EVIA leto 2024

Jul - Avgust

od 149€ / 12 dana

EVIA 2024 – EDIPSOS SA POSETOM SKIATOSU

Cena od 149€ / po osobi

 • 12 Dana
 • +16 Godina

12 DANA – 9 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Polasci: 13.07. / 22.07. / 31.07. / 09.08. / 18.08.

Vodimo vas na najveće ostrvo u Egejskom moru koje je  dugo odolevalo masovnom  turizmu, Miris borovine, peščano šljunkovite plaže očaraće vas svojom lepotom !

Evia je drugo najveće ostrvo u Grčkoj, iako tehnički nije ostrvo. Evia je takozvano „kontinentalno ostrvo“, što znači da je do njega moguće doći kopnom. Dva veličanstvena mosta, stari Negroponte i novi „viseći“ most spajaju ostatak Grčke sa Evijom. Ovo idilično ostrvo možda deluje kao da je divlje i neobuzdano, ali se ono nalazi na svega 60 kilometara od Atine. Imajući u vidu koliko je blizu glavnom gradu, nimalo ne čudi informacija da je Evia jedno od najposećenijih ostrva u čitavoj „Eladi“.

Dok duboka, gusta i zelena šuma borova prekriva sever ostrva, jug više podseća na Kiklade, sa planinskim seocima i pecaroškim naseljima kraj mora. Plaže na Eviji su neverovatne, kao što je i kristalno čista voda oko njih. Evijski zaliv pruža prelep pogled na Egejsko more, pa nimlao ne čudi da je ovo ostvro šarmiralo nebrojene posetioce tokom godina. Turizam na Eviji gori, pa će sve vaše potrebe i želje biti ispunjene i uslišene na koji god način vi to poželite.

Glavni grad Evije, koja nosi i naziv „vikend ostrvo“, je Halkida. Atinjani, ali i strani posetioci, prosto obožavaju Halkidu. Ne samo da se tu nalazi nekadašnji svet izvor Aretuza, gde su tokovi plime i oseke drugačiji nego na ostatku planete, već je i sam gradić atrakcija za sebe. Šetalište pored mora jedno je od najšarmantnijih koje će te ikada videti, dok su sveža morska hrana i kolači u okoljnim kafićima i restoranima „da poližeš prste“.

Kada padne noć, Halkida prerasta iz uspavanog morskog gradića u epicentar noćnog života. Noćni život na Eviji definitivno ne treba propustiti, pošto na žurkama često puštaju svetski-poznati DJ-evi, dok su i kokteli nadaleko poznati kao izvrsni.

Kada završite sa provodom i želite da organizujete opuštajući izlet, uputite se ka severu. Tamo će te shvatiti koliko je magičan spoj borove šume i mirisa mora.

Kada vam prirodne lepote dosade, uputite se ka Karababa zamku. Ne samo da je ova ekskurzija besplatna, već ima i šta da se vidi. Ovaj zamak potiče iz 14. veka, kada su Turci oteli ovu teritoriju Mletačkoj republici. General Karababa naredio je izgradnju ovog zamka kako bi olakšao odbranu teritorije, a danas on ponosno stoji kao deo bogate istorije regiona. Ne škodi ni činjenica da se neki od najlepših pogleda na čitavoj Eviji pružaju direktno sa ove tvrđave. Pogled na Evoikos zaliv zaista ostavlja bez daha.

Kao što smo već pomenuli, tajne i iznenađenja čekaju vas iza svakog ćoška na Eviji. Mesta poput „Crvene Kuće“ u Halkidi, kao i zgrade opštine, veoma su vredna vašeg vremena. Arheološki muzej, rimski akvadukti, izvor Artuze, vizantijska crkva i bazilika Majke Paraskeve samo su neke od desetina nezaobilaznih lokacija koje vam preporučujemo da posetite tokom boravka na Eviji. Sunce, more i opuštajući ritam života prizivaju vas da doživite sve ono što ovo magično ostrvo ima da pruži. Uživajte, opusitite se, a kada vam relaksacija dosadi, Atina i život u metropoli na svega je 50ak kilometara od vas.

Zanimljivosti u okolini

Locirana veoma blizu glavnog grada Grčke, Atine, Eviju od kopna deli Epiruški moreuz. Iako godinama izrasta u turističko mesto, divlja i neobuzdana priroda govori suprotno. Sklop te neobuzdane divljine i civilizacije je to što čini Eviju specijalnom. Vodopadi, ravnice, klisure i svakakva druga prirodna čuda kriju se širom Evije. Neke od najleših plaža u čitavoj Grčkoj čekaju vas da ih istražite, kao i bogata kulturna i istorijska baština. Elem, šta je to nazanimljivije oko Evije, i šta vas čeka na ovom biseru Egejskog mora?

Evo samo nekih od najzanimljivijih mesta za posetiti prilikom boravka na Eviji:

1. Eretrija i Eretrijsko pozorište

Manje od 20 kilometara od Halkide leže ruševine Eretrije. Najstarija nalazišta na ovoj lokaciji datirana su iz 9. veka p.n.e. Kada je izbio rat između Grka i Rimljana, ovo nekada-veličanstveno mesto pomalo je palo u zaborav, ali i dalje ima mnogo komadića istorije za otkriti u Eretriji. Dve palate, četiri hrama, kuća mozaika i jedno od najstarijih pozorišta u čitavoj Grčkoj čekaju da ih obiđete.

2. Arheološki muzej u Eretriji

Iako je dosta materijala sa nalazišta u Eretriji završilo tamo gde im nije mesto, poput Britanskog nacionalnog muzeja ili Luvra, arheološki muzej u ovom šarmantnom antičkom mestašcetu i dalje je krcat od silnih artefakta i arheoloških otkrića. Muzeji možda i nisu najzanimljivija zanimacija na letovanju za mlade, ali arheološki muzej u Eretriji, kao i tajne koje krije, predstavlja zabavu za čitavu porodicu. Ovde se nalazi i jedna od najupečatljivijih statua iz antičkog doba na kojoj se nalaze Tezej i Antiopa, koja datira još iz 6. veka.

3. Zamak Karababa

Tačno prekoputa Halkide nalazi se zamak Karababa. Ovo impozantno zdanje podigli su Turci 1684. godine, kada su branili grad od Mletaka. Neki od najleših pogleda na čitavoj Eviji pružaju se sa kula Karababa zamka. Nisu samo pogledi zanimljivi, već se i bogata istorija krije iza njegovih zidina. Od antičkih delova građevina do intrikatnih mletačkih rezbarenja, Karababa zamak ima štošta da vam otkrije. Okružen čempresima i na dominantnoj poziciji, retko ko napusti Zamak Karababa a da nije pod utiskom.

4. Drimona vodopadi

Na severu Evije nalaze se nešto divljiji predeli, a u njihovim dubinama – vodopadi! Sa visine od 620 metara voda se obruđava u sred šume. Ovaj prizor ostavlja bez daha, dok je okruženje kao nešto što je niklo iz fantastičnog uma J.R.R. Tolkiena. Zimzelene šume kriju ovaj dijamant od ljudskih pogleda, ali azurni bazen u koji se vodopadi obrušavaju toliko je magičan da je posebno leti velika gužva prilikom obilaska Drimona vodopada. Kada zavrište sa napornim
istraživanjem, na ovoj lokaciji vas čeka čak i skrivena i simpatična tavernica sa dobrom hranom i pićem. Ukoliko provedete čak i jedan dan na Eviji, ovaj prizor ne bi ste smeli da propustite.

5. Drakospita (kuće zmajeva)

A sada za nešto potpuno drugačije. Drakospita, ili Kuće Zmajeva, naziv je za 25 neverovatnih megalitskih struktura koje se nalaze po brdima i planinama Stire na jugu Evije. Ove strukturenapravljene su od ogromnih blokova krečnjaka, nešto  nalik renomiranom „Stounhendžu“. U obliku su piramida, a konstrukcija im je takva da se nije koristio bilo kakav vezivni materijal, već blokovi podržavaju jedan drugi sopstvenom težinom. Dosta je nerealan prizor kada se zagledate u brda i najpre vidite samo kamenje, a onda počnete da uviđate pravougaona vrata i slične bizarne konstrukcije naizgled nasumično nasađenje širom Evije. Vanzemaljci ili potpuno normalna ljudska pojava? Pustićemo vas da odlučite posle posete Drakospitama.

6. Svetionik u Kakokefaliju

Severno od Halkide nalazi se Rt Kafireas. Ovaj rt još od neolitskog doba koristi se kao groblje. Turci su ovde postavili vešala tokom svoje vladavine kako bi zastrašili domaću populaciju. Ipak, nisu Turci samo zastrašivali, već su podigli i impresivni svetionik 1886. godine. Ovaj svetionik jedan je od samo šest u čitavoj Grčkoj koji i dalje ima ekipu koja ga održava u funkciji. Ukoliko želite da okusite kako je izgledao život jednog svetioničara i da uživate u još jednom od mnogih mesta na Eviji odakle se pruža prelep pejzaž, Svetionik u Kakokefaliju pravi je izlet za vas.

 

Evia leto 2024 atrakcije

Kada obiđete silne zanimljivosti koje Evija ima da pruži, vreme je za opuštanje. Šta raditi i kako se najbolje opustiti na Eviji? Evo samo nekih predloga za nafascinantnije atrakcije koje jedno od najvećih ostrva u Grčkoj ima da ponudi:

1. Neverovatne plaže

Imajući u vidu da je Evija na manje od 25 kilometara od Atine, jasno je da Atinjani i mnogi iz okolnih mesta dolaze na ovo ostrvo kako bi uživali u neverovatnim plažama. Kristalno čisto more, peščane i kamenite plaže čekaju vas širom ostrva, ali smo vam odabrali nekoliko najlepših. Evo tri plaže koje ne smete da propustite na Eviji:

 

 • Chiliadou plaža

Ako su divlje i neobuzdane plaže vaš fah, Chiliadou je savršena plaža za vas. Nije lako stići do ovog malog skrivenog raja, gledajući da je potrebno gotovo planinariti do tamo više od sat vremena, ali se cimanje definitivno isplati. Iznad vas prostiraće se impozantni bedemi i litice, dok je i najviši vrh na Eviji, vrh Dirfi visok 1,742 metra, tik pored ovog tajnovit raja. Sama plaža je peščana, čisto ako ste se pitali, a čak postoji i nudistička sekcija plaže za one sa malo otvorenijim umovima i slobodnijim telima.

 

 • Plaža Kalamos

Ako pitate Atinjane koja im je omiljena plaža na Eviji, velika većina rećiće Kalamos. Kalamos su ustvari dve plaže u jednoj. Kali je strana plaže sa mirnim morem, dok je Kakia, iliti zli deo plaže, deo gde je voda nešto nemirnija. Kalamos plaža jedno je od najpopularnijih mesta za kampovanje u celo Grčkoj. Kada budete iskusili zalazak sunca na ovoj plaži, biće vam jasno i zašto.

 

 • Plaža Thapsa

Mislili ste da je Chiliadou plaža nepristupačna? Niste videli ništa dok ne probate da dospete do plaže Thapsa. Gotovo sigurno će vam trebati neko terensko vozilo, ili barem bicikl, gledajući da vas više od 10 kilometara blatnjavih i brdovitih putića čeka pre nego što možete da okusite čari Thapse. Divljina vlada ovde, pa nemojte očekivati restorane ili lokale za iznaljmljivanje ronilačke opreme i slično. Čovek i priroda postaju jedno na ovoj neverovatnoj plaži, pa vam toplo preporučujemo da ovo iskustvo nikako ne propustite.

2. Blizina glavnom gradu

Evija se nalazi na svega 60 kilometara od glavnog grada Grčke, Atine. Kao što Atinjani vole da dođu na Eviju kako bi se opustili i odmorili, tako i vi možete da se upoznate sa čarima ovog antičkog čuda od grada kada vam uživanje na Eviji dosadi. Od Akropolja, preko Monastirakija, pa sve do Vulijagmenija i Pireja, Atina krije nebrojene tajne, kako istorijske tako i kulinarske. U Atini se uvek dobro jede i pije, ali je noćni život možda i još bolji. Grci su uvek veseli i glasni, Atina nikada ne spava, pa vas savetujemo da barem jedno veče odvojite za upoznavanje sa svime onime što Atina ima da pruži.

3. Skiatos 

Podjednako blizu Eviji kao i Atina je Skijatos. Skijatos je još jedno od mnogih mačignih ostrva širom Grčke. Tura brodićem odvešće vas od Pefkija do Skijatosa, što će trajati između 60-120 minuta. Stićićete na plažu Kukunaries, odakle zabava na Skijatosu počinje. Plaža je peščano čudo, voda je azurno čista, pa nimalo ne čudi da Skijatos zovu „Grčki Sejšeli“. Plaže se nalaze svugde po Skijatosu, a kada vam sunčanje i baškarenje po plažama dosadi, mnogi barovi, pabovi i tavernice širom ostrva biće i više nego srećne da vas ugoste. Hrana, posebno morska, je uvek sveža i preukusna, kokteli su pristupačnih cena, a provod je na nivou onoga u Atini, ako ne i bolji. Kada se otisnete na vašu grčku letnju avanturu, obavezno zaokružite Skijatos na vašoj mapi.

4. Vinski turizam na Eviji 

Kada se priča o grčkim vinima, neka od najboljih potiču upravo sa Evije. Ova reputacija potpuno je zaslužena, u šta možete i sami da se uverite ako se priključite nekoj od vinskih tura koje se na ovom ostrvu organizuju. Proplanci regiona Lilantio izvan Halkide pravo su mesto za početak. Belo vino važi za najbolje na Eviji, ali ponečega za svačiju paletu. Najbolja od čak deset vinarija koje se nalaze na ostrvu bez sumnje je Avantis. Probajte neku ili sve od šest vrsta belog vina koje imaju, i nikada više nećete moći da pijete bilo šta drugo. Standardna tura oko vinarija i testiranje vina na kraju ture učiniće da se zaljubite u Eviju još više.

1.

1. dan: Beograd – Severna Makedonija – Grčka:

Polazak autobusa sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim časovima i vožnja preko Srbije i Severne Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10.

2 – 10. dan: Evia (Edipsos):

Dolazak u luku Glifa u prepodnevnim časovima. Ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Evia. Dolazak na ostrvo u mesto Edipsos – Lutra, smeštanje u odabrani hotel/vilu/apartman i boravak na Eviji 9 punih noći… Osim tri plaže od kojih je jedna sa prirodnim izvorom termomineralne vode, boravak na Eviji pruža obilje mogućnosti: fakultativni obilazak Skiatosa i fenomenalne plaže Kukunaries, obilazak Vulkanskih ostrva (Grčkih Sejšela), mogućnost obilaska Atine. Doživljaj možete upotpuniti celodnevnim izletima na plaže Porto Pefko, Neos Pirgos, Padermos.

11.

11. dan: Evia – Grčka – Severna Makedonija:

Pakujemo stvari i polako napuštamo hotel. U podnevnim satima sledi vožnja trajektom od Agiokamposa do Glife i dalje kroz Grčku, Severnu Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Sumiranje utisaka i prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Srbije.

12.

12. dan: Srbija: 

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

PROMO CENE aranžmana su izražene u evrima po osobi: SMEŠTAJ (NA) + BUS + TRAJEKT

Smeštaj termin 13. jul – 24. jul 22. jul – 02. avgust 31. jul – 11. avgust
usluga 1/2 1/3 1/4 1/2 1/3 1/4 1/2 1/3 1/4
ALEXIOU 2* NA 289
199
259
169
239
149
319
229
popunjeno 269
179
319
229
289
199
popunjeno
 KAPOLOS 3* NA* 319
229
x x 349
259
x x 349
259
x x
ANIXI 2* NA 299
199
x x 329
229
x x 329
229
x x

 

Smeštaj termin 09 – 20. avgust 18 – 29. avgust
usluga 1/2 1/3 1/4 1/2 1/3 1/4
ALEXIOU 2* NA 299
209
popunjeno 249
159
289
199
259
169
239
149
 KAPOLOS 3* NA* 329
239
x x 319
229
x x
ANIXI 2* NA 309
209
x x 299
199
x x

NA – najam studija/apartmana, NA* – najam – standardna soba bez kuhinje.

 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Niša i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 10€. (ukoliko ima dovoljno zainteresovanih).
 • Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 10€ i KRAGUJEVCA cena se umanjuje za 5€. Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Ako putujete u grupi i želite da svi sedite zajedno na određenim mestima, možete odabrati vaše omiljeno sedište: prva sedišta na spratu „izlog“, u šaragama, za stočićem ili bilo koje drugo mesto u autobusu. Rezervacija sedišta se doplaćuje 15€ po sedištu, dok je doplata za prva sedišta na spratu iznad vozača poznatija kao „izlog“ – 20€ po sedištu.
 • Za sopstveni prevoz cena paket aranžmana se umanjuje za 20€. (Obavezan je prethodni upit u agenciji)
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišitena: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Devet noćenja u sobi po izboru u Edipsosu na Eviji.
 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio,video,A/C),
 • Povratni brodski prevoz na relaciji Glifa – Agokampos- Glifa, i transfer do smeštaja,
 • Usluge pratioca grupe i usluge predstavnika agencije,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,50€ dnevno (ispod 18 god.) – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Obaveznu boravišnu taksu (cenovnik od 01.01.2024) – u privatnom smeštaju (studiju/apartmanu) – 1.50 € po noćenju / po studiju ili apartmanu ili sobi, u hotelima sa 1* i 2*– 1.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 3*– 3 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 4*– 7 € po noćenju / po sobi, a za boravak u hotelima sa 5* – 10 € po noćenju / po sobi. Plaćanje boravišnih taksi je na licu mesta agencijskom predstavniku ili vlasniku smeštajnog objekta.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu 100 RSD (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Fakultativne izlete (Skiatos sa plažom Kukunaries, Atina, vulkanska ostrva, obilazak plaža na Eviji, oficijalne žurke go2-a).
 • Korišćenje klima uređaja smeštajnim jedinicama, 7€ – 10€ po studiju po noći.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera,
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Plaćanje preko računa:
  • 3000 RSD prilikom prijave za putovanje,
  • narednih 5000 RSD po putniku u roku od 30 dana od dana prijavljivanja,
  • 50% od cene aranžmana 60 dana pre početka putovanja,
  • ostatak aranžmana 30 dana pre početka putovanja

NAPOMENA:
U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NAROBNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Evia smeštaj 2024.

Vila Alexiou 2*

Vila se nalazi se u Edipsosu na 200 metara udaljenosti od gradske plaže. U našoj ponudi se nalaze dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevtne sobe. Sve sobe su opremljene kupatilom, klima uređajem (čije se korišćenje dodatno naplaćuje), frižiderom, TV-om, terasom i kuhinjom. DETALJNIJE

Hotel Kapolos Spa 3*

Nalazi se u Edipsosu na samo 150 metara udaljenosti od gradske plaže. Hotel poseduje bazen i nudi raznovrsne spa sadržaje, kao i restoran u kome se služe jela mediteranske kuhinje. Klimatizovane sobe imaju besplatan bežični internet. Gosti mogu uživati u hotelskom spa centru koji, uključujući otvoreni i zatvoreni bazen ima 14 pojedinačnih kada za hidroterapiju, hamam i saunu. (korišćenje bazena i spa centra se dodatno naplaćuje). U svim sadržajima objekta koristi se voda iz toplih izvora Edipsos. U našoj ponudi se nalaze dvokrevetne sobe imaju klima-uređaj (čije se korišćenje dodatno) mini frižider i TV. Sobe nemaju kuhinju. Sve smeštajne jedinice takođe sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i toaletnim priborom. DETALJNIJE

Vila Anixi 2*

Nalazi se u Edipsosu na samo 150 metara udaljenosti od gradske plaže. U našoj ponudi se nalaze dvokrevetne sobe. Sve sobe su opremljene kupatilom, klima uređajem (čije se korišćenje dodatno naplaćuje), frižiderom, TV-om, terasom i kuhijom. DETALJNIJE


Evia izleti

Skiatos i plaža Kukunaries

Iz luke Pefki brodom idemo na fenomenalnu peščanu plažu Kukunaries gde provodimo 3 sata u kupanju i vodenim sportovima. Nakon toga idemo u glavni grad ostrva koji je udaljen 30 minuta vožnje brodom gde provodimo naredna 3 sata. U gradu možete posetiti Crkvu Sv. Nikole kao i kuću poznatog pisca Papadijamantisa. Prošetajte se romantičnom Pillow street ulicom i obavezno popijte koktel u Bar steetu sa nesvakidašnjim lokalima.

Plaže Evie

Plaže Evie su pravi izbor bilo da želite da budete deo goruće atmosfere dnevnih žurki, bavite se sportovima na vodi, odbojkom na plaži ili se opustite uživajući u blagodetimamorskog plavetnila. Vodimo vas na 3 najlepše plaže Evie „Neos Pirgos – Nisiotisa“, „pefki beach“ i „padermos“. Pesak pod nogama, ritmovi koji dolaze iz beach bara i osveženje u kristalno čistom moru, stvaraju uspomene koje se ne zaboravljaju.

Atina

Izlet u Atinu započinjemo u jutarnjim satima. Na putu do Grčke prestonice zaustavljamo se u mestu Prokopi gde sledi razgledanje crkve Sv. Jovana Rusa. U nastavku putovanja videćemo glavni grad ostrva Evia, gde se fotkamo kod starog mosta. Po dolasku u Atinu obićemo Omonija trg, Karaiskaki trg, Sintagma trg, Parlament, Adrijanovu kapiju, Zapatio park i stadion. Nakon toga sledi fakultativna poseta Akropolju i muzeju.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit