BUDIMPEŠTA – UTŠ

3 dana / 2 noćenja

Cena 159€ / 3 dana

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

CENOVNIK PAKET ARANŽMANA:

Smeštaj Usluga 1/2 & 1/3
Millennium hotel 3* BB 159€

*BB – noćenje sa doručkom.

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima turističke kategorije na navedenim relacijama prema programu (ac,tv,dvd),
 • 2 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama u hotelu Millenium 3* u Budimpešti,
 • Fakultativne izlete – panoramsko razgledanje grada, krstarenje Dunavom, žurka, obilazak TC Campona
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika,
 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,80€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1.30€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja. ***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***
 • Organizaciju i tehničko vođenje puta.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Individualne troškove putnika,
 • Usluge koje nisu predviđene programom.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 3000 RSD u decembru 2022. (po osobi),
  • 3000 RSD u januaru 2023. (po osobi),
  • 3000 RSD u februaru 2023. (po osobi),
  • 3000 RSD u martu 2023. (po osobi),
  • 3000 RSD do datuma putovanja 12.04.2023. (po osobi),
  • ostatak do 30.05.2023.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

 1. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19, a dostavi pozitivan PCR test najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
 2. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz o tome najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
 3. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamesko putovanje – u slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica.
 4. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – važi za putnike iz tih delova prebivališta.
 5. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita, u roku manjem od 7 dana pre otpočinjanja putovanja uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (ne važi za uvođenje antigenskog testa).

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
– 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
– 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
– 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
– 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
– 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Budimpešta – UTŠ

Cena od 159€ / po osobi

 • 3 dana
 • 2 noćenja

3 DANA – 2 NOĆENJA / AUTOBUSOM

12. APRIL – 14. APRIL 2023.

Budimpešta je glavni grad Mađarske. Budimpešta se najjednostavnije može podeliti na dva grada: Budim – brdoviti deo grada zapadno od Dunava (distrikti I-III, XI-XII), i Peštu – ravan deo istočno od Dunava u kojem se nalazi savremeni trgovinski centar (distrikti IV-IX). Mnogi je smatraju jednim od najlepših gradova na svetu, a pored Beča i Praga, Budimpešta je najpopularnija destinacija u istočnoj Evropi. Milioni turista svake godine obiđu ovaj prelepi grad.

1.

1. dan: 12. april 2023. (sreda) / Beograd – Budimpešta:

Polazak sa Beogradske autobuske stanice (BAS) u ranim jutarnjim časovima. Vožnja preko Srbije i Mađarske, uz usputna zadržavanja radi graničnih fromalnosti i pauza za osveženje. Dolazak u Budimpeštu. Panoramsko razgledanje grada autobusom. U popodnevnim satima smeštanje u hotel. U večernjim satima odlazimo do Sedmog kvarta, najinteresantnije četvrti grada, prepune takozvanih ruin pabova koji su postali svojevrstan brend ili zaštitni znak Budimpešte – vožnja brodom Dunavom ispod prelepih budimpeštanskih mostova. Noćenje.

2.

2. dan: 13. april 2023. (četvrtak) / Budimpešta:

Doručak. Slobodan dan za razgledanje grada. Panoramski obilazak grada u pratnji vodiča: Trg heroja, Zamak Vajdahunjad, Opera, zgrada Mađarskog parlamenta, Budimski dvorac (Kraljevska palata), Ribarska kula, crkva Matije Korvina, Citadela…. Uveče odlazak u neki od noćnih klubova. Žurka. Noćenje.

3.

3. dan: 14. april 2023. (petak) / Budimpešta – Mađarska – Srbija:

Doručak. Napuštanje hotela i odlazak u tržni centar Campona i poseta Tropikarijumu (fakultativno). U popodnevnim satima predviđen je povratak za Srbiju. Dolazak u Beograd oko ponoći.

Millennium Hotel, Üllôi út 94-98, Budimpešta, Mađarska

(https://www.hunguesthotels.hu/sr/hotel/budapest/hotel_millennium/)

Superiorni hotel sa 3 zvezdice Millennium se nalazi na glavnom putu koji povezuje centar Budimpešte sa aerodromom, a do njega se lako može stići automobilom ili od stanice metroa udaljene samo 300 metara. Besplatan WiFi je dostupan u foajeu i u sobama. U centru grada automobilom možete biti za oko 10 minuta. Veliki tržni centar Shopmark se nalazi u istoj ulici kao i hotel, a udaljen je 2 stanice metroa. Možete uživati u tradicionalnom mađarskom gostoprimstvu u restoranu. Na raspolaganju su vam izbor jela mađarske i internacionalne kuhinje. Sobe su 1/2 i 1/3.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit