EUROTRIP PARIZ

MILANO - PARIZ - BEČ

Cena 199€ / 8 Dana

EUROTRIP – Proleće 2024.

MILANO – PARIZ – BEČ

Cena 199€ / po osobi

 • 8 dana
 • +18 Godina

24. APRIL – 01. MAJ 2024. / 8 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Milano – prestonica Lombardije, najveći je industrijski grad Italije i centar mode, stecište dizajnera, umetnika, fotografa, manekena i medija. Grad sa dušom čije je jezgro poznato po čuvenoj Katedrali Duomo, prestižnoj zgradi Opere (Milanskoj Skali) i Crkvi Santa Maria Gracia u kojoj se nalazi Leonardova „Tajna Večera“. Sve ovo i još mnogo i toga privlači brojne turiste iz celog sveta.

Pariz – je glavni i najveći grad Francuske . Nalazi se u centru Pariskog basena, nad rekom Senom (La Seine). Rekom je podeljen na dva dela: na severnu „Desnu obalu“ i na južnu, manju, „Levu obalu“. Grad predstavlja političko, ekonomsko, obrazovno i kulturno središte centralizovane francuske države, a i Evrope . Pariz je jedan od najznačajnijih svetskih gradova. U njemu su sedišta međunarodnih organizacija UNESKO, OECD i neformalnog Pariskog kluba. Sa svetom je povezan preko 2 velika aerodroma i 6 glavnih železničkih stanica. U Parizu se nalaze mnoge znamenitosti i turističke atrakcije. Sa istorijom dugom 2 milenijuma, ovaj grad je bio mesto značajnih istorijskih događaja i stecište umetnika. Zbog toga svake godine Pariz poseti do 30 miliona turista. Po broju turista je najposećenija svetska turistička destinacija. Takođe je poznat po imenu „Grad svetlosti“.

Beč – je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota. Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori – Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta. Katedrala Sv. Stefana u kojoj se i venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere,

1.

1. dan: Beograd – Hrvatska – Slovenija – Italija:

Sastanak grupe ispred glavne beogradske autobuske stanice u poslepodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Italije sa usputnim pauzama radi osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.

2.

2. dan: Italija – Milano:

Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Sledi info tura i upoznavanje sa istorijskim centrom grada ili mogućnost fakultativnog panoramskog razgledanje grada: Zamak Sforca – nekadašnje sedište Milanskog vojvodstva, Opera La Skala – jedna od najčuvenijih operskih kuća na svetu, Galerija Vitorio Emanele – nadkriveni tržni centar, Duomo – čuvena Milanska Katedrala, remek-delo gotske umetnosti. Slobodno vreme za individualne aktivnosti u centru Milana (šetnja prestižnom ulicom Via Montenapoleon) do polaska za Francusku u večernjim časovima. Noćna vožnja.

3.

3. dan: Francuska – Pariz:

Dolazak u Pariz u jutarnjim časovima. Sledi info tura – pešačko razgledanje grada ili mogućnost fakultativnog panoramskog razgledanja grada autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam. Smeštaj u hostelu. Slobodno vreme za individualna razgledanja ili u večernjim satima fakultativni odlazak na žurku. Noćenje.

4.

4. dan: Francuska – Pariz:

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u očaravajućem Parizu ili fakultativni obilazak najstarijih delova Pariza u pratnji vodiča u prepodnevnim satima: Montmartre – jedan od najživopisnijih delova Pariza u samom srcu grada, Crkva Scare Coeur (najposećenija tačka Pariza), najstariji vinograd okružen uskim ulicama u kojima su stvarali slikari 19. i 20.veka, trg Palace Terte najromantičniji deo grada, poslednja vetrenjača Pariza i legendarni Moulin Rouge. Nakon obilaska slobodno vreme ili fakultativno krstarenje Senom. U večernjim satima slobodno vreme ili fakultativni odlazak na žurku. Noćenje.

5.

5. dan: Francuska – Pariz:

Doručak. Slobodno vreme za uživanje u očaravajućem Parizu ili fakultativni odlazak u jedan od najvećih svetskih muzeja: palatu Versaj – obilazak bivšeg dvorca francuskih kraljeva i individualno razgledanje dvorca Luja XIV, savršenog primera francuskog baroka. Preporučujemo šetnju njegovim elegantnim parkovima. Nakon obilaska povratak u Pariz u poslepodnevnim satima. Slobodno vreme ili u večernjim satima fakultativni odlazak na žurku. Noćenje.

6.

6. dan: Pariz – Nemačka – Austrija:

Doručak. Napuštanje hostela. Slobodno vreme za istraživanje i uživanje u jedinstvenom gradu. U poslepodnevnim satima polazak za Beč. Noćna vožnja.

7.

7. dan: Austrija – Beč:

Dolazak u Beč u ranim jutarnjim satima. Sledi pešačka info tura i upoznavanje jedne od evropskih prestonica kulture i umetnosti ili mogućnost fakultativnog panoramskog razgledanje grada: Razgledamo impresivne zgrade koje se odlikuju istorijskim stilom koji je preovladavao za vreme vladavine cara Franca Jozefa. Šetnja kroz istorijsko jezgro grada: Hofburg, ulice Graben i Kerntner, u kojoj se nalazi čuvena katedrala Sv. Stefana. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete dvorcu Šenbrun, letnjoj rezidenciji dinastije Habzburg. U poslepodnevnim satima polazak za Srbiju. Po završetku info ture sledi slobodno vreme do polaska za Srbiju sa usputnim zadržavanjima radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

8.

8. dan: Srbija – BEOGRAD:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj programa.

LAST MINUTE CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI JE 199€.

POSLEDNJE 1 MESTO! 

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Novog Sada, Niša i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada, Niša ili Kragujevca (ukoliko ima dovoljno zainteresovanih) je 10€. Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Ako putujete u grupi i želite da svi sedite zajedno na određenim mestima, možete odabrati vaše omiljeno sedište: prva sedišta na spratu „izlog“, u šaragama, za stočićem ili bilo koje drugo mesto u autobusu. Rezervacija sedišta se doplaćuje 15€ po sedištu, dok je doplata za prva sedišta na spratu iznad vozača poznatija kao „izlog“ – 20€ po sedištu.
 • Umanjenje za sopstveni prevoz je 20€.
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu.
 • 3 noćenja sa doručkom u višekrevetnim sobama (1/4 i 1/6) u hostelu Generator u Parizu,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima se na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,50€ dnevno (ispod 18 god.) – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Gradsku boravišnu taksu u Parizu koja iznosi 3€ – 5€ po osobi po noći.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije,
  • 50% od cene aranžmana do 20.02.2024.
  • Ostatak mesec dana pre početka aranžmana (24. mart 2024.)
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 5% ako se putovanje otkaže do 120 dana pre početka putovanja,
• 20 % ako se otkaže od 119 do 90 dana pre početka putovanja ,
• 50 % ako se otkaže 0d 89 do 60 dana pre početka putovanja,
• 80 % ako se otkaže od 59 do 45 dana pre početka putovanja,
• 100 % ako se otkaže od 44 do pre početka ili u toku putovanja.

Generator Paris Hostel

Dizajnerski hostel Generator Paris se nalazi u dinamičnom 10. arondismanu u Parizu. Hostel je udaljen 900 metara od stanice metroa na Istočnoj železničkoj stanici, a do Parka Bit Šomon ima 700 metara. Na samo 5 minuta hoda od hostela, duž kanala Sen Marten, nalaze se brojni barovi, restorani i prodavnice sa starinskom robom. U ponudi su besplatan bežični internet i elegantan salon s igraonicom. Recepcija je otvorena 24 sata dnevno, perionica veša, terasa i zajednički salon koji je uređen u severnoafričkom stilu. U kafeu Fabien u okviru objekta gosti mogu uživati u jelima inspirisanim lokalnom kuhinjom i slušati muziku DJ-a uz piće iz bara. Sve savremeno opremljene sobe imaju klima-uređaj, posteljinu i sopstveno kupatilo sa tušem. Pojedine sobe nude i sopstvenu terasu. Kontinentalni doručak se priprema svakog jutra u ovom hostelu. DETALJNIJE

Panorama Milano

Doživite Milano u punom sjaju! Ne propustite obilazak grada mode, industrije i fudbala. Uz zamak porodice Sforca vraćamo se malo u prošlost. Nakon toga idemo do crkve Svete Marije u kojoj je nastala čuvena slika „Tajna večera“ Leonarda Da Vinčija. Tu je i bazilika Svetog Ambrozija gde ćete čuti priču o Đavoljem stubu, a nakon toga preko najstarije crkve iz 3. veka stižemo do najlepše Duomo katedrale koja je simbol grada. Obilazak završavamo na Milanskoj skali, najstarijoj operi na svetu.

Panorama Pariz

Panoramsko razgledanje Pariza je najbolji način da u jednoj turi vidite najbitnije znamenitosti i delove ovog grada. Grad fascinantne istorije, slobode i kulture, otkrijte njegove najzanimljivije priče u panoramskom razgledanju. U okviru ove ture, kroz oči lokalca, videćete Jelisejska polja, Veliku palate, Konkord, Madlen, Operu, Trijumfalnu kapiju, Lui Viton i mnoge druge jedinstvenosti Pariza.

Krstarenje Senom

Posmatranje Pariza sa Sene je fantastican način da vidite i upoznate grad iz jednog potpuno drugačijeg ugla. Panoramsko krstarenje brodom u večernjim časovima je najlepši način da se Pariz dozivi na njegov autentičan, romantični način. Sam grad i mnoge njegove najlepše znamenitosti se ovim obilaskom vide i osećaju na jedan vrlo jedinsten način. Važno je istaći da se sa reke vidi većina najpoznatijih spomenika – Ajfelova kula, Luvr, Notr Dam i dr. Ne propustite priliku da zaplovite ovom rekom i uživate u lepotama i idilama prelepog Pariza.

Boemska četvrt

Ovom četvrti su nekada šetali neki od najpoznatijih svetskih umetnika i pili piće u nekom od mnogobrojnih kafea koji i danas postoje u izvornom obliku. Monmantre je mesto koje je najvernije sačuvalo izgled starog Pariza. U njemu se nalazi groblje koje postoji jos od 18. veka. Na vrhu Montmartra, koji je najviša tačka u Parizu, nalazi se bazilika Svetog Srca {Sacre Cour). Sa ovog mesta se pruza prekrasan pogled na Pariz. lspod samog brda Monmartre, videcete i čuveni kabare Moulen Rouge. Uz Boemsku četvrt, u okviru ovog izleta, obići ćemo i zgradu Filharmonije.

Latinska arhitektura Pariz

Pešačka tura jednim od najšarmantnijih kutaka Pariza – Latinskom četvrti, koja se nalazi na levoj obali reke Sene. Počinjemo našu šetnju ispred Luksemburških Vrtova, preko Sorbone i Notre Dama. Na ovom izletu ćete imati prilike da vidite: Knjižaru „Shakespeare and Company“, Panteon, gde su sahranjeni Voltaire, Victor Hugo, par Curie te Antoine de Saint-Exupery i Louis Braille, Luksemburške vrtove u kojima se krije vise od 100 skulptura, pa čak i manja replika čuvenog Kipa slobode koju je Francuska poklonila Sjedinjenim Drzavama i sl. ova četvrt je bujna i živopisna oblast Pariza, sa puno tihih trgova i bašti, vijugavih podruma i živahnih tezgi na otvorenom. Ovde ćete imati priliku da uživate u autentičnosti starog Pariza, da ispijate kafu i jedete preukusne kroasane u ušuškanim kafeterijama.

Versaj

Poseta velelepnom dvorcu izgrađenom u XVII veku, sedište francuske monarhije od 1682 godine, kada je Luj XIV preselio dvorsku svitu i vladu iz Pariza u Versaj, pa sve do 1789. godine. Pre svrgavanja Luja XVI sa vlasti, dvorac je bio najluksuznija kraljevska palata u Evropi. Obilaze se: Veliki Kraljevski apartmani, Kraljičini apartmani i Dvorana ogledala.

Panorama Beč

Upoznaćemo jedan od evropskih prestonica kulture i umetnosti na celodnevnom izletu. Šetnja u pratnji vodiča kroz istorijsko jezgro grada: Hofburg, ulice Graben i Kerntner, čuvena katedrala Sv. Stefana, Trg Marije Terezije, Parlament, Većnica i mnoge druge znamenitosti.

Žurke

Vodimo vas u neke od najboljih klubova u Parizu. Osetićemo pravu atmosferu i ritam Francuske. Odlična muzika, prelep ambijent i dobra atmosfera je ono što će učiniti da pamtite ove noći u Parizu.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit