HLAĐENJE

Tura brodom Beograd 25

Cena 1500 RSD / 5h

HLAĐENJE na 25

Cena 1500 din po osobi. U cenu su uključena 2 alkoholna ili bezalkoholna pića.

  • 5 sati

Sve što vam treba ovog leta je baš dobro HLAĐENJE. Potpuno nova avantura. U  koncept koji je Beograd tako dugo čekao, zaplovljavamo brodom Beograd 25, sa splava Pristan na Dorćolskom keju u 16h. Lagani vetrić na pramcu osvežava, dok vas DJ uvodi lagano u letnji ritam i već je koji stepen HLADNIJE. Plovidba rekom dodatno opušta  kada sledi novo hlađenje, piće na brodu. Stižemo i iskrcavamo se na skrivenu peščanu plažu Dunava, a hladna reka mami na jedan skok i dugo kupanje do zalaska.

Sada je već ozbiljno HLAĐENJE na jednoj od najlepših i najčistijih plaža na Dunavu. Spektakularni zalazak je u pravcu grada. Na nebu je prasak boja od zalazećeg sunca. Reka je zlatna. Kad pomislite da je hlađenju kraj, iz vode idemo u pravi tropski bar. Kupači odlaze sa plaže, naša je i pusta. DJ pušta plesne note, melodija nas uvodi u stanje morske sreće. Duga je i topla letnja noć, dok se zvezde ogledaju u reci. Skrivena priroda nadomak grada i drugačiji koncept leta su pravo osveženje. Ritam pulsira, osmeh je lakši, dok je pokret smeliji.

Leto je i za tren to je jedino bitno. Približilo se 20h i vreme je da napustimo skriveni raj, ali uživanje se nastavlja na brodu Beograd 25. Muzika prati ritam talasa i žurka još nije gotova. Sada sledi novo hlađenje i novo piće klizi, dok se koža blago ježi od vetra i utisaka. Stižemo na splav Pristan, završavamo našu turu i tada shvatate koliko je dobro HLAĐENJE na idealnih 25.

U cenu je uključeno: 2 alkoholna ili bezalkoholna pića, Krstarenje Dunavom od splava Pristan do ostrva Forkontumac, žurka na plaži, povratak brodom do splava Pristan, DJ.

Mesto polaska: Splav Pristan na Dunavskom keju preko puta S.C. Milan Gale Muškatirović.

Vreme održavanja redovnih termina: Petak 16-21h.

Trajanje ture: 5h.

Ruta: Splav Pristan (Dorćolski kej) – ostrvo Forkontumac – splav Pristan (Dorćolski kej).

 

Prijava za turu:

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit