Gala veče

Gala veče, 22. decembar Metropol Palace.

Tokom studija, svaka godina učenja na fakultetima ili višim školama predstvalja nova otrkrivanja i upoznavanja, kako kroz različite predmete, tako i kroz nova društva. Gala večeri su večeri za studenete svih godina fakulteta koji studiraju.

Zamišljenje su tako da predstavljaju svečano obeležavanje kraja jedne kalendarske godine, kao i proslavu nove koja dolazi. Svaka uspešno završena godina, otvara vrata ka sledećem putu ka uspehu!

Na Gala večerima će svi studenti određenog fakulteta ili više škole imati prilike da se okupe, druže, razmene misli i iskustva i zajedno proslave postignut uspeh. Još jedna prilika da se svi obuku lepo, da se doteraju I izađu u restoran prelepog ambijenta našeg najboljeg hotela u Beogradu, hotela Metropol.

Na ovim večerima, studente očekuje švedski sto, izvrsne kuhinje hotela Metropol, neograničena konzumacija pića iz menija i naravno muzički program! Osvrnuvši se na postignut uspeh, stečena prijatljestva ili nova iskustva, studenti će na Gala večeri uživati u kreiranju još jedne nezaboravne uspomene uz svečanu večeru i muzički program.

Naš partner večeri NYX PROFESSIONAL MAKEUP sprema posebna iznenađenja za sve devojke koje će se slikati ispred specijalnog NYX PROFESSIONAL MAKEUP cosmetics walla.

Katalog ponude možete pogledati OVDE.

Cena paketa 5900rsd koja obuhvata:
– Koktel dobrodošlice.
– Svečanu večeru – švedski sto.
– Neograničeno konzumiranje alkoholnog i bezalkoholnog pića tokom večeri.

Muzički program:
Magla band.

Ostale usluge:
– svečana sala sa profesionalnim ozvučenjem i kompletnom rasvetom
– profesionalno obezbeđenje
– fotograf (fotografije nisu uračunate u cenu)
– u cenu je uračunat PDV

Vreme trajanja: od 21 do 03h (Satnica se može korigovati ukoliko budu postojala neka vremenska ograničenja usled Covid-19 epidemije).

Način plaćanja:
– 3000rsd ili celokupan iznos u roku od 48h od prijave, a najkasnije do 7 dana pre događaja.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit