Fakultativni izlet – Kalatravin

Fakultativni izlet – Kalatravin

Dragi putnici, s obzirom da se za posetu Gradu umestnosti i nauke putnici moraju izjasniti pre putovanja, molimo vas da najkasnije do srede 17.04. popunite upitnik ispod.

Cena: Cena iznosi 25€ po osobi i plaća se na račun pre putovanja (na isti način kao što ste uplaćivali vaš aranžman, tj. na broj vašeg ugovora najkasnije do četvrtka 18. aprila).

Opis: Nemoguće je posetiti Valensiju, a ne obići Grad umetnosti i nauke, naročito ako ste studenti : arhitekture. 🙂 Ovo remek delo arhitekata Santijaga Kalatrave i Feliksa Kandele je najveća turistička atrakcija Valensije i jedno od 12 blaga Španije. Kompleks je nastao na površini starog toka reke Turija koji je zbog čestih poplava morao biti izmešten. Na ovaj način grad je dobio , površinu koju je posvetio izgradnji sportskih i kulturnih objekata. Provodimo prepodne u ovoj arhitektonskoj oazi gde ćemo obići Hemisferu, džinovski objekat inspirisan ljudskim okom koji se koristi za 3d projekcije i kao planetarijum i Muzej nauke gde su eksponatima obuhvaćene sve grane nauke i predstavlja najveći objekat u ovom kompleksu.

Cena uključuje autobuski prevoz do Grada umetnosti i nauke, ulaznice za muzej i hemisferu i usluge vodiča.

Ime i prezime:(Required)
Želim da idem na fakultativnu posetu:(Required)