EKOF ATINA

Stručna ekskurzija studenata Ekonomskog fakulteta vol. 8

od 119€ / 6 dana

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

POSLEDNJA MESTA!

U HOTELU SA 2* U PROMO PERIODU 119€ PO OSOBI (regularna cena 139€).

U HOTELU SA 3* U PROMO PERIODU 139€ PO OSOBI (regularna cena 159€).

U HOTELU SA 4*U PROMO PERIODU 159€ PO OSOBI (regularna cena 179€).

ND (BB) – Noćenje sa doručkom, NA – najam smeštaja bez ishrane.

1/2 – dvokrevetna soba, mlt – višekrevetna soba.

 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Novog Sada, Niša i Kragujevca (minimum 40 putnika).
 • Doplata za prevoz iz Novog Sada je 10€ (ukoliko ima dovoljno zainteresovanih – agencija zadržava pravo da otkaže prevoz NS ukoliko nema dovoljno zainteresovanih putika). Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Odaberite svoje omiljeno sedište unapred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 15€ po sedištu. Sedišta iznad vozača “izlog” doplata 20€.
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Vanlinijski prevoz autobusom na navedenim relacijama prema programu (visokopodni ili dabldeker, ac, tv, dvd, prosečne udobnosti).
 • 3 noćenja (bez doručka) u višekrevetnim sobama (trokrevetne i četvorokrevetne) u hotelima u izabranoj kategoriji hotela iz naše ponude.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme tajanja aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu(važi samo za putnike koji putuju iz Beograda).  Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2.00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1.50€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša).
 • Doplatu za 1/2 sobu – 20€ po osobi za celokupan period boravka – plaćanje u agenciji,
 • Doplatu za doručak u izabranom hotelu sa 2*, 3* ili 4* u iznosu od 10€ po osobi.
 • Fakultativne izlete na destinaciji,
 • Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj koja se naplaćuje od 01.01.2018. godine (dnevno po sobi: privatan smeštaj – 0.5€, hoteli 1*i 2* – 0.5€, hoteli 3* – 1,5 €, hoteli 4* – 3€, hoteli 5* – 4€ plaćanje na licu mesta).
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1.000 RSD po promeni.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 RSD po promeni.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Preko računa:
  • 1000 RSD prilikom rezervacije,
  • 2000 RSD do 01.08.2023.
  • 3000 RSD do 15.08.2023.
  • ostatak mesec dana pre početka aranžmana.
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
– 5% ako se putovanje otkaže do 120 dana pre početka putovanja,
– 20 % ako se otkaže od 119 do 90 dana pre početka putovanja ,
– 50 % ako se otkaže 0d 89 do 60 dana pre početka putovanja,
– 80 % ako se otkaže od 59 do 45 dana pre početka putovanja,
– 100 % ako se otkaže od 44 do pre početka ili u toku putovanja.

Stručna ekskurzija studenata Ekonomskog fakulteta vol. 8

Cena od 119€ / po osobi

18 – 23. OKTOBAR 2023. / 6 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

„Stručna ekskurzija“ je projekat koji smo pokrenuli 2016. godine po prvi put na našem fakultetu, poznat pod imenom „Ekof u pokretu“. Cilj ovog projekta je u upoznavanju sa načinom studiranja u inostranstvu i master programima. Pored toga, upoznavanje sa nekim novim kulturama, upoznavanje novih gradova i država, koje do sad nismo imali priliku da upoznamo. Ili možda jesmo, ali uvek imamo želju da im se vratimo. I poslednje, ali ne i manje vredno, druženje i upoznavanje sa kolegama. Iza nas je 7 uspešnih stručnih ekskurzija, preko 1000 studenata, toliko novih prijateljstava, novih ljubavi, prelepih uspomena za pamćenje… A ovog oktobra idemo u toplije krajeve, idemo u Atinu!

Ovako je to bilo ranije 🙂

 

1.

1. dan – Beograd – Severna Makedonija – Grčka:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u poslepodnevnim časovima i vožnja preko Srbije i Severne Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.

2. dan – Atina:

Dolazak u u prepodnevnim časovima. Nakon ostavljanja stvari u hotelu, vreme za osveženje i krećemo u lagano pešačko razgledanje i upoznavanje sa gradom. nakon toga grupni ili individulani povratak u hotel. Noćenje.

3.

3. dan – Atina:

U jutarnjim satima sledi fakultativno panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji vodiča: Trgovi Omonija i Sintagma, parlament, rezidencija, Olimpijski stadion, Cipio, Hadrijanov slavoluk, Zevsov hram, akademija, univerzitet, biblioteka. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti. Mogućnost organizovanja fakultativnog odlaska do Akropolja – simbola Atine. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Žurka dobrodošlice. Noćenje.

4.

4. dan – Atina:

U prepodnevnim časovima mogućnosti odlaska na fakultativni izlet obilaska Peloponeza. Vožnja preko Korintskog kanala koji spaja Egejsko sa Jonskim morem. Obilazak Epidaurusa koji je poznat po rođenju Apolonovog sina. Nakon obilaska odlazak do Mikene-obilazak Lavlje kapije i kraljevske grobnice. Povratak u Atinu u popodnevnim satima. Organizovani odlazak na žurku. Noćenje.

5.

5. dan – Atina, Grčka – Severna Makedonija – Beograd:

Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim satima napuštamo Atinu. Sledi noćna vožnja kroz Grčku, Severnu Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Srbije.

6.

6. dan – Beograd, Srbija:

Dolazak u Beograd u popodnevnim satima.

Primeri smeštaja:

Hotel Pergamos 2*

Hotel Pergamos je smešten na samo 300 metara od stanice metroa Omonija. Na 15 minuta hoda od istorijske četvrti Plaka u Atini i 2 km od Akropolja. Sve sobe su klimatizovane i sadrže LCD TV, radni sto i mini-frižider, kao i kupatilo sa tušem i fenom za kosu. Pojedine sobe imaju i sopstveni balkon. U hotelskom foajeu na raspolaganju su vam 2 računara sa besplatnim internetom. Recepcija hotela je otvorena non-stop. DETALJNIJE

Hotel Lido 2*

Hotel Lido, smešten u centru Atine, na samo 100 metara od trga Omonija i njegove centralne stanice metroa, nudi pristupačan smeštaj na pešačkoj udaljenosti od starog, trgovinskog i poslovnog centra Atine. Hotel raspolaže sa 80 potpuno renoviranih soba, a sve imaju balkon i opremljene su svim modernim pogodnostima koje garantuju prijatan, udoban boravak. Gosti mogu da se opuste u hotelskom kafe-baru, dok uživaju u piću ili kafi. Ljubazno osoblje izlazi u susret potrebama gostiju 24 sata dnevno. Lokacija hotela je idealna za istraživanje najznačajnijih atinskih spomenika i znamenitosti, novog Muzeja Akropolja, Narodnog muzeja. Oblasti za kupovinu Plaka i Monastiraki su u neposrednoj blizini hotela. DETALJNIJE

Hotel Delphi Art 3*

Nalazi se u neoklasičnoj zgradi iz 1930. godine u srcu Atine, preko puta Narodnog pozorišta i Crkve Sv. Konstantina. Na 200 metara udaljenosti od metro stanice Omonia, sa koje se brzo stiže do svih najvažnijih turističkih znamenitosti. Gostima su na raspolaganju restoran i besplatan bežični internet u celom hotelu. Sve sobe hotela Delphi Art su ukrašene nežnim tonovima boja imaju klima-uređaj sa pojedinačnim podešavanjima, grejanje, TV, mini-bar Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo opremljeno kadom ili tušem i fenom za kosu. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom koji se svakog dana služi u trpezariji. DETALJNIJE

Breeze Boutique Athens 4*

Butik hotel Breeze Athens je smešten u Atini, na 300 m udajlenosti od trga Omonija i 2 km od trga Sintagma. U ponudi ima moderno uređene sobe sa besplatnom WiFi mrežom. Osim toga, nudi snek bar i recepciju koja radi non-stop.Sobe su nepušačke i poseduju prozore od poda do plafona, klima-uređaj, flat-screen TV, sef i mini-bar. Svaka soba ima moderno kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Usluga je doručak na bazi švedskog stola. DETALJNIJE


 

Stručne ekskurzije studenata Ekonomskog fakulteta (oktobar)

2016 / vol. 1 – MILANO, Trst, Venecija, Komo, Monca

2017 / vol. 2 – RIM, Bolonja, Firenca, Napulj

2018 / vol. 3 – ISTANBUL

2019 / vol. 4 – PRAG, Beč, Drezden

2020 / vol. 5 – ISTANBUL

2021 / vol. 6 – BUDIMPEŠTA

2022 / vol. 7 – MILANO, Venecija, Komo, Monca

2023 / vol. 8 – ATINA

Letnje ekskurzije studenata Ekonomskog fakulteta (jul)

2021 / vol. 1 – TURSKA TURA – Kušadasi, Istanbul, Izmir

2022 / vol. 2 – KUŠADASI

2023 / vol. 3 – KUŠADASI

Prolećne ekskurzije studenata Ekonomskog fakulteta (april)

2019 / MOSKVA – Kijev, Minsk, Krakov

2019 / EUROTRIP – Prag, Berlin, Amsterdam, Pariz, Milano

2019 / LISABON – Ženeva, Madrid, Barselona, Krstarenje Mediteranom, Rim, Firenca, Venecija

2022 / KRSTARENJE MEDITERANOM – Venecija, Firenca, Rim, Ljoret de Mar, Barselona, Nica, Monako, Monte Karlo

2023 / EUROTRIP – Prag, Berlin, Amsterdam, Beč

2023 / KRSTARENJE MEDITERANOM – Venecija, Firenca, Rim, Ljoret de Mar, Barselona, Nica, Monako, Monte Karlo

 

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit