ISTANBUL Nova godina 2024

od 139€ / 6 dana

Istanbul doček 2024.

Cena od 139€ / po osobi

 • 6 Dana
 • +16 Godina

6 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

29. DECEMBAR 2023. – 03. JANUAR 2024.

Istanbul – Da je celi svet država, Istanbul bi bio glavni grad!“ – Napoleon

Biser Orijenta, prestonica Vizantije i Otomanske imperije, grad koji spaja Mramorno sa Crnim morem večna je inspiracija umetnika i pustolova! Isprepletanost prošlosti sa sadašnjicom čini doživljaj Istanbula posve jedinstvenim i nikada istim. Pridružite nam se u novogodišnjoj avanturi i otkrijte svoj magični Istanbul.

Najveći grad republike Turske ,Istanbul, jedini je grad na svetu koji je podignut na dva kontinenta. Zapljuskivan moćnim Bosforom sa istoka, Mramornim morem sa juga i vodama zaliva Zlatni rog sa severa, nekadašnji Carigrad, ima površinu od 5172 kvadratnih kilometara. 

Istanbul se može podeliti u 4 dela grada. Imamo centralni deo, stari Istanbul, moderni Istanbul i azijski deo. Ova raznolikost je jedna od glavnih privlačnosti Istanbula. Retko koji grad na svetu je menjao svoje ime i izgled koliko je nekadašnja prestonica Vizantijske imperije. Moglo bi se reći da verovatno nikada nije imao jedno ime koje je poštovalo ceo svet. U nekim državama grad se i danas zvanično zove drugačije. Na primer na grčkom je – Konstantinopolis (Konstantinopolj), a kroz istoriju se još javljaju i imena kao što su Vizantion, Novi ili Drugi Rim (secunda Roma), Augusta Antonija i drugi.

Putovanje u Instabul je uvek pun pogodak, pošto ima toliko stvari za videti. Susrešćete se sa pravim istorijskim draguljem koji vuče uticaj sa oba kontinenta.

Go2 Nova godina u Istanbulu

Fešta nikada ne staje kada vas Go2 vodi na luda putovanja. Ništa drugačije neće biti ni ove Nove Godine ako odabarete Istanbulsku avanturu. Evo samo od nekih zanimacija koje vam je Go2 spremio ove zime:

Balat i patrijaršija – Svaki grad ima svoju boemsku četvrt, ali je retko koja boemska četvrt toliko šarmantna kao istanbulska. Posetite Balat i patrijaršiju i uživajte u dobroj atmosferi, šopingu i hrani.     

Doček na brodu – Ima li boljeg dočeka od dočeka nove godine na party brodu u vodama između Evrope i Azije? Go2  će vam prirediti najnezaboravniji doček ikada!

Istanbul zanimljivosti

Zima u Istanbulu je pravi praznik čuda, lepote, a povremeno i malo snega. Ukoliko odlučite da posetite ovaj grad u toku novogodišnjih praznika evo neke od atrakcija koje možete videti:

Plava džamija – Plava džamija, takođe poznata kao Sultanahmet Camii(na turskom) je istorijska džamija i poznata je po svojoj jedinstvenoj veličini, dizajnu i unutrašnjem uređenju. Arhitektura džamije će vam dati dublji uvid u klasično Otomansko carstvo i tradicionalnu islamsku kulturu. 

Aja Sofija – Čudo koje je car Justinijan naručio, a Antemije iz Trala i Isidor iz Mileta pretvorili u stvarnost, jedno je od najimpresivnijih zdanja koje će te u životu videti. Nekadašnji bedem hrišćanstva i Vizantijske imperije sagrađen je 537. godine. Od tada Aja Sofija impozantno dominira nad pejzažom Istanbula. Danas je ova nekadašnja pravoslavna patrijaršija džamija, ali to nimalo nije umanjilo lepotu i veličanstvenost Aje Sofije. Štaviše, sada je jedna od najunikatnijih građevina koju možete pronaći na čitavom svetu. U sklopu Aje Sofije se nalazi i muzej, tako da je ovo jedna zimska istanbulska ekspedicija koja se ne propušta ako vas istorija zanima. 

Turska kupatila – Istorijsko tursko kupatilo ili Hamam je posebna vrsta tradicionalne kupke, dubogog čišćenja koja opušta vaše telo i um. Ovo zatvoreno kupatilo ima odvojene aranžmane za muškarce i žene. Kada uđete u kupatilo, bićete u pratnji terapeuta koji će vam biti na usluzi tokom cele terapije. Terapeut će obaviti tretman pilinga sa piling pastom koja će vam ukloniti svu mrtvu kožu sa vašeg tela. Ovo je najbolje mesto za opuštanje i podmlađivanje nakon dugog i napornog dana u razgledanju. Ovo je jedno od najboljih mesta u Istanbulu zimi jer vam se nudi poseban tretman sa toplom vodom u vreloj prostoriji.

Pijaca Veliki Bazar – Veliki Bazar jedna je od najstarijih pijaca na svetu i zato ima veliki istorijski značaj. Čaršija je nastala za vreme Otomanskog carstva nakon poraza Carigrada od strane otomanskog sultana. Uske uličice Bazara pružiće vam osećaj nostalgije za srednjovekovnim periodom. Prelepi umetnički tepisi, nakit, antikviteti, odeća i mnoge druge stvari dostupne su u bazaru po razumnim cenama. Unutar pijace postoje neki popularni restorani kao što su Asian i Havuzlu koji će zadovoljiti vašu glad. Sve ulice uređene za božićne proslave, a slavljenička atmosfera oseća se na svakom ćošku.

Skijanje u nacionalnom parku Uludag – Iako je Uludag preko 100 kilometara udaljen od centra Istanbula, ekspedicije do tamo se redovno organizuju. Nacionalni park Uludag i njegovi vrhovi prirodni su biseri. Ako ste spremni da pobegnete od gužve Istanbula i napunite baterije u ovoj zimskoj zemlji čuda onda je ovo pravo mesto za vas. Za profesionalne skijaše i one koji se tako osećaju ovi vrhovi možda neće predstavljati preveliki izazov. Sa druge strane skijaški uslovi u nacionalnom parku Uludag idealni su da mala deca i početnici usavršavaju svoje veštine.

Ples Derviša – Istanbul je raj za umetnost, kulturu i istoriju, a jedna od najboljh predstava koja prikazuje sve ove elemente zajedno je Ples Derviša. Ovaj ples je prvi put uveo sufijski muslimanski mistik i pesnik po imenu Dželaludin Rumi. Tradicija nalaže da ples se putem derviškog plesa može dostići prosvetljenje. Ovaj spektakl sastoji se od mističnog pevanja i plesova. Ukoliko odvojite vreme da doživite iskustvo plesa derviša, bićete potpuno opčinjeni.

Istanbul atrakcije

Istanbul je veliki grad koji se, kako smo rekli, prostire na čak dva kontinenta. Shodno s tim, ima mnogo zanimljivih stvari i aktivnosti koje možete još iskusiti, a evo samo nekih od njih:

Galata kula – Kula Galata je srednjovekovna kula koja je sagrađena 1348. godine. To je cilindrični toranj sa kojeg se pruža pogled od 360 stepeni na ceo istorijski grad Istanbul. Kula ima devet spratova i bila je najviša građevina u gradu kada je izgrađena. Smeštena u blizini glavne raskrsnice Bosfora i Zlatnog roga idealno je mesto za posmatranje istanbulskog poluostrva i okoline iz drugačije perspektive. Prvobitno nazvana kao Hristova kula, Galata Kulesi ima toliko toga da ponudi svojim turistima. Takođe, možete da se zabavite u noćnom klubu u gornjim spratovima kule gde se održavaju turske predstave i žurke.

Palata Topkapi – Otomansko carstvo je ostavilo ogroman trag u Turskoj u smislu kulture, načina života, zgrada i arhitekture. Palata Topkapi je prelep, veličanstven muzej gde su Otomanski sultani živeli i upravljali svojim kraljevstvom. Obilaskom palate Topkapi možete baciti pogled na način života sulatana i njihovih porodica. Možete videti takođe Harem palate, gde je sultanova majka živela sa svojim ženama i ljubavnicima. Ovo je jedno od najboljih mesta za odlazak u Istanbul zimi jer su i gužve manje pa možete iskusite lepote palate na najbolji način.

Muzej Snega – Muzej snega se nalazi u evropsko delu Istanbula u oblasti Perm Paša. Otvoren je 2010. godine i smatra se jednim od najvažnijih turističkih i zabavnih mesta u Istanbulu. Ovaj muzej se smatra prvim takve vrste u Turskoj. Sadrži brojne statute, figure, nameštaj i zidove koji su napravljeni od strane veštih vajara ledom. Kada uđete u muzej snega biće vam osećaj kao da ste na arktičkom polu jer je temperatura u muzeju 5 stepeni ispod nule, pa vam zvaničnici poklanjaju posebnu odeću za zaštitu od hladnoće namenjenu posetiocima muzeja.

Prinčevska ostrva – Možda zato što se razlikuju od centralnih četrvrti Istanbula ili zbog svoje prirode, Prinčevska ostrva su veoma popularna i među turistima i među stanovnicima Istanbula u proleće i leto. Međutim zimi postaje najmirnije mesto u Istanbulu. Možete slobodno šetati okolo videti prelepe drevne istanbulske kuće, zgrade posetiti male muzeje bez čekanja u redu. Takođe možete posetiti pravoslavne crkve i ići u restorane bez rezervacije. Prinčevska ostrva nude najnetaknutije, neokaljane uglove grada sa arhitektonskim uzorkom, prirodom i svakodnevnim životom.

Istanbul Modern – Istanbul Modern je muzej koji vam daje priliku da cenite umentost savremenih turskih umetnika, izlažući zanimljiva umentička dela. Videćete povremene i stalne izložbe od početka 20.veka do danas. Većina radova izloženih u muzeju je privatna kolekcija poznate turske porodice Ečadžibaši koja je i osnivač muzeja. Ovo se smatra jednim od najboljih mesta za odlazak u Istanbul zimi jer je manje gužve i ne morate da čekate u ogromnim redovima za karte.

 

1.

1. dan: Beograd – Srbija – Bugarska – Turska:

Polazak sa glavne  beogradske autobuske stanice BAS u popodnevnim časovima. Pred nama je noćna vožnja preko Srbije, Bugarske i Turske uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.

2. dan: Turska – Istanbul:

Dolazak u Istanbul u prepodnevnim satima. Krećemo na našu prvu info turu i upoznavanje sa gradom. Odlazimo do trga Taksim. Ukoliko Istanbul uopšte ima centar, mogli bi reći da je Taksim upravo središte grada. Nakon info ture smeštamo se u hotel, vreme za osveženje i odmor. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, preporučujemo šetnju na raskršću Zlatnog roga, Bosfora i Mramornog mora. Pored vrlo važnih i poznatih zdanja, ovaj deo grada sadrži prelepe ulice koje ukrašavaju drvene kuće, kafei sa malim baštama. Mogućnost fakultativnog odlaska na žurku. Noćenje.

3.

3. dan: Turska – Istanbul:

Doručak. U prepodnevnim časovima mogućnost odlaska na fakultativni izlet Istanbul Evropa – obilazak Aja Sofije – nekada najveće crkve sveta, prvog dvorišta Topkapi palate – sedište osmanskih vladara, Plave džamije – jedne od najspektakularnijih džamija na svetu, Hipodroma – nekadašnjeg središta vizantijske moći u gradu. Sadrži Teodosijev obelisk, egipatski obelisk i zmijski stub. Nakon obilaska sledi slobodno vreme i mogućnost shopinga u Kapali čarsiji, jedan od najvećih svetskih bazara, specifičan po tome što će vas vratiti stotinama godina u prošlost.  Nakon Kapali čarsije povratak u smeštaj i spremanje za najluđu noć. Fakultativni doček Nove godine! Noćenje.

4.

4. dan: Turska – Istanbul:

Doručak. Mogućnost odlaska na fakultativni izlet Balat i Patrijaršija. Balat je poznat kao boemska četvrt Istanbula sa šarenim kućicama i stepenicama i malim unikatnim kafeima. Pored Patrijaršije,na Balatu se nalazi i crkva sv. Stefana i grčka srednja škola specifična po svom spoljašnjem izgledu. U podnevnim časovima mogućnost odlaska na fakultativni izlet Istanbul Azija. Krenućemo u upoznavanje Azijskog dela Istanbula. Prelazimo najveći i najlepši most koji spaja dva kontinenta gde nam se pruža jedna od najlepših panorama Bosfora, kao i panorama najelitnijeg azijskog dela Istanbula. Penjemo se na vidikovac Čamlidža odakle se pruža savršen pogled kako na Bosfor i evropski deo grada, tako i na azijski deo Istanbula. Nakon fotkanja i pogleda koji oduzima dah, nastavljamo dalje do trga i šetalista Uskudar koji se nalazi na samoj obali Bosfora. Pogled na Devojačku kulu i Evropu uz zalazak sunca i talase Bosfora nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Povratak u smeštaj. Mogućnost fakultativnog odlaska na reprizu Novogodišnje noći. Noćenje.

5.

5. dan: Turska – Bugarska:

Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost odlaska na fakultativno krstarenje Bosforom između dva kontinenta razgledanje grada sa Bosfora: Zlatni Rog – najlepši deo Istanbula, Galata most i Galata kula, Džamija Sulejmanija, Dolmabahče palata – poslednje sedište sultana, Bešiktaš, Ortokej kvart, Rumeli hisar – čuvena vizantijska tvrđava, Devojačka kula. U večernjim satima napuštamo Istanbul. Sledi noćna vožnja preko Turske, Bugarske i Srbije uz usputne pauze za odmor, osveženje.

6.

6.dan: Srbija:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima. Kraj programa.

ISKORISTI ULTRA LAST MINUTE PONUDU!

Cene aranžmana su izražene u evrima po osobi: SMEŠTAJ (noćenje sa doručkom) + BUS PREVOZ

Smeštaj Usluga 1/2 1/3 1/4
Hotel LAL 3* BB 199€
149€
189€
139€
popunjeno
Hotel ELIT PALACE 3* BB popunjeno popunjeno x
Hotel NEW EMIN 4* BB 229€
189€
219€
169€
x
Hotel THE CITY 4* BB 219€
179€
x x

BB – noćenje sa doručkom.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Beograda i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 10€ (ukoliko ima dovoljno zainteresovanih). Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 10 € i KRAGUJEVCA cena se umanjuje za 5€. Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Ako putujete u grupi i želite da svi sedite zajedno na određenim mestima, možete odabrati vaše omiljeno sedište: prva sedišta na spratu „izlog“, u šaragama, za stočićem ili bilo koje drugo mesto u autobusu. Rezervacija sedišta se doplaćuje 15€ po sedištu, dok je doplata za prva sedišta na spratu iznad vozača poznatija kao „izlog“ – 20€ po sedištu.
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje 20€ po osobi (prethodno je potrebno poslati upit agenciji).
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Autobuski prevoz na relacijama prema program autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd).
 • 3 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu iz tabele.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1.50€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Doplata za prevoz iz Novog Sada 10€ po osobi (agencija zadržava pravo da otkaže prevoz NS ukoliko nema dovoljno zainteresovanih putika).
 • Doplata za 1/1 sobu – na upit.
 • Fakultativne izlete i organizovane žurke – plaćanje na licu mesta.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije (po osobi),
  • 6000 RSD 15 dana nakon rezervacije,
  • Ostatak mesec dana pre početka aranžmana (29. novembar 2023.)
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
– 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
– 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
– 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
– 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
– 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Istanbul smeštaj 2024.

Hotel Lal 3*

Hotel se se nalazi u atraktivnoj zoni Istanbula Aksaray na 250 metara udaljenosti od stanice metroa Lenikapi i 2,3 km udaljenosti od Plave džamije i sultan Ahmeda. Rimski akvadukt Valens je udaljen je samo 1,5 km od hotela. Sobe sadrže TV sa ravnim ekranom, kao i kupatilo sa tušem, fenom za kosu i peškirima. U restoranu hotela se svakog jutra služi doručak na bazi švedskog stola. DETALJNIJE

Hotel Elit Palace 3*

Hotel Elit Palace se nalazi u šarmantnom evropskom delu Istanbula – Aksaray. Nalazi se u blizini Starog grada, na pešačkoj udaljenosti od većine glavnih lokacija kao što su Grand Bazaar Topkapi Palace, Sultanahmet Trg, Egipatski bazar. Hotel u svom sastavu nudi recepciju, lobi, wi-fi u lobiju,restoran i parking. Sve sobe imaju: fen, mini bar, klima uređaj (uz doplatu), kao i kupatilo sa tušem, fenom za kosu i peškirima. U restoranu hotela se svakog jutra služi doručak na bazi švedskog stola. DETALJNIJE

Hotel New Emin 4*

Hotel New Emin je smešten u istorijskoj delu Istanbula odakle se pruža pogled na Mramorno more i Prinčevska ostrva iz Seaviev Terrace Cafe-a. Hotel je građen u mešavini vizantijskih i otomanskih arhitektonskih stilova kako bi se stvorio istinski turski doživljaj za goste. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini drevnih zidina hipodroma i udaljen je samo 300 metara nizbrdo od hipodroma i veličanstvene Plave džamije. Aja Sofija, palata Topkapi, cisterna Bazilika i Veliki bazar nalaze se na pešačkoj udaljenosti što čini lokaciju hotela idealnom. Hotel u svom sastavu nudi recepciju, lobi, wi-fi u lobiju, restoran i parking (uz doplatu). Sve sobe imaju: fen, mini bar, klima uređaj (uz doplatu), kao i kupatilo sa tušem, fenom za kosu i peškirima. U restoranu hotela se svakog jutra služi doručak na bazi švedskog stola. DETALJNIJE

Hotel City 4*

Hotel je smešten u starom gradskom jezgru Istanbula, u blizini Aja Sofije i Palate Topkapi. Udaljen je 10 minuta hoda nalazi se stanica metroa sa koje možete da stignete do Trga Taksim. Sve sobe hotela The City imaju LCD TV i besplatan WiFi, velika, moderna kupatila sa toaletnim priborom. Nudi luksuzni spa centar sa turskim hamamom i uslugom masaže (koji se dodatno naplaćuje). Hotel The City poseduje prostranu terasu u restoranu Marmara, gde možete da probate tradicionalna turska jela uz zadivljujući pogled na Mramorno more. U restoranu se svakog dana služi doručak na bazi švedskog stola. DETALJNIJE

Istanbul izleti

Istanbul Evropa

Izlet koji će nas vratiti u daleku prošlost. Turu počinjemo obilaskom najvećeg svetskog parka maketa – Miniaturk, koji se nalazi na samoj obali Zlatnog roga. U Miniaturku možete videti verne replike svih najznačajnijih istorijskih i modernih znamenitosti Turske, a i šire. Nakon razgledanja i fotkanja u ovom krajnje zanimljivom parku, vraćamo se u autobuse i krećemo u obilazak starog grada Istanbula, nekadašnju prestonicu drevnog vizantijskog Konstantinopolja i Osmanskog carstva. Videćemo Topkapi palatu, Aja Sofiju, Carigradski hipodrom, Čemberlitaš. Posetićemo Plavu džamij, remek delo islamske arhitekture i obići najstariji i na svetu – Kapali čaršiju, gde ćemo uživati u nesvakidašnjem šopingu!

Istanbul Azija

Vreme je da krenemo u osvajanje Azije. Prelazimo preko najlepšeg i najvećeg mosta, koji spaja Evropu sa Azijom, gde nam se pruža najlepša panorama Bosfora, kao i panorama najelitnijeg dela azijskog Istanbula. Penjemo se na vidikovac Čamlidža odakle se pruža jedinstven pogled kako na evropski, tako i na azijski deo grada. Nakon fotografisanja i uživanja u pogledu koji oduzima dah, nastavljamo dalje do trga i šetališta Uskudar koji se nalazi na samoj obali Bosfora. Pogled na Devojačku kulu i Evropu, uz prelepi zalazak sunca i talase Bosfora, nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

Krstarenje Bosforom

Ploveći između dva kontinenta, zar to nije savršen način da doživite Istanbul? Iskustva nam kažu da jeste! Gledati Otomanske palate i arhitekturu krstareći moreuzom je neponovljiv osećaj. Uživaćemo u prelepom pogledu na Dolmabahče palatu i džamiju, pored koje ćemo proći po završetku ture. Zatim plovimo ispod Bosforskog mosta 15. jul. Ovaj most je po završetku izgradnje 1973. godine bio je 4. najduži viseći most na svetu, dužine je 1560m. Nedugo zatim, ugledaćemo čuveno utvrđenje Rumeli Hisari, koje je izgrađeno u XV veku. Nastavljamo dalju plovidbu do mosta Mehmeta Osvajača, gde se okrećemo i dalje plovimo uz šarmantnu Azijsku obalu, gde ćemo, u povratku, proći pored srednjovekovnih vila Turske buržoazije. Nakon završenog krstarenja i uživanja na Bosforu, put nastavljamo ka Sulejmaniji – najraskošnijoj džamiji i simbolom Otomanske imperije koju ćemo posetiti.

Go2 Žurke

Party all night long! Upoznajemo noćni život Istanbula i vodimo vas u jedan od najboljih klubova za mlade. Osetićemo originalnu atmosferu noćnog provoda Istanbula, gde nas očekuje odlična muzika i sjajan provod. Klub se nalazi u neposrednoj blizini glavnog trga Taksim, koji se noću pretvara u centar noćnog života.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit