FPU – PARIZ

Cena 599€ / 10 Dana

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI JE 599€.

 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu.
 • 5 noćenja sa doručkom u 1/3 sobama u hotelu ibis budget Paris Porte de Montmartre 2* u Parizu ili sličnom hotelu iste kategorije,
 • 1 noćenje sa doručkom (kontinentalni) u 1/3 sobama u hotelu Holiday Inn Express Munich City East 3* u Minhenu ili sličnom hotelu iste kategorije,
 • Razgledanje Beča i Minhena u pratnji vodiča,
 • Poludnevno panoramsko razgledanje Pariza u pratnji lokalnog vodiča na srpskom jeziku,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju i tehničko vođenje puta.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,50€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu 100 RSD (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Boravišnu taksu u Parizu i Minhenu – cena nije poznata u momentu objavljivanja programa – plaćanje na licu mesta (cene podložne promeni),
 • Ulaznice za: muzej Luvr, muzej Orsej, Oranžeriju, Rodenov muzej, kulturni centar Žorž Pompidu – Bobur, atelje Brakuzi, muzej Pikaso, ulaznice za staru minhensku Pinakoteku, ulaznice za fakultativne posete, obilaske i izlete (muzej Konjak-Že, Versaj, podrum šampanjca u Remsu).
 • Finalni raspored obilazaka navedenih i drugih lokaliteta biti izveden u dogovoru sa profesorom Prosenom, a u skladu sa terminima koje grupa dobije.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 100 € prilikom rezervacije,
  • 100 € do 01.04.2024.
  • 100 € do 01.05.2024.
  • 100 € do 01.06.2024.
  • 100 € do 01.07.2024.
  • Ostatak od 99€ mesec dana pre početka aranžmana (23. avgust 2024.)
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 5% ako se putovanje otkaže do 120 dana pre početka putovanja,
• 20 % ako se otkaže od 119 do 90 dana pre početka putovanja ,
• 50 % ako se otkaže 0d 89 do 60 dana pre početka putovanja,
• 80 % ako se otkaže od 59 do 45 dana pre početka putovanja,
• 100 % ako se otkaže od 44 do pre početka ili u toku putovanja.

FPU – Pariz 2024.

BEČ – PARIZ – MINHEN

Cena 599€ / po osobi

 • 10 dana
 • Mesta su ograničena!

23. AVGUST – 01. SEPTEMBAR 2024. / 10 DANA – 6 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Pariz – je glavni i najveći grad Francuske . Nalazi se u centru Pariskog basena, nad rekom Senom (La Seine). Rekom je podeljen na dva dela: na severnu „Desnu obalu“ i na južnu, manju, „Levu obalu“. Grad predstavlja političko, ekonomsko, obrazovno i kulturno središte centralizovane francuske države, a i Evrope . Pariz je jedan od najznačajnijih svetskih gradova. U njemu su sedišta međunarodnih organizacija UNESKO, OECD i neformalnog Pariskog kluba. Sa svetom je povezan preko 2 velika aerodroma i 6 glavnih železničkih stanica. U Parizu se nalaze mnoge znamenitosti i turističke atrakcije. Sa istorijom dugom 2 milenijuma, ovaj grad je bio mesto značajnih istorijskih događaja i stecište umetnika. Zbog toga svake godine Pariz poseti do 30 miliona turista. Po broju turista je najposećenija svetska turistička destinacija. Takođe je poznat po imenu „Grad svetlosti“.

Beč – je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota. Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori – Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta. Katedrala Sv. Stefana u kojoj se i venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere,

1.

1. dan: BEOGRAD – BEČ:

Sastank grupe ispred glavne beogradske autobuske stanice (okvirno vreme 20:30). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2.

2. dan: 2024. BEČ – PARIZ:

Dolazak u Beč u jutarnjim časovima. Razgledanje glavnog grada Austrije u pratnji vodiča: Urania, Stad park. Kursalon, trg Marije Terezie, Hofburg, Parlament, Opera, Univerzitet, Burg teatar, Albertina, katedrala Sv. Stefana.. Slobodno vreme za ručak i uživanje u čarima Beča. Polazak za Pariz u večernjim satima. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi odmora.

3.

3. dan: Francuska – PARIZ:

Dolazak u Pariz u jutarnjim časovima, odlazak na poludnevno panoramsko razgledanje i pešačku turu glavnog grada Francuske: veliki bulevari, Opera, Madlena, trg Konkord, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Invalidi, Burbonska palata, Luksemburški park. Smeštaj u hotel posle 15h. Slobodno vreme. Noćenje.

4.

4. dan: Francuska – PARIZ:

Doručak. Odlazak metroom do muzeja Orsej (opciono). Razgledanje stalne postavke muzeja poznatog po najvećoj kolekciji dela impresionista. Popodne obilazak Oranžerije (opciono) gde se nalaze dela Renoara, Modiljanija, Sezana, Pikasa, Matisa itd., kao i čuvene slike Lokvanja, Nimfea Kloda Monea. Posle obilaska Oranžerije, poseta Rodenovom muzeju (opciono). Slobodno vreme i povratak u hotel. Noćenje.

5.

5. dan: Francuska – PARIZ:

Doručak. Obilazak muzeja Luvr (opciono). Slobodno popodne. Povratak u hotel. Noćenje.

6.

6. dan: Francuska – PARIZ:

Doručak. Odlazak metroom do kulturnog centra Žorž Pompidu i obilazak muzeja savremene umetnosti Bobur (opciono). Po završenom obilasku Bobura, poseta ateljeu čuvenog vajara rumunskog porekla, Brankuzija (opciono). Šetnjom kroz živopisnu četvrt Mare, dolazi se do muzeja Pikaso (opciono). Razgledanje muzeja, a zatim fakultativni obilazak muzeja Konjak-Že koji čuva vrednu kolekciju slika i predmeta iz perioda XVIII veka (dela Bušea, Fragonara, Kanaleta…). Slobodno popodne. Povratak u hotel. Noćenje.

7.

7. dan: PARIZ – VERSAJ – PARIZ:

Doručak. Slobodan dan za individualni obilazak grada, ili mogućnost izleta u Versaj. Noćenje.

8.

8. dan: PARIZ – REMS – MINHEN:

Doručak. Napuštanje hotela i polazak prema Nemačkoj. Zaustavljanje u Remsu, glavnom gradu pokrajne Šampanj i obilazak Katedrale poznate po statui anđela koji se smeje. Slobodno vreme u centru grada. Nastavak putovanja i dolazak u Minhen u kasnim večernjim časovima. Smeštanje u hotel. Noćenje.

9.

9. dan: Nemačka – MINHEN:

Doručak. Odlazak autobusom do minhenske Pinakoteke u kojoj se čuva jedna od najznačajnijih svetskih kolekcija zapadnoevropskog slikarstva, od srednjeg veka do polovine XVIII veka (Direr, Rubens, Ticijan, da Vinči i Van Dajk su samo neki od umetnika čija su dela izložena ovde). Slobodno popodne u centru grada. U večernjim satima polazak prema Srbiji. Putovanje sa usputnim pauzama radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

10.

10. dan: Srbija – BEOGRAD:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima. Kraj aranžmana.

Holiday Inn Ekpress Minhen – City East ili sličan

Holiday Inn Ekpress Minhen – City East hotel je udaljen samo 5 km od centra grada i Starog grada. U blizini hotela nalaze se železničke stanice U-Bahn i S-Bahn-a u Josephsburgu, i Berg Am Laimu. U sklopu hotela nalazi se recepcija, zajednički salon, bar i besplatan bežični internet. Sve sobe uključuju flat-screen TV sa satelitskim kanalima i sopstveno kupatilo. Sve smeštajne jedinice sadrže kuvalo, klima-uređaj i radni sto. Doručak je kontinentalni.

Ibis Budget Paris Porte De Montmartre ili sličan

Hotel Ibis Budget Paris Porte De Montmartre smešten je u severnom delu Pariza, nedaleko od Bulevara Periferik. Udaljen je 10 minuta hoda od stanice metroa Port de Sent Uan (Porte de Saint-Ouen). Recepcija radi 24 sata dnevno, a bežični internet je dostupan u zajedničkim prostorijama. Dodatne pogodnosti obuhvataju ostavu za prtljag i prodajne automate, koji se nalaze pored recepcije. Sa obližnjih stanica gradskog prevoza može se direktno stići do centra Pariza i znamenitosti poput Jelisejskih polja i Palate invalida. Sobe hotela Ibis Budget Paris Porte De Montmartre savremeno su uređene u nežnim pastelnim bojama i imaju LCD TV. Svaka soba sadrži sopstveno kupatilo sa tušem i zasebnim toaletom. Doručak se služi svakog dana u sali za doručak na bazi švedskog stola.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit