KUŠADASI Avio 2024

Jul

od 539€ / 8 dana

Kušadasi avionom 2024.

Cena od 539€ / po osobi

 • 8 Dana
 • +16 Godina

8 DANA – 7 NOĆENJA / AVIONOM

Polasci:
Jul –  24.07.

Planirate savršenu letnju avanturu? Kušadasi 2024 idealna je opcija za vas!

Kušadasi, „Ostrvo ptica“, najpopularnije je tursko letovalište na Egejskom moru. Do pre dvadeset godina ovo je bilo malo ribarsko selo, a danas je renomirani turistički centar. Sa brojnim prodavnicama, neobičnim dućanima, prelepom marinom i živopisnim centralnim trgom, šarm Kušadasija je neosporiv. Za mlade tu je čuveni Bar street (ulica barova) gde kafići i diskoteke rade cele noći i garantuju fenomenalnu zabavu.

1.

1. dan: 24.07.2024. / BEOGRAD – Izmir – Kušadasi:

Sastanak putnika na aerodromu «Nikola Tesla» kod šaltera dva sata pred predviđeno poletanje aviona. Direktan let za Izmir. Posluženje u avionu. Sletanje u Izmir, i organizovan transfer do hotela u Kušadasiju. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.

2-7.

2 – 7. dan: 25.07 – 30.07.2024. / Turska – KUŠADASI:

Doručak. Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge… Boravak u Kušadasiju iskoristite da uživate u čarima orijenta, predivnim plažama i neponovljivom provodu u mnogobrojnim barovima i diskotekama koji svakog dana traje do ranih jutarnjih časova.

8.

8. dan: 31.07.2024. / KUŠADASI – Izmir – Beograd:

Doručak. Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Direktan let za Beograd. Posluženje u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

POPUNJENO!
PROMO CENE
aranžmana su izražene u evrima po osobi

Smeštaj polazak: 24.07.
povratak: 31.07.
Roxx Royal 3+*
bazen, doručak i večera u ceni, naša procena 4*
1/2 polupansion 639
589
Karaaslan 4*
preporuka
1/2 sa doručkom 749
649
Asena 3+*
1/2 sa doručkom 699
649
Saturn 3+*
preporuka
1/2 sa doručkom 639
539
Surtel 3+*
1/2 all inclusive 749
699

BB – noćenje sa doručkom u apartmanu/studiju/sobi. HB – polupansion (doručak i večera). AL – all inclusive. NA – najam bez ishrane.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Avio prevoz, na relaciji Beograd – Izmir – Beograd,
 • Grupni autobuski transfer: aerodrom – hotel – aerodrom,
 • Prtljag do 23kg + ručni prtljag do 8kg,
 • 7 noćenja u hotelu, u izabranoj sobi sa uslugom po izboru,
 • avio takse, koje na na dan objavljivanja programa iznose ukupno oko 44.08 € i YQ taksu (aviokompanijska doplata za gorivo) koja na dan objavljivanja programa iznosi 0 € – tako da ukupan iznos takse iznosi 44.08 € na dan objavljivanja programa,
 • Usluge pratioca grupe,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,50€ dnevno (ispod 18 god.) – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Individualne troškove putnika.
 • Troškove promena YQ takse – u slučaju povećanja cene goriva.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Plaćanje preko računa:
  • 12000 RSD po putniku prilikom rezervacije,
  • narednih 12000 RSD po putniku u roku od 30 dana od dana prijavljivanja,
  • 50% od cene aranžmana da bude isplaćeno  60 dana pre početka putovanja,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana.
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni da uplate aranžman u celosti (100%).

NAPOMENA:
Postoji mogućnost promene cene u slučaju promene cene goriva, promena na monetarnom ili tržištu roba i usluga.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Kušadasi smeštaj

Hotel Roxx Royal 3+*

Hotel Roxx Royal (Ex Santur) je kompletno renoviran. Nalazi se u samom centru grada, na 400 metara od gradske plaže. U sklopu hotela nalazi se lobi bar, TV salon, hotelski restoran na zatvorenom, kao i na otvorenom, bazen, sef, Wi-Fi internet je besplatan. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona – doručak i večera po principu samoposluživanja, izbor više jela (švedski sto). Sve smeštajne jedinice u hotelu su renovirane, klimatizovane i poseduju televizor i telefon, kupatilo sa tušem, fen, a većina soba ima terasu. DETALJNIJE

Hotel Karaaslan 4*

Hotel Karaaslan smešten je u centru Kušadasija, hotel nudi predivan pogled na Egejsko more. Nalazi se preko puta gradske plaže (10m preko puta ulice), blizu prodavnica, barova i restorana. Od hotela do Kušadasi marine ima 500m. Hotel je renoviran 2016. god. Plaža je peščana. Ležaljke i suncobrani su uz doplatu. Hotelski sadržaj: restoran na vrhu krova sa panoramskim pogledom, a la carte restoran (uz doplatu), tri bara, lift, bazen sa delom za decu, spa centar: hamam, sauna i masaža (uz doplatu), wifi u holu hotela. Sve sobe su veličine cca 20m2 i imaju: kupatilo sa tušem /wc, klima uređaj, SAT TV, mini bar, sef, kupatilo, fen za kosu, balkon. Većina soba ima direktan ili bočni pogled na more. DETALJNIJE

Hotel Asena 3+*

Udaljen 1 min hoda od plaže. Hotel Asena je smešten na Lejdiz Biču na obali Egejskog mora, na lokaciji sa koje se pruža pogled na tirkizno plavo more. U ponudi ima otvoreni bazen, à-la-carte restoran na obali mora i krovnu terasu sa koje se pruža fenomenalan pogled na more. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Sobe su klimatizovane i ukrašene toplim bojama koje kreiraju miran ambijent. Svaka soba poseduje sopstveni balkon i TV. Iz pojedinih soba pruža se predivan pogled na more. Gostima je na raspolaganju posluga u sobi. DETALJNIJE

Hotel Saturn 3+*

Hotel Saturn se nalazi u blizini centra grada, 300 m od glavne pešačke zone, 500 m od Bar street-a i na oko 700 m od gradske plaže. Bus stanica se nalazi u blizini hotela. Hotel ima otvoreni bazen, bar, sef na recepciji (uz doplatu) i besplatan Wi Fi u lobiju. DETALJNIJE

Hotel Surtel 3+*

Hotel Surtel se nalazi u blizini centra grada, na oko 250 m od gradske plaže. Bus stanica se nalazi ispred hotela. Hotel ima Restoran sa pogledom na more, bar, otvoreni bazen, parking, besplatan Wi Fi u celom hotelu, sef na recepciji (uz doplatu). Sve sobe imaju kupatilo, fen, telefon, mali frižider, TV, klimu i balkon. DETALJNIJE

Kušadasi izleti

Žurka na brodu

Žurka na otvorenom moru uz prepoznatljive zvuke Go2 DJ-eva na jednom od najlepših brodova koji je spreman da isplovi sa putnicima Go2-a. Ujedno dok traje žurka krstarimo pučinom Egejskog mora, stajemo da se rashladimo u kristalno čistom moru gde ćete uživati u skokovima i vratolomijama neustrašive posade našeg broda. Ovo je definitivno jedan od najlepših fakultativnih izleta koji ne smete da propustite…

Aqua park

Aqua park ADALAND u Kušadasiju je jedan od najvećih akva parkova Evrope i predstavlja ogroman kompleks bazena, gigantskih đakzija i brzih tobogana koji imaju različita imena u zavisnosti od karakteristika – Crna rupa, Anakonda, Crni tunel, Bumerang i mnogi drugi. Ne propustite priliku da osetite strujanje adrenalina na nekom od navedenih tobogana i opuštanje sa društvom u jednom od mnogobrojnih đakuzija.

Obilazak najlepših beach barova i plaža

Po mnogima koji su posetili Kušadasi, a definitivno po rečima meštana, Miracle Beach Bar je jedan od najlepših barova i plaža Kušadasija koji pruža toplu dobrodošlicu na 5000m2. Tokom noćnih žurki vas očekuje najmodernije ozvučenje i rasveta koji su podrška svih najprestižnijih svetskih događaja. Miracle beach/Night club daruje vam umetnost drugačijeg življenja i priliku da uživate u pravom raju na zemlji.

Jade Beach Club je jedan od najatraktivnijih barova u Kušadasiju i simbol ovog turističkog mesta kada su barovi na plaži u pitanju. Najveći i najlepši bar u Kušadasiju prostire se na padinama brda sa kojih vegetacija i celokupan ambijent bar na trenutak vas tera da zaboravite na realnost i da uživate u svoj lepoti i čarima okruženja.

Green beach – Naziv „Green“ ne stoji tek tako za ovaj novi beach bar. Podeljen na nekoliko terasa, uglavnom pod zelenom površinom, čini ambijent egzotičnim. Prozirno čista voda na plaži će vas brzo uvući u vodu, a u centralnom restoranu se možete osvežiti ili pojesti nešto od širokog asortimana ponude.

AVM Shopping izlet

Jedan od najboljih outlet centara u Kušadasiju i regiji Aydin. Spektakularna ponuda najprestižnijih svetskih i lokalnih brendova na jednom mestu po najpovoljnijim cenama. Uživajte u ponudi prestižnih brendova kao što su: De Facto, Jimmy Key, Mudo Outlet, LC Waikiki, Koton, Benetton, Sisley, FLO, Madame Coco, Loft, Mavi Jeans, US Polo, Levis, Colin’s, Dockers i mnogi drugi.

Pamukkale

Pamukkale ili na našem jeziku Pamučna tvrđava je jedno od najimpresivnijih mesta na svetu očaravajuće lepote geoloških formacija koje su termalni mineralni izvori stvarali milenijumima. Taloženje minerala kalcijum oksida stvorilo je blistavo bele kaskade sa malim bazenima koji izgledaju kao izvajani u ledu. Proverite da li je istinita priča podmlađivanja nakon samo jednog kupanja u bazenu Pamučne tvrđave.

Efes

Antički grad Efes pravo je mesto ako želite da saznate i vidite nešto više o Antičkom svetu. Efes je mesto hrišćanskog hodočašća, mesto boravka majke božije koju je po predanju sv. Pavle doveo u ovaj grad. Ostaci burne prošlosti, Artemidin hram, amfiteatar, Celzijusova biblioteka, agore i kupatila danas privlače milione turista iz celog sveta i predstavljaju najbogatije arheološko nalazište u maloj Aziji.

Plaža Nacionalni park & Zevsova pećina

Sigurni smo da bi svako od nas voleo da provede bar jedan dan na najlešoj plaži Egejskog mora. Dobrodošli na plažu „Nacionalni park“ u Kušadasiju. Prelepa plaža koja se sastoji od malih uvala sa tirkizno plavim morem, kristalno čistim peskom na dnu i postepenim prelaskom u dubinu probudiće u vama želju da što duže ostanete na ovom mestu. Pored prelepe plaže imaćete priliku da posetite tajno mesto vrhovnog boga grčke mitologije zato se pripremite za otkrivanje tajni Zevsove pećine.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit