BIJENALE VENECIJA

JESEN U VENECIJI

Cena od 249€ / 6 Dana

Bijenale Venecija – Jesen 2023.

Cena od 249€ / po osobi

 • 6 Dana
 • +16 Godina

25 – 30. oktobar 2023.

6 DANA – 3 NOĆI / AUTOBUSOM

Lido di Jesolo je popularno letovalište na jadranskoj obali Italije. Nalazi se nedaleko od same Venecije do koje se stiže brodskim prevozom iz mesta Punta Sabioni, udaljenog od Lido di Jesola 20 km. Mesto se prostire duž velike peščane plaže dugačke 15 kilometara. Veliki broj hotela, prodavnica, kafića i restorana dopunjuju ugođaj svakome ko boravi na obali ovog primorskog mesta.
Venecija je grad, pristanište i čuveno turističko mesto u severoistočnoj Italiji, na Jadranskom moru, sa oko 270.000 stanovnika (zajedno sa Mestreom). Venecija je upravno središte pokrajine Veneto i istoimenog okruga Venecija. U središnjem dobu srednjeg veka bila je najvažniji grad na svetu i najveće trgovište Evrope između njenog Zapada i Istoka. Grad je poznat i kao dugogodišnja prestonica čuvene Mletačke republike. Venecija je jedinstven grad. Izgrađena je na 118 malih ostrva u laguni, na ušću neke Brente u Venecijansku lagunu, sa kanalima umesto ulica. Duž kanala nalazi se niz crkava i palata prvorazredne vrednosti, koji tvore jedinstven urbani sklop. Zbog toga Venecija i njeni kanali proglašeni su spomenikom Svetske baštine UNESKO – a.

1

1. dan – 25. oktobar 2023. (petak) / Beograd – Srbija – Hrvatska – Slovenija – Italija:

Polazak autobusa sa dogovorenog mesta u večernjim satima (okvirno vreme 22:00h). Noćna vožnja preko Srbije, Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2

2. dan – 26. oktobar 2023. (subota) / Venecija – Lido di Jesolo:

Dolazak u luku Punta Sabioni u jutarnjim satima. Vožnja brodićem do Venecije. Info tura u pratnji vodiča: Trg Svetog Marka, Duždeva palata, Astronomski sat, Most uzdaha, Ponte Rialto… Poseta Bijenalu Arhitekture. U poslepodnevnim satima polazak ka Lido di Jesolu. Dolazak u hotel, check in i slobodno vreme. Noćenje.

3

3. dan – 27. oktobar 2023. (nedelja) / Lido di Jesolo – Venecija – Lido di Jesolo:

Doručak. Odlazak autobusom do luke Punta Sabioni, a zatim brodom do Venecije. Poseta Bijenalu Arhitekture. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Posle boravka u Veneciji povratak u luku Punta Sabioni i kraća vožnja autobusom do Lido di Jesola. U večernjim satima žurka. Noćenje.

4

4. dan – 28. oktobar 2023. (ponedeljak) / Lido di Jesolo – Bolonja (fakultativno) – Lido di Jesolo:

Doručak. Mogućnost organizovanja fakultativnog izletaobilazak Bolonje, glavnog grada pokrajine Emilija Romanja. Poznata je po najstarijem univerzitetu u Evropi, čuvenom bolonjskom univerzitetu ali i kao prestonica italijanske kuhinje. Tri epiteta karakterišu Bolonju – la dotta, la rossa, la grassa – učena, crvena i debela. Kao univerzitetski grad jasno je zašto je učena, crvenkastosmeđe građevine i levičarska reputacija su zaslužni za epitet crvena a kad probate neke od tamošnjih specijaliteta shvatićete i zašto je debela. Dolazak u Bolonju u prepodnevnim satima. Upoznavanje grada u pratnji vodiča (trg Mađore, trg Netuno, Neptunova fontana, bazilika Sv, Petronija, Univerzitet, toranj Azineli i toranj Garizenda…). Nakon obilaska slobodno vreme za sopstveno istraživanje grada. U popodnevnim satima predviđen je povratak za Lido di Jesolo. Noćenje.

5

5. dan – 29. oktobar 2023. (utorak) / Lido di Jesolo – Murano (fakultativno) – Lido di Jesolo:

Doručak. Odlazak autobusom do luke Punta Sabioni, a zatim brodom do Venecije. Mogućnost fakultativnog izleta na najpoznatije venecijansko ostrvo Murano, čuveno po proizvodnji stakla i staklarskih proizvoda. U kasnim večernjim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Slovenije, Hrvatske i Srbije.

6

6. dan – 30. oktobar 2023. (sreda) / Hrvatska – Srbija – Beograd:

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI: 249€

ND – noćenje sa doručkom. MLT – višekrevetni smeštaj. 1/2 – dvokrevetni smeštaj.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Kragujevca i Niša (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada, Niša ili Kragujevca je 10€. Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Umanjenje za sopstveni prevoz – 20€.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Odaberite svoje omiljeno sedište unapred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 15€ po sedištu. Sedišta iznad vozača “izlog” doplata 20€.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Vanlinijski prevoz autobusom na navedenim relacijama prema programu (visokopodni ili dabldeker, ac, tv, dvd, prosečne udobnosti).
 • 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u 1/3 i 1/4 sobama u hotelu 2*/3* u Lido di Jesolu,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Dvodnevnu ulaznicu za Bijenale Arhitekture u Veneciji i brodski prevoz Punta Sabioni – Venecija – Punta Sabioni u danima posete Bijenalu (26. i 27. oktobar).
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,50€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša).
 • Doplatu za dvokrevetnu sobu – 30€ po osobi.
 • Fakultativne izlete (Ostrvo Murano, Bolonja, organizovane žurke).
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 RSD po promeni.
 • Individualne troškove putnika.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 5000 RSD prilikom rezervacije,
  • 5000 RSD 15 dana nakon rezervacije,
  • ostatak aranžmana do 05.10.2023.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 35% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 65% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 75% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit