BUDVA leto 2024

Jul - Avgust

od 195€ / 11 dana

Budva – Leto 2024.

Cena od 195€ / po osobi

 • 11 Dana
 • +16 Godina

11 DANA – 9 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Polasci: 09.07. / 18.07. / 27.07. / 05.08. / 14.08.

Budva se nalazi u centru Budvanske rivijere i jedan je od napoznatijih turističkih gradova i drevnih naselja na Jadranu. Ovo je idealno mesto za mlade i aktivan odmor. Stari grad čini jedinstvenu arhitektonsku i urbanističku celinu, opasanu srednjovekovnim bedemima, sa tvrđavom, kulama i kapijama. Omiljeno je mesto mladih i prepun zanimljivih kafića. Sveti Stefan, jedno od najekskluzivnijih letovališta na Mediteranu, nastao je adaptacijom kamenih kuća na ostrvu, sagrađenih pre više od pet vekova za zaštitu stanovništva iz okolnih sela u slučaju napada od gusara. Plaža Mogren, nadomak Starog grada, zbog finog peska, čistog mora i skrovitosti, jedna je od prestižnijih plaža na južnom Jadranu. Čine je dve plaže povezane tunelom, a do plaže vodi betonska staza od hotela ”Avala” duga 350 metara. Plaža je dobila ime po španskom moreplovcu Mogriniju koji se tu spasio posle brodoloma. Miločerski park, sagrađenog pre 80 godina kao letovalište jugoslovenske dinastije Karađorđević, decenijama se formirao vrt od egzotičnog drveća i cveća, zeleno-cvetna oaza u srcu ekskluzivne svetostefansko-miločerske turističke zone. U neposrednoj blizini je veliki broj prelepih plaža a neke od njih koje ćemo posetiti su: Mogren, Kamenovo, Kraljičina plaža, Slovenska plaža, Bečićka plaža, Ričardova glava i ostale. Ovo je samo mali deo lepota koje čine Budvu atraktivnom za letovanje, a svakako je najprivlačnija za mlade po ponudi noćnih izlazaka u klubovima na otvorenom.

Budva Zanimljivosti

Budva, poznata kao „Biser Jadrana“, nudi bogatu lepezu zanimljivosti za posetioce svih uzrasta. Uživajte u ovim fascinantnim aspektima grada:

Festivali: Budva je domaćin raznovrsnih festivala tokom cele godine. Među najpoznatijima su „Grad Teatar“, međunarodni festival koji privlači pozorišne trupe iz celog sveta, i „Budva Grad Teatar“, amaterski pozorišni festival koji slavi lokalne talente.

Sportovi na vodi: Budva je raj za ljubitelje sportova na vodi. Posetioci mogu uživati u jedrenju, ronjenju, vožnji skutera, kao i u brojnim drugim aktivnostima koje pružaju lokalni klubovi i škole.

Ostrva: U blizini Budve nalazi se niz fascinantnih ostrva koja često predstavljaju popularne destinacije za izlete. Ostrvo Sveta Nikola, najveće od njih, privlači posetioce svojim netaknutim prirodnim lepotama i skrivenim plažama.

Budva Plaže

Budva se može pohvaliti nekim od najlepših plaža na crnogorskom primorju:

Ploče plaža: Smatra se jednom od najlepših plaža u Budvi, sa šljunkovitim peskom i kristalno čistom vodom. Ova plaža je idealna za porodično uživanje i aktivnosti na otvorenom.

Kamenovo plaža: Mirna i slikovita, ova plaža je idealna za opuštanje i uživanje u tišini i kristalno čistoj vodi.

Jaz plaža: Poznata po svojim velikim talasima, ova plaža je omiljena među surferima i ljubiteljima adrenalinskih aktivnosti.

Miločer plaža: Luksuzna plaža sa belim peskom i tirkiznim vodama, okružena bujnom vegetacijom, pruža ekskluzivno iskustvo uživanja na primorju.

Mogren plaža: Dve susedne peščane plaže sa kristalno čistim vodama, omiljene među mladima zbog blizine gradskog centra i brojnih kafića i barova u okolini.

Noćni život Budve

Budva je sinonim za uzbudljiv noćni život sa mnoštvom klubova i barova. Najbilje žurke, najveće zvezde među izvođačima upotpunjuju letnje noći. Neki od najpoznatijih klubova uključuju: Top Hill. Omnia, Cascada, Teatro, Hide, Palazzo, Ambiente.

Budva atrakcije

Pored plaža, Budva nudi i niz drugih atrakcija koje vredi posetiti:

Stari grad: Budvanski Stari grad je jedna od najstarijih naseljenih oblasti na Jadranu, prepun uskih uličica, trgova, crkava i tvrđava koje pružaju uvid u bogatu istoriju grada.

Citadela: Impresivna tvrđava koja se uzdiže iznad Starog grada Budve, pruža panoramski pogled na ceo grad i okolinu, idealno mesto za fotografisanje i istraživanje istorije.

Muzej grada Budve: Ovaj muzej nudi uvid u bogatu istoriju i kulturu Budve kroz artefakte, umetnička dela i dokumentaciju iz prošlih vekova.

Statua Balerine – Inspirisana jednom starom lokalnom legendom o devojci koja je bila verena za mornara koji je otplovioi nikada se nije vratio. Devojka mu je ostala verna a svakog jutra je isla do ove stene gde je cekala povratak svog verenika.


Marina Budva
(Dukley Marina) je jedna od najljepših marina u Crnoj Gori. Smeštena je u uvali pored Starog grada Budve i jedno od najposećenijih mesta za nezaboravne fotograije. U marini možete vidjeti luksuzne i prelepe jahte, kao i zidine i crkve Starog grada.Ostrvo Sveti Stefan je simbol luksuza i elegancije na crnogorskom primorju, privlačeći posetioce iz celog sveta svojim prelepim pejzažima, bogatom istorijom i vrhunskom ponudom luksuznog odmora.Glavna atrakcija Svetog Stefana je njegova stara tvrđava, koja datira još iz 15. veka. Tvrđava je nekada bila domaćin borcima za slobodu i kraljevskim porodicama, a danas je pretvorena u luksuzno odmaralište. Posetioci mogu uživati u šetnji kroz uske kamene uličice ovog istorijskog naselja i istražiti njegove male trgove i kapele.

1.

1. dan: Srbija – Beograd – Crna Gora – Budva:

Polazak autobusa sa glavne autobuske stanice u večernjim časovima i vožnja preko Srbije i Crne Gore sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10.

2 – 10. dan: Crna Gora – Budva:

Dolazak u Budvu u jutarnjim časovima i smeštanje u odabranu vilu/apartman i boravak punih 9 noći. Budva nudi veliki broj restorana, klubova, diskoteka, barova, zajedno sa izvanrednim izletima učiniće vaš boravak potpunim. Večernji provod rezervisan je za nezaboravne žurke u nekim od najpopularnjih klubova i barova. Budva je prava letnja avantura koja se ne propušta! Tokom dana uživaćemo u prelepim plažama, kupanju i sunčanju, čarima mora i sunca. U Budvi dani su dugi a noćni provod traje do ranih jutarnjih časova pa samim tim je ovo idealna kombinacija odmora i odličnog provoda koji garantujemo. Doživljaj možete upotpuniti izletima na čuvene plaže Budvanske rivijere kao što su Jaz, Ploče, Trsteno, Kamenovo, Morgen ali tu je nezabilazni obilazak Boke Kotorske bajkovite lepote koja je sa razlogom prozvana „nevestom Jadrana”. Budva je prava letnja avantura koja se ne propušta!

11.

11. dan: Crna Gora – Budva:

Pakovanje i napuštanje smeštaja. Polazak iz Budve ka Srbiji sa usputnim pauzama radi regulisanja carinskih i graničnih formalnosti i radi odmora i osveženja. Dolazak u Beograd u večernjim satima.

PROMO CENE aranžmana su izražene u evrima po osobi: SMEŠTAJ + BUS

Smeštaj polazak: 09.07. 18.07. 27.07. 05.08. 14.08.
povratak: 19.07. 28.07. 06.08. 15.08. 24.08.
Vila Rea
odlična lokacija
1/5 soba 255
195
265
205
popunjeno 265
205
265
215
1/4 soba 275
215
285
225
popunjeno 285
225
285
235
1/3 soba 295
235
305
245
popunjeno 305
245
305
255
Vile Park
odlična lokacija
1/4 soba popunjeno 275
215
295
235
285
225
x
1/3 soba popunjeno 285
225
305
245
295
235
x
1/2 soba popunjeno 315
255
325
265
315
255
x
Vila Vujovic
odlična lokacija
1/5 apartman 255
195
265
205
275
225
265
205
265
215
1/4 apartman 275
215
285
225
popunjeno 285
225
285
235
1/3 soba 295
235
305
245
popunjeno 295
235
295
245
1/2 soba 305
245
325
265
popunjeno 325
265
325
275
*NA – najam smeštaja, APP – apartman, STD – studio.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Kragujevca i Niša (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada, Niša i Kragujevca je 10€. Umanjenje za prevoz iz Užica i Čačka 7€. Napomena: putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Ako putujete u grupi i želite da svi sedite zajedno na određenim mestima, možete odabrati vaše omiljeno sedište: prva sedišta na spratu „izlog“, u šaragama, za stočićem ili bilo koje drugo mesto u autobusu. Rezervacija sedišta se doplaćuje 15€ po sedištu, dok je doplata za prva sedišta na spratu iznad vozača poznatija kao „izlog“ – 20€ po sedištu.
 • Za sopstveni prevoz cena paket aranžmana se umanjuje za 20€.
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišitena: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 9 noćenja u izabranom smeštaju na bazi najma sobe/studija/apartmana,
 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji Beograd – Budva – Beograd,
 • Usluge pratioca grupe i usluge predstavnika agencije,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,50€ dnevno (ispod 18 god.) – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Obaveznu boravišnu taksu u Crnoj Gori dnevno po osobi 1,5 € – plaćanje u agenciji,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu 100 RSD (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Plaćanje preko računa:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije,
  • 5.000 RSD 30 dana nakon prve uplate,
  • 50% od cene aranžmana 60 dana pre početka putovanja,
  • ostatak aranžmana 30 dana pre početka putovanja.
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

NAPOMENA:
U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:

• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Budva smeštaj

Vila Park 3*

Vila Park 3* čini kompleks od 15 jednospratnih komfornih vila kategorisanih sa 3*. Udaljene su oko 550 metara od plaže. U ponudi su dvokrevetne sobe i studiji, trokrevetni studiji i četvorokrevetni apartmani. Sve smeštajne jedinice, pored klime i frižidera, imaju terasu ili balkon sa baštenskom garniturom. Studiji i apartmani su opremljeni mini kuhinjama. Gostima su na raspolaganju recepcija i restoran. Sve vile su renovirane 2017 i 2018 godine. DETALJNIJE

Vila Vujovic

Vila Vujovic se nalazi u mirnom delu grada, nedaleko od plaže koja je na 500 metara. U samoj okolini vile nalazi se veliki broj prodavnica, restorana, kafica. Vila raspolaže sa 42 kreveta raspoređenih u 1/2, 1/3, 1/4 i 1/5 sobama i apartmanima. Apartmani i sobe su klimatizovani, imaju kablovsku TV, internet. Apartmani su opremljeni kuhinjicom. . Sve smeštajne jedinice imaju i terasu ili balkon. DETALJNIJE

Vila Rea

Vila Rea se nalazi nedaleko od samog centra Budve, na oko 700 metara od plaže. Vila je podeljena na dva ulaza koji su međusobno udaljeni oko 70 metara prolazom. U sklopu smeštaja nalazi se i kafić „Rea“ Sportski centar. Smeštajni objekat Vila Rea raspolaže sa 1/3, 1/4 i 1/5 sobama. Sve smeštajne jedinice imaju terase. DETALJNIJE

Budva izleti

Plaža Ploče

Ova plaža je savršeno mesto za sve one koji žele da uživaju u i moru i u dobrom provodu. Plaža Ploče je idealno mesto za one koji žele da se opuste i uživaju u dobroj muzici dok ispijaju svoje piće jer su žurke ovde svakodnevne. Zahvaljujući sjajnom programu, koji se sastoji od kvalitetnih DJ-a i muzičkih izvođača, ovde nikada nećete biti dosadni. Takođe, tu su i brojni vodeni sportovi poput ronjenja, skijanja na vodi i kajakaštvu, tako da svako može da nađe nešto za sebe. Ukratko, plaža Ploče u Budvi je savršeno mesto za sve one koji žele da uživaju u prelepom moru, dobroj muzici i zabavi. Sve do zalaska sunca najluđe dnevne žurke su na plaži Ploče!

Plaža Jaz

Jedna od najduzih a po mnogma i jedna od najlepsih plaza Crne Gore, plaza Jaz u skrivenom delu, nedaleko od Budve. Prva stvar koja će vas očarati na Jaz plaži je njen šarm i energija. Poznata kao epicentar letnje zabave, ova plaža privlači mlade iz celog sveta željne avanture i neprestane zabave. Sa bogatom ponudom beach barova Jaz plaža pruža neprekidno uzbuđenje tokom celog dana.

Plaža Kamenovo

Plaža Kamenovo u Budvi je savršeno mesto za sve one koji vole da se provode, kupaju i đuskaju uz dobru muziku. Ovo je mesto gde možete uživati u prelepom pejzažu, kristalno čistom moru, brojnim zabavnim aktivnostima i odličnoj muzici, dok se istovremeno opuštate i uživate u društvu vaših prijatelja. Tu su brojni barovi i klubovi u neposrednoj blizini plaže koji nude raznovrsnu muziku i zabavu tokom celog dana i noći.

Ada Bojana

Upoznajte Adu Bojanu, biser Jadranskog mora, koja mami svojom beskrajnom plažom i tirkiznom vodom.Ada je mesto u koje se posetilac obično zaljubi vec pri prvom dolasku. Plaža Ada Bojana – “Velika plaža“ zbog duge pescane plaze i najlepših zalazaka sunca na celom primorju, nazivana je i “ulcinjskom Kopakabanom”. Netaknuta priroda, sitan pesak, povetarac i ogromno plavetnilo cine ovau plazu pravim rajem na zemlji. Dozivite sa nama sunce, more i pesak daleko od gradske guzve na skroz drugaciji nacin!

Žurka na brodu i krstarenje Bokom

U potrazi ste za savršenim mestom za dnevnu zabavu na moru? Naša tura na brodu je upravo ono što vam treba! Iskusite najbolji provod na otvorenom, uz muziku, piće i društvo a sve to dok krstarite prelepim predelima Boke Kotorske. Dok brod plovi, DJ će puštati hitove, a vi ćete se zabavljati, daleko od obale uz prelepe pejzaže: Tivat, Perast, Kotor, Risan. Ovo je prilika da napravite nezaboravne fotografije i uspomene za ceo život.

Dnevne žurke

More, pesak, muzika i zabava – ovo su sastojci nezaboravnih dnevnih žurki na plaži! Ako tražite savršen način da se opustite i provedete vreme sa ekipom, dnevna žurka na plaži je prava stvar za vas. Uz dobro društvo i hitove leta, spremite se da se prepustite ritmu i djuskate ceo dan. Kokteli i osvežavajuća pića na plaži su neizostavni deo dnevnih žurki, pa se pripremite za osveženje i puno zabave. Ne zaboravite na svoje kupaće kostime, jer će biti puno prilika za kupanje i sunčanje. Okupi ekipu i pripremi se za nezaboravne dnevne žurke na plaži!

Night party

Noćni život Budve – epicentar zabave na jadranskoj obali! Uz neke od najboljih klubova i barova u regionu, Budva je grad koji nikada ne spava. Provod do jutra je ovde zagarantovan pa zato ako tražite nezaboravan provod, ne gubite vreme, već se pridružite zabavi u Budvi! Go2 vam je obezbedio besplatan ulaz na najbolje žurke u Budvi. Sa Go2 narukvicom ulaz je besplatan.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit