporedu kretanja. Preko naše agencije možete obezbediti najam noćenja uz doručak u ovom hotelu.

Hotel Gardenia se nalazi pored gradskog parka u neposrednoj blizini centra starog dela grada i pešačke zone. Ovaj hotel je idealan i za one koji u Bansko nisu došli striktno radi skijanja, već žele da uživaju u zimskim čarolijama i provodu. Apartmani su čisti i opremljeni modernim nameštajem sa ogromnim udobnim krevetima.Gosti obično hvale raznovrsnost i lepotu doručka, kao i ljubaznost i predusretljivost osoblja. U našoj agenciji možete rezervisati noćenja sa doručkom u ovom prelepom hotelu koji je obeležen kategorijom od 4 zevzdica.

Šta treba posetiti u Banskom?

Osim skijanja i prelepog planinskog pogleda preporuka je da obiđete Bansko i upoznate se sa kulturom ovog grada i njegovim znamenitostima.

Predlažemo da u Banskom posetite i crkvu Svete Trojice koja je izgrađena još 1835. godine od strane lokalnog stanovništva. U blizini crkve nalazi se i muzej pod nazivom „Velianova kuća“ koja je sagrađena još za vreme 18. veka. Kuća je sagrađena od kamena i drveta, a unutrašnjost kuće oslikana je freskama i dekorisana je u stilu kasnog srednjeg veka.

Preporuka je i da prošetate starim gradom i starim ulicama gde ćete sresti još kuća koje su izgrađene u 18. i 19. veku.

Zabava u Banskom

Iako ljudi u Bansko prevashodno dolaze zbog skijanja i zimovanja obično im je potrebna dodatna doza zabave kako ostatak vremena ne bi provodili u apartmanu. Zbog toga pokušaćemo da izdvojimo neke od glavnih izvora zabave u ovom mestu.

Restorani, hrana i piće

Ski centar Bansko, kao i samo mesto Bansko, bogati su restoranima domaće i etno kulture. Pojedini hoteli u okviru svoje ponude nude i restorane ili taverne koji će raznovrsnom hranom domaće i strane kuhinje dotaći vaše čulo ukusa.

Bansko se može pohvaliti i sopstvenim modelom kuhinje, gde se često pripremaju jela koja su dobro skuvana ili prokrčkana. Ukoliko boravite u Banskom preporučujemo vam da probate njhova jela. Prvo jelo na listi preporuka definitivno je Banska kapama. Ovo jelo priprema se u zemljanim i glinenim posudama, a glavni sastojci jesu kupus, pirinač, kobasica i još dosta mesa (npr slanina). Već propržen pirinač ređa se na listove kupusa, a svemu se dodaje i meso. Tajna ovog jela je što se peče oko pola sata dok ne provri, a nakon toga se krčka na nižoj temperaturi čak i do 4 sata. Osim kapame preporučujemo vam i da probate bansku kobasicu poznatu i pod nazivom banska krvavica.

Većinu ovih jela možete pronaći u restoranu „Etno“, a ukoliko ste ljubitelj strane kuhinje hranu možete potražiti u restoranu „VIP Room“. Takođe, tamošnji meštani kažu da Bansko ima više od 90 mehana. U mehanama su cene obično pristupačne, a preporuka je da uz domaće jelo naručite i vino ili rakiju.

Noćni život

Kada završite sa skijanjem ili obilaženjem Banskog osim restorana tu su i noćni klubovi, barovi i pabovi. Od pabova treba posebno izdvojiti „Queens Pub Bansko“ koji radi čak do 4 sata posle ponoći i često organizuje svirke uživo, a u pabu možete pronaći široku ponudu pića i hrane. Turistima je zanimljiv i „Morris bar“ koji isključivo služi piće, a za ljubitelje hrane, pića i muzike tu je i „Pirin 75“ koji je takođe otvoren do 4 sata posle ponoći.

Sport

Osim skijanja u Banskom se možete baviti i drugim sportovima. Za ljubitelje sportova u zatvorenim prostorima tu su kuglane i bilijarski stolovi. Sto za bilijar često se može pronaći u hotelima, dok je kuglana prisutna samo u dva hotela (Astera i Strazhite). Neki od hotela takođe nude i uslugu teretane ili poseduju nekoliko sprava, a u samom gradu možete pronaći i komercijalne teretane pa vam trening neće nedostajati.

Koja mesta u blizini Banskog treba obići?

Kada se nađete na zimovanju u Banskom osim skijanja treba razmišljati i o mogućnostima koje vam se pružaju, a ukoliko volite da obilazite i lokacije u blizini mesta na kom odsedate potrudićemo se da vam preporučimo nekoliko mesta.

Razlog

Najbliži Banskom je grad Razlog i nalazi se na tek 6 kilometara udaljenosti. Ovaj grad je tek malo veći od Banskog i u njemu živi 13 hiljada stanovnika, ali je malo bolje snabdeven prodavnicama i marketima od Banskog. Svim posetiocima Razloga predlažemo da posete Park Razlog kao i panoramsku kulu sa koje se pruža pogled na grad i predivne planine.

Banya termalni izvori

Možda ste već čuli da se u blizini Banskog nalazi i 72 izvora termalne mineralne vode, a svi ovi izvori nalaze se u mestu Banya. Kao što samo ime kaže ovo mesto je banja i pogodno je za nešto starije, ali i za mlađe sa zdravstvenim problemima. Temperatura izvora je između 37 i 57 stepeni Celzijusa. Meštani kažu da su izvori lekoviti, a najpoznatiji je izvor pod nazivom „Dobra voda“.

Sofija

Iako 150 kilometara udaljenosti od Banskog na prvi pogled može da deluje daleko, odlazak u Sofiju ostaće vam kao večna uspomena, a možda ćete poželeti i da se ponovo vratite u ovaj prelepi grad. Glavni, a ujedno i najveći grad Bugarske, okružen je planinama Vitoša i Balkan na jugu i zapadu. U gradu živi preko milion i trista hiljada stanovnika.

Grad je osnovan pre 7000 godina i tokom svih godina kroz ovo mesto prošli su mnogi narodi i kulture. Baš zbog toga grad ima veoma upečatljiv izgled i znamenitosti koje se mogu pronaći u gradu pripadaju raznim kulturama.

Verovatno prva asocijacija kada kažemo Sofija jeste i Hram Aleksandra Nevskog koji je jedan od najvećih Pravoslavnih hramova na svetu. Spoljašni izgled ovog hrama je predivan, a unutar hrama nalaze se najlepše freske i ukrasi koji su dostojni hrama i imena Aleksandra Nevskog zaštitnika cara i njegove porodice. Osim hrama možete posetiti i Nacionalnu palatu kulture koja je građena u komunističkom stilu, dok za ljubitelje sporta preporučujemo obilazak „Nacionalnog stadiona Vasil Levski“ koji se nalazi uz najveći bulevar u Sofiji poznat pod imenom Carigradsko šose.

1.

1. dan (subota): 11. feb. / 18. feb. / 25. feb / Beograd – Bansko:

Okupljanje grupe u Beogradu, na dogovorenom mestu, u ranim jutarnjim satima (okvirno 06:00). Polazak ka planini Bansko, sa usputnim pauzama radi odmora i regulisanja graničnih formalnosti. Dolazak u Bansko u popodnevnim satima i smeštanje u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

2-7.

2 – 7. dan (subota – petak): 11. – 18. feb. / 18. feb. – 25. feb / 25. feb – 04. mart / Bansko:

Slobodno vreme za skijanje ili druge individualne aktivnosti. 6 noćenja.

8

8. dan (subota): 18. feb / 25 feb / 04. mart / Bansko – Beograd:

Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Polazak za Beograd nakon razduživanja ključeva. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i regulisanja graničnih formalnosti. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima. Kraj programa.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

ISKORISTI PROMO CENU I PRIJAVI SE!

CENE ARANŽMANA su izražene u evrima po osobi: SMEŠTAJ (ND ili NA) + BUS PREVOZ

Smeštaj Usluga 11 – 18. februar 2023.
18 – 25. februar 2023.
25. febuar – 04. mart 2023.
1/2 1/3 1/4 1/4 app 1/5 maisonette
Dumanov 3* NA 239€
219€
209€
189€
x 239€
219€
199€
179€
Dumanov 3* ND 279€
259€
249€
229€
x 279€
259€
239€
219€
Olymp 3* ND 289€
269€
259€
239€
x x x
Mountain Paradise 4* ND 349€
329€
329€
309€
319€
299€
x x
Gardenia 4* ND 339€
319€
319€
299€
x x x

NA – najam smeštaja bez ishrane. ND– noćenje sa doručkom.

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Novog Sada, Niša i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 10€. Napomena: putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
 • Za sopstveni prevoz potrebno je poslati upit agenciji.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Povratni autobuski prevoz (ac, dvd, klima) na relaciji Beograd – Bansko – Beograd.
 • Smeštaj u odabranom smeštaju na bazi 7 noćenja na bazi odabrane usluge u Banskom.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,80€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1.30€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja. ***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***
  • Doplata za skijaško osiguranje 50% na cenu osnovnog osiguranja za osobe od 18-70 god ukupan iznos 21,6€ po osobi, za osobe mlađe od 18 godina ukupan iznos15,4€ po osobi – plaćanje u agenciji.
 • Fakultativne izlete.
 • Ski pass.
 • Rezervacija sedišta 10€ – plaćanje u agenciji,
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1000 dinara po promeni.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate – 1000 dinara po promeni.
 • Individualne troškove putnika.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 4000 RSD na dan prijave
  • 5000 RSD – 15 dana od dana prijave
  • 5000 RSD 60 dana pre početka aranžmana
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

 1. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19, a dostavi pozitivan PCR test najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
 2. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz o tome najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
 3. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamesko putovanje – u slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica.
 4. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – važi za putnike iz tih delova prebivališta.
 5. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita, u roku manjem od 7 dana pre otpočinjanja putovanja uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (ne važi za uvođenje antigenskog testa).

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
– 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
– 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
– 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
– 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
– 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Bansko smeštaj skijanje 2023.

Hotel Dumanov 3*

Hotel Dumanov se nalazi na sjajnoj lokaciji kraj dolinske stanice žičare u Banskom. Objekat je izgrađen u tradicionalnom stilu od kamena i drvenih elemenata. Ski lift se nalazi na 150 metara od objekta. Svaka soba sadrži TV sa kablovskim kanalima i mini-bar. Smeštajne jedinice uključuju sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Sve sobe obuhvataju balkon. Pojedine sadrže kamin ili dobro opremljenu čajnu kuhinju. Ostavu za ski opremu možete besplatno koristiti, a časovi skijanja i iznajmljivanje ski opreme na raspolaganju su uz doplatu. Ostale aktivnosti kojima se možete baviti u okolini uključuju ribolov, pešačenje, biciklizam i jahanje. Centar Banskog je udaljen 1 km od objekta. DETALJNIJE

Hotel Gardenia 4*

Gardenia Hotel se nalazi na 3 min hoda od centra Banskog. Gostima je omogućen free shuttle bus do žičare. Hotel ima moderni spa centar, lobi bar, opciju rente skija, kao i recepciju koja radi 24h. Sve sobe imaju WiFi. U zimskim mesecima gostima su na raspolaganju i privatne skijašnice. DETALJNIJE

Hotel Olymp 3*

Hotel Olymp 3* nalazi se na 10 minuta hoda od centra Banskog i nudi besplatno korišćenje hotelske zone za opuštanje i fitnes sadržaja. Do žičare ima 1,5 km i do nje može da se dođe besplatnim ski-busem. Bazen na otvorenom na raspolaganju je tokom leta. Sve sobe sadrže flat-screen TV, prostor za sedenje i mini-bar. Sopstveno kupatilo je opremljeno tušem i besplatnim toaletnim priborom. Sadržaji zone za opuštanje u okviru objekta obuhvataju saunu, parno kupatilo, džakuzi i fitnes prostor. Masaže su takođe u ponudi. Na raspolaganju je takođe sportski centar gde možete da igrate fudbal i stoni tenis. DETALJNIJE

Hotel Mountain Paradise 4*

Smešten u Banskom, na 390 metara od žičare, objekat Mountain Paradise Aparthotel nudi besplatan pristup zatvorenom bazenu i spa centru opremljenom saunom i hidromasažnom kadom. Besplatan bežični internet je dostupan u celom objektu. Sve smeštajne jedinice imaju TV sa kablovskim kanalima, prostor za sedenje i sopstveno kupatilo sa tušem i besplatnim toaletnim priborom. Iz većine smeštajnih jedinica pruža se pogled na okolne planine. Apart-hotel Mountain Paradise poseduje restoran u kome se služe jela na bazi švedskog stola i bar u lobiju. Dodatne pogodnosti uključuju recepciju koja radi non stop, baštu i suvenirnicu na licu mesta. DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit