Lefkada – VZŠ

od 269€ / 12 dana

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

PROMO CENE aranžmana su izražene u evrima po osobi:  SMEŠTAJ (NA) + BUS

Smeštaj Usluga 16.07 – 27.07.
1/2 1/3 1/4 1/5
Apostolis studio NA 369
299
349
279
x x
Vula NA 399
329
x x x
Andreas NA 399
329
379
309
x x
Blue Star NA 419
349
x x x
Lila House NA 399
329
379
309
x 339
269
Dina NA 379
309
359
289
x x
Anna NA 449
379
x x x
Casa Di Marinos NA 469
399
399
329
379
309
x
Vaya soba NA 399
329
379
309
x x
Vaya studio / app NA x 389
319
369
299
359
289
Vojnicanos NA x x 359
289
x
Kriss NA x 389
319
359
289
x

NA – najam studija /apartmana (bez usluge ishrane)

 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Niša i Kragujevca (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 10€. (ukoliko ima dovoljno zainteresovanih).
 • Za polaske iz NIŠA cena se umanjuje za 10€ i KRAGUJEVCA cena se umanjuje za 5€. Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Ako putujete u grupi i želite da svi sedite zajedno na određenim mestima, možete odabrati vaše omiljeno sedište: prva sedišta na spratu „izlog“, u šaragama, za stočićem ili bilo koje drugo mesto u autobusu. Rezervacija sedišta se doplaćuje 15€ po sedištu, dok je doplata za prva sedišta na spratu iznad vozača poznatija kao „izlog“ – 20€ po sedištu.
 • Za sopstveni prevoz cena paketa se umanjuje za 30€.
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišitena: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Devet noćenja u izabranim smeštajima u Nidriju i Perigialiju na Lefkadi,
 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd),
 • Usluge pratioca grupe,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,50€ dnevno (ispod 18 god.) – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Obaveznu boravišnu taksu (cenovnik od 01.01.2024) – u privatnom smeštaju (studiju/apartmanu) – 1.50 € po noćenju / po studiju ili apartmanu ili sobi, u hotelima sa 1* i 2*– 1.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 3*– 3 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 4*– 7 € po noćenju / po sobi, a za boravak u hotelima sa 5* – 10 € po noćenju / po sobi. Plaćanje boravišnih taksi je na licu mesta agencijskom predstavniku ili vlasniku smeštajnog objekta.
 • U svim smenama osim visoke sezone, klijenti su u obavezi da uplate depozit u visini 15€ po osobi kao osiguranje od potencijanlne štete u smeštaju. (lom stolica, kreveta, stakla, ogledala, vrata i slično). Depozit se uplaćuje vodiču tokom putovanja. Ukoliko do štete ne bude došlo, ovaj depozit će da se vrati klijentima tokom povratka sa putovanja.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu 100 RSD (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Korišćenje klima uređaja u smeštajnim jedinicama, 7-10€ po studiju po noći.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije,
  • 5.000 RSD 30 dana nakon prve uplate,
  • 50% od cene aranžmana 60 dana pre početka putovanja,
  • ostatak aranžmana 30 dana pre početka putovanja.

NAPOMENA:
U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:

• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Lefkada Nidri – Leto 2024.

Cena od 269€ / po osobi

 • 12 Dana
 • Agencija br. 1 za Lefkadu

12 DANA – 9 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Polazak:
Jul – 16.07.

Destinacija za sve ljubitelje prave prirode, divnih predela, avanturiste… jednostavno za ljude koji žele nešto sasvim drugačije… zakoračite na egzotično ostrvo boja!

1.

1. dan: Beograd – Severna Makedonija – Grčka:

Polazak autobusa sa dogovorenog mesta u poslepodnevnim  časovima i vožnja preko Srbije i Severne Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10.

2 – 10. dan: Lefkada:

U ranim popodnevnim  časovima stižemo na Lefkadu u mesto Nidri / Perigiali,  smeštamo se u apartmane/studije/sobe i krećemo u istraživanje ovog najpopularnjeg turističkog centra Lefkade, koji će nam narednih devet noći biti sigurna luka. Večernje zagrevanje počinjemo uobičajeno u barovima i kafeima. Dane na Lefkadi  koristimo za e, druženje, uživanje u čarima mora, sunca i peska na najpoznatijim plažama Desimi, Mikros  Gialos, Agiofili, Milos, Katizma, Kalamitsi, Egremni, Porto Katsiki,istraživanje ostrva izletima do obližnjih ostrva Madouri, Sparti, Skorpidi i Skorpios, glavnog grada Lefkade, ruševina Apolonovog hrama u Athani, vodopada Nidri,  tradicionalnih planinskih sela Vafkeri,Aleksandros Kolivata, Kefalonije…

11.

11. dan: Lefkada – Severna Makedonija – Srbija:

Pakujemo stvari i polako napuštamo Nidri. Sledi vožnja kroz Grčku, Severnu Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Srbije…

12.

12. dan: Srbija:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

Studio Apostolis 2* 

Nalazi se u mirnoj zoni Nidrija na samo 400 m odaljenosti od centra, oko 50 metara udaljenosti od mora, 700 metara od prve gradske plaže. U neposrednoj blizini smeštaja se nalazi market, a na oko 150 metara počinje turistička šetališna zona sa brojnim kafićima i restoranima. U našoj ponudi se nalaze bazični dvokrevetni i trokrevetni studiji opremljeni u tipičnom Grčkom stilu, od kojih svaki ima terasu i mini kuhinju, klima uređaj (uz doplatu) TV i kupatilo. sa tušem. Postoji mogućnost doplate za sobu sa pogledom na more na II spratu u Apostolis studiju po ceni 15€ po osobi. DETALJNIJE

Vula 2*

Vila se nalazi u centralnom delu Nidria, udaljena 50 metara od centralne šetališne ulice, 70 metara od mora i 250 metara od uredjenje plaže. U našoj ponudi su dvokrevetni studiji , smešteni u prizemlju i na prvom spratu, a svaki od njih poseduje kompletno opremljeni kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, WiFi, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta). DETALJNIJE

Andreas studios 2*

Nalazi se u Nidriju nadomak centra u neposrednoj blizini obale mora izmedju hotela Athos i Oscar. Od prve uredjenje plaže je udaljen oko 250m, a od marine i centra oko 100m. U ponudi se nalaze dvokreveteni i trokrevetni studiji uređeni u tipičnom Grčkom stilu opremljeni su čajnom kuhinjom, kupatilom, terasom (klima uređaj se koristi uz doplatu). Pojedini studiji imaju pogled more za koje postoji mogućnost doplate po ceni 15€ po osobi. DETALJNIJE

Casa Di Marinos 2*

Ovi otmeno uređeni apartmani nalaze se u mirnoj zoni Nidrija 600 metara odaljenosti od centra,  oko 150 metara  udaljenosti od mora i 700 metara od gradske plaže. U neposrednoj blizini smeštaja se nalazi market, a na oko 100 metara počinje turistička šetališna zona sa brojnim kafićima i restoranima. U našoj ponudi se nalaze dvokravatni i trokrevetni studiji koji imaju bračni krevet  i jedan dodatni ležaj.  Četvorokrevetni apartmani, koji imaju jednu spavaću sobu sa bračnim i jednim dodatnim  ležajem, odvojenu kuhinju u kojoj se nalazi ugaoni  kauč. Opremljeni su klima uređajem (čije se korišćenje doplaćuje),  satelitskim TV-om , besplatnim bežičnim internetom, fenom za kosu, sefom, peglom, daskom za peglanje i balkonom u spavaćoj sobi. Sve smeštajne jedinice imaju nove kuhinje sa frižiderom i sopstveno kupatilo sa tušem. DETALJNIJE

Blue Star 2*

Odlično lociran smeštaj koji se nalazi nadomak samog centra i glavnog šetališta u Nidriju. Poseduje moderno opremljene smeštajne jedinice. U našoj ponudi su studiji opremljeni kuhinjom koji se nalaze u suterenu vile i nemaju terase. Gostima smeštaja je na raspolaganju bazen na kojem mogu da nađu osveženje. Klima uređaj se koristi uz doplatu. DETALJNIJE

Lila House 2*

Nalazi se u Nidriju, neposrednoj blizini pekare „My bakery“. Udaljen je 300m od prve uređene plaže, 500 metara od velike gradske plaže i 100 metara od centra, gde se nalazi pristanište za turističke brodiće kao i šetališna zona sa brojnim restoranima. U našoj ponudi se nalazi 1/5 apartman, koji se nalazi na drugom spratu kuće. Sastoji se iz dnevnog boravka u kojem je kauč na rasklapanje, dve spavaće sobe, od koje svaka ima bračni krevet, velike kuhinje sa regularnim šporetom i kupatila. Klima uređaj se doplaćuje na licu mesta. Dvokrevetni studiji se nalaze na prvom spratu, imaju bračni krevet, terasu, kupatilo, klima uređaj (doplata na licu mesta). Na prvom  spratu je i 1/3 studio koji poseduje spavaću sobu sa francuskim krevetom, kuhinjicu sa trpezarijom u kojoj je ležaj na rasklapanje. Studio ima terasu, kupatilo, klima uređaj (doplata na licu mesta). DETALJNIJE

Anna 2*

Nalazi se u Nidriju na izvrsnoj lokaciji, preko puta velike plaže u Nidriju u neposrednoj blizini kluba Sail In. Studiji se nalaze u prizemlju vile U ponudi su dvokrevetni studio. Sve smeštajne jedinice imaju renovirana kupatila i nove kuhinje. Klima uređaj se koristi uz doplatu. poseduje TV, opremljenu kuhinju, klimu, terasu i WiFi. DETALJNIJE

Dina 2*

Nalazi se u Nidriju, na udaljenosti od oko 500 metara od centra mesta i 100 metara udaljenosti od mora, oko 800 metara od gradske plaže. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Svi studiji poseduju kuhinju, balkon i opremenjene su u bazičnim nameštajem u tipičnom Grčkom stilu. Nalaze se u mirnoj zoni Nidrija, ali na pešačkoj udaljenosti od turističke vreve. DETALJNIJE

Vaya 2*

Nalazi se u mestu Perigiali, na samom ulasku u Nidri. Hotel poseduje prelepu travnatu baštu na samoj obali mora idealnu za sunčanje ili uživanje u hladu. Plaža sa postepenim ulaskom u more se nalazi pored samog hotela, a velika gradska plaže je udaljena oko 500m. U našoj ponudi se nalaze: 1/2 sobe bez kuhinje. 1/3 sobe sa i bez kuhinje, 1/4 maisonette sa 4 odvojena ležaja i kuhinjom. U ponudi je i 1/5 dvoprostorni apartman. Za jedinice koje imaju pogled na more doplata je 10€ po osobi. DETALJNIJE

Vojnicanos 2* 

Izvanredno lociran na početku Nidrija preko puta glavne gradske plaže. U našoj ponudi su apartmani sa kuhinjom i dnevnim boravkom u kojem se nalazi ležaj na razvlačenje za dvoje, dok se u odvojenoj spavaćoj sobi nalazi francuski ležaj. Apartman ima kupatilo, terasu i klima uredjaj koji se dodatno plaća. Doplata za apartman sa pogledom na more je 10€ po osobi. . DETALJNIJE

Kriss 2*

Nalazi se 100m odaljenosti od centra Nidrija i od mora. Uređena plaža se nalazi na oko 200 m. U našoj ponudi je 1/3 studio na prizemlju i 1/4 apartman na prvom spratu. Apartman ima boravak sa kuhinjom i dve spavaće sobe, jedna sa dva solo kreveta i druga sa francuskim. Sve smeštajne jedinice imaju kuhinje sa frižiderom, terase, kupatilo (tuš), TV. Klima uređaj se koristi uz doplatu. DETALJNIJE

Veliko krstarenje

Vreme je da shvatitie zašto je ovo najlepši deo Jonskog mora. Ostrva Itaka, Kefalonija, Meganisi i Scorpios strpljivo čekaju na vas. Obići ćete dve od pet najlepših plaža Evrope! Porto Katsiki i Egremni su sinonimi za najbolje fotke sa grčkih razglednica.

Krstarenje tri plaže

Drugo krstarenje koje smo spremili za vas je oko samog ostrva Lefkada. 3 plaže iznenađenja su mesta o kojima ćete pričati po povratku u Srbiju! Prirodne lepote ostrva će vas ostaviti bez teksta i naterati da se ovde ponovo vratite.

Vasiliki i plaža Agiofili

U mestu Vasiliki nas čeka brodić kojim ćemo se prebaciti na ovu gotovo divlju plažu, koja je savršeno mesto za odmor i opuštanje. Povratak prirodi i dan za potpuni chill out uz pejzaže kao stvorene za neke od najboljih selfija ovog leta! Naši putnici posebno izdvajaju upravo ovaj izlet kao jedan od najboljih! Otkrijte zašto.

Katizma – Copla bar

Najduža, a prema mišljenju mnogih koji su je posetili i najlepša plaža Lefkade! Copla bar je napravljen tako da se praktično stapa sa okolinom i organizuje vrhunske žurke gde često nastupaju najbolji DJ-evi Grčke! Osim dnevne žurke, ići ćemo i na tematsku noćnu žurku, za koju oblačimo naše Go2 majice i provodimo se do kasno u noć.

Beach party

Sa zalaskom sunca, isplovljavamo iz luke i uz zvuke dobre muzike vozimo se do napuštene plaže
gde se žurka nastavlja! Logorska vatra i bambusove baklje će upotpuniti vaš doživljaj! Pazite se,
nikada se ne zna šta vreba iz mraka! 🙂

Lefkas by night (Karma)

U samom centru Lefkasa nalazi se najveći i najatraktivniji bar na ostrvu. Bar koji odiše dobrom
energijom i mesto koje obavezno morate posetiti! Proverite zašto Grci najviše vole baš Karmu!

Capital club

Capital club je najbolji klub na ostrvu, što dokazuje i povremeno gostovanje nekih od najboljih DJ-eva današnjice. To je već dovoljan razlog da jedne večeri odemo iz Nidrija u Lefkas i ludo se provedemo!

KA bar

Mesto koje je kao stvoreno za uživanje i opuštanje! Izdvojite dan za izležavanje, sunčanje i
brčkanje. Bazen ili bilo koji sport na ogromnoj travnatoj površini…vi birate! Bar i atmosfera koja
vlada ovom plažom će vas potpuno oduševiti.

Pure Lefkada

Šetnja duž obale mora vodi nas u glavnu ulicu Lefkasa, gde ćemo čuti i videti zanimljivosti glavnog grada Lefkade. Zatim obilazimo Faneromeni, najstariji i najveći manastirski kompleks na ostrvu koji u svom sastavu ima muzej i zanimljiv mini zoo vrt. Savršeni izlet završavamo na savršenoj plaži Pefkouila! Ne zaboravite bikini. 🙂

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit