BEOGRADSKI BURGER FEST 2023

19

Jul

BEOGRADSKI BURGER FEST 2023

Od 26.05 do 04.06.2023. treći put za redom na Kalemegdanu dočekujemo stručne burgeroljupce i velike burger majstore!

U najlepšem majskom periodu ponosno predstavljamo naš festival u srcu Kalemegdana na prostoru oko Ribarove česme. Festival nije podređen samo ljubiteljima slasnog burgera već svim posetiocima koji žele da provedu drugačije vreme u druženju, igranju i odmaranju u Beogradu. Pored 10 izlagača burgera, svakodnevno je organizovan program- zabavni i muzički, za posetioce svakog uzrasta! Na ovogodišnjem Beogradskom Burger Festivalu osim svima poznatih srpskih burger brendova kao što su: Fat boys, Smash burgers, Buregirzza, Ž burger, vegge Kokos, Toster iz Novog Sada, dočekujemo i goste iz Mađarske, Hrvatske, Amerike i Rusije.

Imamo čast da ugostimo burger predstavnike iz sveta, te će gosti BG Burger Festa moći da probaju i neke nesvakidašnje burgere. Svaka burger kućica u krugu oko Ribarove česme, nudi nešto novo, ukusno i neodoljivo, a tokom 10 dana trajanja festivala ,10 burger štandova iz celoga sveta boriće se za Beogradski Burger Grand Prix, tako da njihovo učestvovanje na festu je i takmičarskog karaketra. Ovogodišnji Burger Festival podržali su: Birra Moretti, Master card, BAT, USA ambasada, Dijamant, Grand kafa, Tvojih 5 min, McCain, Generali, Bambi, Victory Bet, Glovo, Dechatlon… Mnogi od naših partnera spremaju nagradice i posebne povoljnosti, kao i iznenađenja za goste festivala. Obratite pažnju na njihove štandove, kao i na promotivne aktivnosti koje će imati vikendom!

Od programa vas očekuje: takmičenje u stonom tenisu, turnir u šahu za mlade, filmski dan: Pub kviz za filmskom tematikom, karaoke veče, ping pong takmičenje… Možete se prijaviti za sva ova takmičenja na samom festu ili unapred na Instgaram page-u: Beogradskiburgerfestival. Svako takmičenje donosi i nagrade pobedniku, a dobrodošao je svaki posetilac da bude deo igre, bilo da je amater ili profesionalac!

Vikend je rezervisan i za najmlađe posetioce, od 13h imaće takmičenje u crtanju burgera i program podređen njima. Sreda je Born in USA day, kada će gosti imati priliku da probaju old fashiond američke koktele kreairane od umeća vrhunskih, beogradskih, koktel majstora, a uveče za program je zadužen Texas Flood band live, kako bi se svi razmrdali i spremili za još jednu turu burgera. Svake večeri poznati beogradski Djejevi imaju nastup i održavaju na nogama sladokuse na Kalemegdanu do kasnih časova.

Napomenućemo da Burger štandovi rade od 12h do 00h svakoga dana, tako da se možete odličiti ili za popodnevni branch na Burger Festu ili čak,cheat dinner u kasne sate. Otvaranje je u petak 26.05 u 17h, budite u prvim redovima da dobijete svoj burger na vreme! Veče otvaranja prati DJ Oysha, tako da očekujemo veliki broj gostiju među kojima ćete sigurno i vi poručiti bar dva burgera! Stay cheese!

Pogledajte našu ponudu putovanja i iskoristite popuste za letnje aranžmane!