GRUDVANJE

Kopaonik – Ski opening 2023/2024

Cena od 69€ / 4 Dana

Grudvanje – Ski opening

Cena 69€ / po osobi

 • 4 Dana
 • +16 Godina

7. DECEMBAR 2023. – 10. DECEMBAR 2023. / 4 DANA – 3 NOĆI

Go2 Grudvanje i više od 13 godina fantastičnog druženja! Tradicija se nastavlja! Go2 Grudvanje na najvećem otvaranju SKI sezone 2023/2024! Pridružite nam se da to proslavimo u toku neverovatna 4 dana celodnevnih žurki, takmičenja, VELIKOG GRUDVANJA, skijanja, bordanja, šankanja i još mnogo toga, kako na stazi, tako i u našim PARTY naseljima! Preko 2000 mladih iz Srbije i Evrope, najbolji DJ-evi, animacija 24h, grudvanje, žurke… budite deo događaja koji će se dugo prepričavati.

Kopaonik–  najpoznatiji turistički centar u Srbiji, nalazi se na 290 km od Beograda, jedno je od mesta koje preko cele godine nudi idealne uslove za aktivan odmor i uživanje u prirodi, zbog bogate i zanimljive sportsko-rekreativne ponude. Klima Kopaonika obeležena je sa 200 sunčanih dana godišnje zbog čega nosi naziv „planina Sunca“. Kopaonik, planina raskošne lepote, ostaje u neizbrisivom sećanju svih koji je posete – strme litice smenjuju se sa blagim padinama, obrasla crnogoričnom šumom, bogata planinskim izvorima i potocima kristalno bistre vode, proplanci bogati retkim vrstama planinskog bilja. Zbog svoje prirodne vrednosti, Kopaonik je proglašen nacionalnim parkom 1981. Prema mnogima najbolji opis Kopaonika dao je njegov veliki poznavalac i ljubitelj Josif Pančić, obraćajući se jednom prilikom svojim studentima : „Dopustite mi da se ovom prilikom poslužim lepom osobinom čovečijeg duha i da vas odvedem u jedan prekrasni kraj Srbije u kome sam često i rado boravio da mu proučim prirodu, u kome sam svaki put nahodio štogod novo da vidim ili o čemu da se divim, koji nisam nikad ostavljao, a da ne bih poželeo, da se još jednom tamo povrnem, a to je  – Kopaonik i njegovo podgorje“.

 

1.

1. dan: četvrtak | 07. dec. 2023. Beograd – Kopaonik:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u jutarnjim časovima. Očekuje nas vožnja ka Kopaoniku i dolazak oko podneva. Smeštanje u apartmane i sobe. (za sve putnike koji idu sopstvenim prevozom, sastanak na recepciji apartmana posle 14:00h). Slobodno vreme za odmor, šetnju i upoznavanje mesta. Prva u nizu žurki: WELCOME PARTY na snegu! Kratak predah i uveče žurke dobrodošlice. Noćenje.

2.

2. dan: petak | 08. dec. 2023. Kopaonik:

Skijaški dan od 09h-16h, od 13h-15h takmičenje u grudvanju, skijanju i bordanju (ako vremenski uslovi budu dozvoljavali). Od 15h-18h dnevna žurka u oficijalnom klubu sa proglašenjem pobednika takmičenja. Vreme za odmor. Noćenje.

3.

3. dan: subota | 09. dec. 2023. Kopaonik:

Skijaški dan od 09h-16h. Od 15h-18h dnevna žurka sa pratećim sadržajima (igre bez granica). Vreme za odmor. Poslednja noć i najluđe žurke! Noćenje.

4.

4. dan: nedelja | 10. dec. 2023. Kopaonik – Beograd:

Napuštanje apartmana u prepodnevnim časovima. Okupljanje na dogovorenom mestu i od 13h – VELIKO GRUDVANJE!!! Polazak sa Kopaonika oko 15h. Vožnja sa usputnim pauzama za odmor. Očekivano vreme dolaska u matično mesto je u večernjim časovima.

CENOVNIK SMEŠTAJA SA POPUSTOM ZA PRIJAVE DO 28. NOVEMBRA:

Naziv smeštaja Struktura Usluga Broj putnika u sobi
6 5 4 3 2
JAT APARTMANI F 2+2 app NA 69€ x x x x
E 3+1 app NA x 79€ x x x
D 2+1 std NA x x 89€ 99€ 109€ 
C 1+1 std NA x x x 99€ x
A 0+1 std NA x  x  x x 109€ 
VILA ZVONČICA
app2 NA 79€ x x x x
1+1 std NA x x 99€ x x

Cena je izražena po osobi: APP – apartman, STD – studio. NA – najam apartmana/studija/sobe

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • Obavezno je plaćanje depozita u hotelu koji iznosu 10€.

AUTOBUSKI PREVOZ

AUTOBUSKI PREVOZ (CENA ZA OBA SMERA)
Beograd 25€
Novi Sad 30€
Niš 20€
Kragujevac 20€
 • Prevoz se organizuje iz Beograda. U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan iz Novog Sada, Kragujevca i Niša (mínimum 40 putnika).
 • Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Prevoz se može realizovati u blizini auto-puta – Kragujevac – Kapije Šamadije (Batočina), Niš – hotel Nais.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Odaberite svoje omiljeno sedište unapred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 15€ po sedištu. Sedišta iznad vozača „izlog“ doplata 20€.
GRAD Mesto ulaska u autobus Planirano vreme
NOVI SAD Autobuska st. Vojvodina 07:30
BEOGRAD BAS stanica 09:00
KOLARI motel Jerina 09:30
POŽAREVAC kod naplatne rampe 09:45
VELIKA PLANA McDonald’s 10:00
MARKOVAC Stari Hrast 10:10
KRAGUJEVAC hala Jezero 10:10
BATOČINA Kapija Šumadije 10:30
JAGODINA pumpa Coral 11:00
ĆUPRIJA motel Ravanica 11:15
PARAĆIN motel Tito 11:20
POJATE restoran Evropa 11:30
NIŠ Lukoil / Mega Maxi 12:00
PROKUPLJE Eko pumpa 13:00
BLACE NIS pumpa 13:30

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 3 noćenja u višekrevetnim sobama, studijima i apartmanima iz cenovnika;
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme tajanja aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.
 • Jedan kofer po putniku i ski opremu.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda).Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Boravišnu taksu i hotelsko osiguranje koje iznosi:
  o 420 dinara za Jat apartmane za sve tri noći – obavezno – plaćanje u agenciji;
  o 510 dinara za vilu Zvončica za sve tri noći – obavezno – plaćanje u agenciji;
 • Prevoz autobusima (tv, dvd, audio i video oprema) na relacijama prema programu. Doplatu za prevoz iz Beograda, (25€), Novog Sada (30€), Kragujevca (20€), Niša (20€) – plaćanje u agenciji;
 • Go2 Narukvicu (sa narukvicom dobijate ulaze na oficijalne žurke i imate popuste u pojedinim lokalima na planini).
 • Ski pass – plaćanje na destinaciji na prodajnim mestima skijališta Srbije.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Individualne troškove putnika.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Preko računa:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije (po osobi),
  • 50% – 10 dana nakon rezervacije
  • ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
 • Svi koji se prijave 15 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni da uplate aranžman u celosti (100%).

*** Ski pass se kupuje na destinaciji na prodajnim mestima skijališta Srbije. Za dodatne informacije o dvodnevnom skipass-u se možete informisati kod operatera skijališta Srbije ***

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
– 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
– 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
– 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
– 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
– 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

JAT APARTMANI 2*

Lokacija: u centru svih glavnih sadržaja ovog turističkog centra na nadmorskoj visini od 1.780 m. Najbliže žičare, „Pančićevvrh“ i „Malo jezero“ su u neposrednoj blizini.
Karakteristike: Gostima hotela je na raspolaganju restoran, prodavnica, igraonica, ski-servis, salon za masažu kao i besplatan wireless internet u celom hotelu.
DETALJNIJE

VILA ZVONČICA

Lokacija: od ski staze Karaman Greben je udaljena oko 180m šumskim putićem, a od glavnog ulaza Grand Hotela & Spa oko 100m. Karakteristike: Vila Zvončica je novoizgradjen objekat apartmanskog tipa na Kopaoniku koji će svoje prve goste dočekuje od decembra 2016. god. Na raspolaganju su studiji i apartmani veličine od 20 do 50m2. Da ostanete informisani i u kontaktu omogućiće vam velika ponuda kablovskih kanala kao i besplatan Wi-Fi internet za goste objekta. DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit