Bora 2+*

Bora 2+*

Opis: Hotel Bora je veoma lep hotel koji se nalazi u centru Kušadasija, na odličnoj lokaciji i sa veoma pristupačnom cenom za aranžman od 9 noćenja. Renoviran je 2023. godine. Poseduje otvoreni bazen. Od samog centra je udaljen 300m, a od gradske plaže 600m, pa je na taj način u samom centru dešavanja. Odnos cene, kvaliteta i lokacije, svrstava ovaj hotel u jedan od najboljih izbora za letovanje u Kušadasiju.

Lokacija: Smeštaj se nalazi u samom centru Kušadasija. Nedaleko od njega se nalaze i hoteli Nes Class, Ada Corner, Roxx Royal, koje imamo u ponudi. Od gradske plaže udaljen je svega 10 minuta hoda. Neki od noćnih klubova u kojima će biti organizovane žurke, Harem i Ex club, udaljeni su 850m. U blizini hotela nalazi se stanica minibuseva (dolmuša) koji voze na okolne plaže Kušadasija tokom celog dana.

Adresa: Türkmen, Toplum Sk. no 41, 09400 Kuşadası/Aydın, Turska

Sadržaj: Hotel poseduje otvoreni bazen, bar, lift, recepciju, restoran. Sobe imaju kupatilo sa tušem / WC, SAT TV, klimu (uz doplatu), frižider (uz doplatu), telefon, balkon. Wi-Fi u hotelu je besplatan i dostupan u lobiju hotela. Našim putnicima je na raspolaganju 40 dvokrevetnih soba i 5 trokrevetnih soba.

Usluga: Usluga je na bazi doručka (švedski sto – samoposluženje). Moguća je doplata za večeru u nekom od obližnjih hotela ili restorana.