LES MENUIRES (3 DOLINE)

10 dana / 7 noćenja

od 399€ / 10 dana

LES MENUIRES (3 DOLINE) – Skijanje 2023.

Cena od 399€ / po osobi

 •  10 Dana
 • +16 Godina

10 DANA – 7 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Les 3 Vallees – Les Menuires (https://lesmenuires.com/en/)

 

Da li ste ikada sanjali da vam jutarnji pogled kroz prozor upotpunjavaju alpske planine u Francuskoj? Da li ste sanjali da uživate u magičnoj zimskoj atmosferi skijajući se na najboljim stazama Evrope? Ove zime Go2Travelling agencija vodi vas u prelepu Savoju koja će vas očarati svojim duhom, hladnom zimom i predivnim planinama.

Šta je Les Menuires i kako je nastao?

U francuskom departmanu Savoja preko 50 godina postoji najveća skijaška oblast na svetu pod nazivom 3 Vallees – 3 doline. Tri doline pod nazivima Saint-Bon, Les Alleus i Belleville spojene su u jednu skijašku oblast, a na svakoj od ovih dolina izgrađeno je barem po jedno skijalište. Jedno od ovih skijališta jeste i Les Menuires!

Skijalište je stvoreno je još 1964. godine kao deo velikog plana Francuske za stvaranje novih skijališta. Les Menuires je ski centar koji se nalazi u dolini Belleville, a za turiste je prvi put otvoren još 1969. godine. Tokom osamdesetih godina prošlog veka Les Menuires se snažno razvijao i tada je predviđeno da ceo kompleks ima čak 26 hiljada kreveta ukupno u hotelskom smeštaju i apartmanima. Ovaj prelepi krajolik popunjen je brvanarama inspirisanim građevinama iz Savoje, ali i hotelskim rezidencijama vrhunske klase. Godinama je Les Menuires napredovao, pa je kao kruna tadašnjeg uspeha zaslužio i da se na njegovom tlu održi i deo Olimpijskih igara.

Sada je Les Menuires moderno skijalište sa preko 70 staza i 40 jedinica vertikalnog transporta i privlači veliki broj turista iz godine u godinu.

Olimpijske igre

Moto zimskih Olimpijskih igara 1992. bio je „Žurka u Savoji“, a žurka nije zaobišla ni ski centar Les Menuires. U ovom ski centru održana su takmičenja u muškom slalomu, a pobedu je odneo Norvežanin Jage Fin. Zanimljivo je da su ovo bile poslednje Olimpijske igre koje su održane u Francuskoj, sve do Letnjih Olimpijskih igara 2024. godine u Parizu.

Les Menuires Skijanje

Les Menuires nudi vam nezaboravne skijaške trenutke. Pogled koji se pruža sa planina navešće vas da stanete na skije ili snoubord dasku i uživate 6 dana na mestu u kome bi svaki skijaš i border poželeo da bude.

Skijaška oblast 3 doline poseduje čak 339 staza i preko 160 liftova vertikalnog transporta, dok se skijaški centar Les Menuires svodi na 77 staza.

Centralne staze Les Menuires centra nalaze se odmah ispod ski centra Val Thornes koji se nalazi na 2300 metara nadmorske visine, a iznad staza Saint-Martin-de-Belleville koje se nalaze na 1300 metara. Staze Les Menuires ski centra nalaze se na nadmorskoj visini od 1850 metara. Svi nabrojani centri su u sastavu doline Belleville koja je ujedno i najveća dolina u sistemu skijaške oblasti 3 doline jer nudi 300 kilometara skijaških staza, dok druge dve doline zajedno nude 300 kilometara (150 kilometara Saint-Bon i 150 kilometara za dolinu Alleus).

Ski pass

Skijaška oblast 3 doline jedinstvena je i po tome što je moguće kupiti jedan ski pass koji obuhvata staze svih skijaških centara koji se nalaze u ovoj oblasti. To znači da se jednim ski passom možete pristupiti na čak 7 ski centara koji se nalaze u okviru oblasti 3 doline. Ipak, postoje i ski karte za pojedinačne ski centre, a zanimljivo je da su one jeftinije tek za 25%.

U zavisnosti od toga u kom ski centru ste smešteni, postoji mogućnost kupovine ski passa samo za tu oblast.

U dolini Saint-Bon-Courchavel, La Tania, može se kupiti ski pass striktno za tu dolinu ili za sve tri doline.

U dolini Les Allues može se kupiti ski pass samo za tu dolinu koja se nalazi u sredini i obuhvata 2 ski centra Meribel i Brides les Bains ili ski pass koji objedinjuje sve tri doline.

U dolini Belleville – možete kupiti ski pass posebno za ski centre Les Menuires i Sent Martin(160km staza), posebno za ski centre Val Thorens i Orelle(140km staza), ski pass za celu dolinu Belleville ili ski pass za sve tri doline. Ovo dolinu Bellevile čini najzanimljivijom za posetioce i skijaše, jer raznovrsnost ponude samo dokazuje da se pod ovom dolinom nalazi nekoliko savršenih ski centara.

U okviru aranžmana naša agencija obezbedila je za sve ski pass pod nazivom Les Menuires / Saint-Martin-de-Belleville ski area. Ovaj ski pass obezbeđuje vam pristup za dva ski centra, Les Menuires u kojem ćete biti smešteni i Saint-Martin-de-Belleville koji se nalazi odmah do ski centra Les Menuires.

Staze

Ski centar Les Menuires poseduje 77 ski staza različite težine, koje su ukupno dugačke čak 160 kilometara i čine značajan deo svih staza na ski oblasti 3 doline. Broj ski staza koje su obeležene zelenom bojom je 12, plavih staza ima 35, crvenih 24 i crnih 6. Mapu staza možete pronaći ovde.

Vertikalni transport

Ukupno ski centar Les Menuires ima 33 ski liftova, od kojih su čak 7 gondole. Ono čime se domaćini posebno ponose jeste i gondola Le Masse koja je i poznata kao najbrža gondola na svetu. Izgrađena je preko leta 2021. godine i zamenila je staru gondolu koja je stajala na istom mestu. Jedna kabina ove gondole može da preveze čak 10 skijaša ili pešaka. Ovom gondolom stižete praktično na sami vrh Mont de la Chambre, a visina koju gondola prelazi od polazne do krajnje tačke iznosi 950 metara i sve to za samo 8 minuta!

Vremenska prognoza

Svim posetiocima planinske oblasti 3 doline može biti interesantna i temperatura kao i hladnoća koja je prisutna zimi.

Prema podacima sajta „Climate Data“ najhladniji mesec u području ski centra Les Menuires je Januar, kada prosečna temperatura dostiže tek 7.7 stepeni ispod nule. Februar i decembar imaju donekle sličnu prosečnu temperaturu (-6.7 i -6.6 stepeni Celzijusa) dok je mart nešto topliji i tada je u ovom ski centru prosečna temperatura -2.8 stepeni Celzijusa.

Sneg je česta pojava u celoj ski regiji. Najviše snega obično je prisutno u ski centrima Courchvel i Val Thornes, a ski centar Les Menuires ne zaostaje previše za njima. Ski regija 3 doline poseduje čak 357 topova za veštačko osnežavanje, 7 „fabrika snega“ i 3 izvora vode koji pomažu veštačkom osnežavanju pa možete biti potpuno sigurni da je sneg prisutan od početka do kraja sezone.

Smeštaj

Iako su 3 doline veoma tražena oblast, budite uvereni da ćete pronaći smeštaj za sebe, jer ga ima sasvim koliko treba od osnovnih apartmana do hotela sa 5 zvezdica. Svim turistima koji se odluče da putuju sa našom agencijom nudimo smeštaj u Apartmanima Le Median i Necou koji se nalaze u skijaškom centru Les Menuires.

Apartmani Le Median nalaze se u samom srcu skijaškog centra Les Menuires. Prelep stil novogradnje zaseniće vas pri prvom ulasku, dok se iz apartmana pruža savršen pogled na planinski masiv. Apartmani poseduju i balkon, a gosti posebno hvale uslugu kao i opremljenost apartmana. Apartmani se nalaze na par minuta od autobuske stanice i na 400 metara od ski staze i žičare. Treba dodati da postoji dva modela apartmana i da je model koji poseduje 2* nešto bolje opremljen.

Apartmani Necou takođe se nalaze u centralnom delu skijaškog centra Les Menuires. Unutrašnjost apartmana izrađena je u starinskom, etno dekor stilu što dodatno doprinosi planinskoj atmosferi i pomaže posetiocima da se prilagode i poistovete sa lokalnim stanovnicima. Apartmani poseduju balkon i moderno opremljeno kupatilo. U našoj ponudi možete pronaći 3 vrste apartmana, apartman sa 2*, apartman sa 3* i dupleks.

Zabava u Les Menuires

Skijanje i soubording jesu prva opcija kada se nalazite na planini, ali ne treba se zaustaviti na tome. Ski centar Les Menuires nudi još dosta zabavnih programa, a osvrnućemo se i na hranu, piće i sve što bi moglo da vas zanima a tiče se ovog kompleksa.

Zimske aktivnosti napolju

Les Menuires nudi dva zanimljiva vida sankanja, a to su Roc’n bob i Speed mountain.

Roc’n bob staza nudi čak 4km sankanja u bob stilu, probudiće duh deteta u vama i doneti vam neverovatnu količinu zabave. Od početka do kraja staze visinska razlika iznosi 450 metara, a zanimljivo je da je staza dostupna i odraslima, ali i deci starijoj od 7 godina. Kupovinom karte dobijate sanke, kacigu i lapmu za kacigu ukoliko je veče kada pristupite stazi. Sve informacije o cenama i izgledu staze možete pronaći ovde.

Speed mountain je zapravo šinska staza dugačka 1000 metara, sa zanimljivim usponima i padovima, nalik na mini rolerkoster u luna parku. Svako ko želi da isproba stazu nakon kupovine karte ulazi u malo vozilo/vagon i radi bezbednosti vezuje pojas i stavlja kacigu. Na kraju vožnje možete sići do centra za suvenire, jer vas tamo čeka i fotografija koja je napravljena tokom vaše vožnje. Speed mountain dostupna je deci starijoj od 5 godina i odraslima tokom cele zimske sezone. Detaljnije o speed mountain stazi i cenama pronađite klikom ovde.

Za prave entuzijaiste tu je paraglajding. Sigurno ste videli snimke planina iz aviona ili drona, ali kako planina može da izgleda iz prespektive ljudskog oka kada se nalazite na paraglajderu? Turistički centar Les Menuires obezbedio je i ovu mogućnost, mada je preduslov da već posedujete nivo prve zvezde kako biste pristupili korišćenju paraglajdera i kupovini ulaznice.

Onima mirnijeg duha zanimljiv može biti i lagani obilazak u snežnim cipelama, uz pratnju vodiča koji će vam objasniti sve tajne skijaške oblasti 3 doline. Tu je i vožnja ratrakom (grumerom) koja donosi nezaboravno iskustvo i prelep pogled na raskoš koja se nalazi oko vas dok se polako penjete ka uzvišenju. Posetioci se tokom vožnje nalaze u kabini i mogu da primete kako ceo proces čišćenja/tabanja snega funkcioniše.

Da li znate da možete biti prvi na stazi? Svakog jutra staza je utabana tako da sada izgleda kao nova, a možete biti i prvi na stazi ukoliko tu uslugu rezervišete i dodatno platite. Neki skijaši vole utaban sneg dok drugi vole osećaj proklizavanja, pa je na vama da odlučite da li vam je ova usluga zanimljiva.

Razgledanje motornim sankama zvuči primamljivo. Kada se staze zatvore, dozvoljeno je iznajmljivanje motornih sanki za dvoje i uzbudljiva vožnja sankama po stazama Les Menuires ski centra može da počne. Možete se provozati bez pomoći vodiča u slučaju da ste poznavalac motornih sanki, a ukoliko to niste potreban vam je i vodič koji se posebno doplaćuje.

Aktivnosti u zatvorenom okruženju

Oni koji malo žele da odmore od skijanja/bordinga opredeliće se i za sportove u zatvorenom. Sportovi koje možete igrati su stoni tenis, skvoš, košarka. Prostor za većinu od ovih sportova možete iznajmiti u sportskom centru, a više informacija o cenama i sadržajima možete pronaći na ovom mestu. Takođe u klubu Le Leeberty možete pronaći i sto za bilijar.

Saune i bazeni česti su u hotelskom smeštaju koji broji 4 ili 5 zvezdica, a ukoliko niste korisnik ovakvih hotela večernji užitak možete dobiti u spa-wellness centru, koji se zajedno sa sportskim centrom nalazi u samom centru mesta ispod Croasette i nosi naziv Les Menuires Sports Centre. Ovaj centar prostire se na preko 1500 metara kvadratnih metara i poseduje bazen, saunu, đakuzi, sobu za relaksaciju, terasu, sobe za tretmane i masažu.

Ukoliko poželite da gledate film ski centar Les Menuires poseduje dva provajdera koji će vam ovo omogućiti pa možete otići i do bioskopske sale. Tokom jednog dana obično budu prikazane 2 projekcije u popodnevnim i večernjim časovima, pa se možete odlučiti za termin koji vam više odgovara.

Hrana i piće

Francuska kuhinja važi za jednu od najboljih u Evropi, a možda i na svetu. Ako volite da isprobavate nove stvari ili ste baš ljubitelj francuske kuhinje imamo nekoliko predloga za vas koji se odnose na tradiocionalna jela sa Alpa.

Kao prvi predlog prezentujemo vam Raklet (Racclette) meze. Ovo jelo sastoji se od krompira i topljenog Raklet sira koji se obično stavlja preko krompirića. Drugo jelo koje vam može biti interesantno jeste Tartiflette. Kombinacija Rebloch sira, krompira, slanine, pavlake i belog luka ima izvrstan ukus, a zbog načina pripremanja ovo jelo može vas pripremiti na musaku. Još jedno jelo koje preporučujemo jesu Diot kobasice koje poreklo vode iz Savoje.

Postoji nekoliko varijacija, ali Diot kobasice obično se prave od usoljenog svinjskog mlevenog mesa, sa dodatkom bibera i muskatnog oraščića.

O piću ne treba trošiti previše reči, jer sama logika nalaže da uz najbolje francuske sireve isprobate i neka od francuskih vina iz regije Rone-Alpa ili iz bilo koje francuske regije.

Nakon preporuke hrane sledi i pitanje koji su restorani dobri. Za domaću kuhinju preporučujemo vam restorane L’Etoile, Au Petit Rendez-Vous i Le 2800 koji će vas osim hrane očarati i pogledom. Ukoliko ste pak ljubitelji italijanske kuhinje dopašće vam se restoran Lili Pizza, a za ljubitelje azijske kuhinje preporučujemo Le Red – Sushi Bar.

Noćni život i barovi

Svi koji vole noćni život i dobar provod neće oskudevati ni u regiji Les Menuires. Jedan od najpopularnijih barova jeste La Leeberty koji radi čak do 5 sati posle ponoći, a poznat je po dobroj muzici i čestim nastupima lokalnih di-džejeva. Osim bara La Lebeerty u kraju se nalazi još nekoliko noćnih klubova i barova, a izvojićemo i Klub Summit gde je ulaz besplatan do 00:30, a nakon toga se naplaćuje jer su nastupi di-džeja veoma česti.

Interesantan vam može biti i pab La Challenge koji radi do 2 sata posle ponoći, a oslanja se na posluživanje komercijalnih i domaćih/kraft piva.

Gradovi koje možete obići za vreme odmora u Les Menuires

Ukoliko želite da jedan dan provedete van skija ili snouborda, možete se odlučiti da posetite neke od obližnjih gradova koji će biti opisani u narednoj preporuci, a možete se odlučiti i za neki grad prema sopstvenom nahođenju. Pariz, grad svetlosti, nažalost se nalazi predaleko od kompleksa 3 doline i za sami dolazak do ovog mesta automobilom ili autobusom bi vam bilo potrebno između 7 i 8 sati. Ipak, zašto ne biste posetili gradove koji se nalaze blizu ovog skijaškog kompleksa?

Grenobl

Ovaj grad udaljen je samo 135 kilometara od skijaške oblasti 3 doline. Grenobl je poznat kao kapija Alpa, jer je okružen planinama pa se oko njega nalazi čak 20 skijaških centara. Zanimljivo je da su još jedne Zimske Olimpijske igre koje su održane u Francuskoj, bile održane baš u ovom gradu Grenoblu, sada davne 1968. godine. Osim sportske pozadine, ovaj grad ima i bitan kultorološki značaj. Jedan od najvećih i najpoznatijih univerziteta u Evropi jeste univerzitet u Grenoblu, koji je otvoren 1339. godine. Na obodima grada postoji utvrđenje-Bastilja čija je izgradnja započeta još u srednjem veku, ali je završena pre 18. veka i važi za jedan od najbolje očuvanih utvrđenja iz tadašnjeg doba. Do utvrđenja možete stići žičarom, a pogled koji se pruža u toku putovanja i na vrhu grada je fantastičan.

Lion

Lion je treći najveći grad u Francuskoj, a ispred njega su samo Marsej i Pariz. Udaljen je od skijaškoe oblasti 3 doline tek 210 kilometara što znači da se do njega može stići za nešto više od 2 sata vožnje. Grad Lion podeljen je na tri dela: grad (ville), novi grad (nouvelle ville) i srednji grad (ville centrale). Kada ste u Lionu, preporuka je da posetite stari grad koji je poznat po uskim ulicama i građevinama iz renesansnog doba. Takođe predlažemo obilzak i slikanje kod Lionske katedrale. Katedrala je smeštena na Trgu Svetog Jovana Krstitelja po kome i nosi ime. Svi oni koji vole staru arhitekturu i koloseume biće zadivljeni rimskim pozorištem koje je izgrađeno 15. godina pre nove ere. Ljubitelji književnosti mogu pronaći i spomenik piscu Antoanu de Sent Egziperiju, kao i njegovom književnom junaku Malom Princu na trgu Belkur, samo jednom od nekoliko trgova koji krase Lion.

 

1

1. dan: Beograd – Hrvatska – Slovenija – Italija – Francuska:

Sastanak grupe ispred glavne beogradske autobuske stanice u popodnevim časovima (okvirno vreme 18h) Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2

2. dan: Francuska (Les Menuires):

U jutarnjim časovima pauza u Italiji za doručak i kafu. Nastavak puta. Pauza u hipermarketu, za nabavku namirnica. Dolazak u Les Menuires u poslepodnevnim časovima. Smeštanje u studije / apartmane posle 17 h. Noćenje.

3-8.

3. dan ‐ 8. dan: Francuska (Les Menuires):

Preuzimanje ski pass-a, slobodno vreme za skijanje ili druge fakultativne izlete. Noćenje.

9.

9. dan: Francuska – Italija – Slovenija – Hrvatska – Srbija:

Napuštanje studija – apartmana u jutarnjim časovima. Polazak za Beograd nakon razduživanja ključeva. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.

10.

10. dan: Beograd:

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

LAST MINUTE ZA 17. MART!

CENOVNIK PAKET ARANŽMANA (7 noći / šestodnevni ski pass):

Smeštaj Struktura 10 – 19. mart 2023.
17 – 26. mart 2023.
LAST MINUTE
LE MEDIAN STD koji koriste 2 osobe x prodato
STD koji koriste 3 osobe x prodato
STD koji koriste 4 osobe x prodato
APP 4 koji koriste 2 osobe prodato 589€
519€
APP 4 koji koriste 3 osobe prodato 509€
439€
APP 4 koji koriste 4 osobe prodato 469€
399€
LE MEDIAN 2* APP 4 koji koriste 2 osobe x prodato
APP 4 koji koriste 3 osobe x prodato
APP 4 koji koriste 4 osobe prodato prodato
NECOU 2* APP 4 koji koriste 2 osobe x 609€
539€
APP 4 koji koriste 3 osobe x 529€
459€
APP 4 koji koriste 4 osobe prodato 479€
409€
NECOU 3* APP 4 koji koriste 3 osobe prodato x
APP 4 koji koriste 4 osobe prodato x
NECOU STD koji koriste 2 osobe x prodato
STD koji koriste 3 osobe x prodato
STD koji koriste 4 osobe x prodato
2p APP 6 koji koriste 4 osobe prodato x
2p APP 6 koji koristi 5 osoba prodato prodato
2p APP 6 koji koristi 6 osoba prodato prodato
ARMOISE 3* 2p APP 5 koji koristi 3 osobe x prodato
2p APP 5 koji koristi 4 osoba x prodato
2p APP 5 koji koristi 5 osoba prodato prodato
CORYLES A 2*
2p APP 6 koji koriste 4 osobe x prodato
2p APP 6 koji koristi 5 osoba x prodato
2p APP 6 koji koristi 6 osoba x prodato

LEGENDA:

NA – najam apartmana, 2p APP 6 – dvoprostorni apartman za 6 osoba. APP 4/4 – apartman za 4 osobe koji koriste 4 osobe, APP 4/3 – apartman za 4 osobe koji koriste 3 osobe, APP 4/2 – apartman za 4 osobe koji koriste 2 osobe, APP 6/6 – apartman za 6 osoba koji koristi 6 osoba.

 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 35€ (broj putnika na sopstvenom prevozu je ograničen).
 • Prevoz iz Novog sada (doplata 10€), iz Kragujevca (doplata 10€) i Niša (doplata 10€) moguć uz minimum od 40 putnika.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 15€ po sedištu. Sedišta iznad vozača – „izlog“ 20€. Odaberite svoje omiljeno sedište unapred, u šaragama ili pak sa stočićem, naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (ac, tv, dvd)
 • Smeštaj u odabranim apartmanima – 7 noćenja na bazi najma;
 • Ski pass – ’’Menuires’’ – 6 dana skijanja u Les Menuires-u (Saint-Martin-de-Belleville ski area)
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,80€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1.30€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja. ***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***
  • Doplata za skijaško osiguranje 50% na cenu osnovnog osiguranja. Za osobe od 18-65 god. ukupan iznos 27€ po osobi, za osobe mlađe od 18 godina ukupan iznos 19,5€ po osobi – plaćanje u agenciji.
 • Lokalne takse: 1€ (po osobi po noći) – ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta.
 • Posteljina (moguće poneti od kuće ili iznajmiti po ceni od 4€ po osobi / peškiri 7,5€ po osobi) – ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta,
 • Obavezan depozit za najam studija/apartmana iznosi 400€, plaća se i vraća se na licu mesta prilikom razduživanja apartmana ukoliko je studio/apartman vraćen očišćen i neoštećen – ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 6000 RSD prilikom rezervacije,
  • 6000 RSD petnaest (15) dana od dana uplate rezervacije,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana.

PLAĆANJE  U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE.

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

1. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19 i da iz izolacije neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi pozitivan PCR test najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska
2. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog virusa covid 19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz o tome najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska
3. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica
4. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – važi za putnike iz tih delova prebivališta
5. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita, u roku manjem od 7 dana pre otpočinjanja putovanja uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (ne važi za uvođenje antigenskog testa)

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Apartmani LE MEDIAN

Apartmani se nalaze u centru skijališta, 4 m od bus stanice i 200 – 400 m od ski staze. Zabranjeno pušenje. Ljubimci nisu dozvoljeni.   DETALJNIJE

Apartmani NECOU

Apartmani se nalaze u centru skijališta, 800 m od Le Median apartmana. 3 m od bus stanice i 200 – 400 m od ski staze. Zabranjeno pušenje. Ljubimci nisu dozvoljeni. DETALJNIJE

Apartmani ARMOISE

Apartmani se nalaze u centru skijališta. 4m udaljen od autobuske stanice.1m od Francuske škole skijanja i 200m od ski staze staze. Posteljina je uključena u cenu, dok se peškiri naplaćuju. Zabranjeno pušenje. Ljubimci nisu dozvoljeni. DETALJNIJE

Apartmani CORYLES

Apartmani se nalaze na 200 do 400m od ski staza, Ski in / ski out (pod uslovom da je staza otvorena). 4 m od autobuske stanice, 1 m od Francuske škole skijanja. Posteljina je uključena u cenu, dok se peškiri naplaćuju. Zabranjeno pušenje. Ljubimci nisu dozvoljeni. DETALJNIJE

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit