BUDVA – OŠ Petefi Šandor

Jul

od 430€ / 11 dana

Budva – Leto 2024.

Cena od 430€ / po osobi

 • 11 dana
 • 9 noćenja

11 DANA – 9 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Polazak: 09.07.

Budva se nalazi u centru Budvanske rivijere i jedan je od napoznatijih turističkih gradova i drevnih naselja na Jadranu. Ovo je idealno mesto za mlade i aktivan odmor. Stari grad čini jedinstvenu arhitektonsku i urbanističku celinu, opasanu srednjovekovnim bedemima, sa tvrđavom, kulama i kapijama. Omiljeno je mesto mladih i prepun zanimljivih kafića. Sveti Stefan, jedno od najekskluzivnijih letovališta na Mediteranu, nastao je adaptacijom kamenih kuća na ostrvu, sagrađenih pre više od pet vekova za zaštitu stanovništva iz okolnih sela u slučaju napada od gusara. Plaža Mogren, nadomak Starog grada, zbog finog peska, čistog mora i skrovitosti, jedna je od prestižnijih plaža na južnom Jadranu. Čine je dve plaže povezane tunelom, a do plaže vodi betonska staza od hotela ”Avala” duga 350 metara. Plaža je dobila ime po španskom moreplovcu Mogriniju koji se tu spasio posle brodoloma. Miločerski park, sagrađenog pre 80 godina kao letovalište jugoslovenske dinastije Karađorđević, decenijama se formirao vrt od egzotičnog drveća i cveća, zeleno-cvetna oaza u srcu ekskluzivne svetostefansko-miločerske turističke zone. U neposrednoj blizini je veliki broj prelepih plaža a neke od njih koje ćemo posetiti su: Mogren, Kamenovo, Kraljičina plaža, Slovenska plaža, Bečićka plaža, Ričardova glava i ostale. Ovo je samo mali deo lepota koje čine Budvu atraktivnom za letovanje, a svakako je najprivlačnija za mlade po ponudi noćnih izlazaka u klubovima na otvorenom.

1.

1. dan: 09. jul Novi Sad – Crna Gora:

Polazak autobusa sa  glavne autobuske stanice u večernjim časovima i vožnja preko Srbije i Crne Gore sa usputnimnzadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10.

2 – 10. dan: 10. jul – 19. jul Crna Gora (Budva):

Dolazak u Budvu u jutarnjim časovima i smeštanje u sobe Vile Park, boravak punih 9 noći. Prvi organizovani turistički dolasci u Budvi pominju se još 30-tih godina prošlog veka. Od tada do danas u turističkom smislu, Budva se veoma razvila. Na 12 kilometara , od Jaza do Petrovca na 20-tak plaža budvanske rivijere može se uživati u lepotama crnogorsog primorja. Tokom dana uživaćemo u prelepim plažama, kupanju i sunčanju, čarima mora i sunca. U Budvi dani su dugi a uveče su svi turisti u gradu gde se duž obale mora šetaju i uživaj. Doživljaj možete upotpuniti izletima na čuvene plaže Budvanske rivijere kao što su Jaz ili Trsteno ali tu je nezabilazni obilazak Boke Kotorske bajkovite lepote koja je sa razlogom prozvana „nevestom Jadrana”. Budva je prava letnja avantura koja se ne propušta!

11.

11. dan: 19. jul Crna Gora (Budva) – Novi Sad:

Pakovanje i napuštanje smeštaja. Polazak iz Budve ka Srbiji sa usputnim pauzama radi regulisanja carinskih ingraničnih formalnosti i radi odmora i osveženja. Dolazak u Novi Sad u večernjim satima.

CENOVNIK PAKET ARANŽMANA PO OSOBI 430€.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Novog Sada.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišitena: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 9 noćenja u izabranom smeštaju na bazi najma sobe/studija/apartmana u turističkom naselju Vile Park,
 • 9 polupansiona u restoranu Lord,
 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji Novi Sad – Budva – Novi Sad,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,50€ dnevno (ispod 18 god.) – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Obaveznu boravišnu taksu u Crnoj Gori, (deca do 12 godina ne plaćaju) dnevno po osobi 1€ za lica od 12 – 17 godna i 1,5€ za punoletne osobe, plaćanje na licu mesta.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Plaćanje preko računa:
  • 3.000 RSD po putniku prilikom rezervacije,
  • narednih 3.000 RSD po putniku u roku od 15 dana od dana prijavljivanja,
  • narednih 5.000 RSD po putniku najkasnije 60 dana pre početka aranžmana,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana.

NAPOMENA:
U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:

• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Budva smeštaj

Vila Park 3*

Vila Park 3* čini kompleks od 15 jednospratnih komfornih vila kategorisanih sa 3*. Udaljene su oko 550 metara od plaže. U ponudi su dvokrevetne sobe i studiji, trokrevetni studiji i četvorokrevetni apartmani. Sve smeštajne jedinice, pored klime i frižidera, imaju terasu ili balkon sa baštenskom garniturom. Studiji i apartmani su opremljeni mini kuhinjama. Gostima su na raspolaganju recepcija i restoran. Sve vile su renovirane 2017 i 2018 godine. DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit