BERLIN

od 289€ / 6 dana

Berlin – Nova godina 2023

Cena od 289€ / po osobi

 • 6 Dana
 • +16 Godina

6 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUS

29. DECEMBAR 2022. – 03. JANUAR 2023.

BERLIN je glavni grad Savezne Republike Nemačke i istovremeno jedna od njenih 16 saveznih pokrajina. Grad koji je do 1989. godine bio podeljen Zidom i to ne bilo kakvim nego zidom koji je razdvajaodve kulture-istočnu pod uticajem Sovjeta i zapadnu pod uticajem Amerike, Britanije i Francuske.Grad koji je posle Drugog Svetskog rata pretrpeo teško razaranje i zbog toga nazvan „Vremenskom nulom“, danas je drugi najveći grad u EU i jedan od turistički najposećenijih gradova Evrope. Ono što mnoge fascinira je podatak da Berlin jedan od najmađih gradova Evrope, ima više kanala od Amsterdama .S obzirom na spori tok reke Špreje, močvarno tlo Berlina je zahtevalo da se naprave čvrsti nasipi. Više od 180 kanala preseca Berlin, a sa 1700 mostova grad je prevazišao čak i Veneciju. Krstarenje Šprejom jedan je od najboljih načina istraživanja Berlina, a neki od najlepših kafića i restorana smešteni su na samim kanalima. Takođe jedan je od najzelenijih gradova Evrope. Čak 30 odsto ukupne površine grada je pod parkovima, šumama i jezerima. Među najvećim evropskim parkovima Tirgarten-zauzima veliki deo centralnog Berlina i važi za najomiljenije izletište građana. Poznat je i po tome što je jedini grad u svetu sa tri opere. I ne samo to – sve tri opere su aktivne, kulturna ponuda Berlina se širi na više od 250 galerija, 150 pozorišta i 175 muzeja od kojih je najveći čuveni kompleks „Ostrvo muzeja“. Ovo ostrvo je dom čak pet fantastičnih muzeja koji pokrivaju bukvalno svaki aspekt istorije i umetnosti – od kamenog doba do futurističkih postavki.

 

1.

29. decembar 2022. (četvrtak) BEOGRAD – Berlin:

Polazak sa Beogradske autobuske stanice (BAS) u poslepodnevnim časovima (okvirno oko 16h). Noćna vožnja preko Srbije, Mađarske, Slovačke i Češke, uz usputna zadržavanja radi graničnih fromalnosti i pauza za osveženje.

2.

30. decembar 2022. (petak) BERLIN:

Stizanje u Berlin u jutarnjim časovima. Krećemo u laganu pešačku info turu centralnim trgovima i ulicama u pratnji vodiča upoznajemo Berlin. Alexanderplatz, Muzejsko ostrvo, bulevar Unter Den Linden, Brandenburška kapija… Smeštanje u hotel. Nakon toga sledi slobodno vreme. Uveče odlazak na žurku u neki od najboljih berlinskih klubova. Povratak u hotel. Noćenje.

3.

31. decembar 2022. (subota) PRAG:

Doručak. Mogućnost fakultativnog izletapanoramsko razgledanje Berlina: Kroz bulevare Zapadnog Berlina, prolazimo pored Ku dama i Tir gartena, da bismo lagano preko Aleksandar placa krenuli u istraživanje Istočnog Berlina. Centralni deo i pauzu posećujemo Berlinskom zidu. East side galery pruža mogućnost da se naprave najbolje fotografije u gradu i čuje najlepša priča o nekada podeljenom Berlinu. Po povratku sa izleta, predviđeno je slobodno vreme za individualno istraživanje ovog fascinantnog grada. Povratak u hotel. Žurka u nekom od klubova i doček Nove godine. Noćenje.

4.

01. januar 2023. (nedelja) / BERLIN – Potsdam (fakultativno):

Doručak. Mogućnost fakultativnog poludnevnog izleta u Potsdam, prestonicu Savezne države Brandenburg. Obilazak u pratnji vodiča: Crkva Svetog Nikole, holandska četvrt, ruska četvrt Aleksandrovka, palata Sesilenhof, palata Sansusi – letnja rezidencija Fridriha II, most Glienika (mesto razmene špijuna tokom Drugog svetskog rata). Povratak u Berlin. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.

5.

02. januar 2023. (ponedeljak) / Berlin – Češka – Mađarska:

Doručak. Slobodno vreme za individualno razgledanje Berlina. Mogućnost fakultativnog odlazka na „Tropical island“ najveći zatvoreni prostor (66.000 m2) sa tropskom klimom, plažama, veštačkim morem, kafeima. Povratak u Berlin. Polazak za Srbiju u kasnim večernjim satima. Noćna vožnja.

6.

03. januar 2023. (utorak) / BEOGRAD:

Dolazak u Srbiju u poslepodnevnim časovima. Kraj putovanja.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

Cene aranžmana su izražene u evrima po osobi: SMEŠTAJ (noćenje sa doručkom) + BUS PREVOZ

Smeštaj Usluga 1/2
Ibis Budget hotel Alexanderplatz 2* RO 289€

RO – room only (najam smeštaja bez ishrane).

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Niša i Kragujevca. Doplata za prevoz iz Niša je 10€, iz Kragujevca 5€ (ukoliko ima dovoljno zainteresovanih – minimum 40 putnika). Napomena: putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište napred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Ako ne želite da rezervišete sedište, dodelićemo vam neko nasumično sedište prilikom ulaska u autobus.
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 25€ po osobi.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Autobuski prevoz na relacijama prema program autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd).
 • 3 noćenja u 1/2 u hotelu Ibis Budget Berlin Alexanderplatz 2* u Berlinu,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,80€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1.30€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja. ***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***
 • Rezervacija sedišta 10€ – plaćanje u agenciji.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1000 dinara po promeni.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate – 1000 dinara po promeni.
 • Fakultativne izlete i organizovane žurke – plaćanje na licu mesta. Agencija zadržava pravo otkazivanja žurke u slučaju zabrane održavanja skupova radi loše epidemiološke situacije. Organizator zadržava pravo da promeni datum održavanja izleta u odnosu na datum koji je naveden u programu.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije (po osobi),
  • 5000 RSD – 15 dana od dana prijave,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (najkasnije do 29.11.2022).
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

 1. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19, a dostavi pozitivan PCR test najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
 2. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz o tome najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
 3. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamesko putovanje – u slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica.
 4. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – važi za putnike iz tih delova prebivališta.
 5. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita, u roku manjem od 7 dana pre otpočinjanja putovanja uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (ne važi za uvođenje antigenskog testa).

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
– 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
– 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
– 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
– 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
– 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Berlin smeštaj doček 2023.

Hotel Ibis Budget Berlin Alexanderplatz 2*

Hotel se nalazi u centru grada, nedaleko od Alexanderplatza. Do centra se lako dolazi gradskim prevozom ili pešice. Sve sobe su dvokrevetne i imaju Wi-Fi, TV, telefon i kupatilo. Usluga je na bazi noćenja. DETALJNIJE

Berlin izleti

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit