Skijanje FRANCUSKA 2024 – Les 2 Alpes

10 dana / 7 noćenja

od 479€ / 10 dana

Les 2 Alpes

Cena od 479€ / po osobi

 •  10 Dana
 • +16 Godina

10 DANA – 7 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Les 2 Alpes (www.les2alpes.com)

 

Francuska skijanje 2024

Krenite na uzbudljivu skijašku avanturu u Francuskoj, gde vas zovu veličanstveni francuski Alpi s neviđenim stazama. Istražite svetski poznate skijaške centre, svaki nudeći jedinstvenu kombinaciju izazovnih staza i slikovitih pejzaža. Bez obzira da li ste iskusni skijaš ili početnik, Francuska obećava nezaboravno zimsko iskustvo.

Prepustite se uzbuđenju klizanja kroz najlepši sneg, okruženi zadivljujućim planinskim vidicima. Nakon dana na stazi, uživajte u šarmu après-ski kulture, uživajući u izvrsnoj kuhinji i udobnom alpskom ambijentu. Sa svojom bogatom skijaškom tradicijom i raznovrsnim terenima, Francuska je vrhunska destinacija za svakog ljubitelja snega koji traži avanturu, lepotu i savršeno spuštanje.

 

Ski centar Les Deux Alpes

Skijalište poznatije kao ‘’DVE ALPE’’, prevashodno je odabrano u našoj ponudi, zbog vrhunskih staza koje dosežu do 3600m nadmorske visine i odlične ponude noćnog provoda do ranih jutarnjih sati. Jedna od najboljih skijaških destinacija u Evropi, za skijanje po prihvatljivim cenama. Visok kvalitet snega i razni tipovi staza pogodni su za početnike kao i za ljubitelje ekstremnog skijanja i snowboarding-a, kako na označenim, tako i na off pistama.

Les 2 alpes pozicija i mapa

Les 2 Alpes, je odlično pozicioniran, u srcu južnih i severnih Alpa, na 75 km od Grenobla. Ski centar Les 2 Alpes nudi skijaški prostor koji se prostire od 1200 do 3600 m nadmorske visine i ima 225 km ski staza. Ovo skijalište nudi svojim gostima najveći skijaški glečer u Evropi, koji je otvoren i leti i zimi. Njegove dve prednosti su: snežni park internacionalne reputacije i njegove zone ’’novih disciplina’’ kao i ’’apres ski’’ ponuda. Ovo mesto ima preko trideset barova i klubova koji nude zabavnu atmosferu svako veče. Ljubitelji dobre hrane ovde mogu da uživaju u tradicionalnim jelima u nekom od velikog broja restorana. Od dodatnih sadržaja tu su: klizalište i bazen (besplatan ulaz sa ski pass-om), 2 wellnes centra, bisokop, autobuski prevoz do Grenobla, transfer autobusom do čuvenog Alpe D Huez-a.

 

Staze za skijanje

U blizini Les 2 Alpes, ljubitelji skijanja mogu uživati u raznovrsnom spektru uzbuđujućih staza smeštenih uz zadivljujući pejzaž francuskih Alpa. Ovo odmaralište nudi obiman sistem staza koji odgovara različitim nivoima veština. Od zahtevnih crnih staza za iskusne skijaše do slikovitih plavih i zelenih staza pogodnih za početnike, Les Deux Alpes obezbeđuje inkluzivno iskustvo za sve.

La Meije Francuska

La Meije, impresivni vrh u francuskim Alpima, uzdiže se na 3.984 metara, očaravajući planinare, penjače i iskusne ljubitelje zimskih sportova. Ovaj ikonični vrh je poznat po zahtevnim usponima, pružajući uzbudljivu avanturu onima koji traže tehničke izazove. Padine La Meije nude neke od najuzbudljivijih iskustava skijanja i snowboardinga, pristupljena putem žičare Téléphérique de La Grave. Sa impresivnim glečerima i uskim koridorima, uključujući značajan Girose glečer, La Meije pruža zadivljujuće, ali zahtevno okruženje.

La meije skijaliste u francuskoj

Osim fizičkih izazova, La Meije ima i istorijski značaj, budući da je bio jedan od poslednjih velikih vrhova Alpa koji je osvojen. Prvi uspon na centralni vrh, La Meije Central (3.983 metara), ostvaren je 1877. godine, obeležavajući prekretnicu u alpinističkom istraživanju.

La Meije predstavlja simbol divlje lepote, privlačeći avanturiste svojom divljinom, dramatičnim vrhovima i netaknutim snegom. Ovaj ikonični vrh ostaje emblematska destinacija za alpiniste koji traže zahtevne uspone i one koji žude da dožive sirovu privlačnost visokoplaninskih okruženja u srcu francuskih Alpa.

La Grave

La Grave je legendarna destinacija za ekstremne skijaše i avanturiste u blizini Les Deux Alpes u francuskim Alpama. Poznata po zahtevnom i neoznačenom terenu van uređenih staza, La Grave pruža autentično i sirovo iskustvo skijanja. Glavna atrakcija je ski centar La Grave-La Meije, poznat po ogromnim prostranstvima i dramatičnim spustima, privlačeći iskusne skijaše i snowboardere željne nedirnute pršine i strmih spusteva.

Skijanje francuska la grave

Jedna od karakterističnih osobina La Grave-a je odsustvo uređenih staza i označenih putanja, pružajući iskustvo skijanja u prirodi i slobodnijeg duha. Skijaši i snowboarderi mogu pristupiti visokoplaninskim stazama preko čuvene žičare Téléphérique de La Grave, koja ih vodi do glečera La Meije na nadmorskoj visini od preko 3.200 metara.

Planinski teren, izazovni koridori i zadivljujući pogledi čine La Grave mekom za one koji žude za uzbuđenjem skijanja van uređenih staza. Međutim, važno je da posetioci imaju napredne veštine, svest o lavinama i odgovarajuću opremu, jer područje nije patrolirano, a skijaši sami upravljaju planinom na sopstveni rizik.

Jedinstvena i nedirnuta priroda La Grave-a privlači one koji traže autentično alpsko iskustvo, daleko od uređenih staza tradicionalnih ski centara. To je mesto gde priroda diktira avanturu, a naglasak je na sirovoj lepoti i izazovima planinskog okruženja.

1

1. dan (petak): 08. mart 2024. / Beograd – Hrvatska – Slovenija – Italija – Francuska:

Sastanak grupe ispred glavne beogradske autobuske stanice u popodnevim časovima (okvirno vreme 16h) Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza za odmor, osveženje i regulisanje carinskih i graničnih formalnosti.

2

2. dan (subota): 09. mart 2024. / Francuska (Les 2 Alpes):

U jutarnjim časovima pauza u Italiji za doručak i kafu. Nastavak puta. Pauza u hipermarketu, za nabavku namirnica. Dolazak u Les 2 Alpes u poslepodnevnim časovima. Smeštanje u studije / apartmane posle 17 h. Noćenje.

3-8.

3. dan ‐ 8.dan (nedelja – petak): 10. – 15. mart 2024. / Francuska (Les 2 Alpes):

Preuzimanje ski pass-a, slobodno vreme za skijanje ili druge fakultativne izlete. Noćenje.

9.

9. dan (subota): 16. mart 2024. / Francuska – Italija – Slovenija – Hrvatska – Srbija:

Napuštanje studija – apartmana u jutarnjim časovima. Polazak za Beograd nakon razduživanja ključeva. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima.

10.

10. dan (nedelja): 17 mart 2024. / Beograd:

Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

CENOVNIK PAKET ARANŽMANA (7 noći / šestodnevni ski pass):

Smeštaj studio/apartman 08 – 17. mart 2024.
STD OLYMPE Nexity3 koji koriste 4 osobe popunjeno
STD OLYMPE Nexity4 koji koriste 4 osobe popunjeno
STD OLYMPE SUD Nexity5 koji koriste 4 osobe
popunjeno
STD MONTANA koji koriste 4 osobe popunjeno
STD SOLEIL 4 koji koriste 4 osobe popunjeno
STD SURF DES NEIGES koji koriste 4 osobe popunjeno
STD MIDI koji koristi 4 osobe popunjeno
STD PRE GENTIL koji koristi 4 osobe popunjeno
STD ST. CHRISTOPHE koji koristi 4 osobe 569€
STD ST. VALLEE BLANCHE koji koristi 4 osobe popunjeno
STD NEXITY PLEIADES koji koristi 4 osobe
popunjeno
STD NEXITY PRAPELIER koji koristi 4 osobe popunjeno
APP ECUREUIL A Nexity koji koristi 6 osoba popunjeno
APP OLYMPE NEXITY6 koji koristi 6 osoba popunjeno
STD ALPHERATZ koji koristi 4 osobe
popunjeno
STD CHALET D’OR B – BRUYÈRE koji koristi 4 osobe 579€
STD PLÉIADES DROITE koji koristi 4 osobe popunjeno
APP SOLEIL koji koristi 8 osoba 479€
STD OLYMPE 1 koji koriste 3 osobe popunjeno
STD 3300 koji koriste 4 osobe popunjeno
STD ANDROMEDE koji koriste 4 osobe popunjeno
STD CHAMPAME koji koriste 4 osobe popunjeno
STD GIOBERNEY koji koristi 4 osobe popunjeno
STD OLYMPE 2 koji koristi 4 osobe popunjeno
STD ST. VALLEE BLANCHE – BELLEDONNE koji koriste 4 osobe popunjeno
APP LES ECUREUILS – B koji koristi 6 osoba popunjeno
APP MEIJOTEL 1 koji koristi 6 osoba popunjeno
APP PLEIADES koji koristi 6 osoba popunjeno
APP SUPER VENOSC koji koristi 6 osoba popunjeno
APP CABOURG – B koji koristi 6 osoba popunjeno
APP EPERON 2 koji koristi 6 osoba popunjeno
APP MEIJOTEL 2 koji koristi 6 osoba popunjeno

Napomena:
– Doplata za prazan krevet po osobi je 40 evra kada 5 osoba koristi apartman za 6 osoba.
– Doplata za prazan krevet po osobi je 60 evra kada 3 osoba koriste studio za 4 osoba.
– Doplata za prazan krevet po osobi je 50 evra kada 7 osoba koriste studio za 8 osoba.
– Doplata za prazan krevet po osobi je 65 evra kada 6 osoba koriste studio za 8 osoba.
– Doplata za prazan krevet po osobi je 180 evra kada 2 osoba koriste studio za 4 osoba.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

Ski pass Grand Galaxie za Les 2 Alpes uključuje:

 • 6 dana skijanja u Les 2 Alpes-u (pristup svim stazama),
 • 2 dana gratis skijanja u obližnjem skijalištu Alpe D Huez, čuvenom po najdužoj „crnoj stazi“ na svetu (onemogućeno tokom trajanja  Tomorrowland festivala),
 • 1 dan gratis skijanja u Serre Chevalier-u,
 • 1 dan gratis skijanja u Puy Saint Vincent-u,
 • 1 dan gratis skijanja u Montgenevre-u,
 • 1 dan gratis skijanja u Sestrière-u.

LEGENDA:

NA – najam apartmana, APP – apartman. STD – studio, STD 4/4 – studio za 4 osobe koji koriste 4 osobe, STD 4/3 – studio za 4 osobe koji koriste 3 osobe, STD 4/2 – studio za 4 osobe koji koriste 2 osobe, APP 6/6 – apartman za 6 osoba koji koristi 6 osoba, APP 6/5 – apartman za 6 osoba koji koristi 5 osoba.

 • Svaki apartman/studio poseduje ormarić za skije koji se obično nalazi u prizemlju zgrade. Gosti dobijaju ključ i šifru za korišćenje.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Kragujevca i Niša (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada, Niša ili Kragujevca je 10€. Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Ako putujete u grupi i želite da svi sedite zajedno na određenim mestima, možete odabrati vaše omiljeno sedište: prva sedišta na spratu „izlog“, u šaragama, za stočićem ili bilo koje drugo mesto u autobusu. Rezervacija sedišta se doplaćuje 15€ po sedištu, dok je doplata za prva sedišta na spratu iznad vozača poznatija kao „izlog“ – 20€ po sedištu.
 • Umanjenje za sopstveni prevoz 50€ po osobi.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (ac, tv, dvd)
 • Smeštaj u studijima za 3/4/6 osoba, 7 noćenja na bazi najma;
 • Ski pass – 6 dana skijanja u Les 2 Alpes-u (Ski pass obuhvata i 2 dana u Alpe d’Huez (osim za vreme trajanja Tomorrowland-a), 1 dan u Serre Chevalier, Montgénèvre, Puy Saint Vincent i Sestrière.)
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika,
 • Jedan kofer po putniku i ski opremu,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19 sa ski rizikom, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 27€ za celokupan period boravka (od 18 do 70 god.) – do osiguranje sume 15.000€ plaćanje u agenciji.
 • Lokalne takse: 1,5€ po osobi po danu- ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta.
 • Posteljina (moguće poneti od kuće ili iznajmiti po ceni od 12€ do 26€ po krevetu za nedelju dana po osobi / peškiri 12€- ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta. Preporuka poneti sopstvenu posteljinu i
  peškire.
 • Obavezan depozit za najam studija/apartmana iznosi 300 – 600€, plaća se na licu mesta isključivo kreditnom karticom (ne prihvataju se Master i American Express kartice) i vraća se prilikom razduživanja apartmana, ukoliko je studio/apartman vraćen očišćen i neoštećen – ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta.
 • Čišćenje 45-90€ – ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta: Gosti mogu samostalno da očiste apartman-studio po završetku boravka. Obavezno je čišćenje toaleta, kuhinje i bacanje đubreta kako se usluga čišćenja ne bi naplatila.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 6000 RSD prilikom rezervacije,
  • 50% cene aranžmana dva meseca do puta (08.01.2024.),
  • Ostatak 30 dana pre početka aranžmana (08.02.2024.).

PLAĆANJE  U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NBS NA DAN UPLATE.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:

 • 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana pre početka putovanja,
 • 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
 • 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
 • 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
 • 100% ako se otkaže  29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Napomene i izvodi iz opštih i posebnih uslova putovanja za Francusku – autobuski prevoz:
U autobusu je najstrožije zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava. Svaki putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja. Putnik ce prihvatiti sedište koje mu agencija dodeli. Agencija određuje mesto polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu. Uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu. Prevoz prtljaga (jedna putna torba i ski oprema po putniku) je besplatan. Prostor za prtljag u autobusu je ograničen. Svaki prtljag ce biti obeležen. Putnik je dužan voditi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatog prevozniku. Agencija prevozi putnike do hotela ili apartmana onoliko koliko je to fizički moguće. Prenos prtljaga do smeštajne jedinice putnici obavljaju sami (još jedan razlog da smanijte vaš prtljag). Obeležite vaš prtljag: ime, prezime, telefon. U slučaju gubitka lakše će biti pronaden. Za zaboravljene stvari agencija kao prevoznik ne odgovara.

Les 2 Alpes smeštaj 2024.

Studio OLYMPE 1

Studio OLYMPE za 3 osobe površine 24 m2 nalazi se na četvrtom spratu sa zapadnim pogledom.U dnevnoj sobi se nalazi sofa za dve osobe i još dve pojedinačne sofe, pružajući ukupno 3 spavaća mesta. Kupatilo ima tuš i toalet. Kuhinja i dnevna soba su povezane, čineći studio idelanim za boravak. Kuhinja je opremljena priborom za ručavanje. Nalazi se u obejktu Olympe (L’).  DETALJNIJE

Studio MIDI

Studio Midi za 4 osobe. Studio ima 30 kvadratnih metara, na drugom je spratu. Studio se sastoji od kuhinje, dnevne sobe i spavaćeg dela. Potpuno opremljena kuhinja (mikrotalsna, frižider, zamrzivač, rerna, mašina za pranje sudova) je otvorena prema dnevnom boravku, odvojena vratima, sadrži sofa ležaj dimenzija 90cm x 190cm. Hodnik sa odvojenim prostorom od dnevnog boravka vratima sadrži krevet na sprat dimenzija 90cm x 190cm. Jedno kupatilo sa tušem i WC koji se nalazi u istom prostoru.  DETALJNIJE

Studio ALPEHRATZ

Studio Alpehratz – za 4 osobe. Studio od 25m² smešten na prizemlju stambene zgrade sa liftom, pogodan za boravak četiri osobe. Stan poseduje balkon okrenut ka jugu. Lokacija je blizu skijaških staza, u neposrednoj blizini nove žičare Super Venosc, u području Pied Moutet. Dnevna soba opremljena televizorom, sofom i trpezarijskim prostorom. Podovi su obloženi pločicama. Kuhinja: Otvorena ka dnevnoj sobi i opremljena sa: 2 vitro-keramičke ploče,Mikrotalasna pećnica,Frižider,Mini-pećnica,Aparat za kafu sa filterom, Kuvalo. Spavaća zona: 1 bračni krevet, 1 spratni krevet (2 pojedinačna kreveta). Gornji krevet nije preporučljiv za decu mlađu od 6 godina. Spavaća zona je smeštena u hodniku, odvojena vratima.  DETALJNIJE

Studio CHALET D’OR B – BRUYÈRE

Studio CHALET D’OR B – BRUYÈRE za 4 osobe. Studio apartman od 23m² pogodan za četiri osobe, smešten na prvom spratu zgrade bez lifta. Stan poseduje balkon okrenut na zapad. Lokacija mu je odlicna, na samom početku staza, u centru skijaškog naselja. Dnevna soba opremljena televizorom, sofom i trpezarijskim prostorom. Podovi su obloženi pločicama. Kuhinja: Otvorena ka dnevnoj sobi i opremljena sa: 4 staklokeramičke ploče, Kombinovana mikrotalasna pećnica, Frižider, Mašina za pranje sudova, Aparat za kafu, Kuvalo, Toster. Dnevna soba: Sofa na razvlačenje (bračni krevet), Spavaća zona: Spratni krevet sa dva pojedinačna kreveta. Gornji krevet nije preporučljiv za decu mlađu od 6 godina. Dnevna soba je odvojena od spavaće zone harmonika vratima.  DETALJNIJE

Studio PLÉIADES – DROITE

Studio PLÉIADES – DROITE za 4 osobe. Studio apartman od 23m² namenjen za četiri osobe, smešten na trećem spratu stambene zgrade sa liftom. Stan ima balkon okrenut ka istoku s otvorenim pogledom. Lokacija je u sektoru Zone du Soleil. Dnevna soba opremljena televizorom, sofom i trpezarijskim prostorom. Podovi su obloženi PVC-om. Kuhinja: Otvorena ka dnevnoj sobi i opremljena sa: 2 električne ringle,Mikrotalasna pećnica,Frižider,Rerna,Aparat za kafu,Kuvalo,Toster. Dnevna soba: Sofa na razvlačenje (bračni krevet), Spavaća zona 2: Spratni krevet sa dva pojedinačna kreveta. Gornji krevet nije preporučljiv za decu mlađu od 6 godina. Spavaća zona u hodniku je odvojena od dnevnog prostora vratima. Kupatilo je sa tušem.  DETALJNIJE

Studio PRE GENTIL

Studio Pre Gentil za 4 osobe. Ovaj studio za četiri osobe nudi udoban smeštaj na prvom spratu i prostire se na 30 kvadratnih metara. Stan je orijentisan na istok, kuhinja je potpuno opremljena i otvorena prema dnevnom boravku.Kuhinja sadrži frižider, rernu i miktrotalasnu. Na galeriji (mada stepenice nisu preporučljive za decu) nalaze se kreveti na sprat za dve osobe. Kupatilo ima tuš i WC. Televizor u stanu ima samo francuske kanale, a apartman je za nepušače. Uključeni su jorgani i jastuci, dok posteljina, peškiri i čišćenje na kraju boravka nisu uključeni u cenu. Nalazi se u objektu Mas de Pregentil (Le) na 50 metara od ski staza, žičara i na manje od 20 metarfa od proavnica.  DETALJNIJE

Studio SURF DES NEIGES

Studio Surf des Neiges za 4 osobe. Površine 33 m² sastoji se od spavaće sobe, kuhinje i dnevnog boravka. U dnevnoj sobi se nalazi sofa za dve osobe za spavanje a u spavaćoj sobi nalazi se krevet na sprat. Kupatilo ima tuš i toalet. Kuhinja i dnevna soba su povezane, čineći studio idelanim za boravak. Kuhinja je opremljena priborom za ručavanje. Nalazi se na svega 40 metara od staze.  DETALJNIJE

Studio MONTANA

Studio Montana za 4 osobe. Jednosoban stan za 4 osobe od 28m² na 3. spratu ovog objekta, dostupan liftom. Lokacija: nekoliko metara od staza, ulaz u odmaralište. Studio se sastoji od dnevne sobe: prostor sa sofom na razvlačenje i televizorom, trpezarijski prostor, kuhinja: otvorena prema dnevnoj sobi, opremljena: 2 vitrokeramičke ploče, mikrotalasna, mali rerna, frižider, mašina za pranje sudova, aparat za kafu, električni bokal. Kreveti su raspoređeni u dnevnoj sobi: 1 sofa na razvlačenje (dvostruki ležaj 140×190) i u spavaćoj sobi: 1 bračni krevet (140×190) i 1 singl krevet na sprat (80×180) Kupatilo je sa kadom, a wc odvojen. WC odvojen.  DETALJNIJE

Studio OLYMPE NEXITY 3

Studio Olympe Nexity 3 za 4 osobe. Ovaj studio za četiri osobe ima 35 kvadratnih metara. U dnevnom boravku se nalazi udobna sofa rapido za dve osobe, dok se u spavaćem delu nalazi bračni kreveta za dve osobe. Uključeni su jorgani i jastuci, dok posteljina, peškiri i čišćenje na kraju boravka nisu uključeni u cenu. Kuhinjski deo je opremljen i sadrži kombinaciju rerne i mikrotalasne pećnice, frižider, mašinu za pranje sudova. Kupatilo ima tuš.Nalazi se na udaljenosti manje od 50 metara od skijaških staza. Nalazi se u objektu Olimpe. Nedaleko od apartmana su prodavnice, ski škola i stanica za bus.  DETALJNIJE

Studio OLYMPE NEXITY 4

Studio Olympe Nexity 4 za 4 osobe. Ovaj studio za četiri osobe ima 40 kvadratnih metara. U dnevnom boravku se nalazi udobna sofa rapido za dve osobe, dok se u spavaćem delu nalazi bračni kreveta za dve osobe. Uključeni su jorgani i jastuci, dok posteljina, peškiri i čišćenje na kraju boravka nisu uključeni u cenu. Kuhinjski deo je opremljen i sadrži kombinaciju rerne i mikrotalasne pećnice, frižider, mašinu za pranje sudova. Kupatilo ima tuš, a WC je odvojen. Nalazi se na udaljenosti oko 50 metara od skijaških staza. Nalazi se u objektu Olimpe. Nedaleko od apartmana su prodavnice, ski škola i stanica za bus.  DETALJNIJE

Apartman OLYMPE NEXITY 6

Apartman Olympe Nexity – za 6 osoba. Apartman od 42m² za 6 osoba nalazi se na 3. spratu stambene zgrade sa liftom, balkon orijentisan na zapad. Apartman se sastoji od spavaće sobe, wc-a i spavaće sobe. Dnevna zona: dnevna soba sa televizorom, sofom i trpezarijskim prostorom.Kuhinja: otvorena prema dnevnoj sobi. Oprema: 4 staklokeramičke ploče, mikrotalasna, frižider, mašina za pranje sudova, rerna, aparat za kafu, električni bokal, toster. Spavaće sobe imaju bračni krevet. Kupatilo ima kadu. Apartman se nalazi se manje od 40 metara od ski staza u objektu Olympe.  DETALJNIJE

Studio ST. VALLEE BLANCHE

Studio ST. VALLEE BLANCHE za 4 osobe. Smešten na drugom spratu, ovaj studio za četiri osobe prostire se na 30 kvadratnih metara i nudi udobnost i praktičnost. S južno orijentisanim balkonom i opremljenim kuhinjskim kutkom, uključujući mašinu za pranje sudova, frižider, kuvanje ploče, rernu, mikrotalasnu pećnicu i filter aparat za kafu idealan je za boravak. Dnevna soba u kojoj se nalazi sofa na razvlačenje za dve osobe je prostarana i otvorena ka kuhinji. Spavaći kutak nudi krevete na sprat za dve osobe, kupatilo ima kadu. Nalazi se na manje od 40 metara od staza.  DETALJNIJE

Studio SOLEIL

Studio Soleil 4 za 4 osobe. Ovaj studio za četiri osobe ima 27 kvadratnih metara i nalazi se na šestom spratu. U dnevnom boravku se nalazi sofa za dve osobe, dok se u spavaćem delu nalazi bračni krevet za dve osobe i kreveti na sprat. Uključeni su jorgani i jastuci, dok posteljina, peškiri i čišćenje na kraju boravka nisu uključeni u cenu. Kuhinjski deo je opremljen mikrotalasnom, frižiderom, mašinom za pranje sudovaa, aparatom za kafu. Kupatilo je sa kadom. Nalazi se na udaljenosti oko 80 metara od skijaških staza. Nalazi se u objektu Olympe (Le), nedaleko od ski škole, prodavnica i stanice za autobus.  DETALJNIJE

Apartman SOLEIL

Dvosoban apartman Soleil – za 8 osoba. Stan sa 3 sobe od 48m² za 8 osoba na 9. spratu stambene zgrade sa liftom. Balkon orijentisan na sever, s pogledom na staze. Lokacija: Sektor Zone du Soleil, pored staza, Nova Super Venosc žičara pored zgrade. Dnevna zona: dnevna soba sa televizorom, sofom i trpezarijskim prostorom. Kuhinja: otvorena prema dnevnoj sobi. Oprema: 4 vitrokeramičke ploče, frižider, mašina za pranje sudova, rerna, aparat za kafu, električni bokal, blender. Spavaće sobe su podeljene na sledći način: Spavaća soba 1: 2 kreveta na sprat (80×190) + 1 singl krevet (80×190). Spavaća soba 2 (na spratu): 1 bračni krevet (140×190) Spavaća zona (na spratu): 1 singl krevet (80×190). Dnevna soba: Sofa na razvlačenje (140×190). Sanitarni čvorovi:1 Kupatilo sa tušem i WC i 1 Kupatilo sa kadom. Apartman se nalazi na oko 80 metara od staze.  DETALJNIJE

Apartman LES ECUREUILS – A

Dvosoban apartman LES ECUREUILS – A za 6 osoba. Stan sa 2 sobe od 60m² za 6 osoba na 2. spratu stambene zgrade sa liftom. Balkon orijentisan na jugoistok s pogledom na planine. Dnevna zona: dnevna soba sa televizorom, sofom i trpezarijskim prostorom. Kuhinja: otvorena prema dnevnoj sobi, sadrži: 3 električne ploče, mikrotalasna, frižider, mašina za pranje sudova, rerna, aparat za kafu, električni bokal, toster.Kapacitet za spavanje: Dnevna soba: sofa na razvlačenje (dvostruki krevet: 140×200) Spavaća soba 1: 1 bračni krevet (160×200) Spavaća soba 2: 1 krevet na sprat sa 2 singl kreveta (90×200) Gornji krevet nije preporučljiv za decu mlađu od 6 godina.Kupatilo:Kupatilo sa tušem. Nalazi se na 30 metara od staze.  DETALJNIJE

Studio 3300

Studio 3300 za 4 osobe. Ovaj studio za četiri osobe nalazi se na četvrtom spratu i ima površinu od 28 kvadratnih metara. Ima balkon koji je orijentisan na jugozapad. Unutar apartmana, podovi su od parketa, a kuhinjski prostor je opremljen i otvoren prema dnevnom boravku. U dnevnoj sobi se nalazi sofa za dve osobe, a uključeni su jorgani i jastuci. Spavaći kutak ima krevete na sprat za dve osobe i otvoren je prema hodniku. Kupatilo ima kadu i WC. Nalazi se na 100 metara od staza, autobuske stanice i prodavnica. Nalazi se u objektu Le 3300.  DETALJNIJE

Studio ANDROMEDE

Studio ANDROMEDE za 4 osobe. Ovaj studio za četiri osobe ima 20 kvadratnih metara i nalazi se na drugom spratu sa balkonom okrenutim na jug. U dnevnom boravku se nalazi udobna sofa rapido za dve osobe, dok se u spavaćem delu nalaze dva kreveta na sprat za dve osobe. Uključeni su jorgani i jastuci, dok posteljina, peškiri i čišćenje na kraju boravka nisu uključeni u cenu. Kuhinjski deo je opremljen i sadrži kombinaciju rerne i mikrotalasne pećnice, frižider, mašinu za pranje sudova, 2 keramičke ploče, aparat za kafu, toster, čajnik i kuhinjski set. Kupatilo ima tuš, a WC je odvojen. Nalazi se na udaljenosti oko 50 metara od skijaških staza. Nalazi se u objektu Andromède.  DETALJNIJE

Studio CHAMPAME

Studio CHAMPAME za 4 osobe. Ovaj studio za četiri osobe ima 22 kvadratnih metara i nalazi se na šestom spratu. U dnevnom boravku se nalazi sofa za dve osobe, dok se u spavaćem delu nalaze dva kreveta na sprat za dve osobe. Uključeni su jorgani i jastuci, dok posteljina, peškiri i čišćenje na kraju boravka nisu uključeni u cenu. Kuhinjski deo je opremljen a takođe ima i svoje kupatilo sa tušem. Nalazi se na udaljenosti oko 50 metara od skijaških staza. Nalazi se u objektu Champamé (Le).  DETALJNIJE

Studio GIOBERNEY

Studio GIOBERNEY za 4 osobe. Studio ima 28 kvadratnih metara i jednu odvojenu spavaću sobu u kojoj se nalazi krevet na sprat (2 osobe). U dnevnom boravku koji sa opremljenom kuhinjom čini open space prostor. U dnevnoj sobi nalazi se sofa na razvlačenje (2 osobe). Uključeni su jorgani i jastuci, dok posteljina, peškiri i čišćenje na kraju boravka nisu uključeni u cenu. Nalazi se u objektu Gioberney (Le).  DETALJNIJE

Studio OLYMPE 2

Studio OLYMPE za 4 osobe. Ovaj studio za četiri osobe nudi udoban smeštaj na četvrtom spratu i prostire se na 30 kvadratnih metara. Stan je orijentisan na severoistok, kuhinja je potpuno opremljena i otvorena prema dnevnom boravku, gde se nalazi sofa za dve osobe. Na galeriji (mada stepenice nisu preporučljive za decu) nalaze se kreveti na sprat za dve osobe. Kupatilo ima tuš i WC. Dušeci su veličine 80×190, a važno je napomenuti da gornji krevet na sprat nije pogodan za decu mlađu od 6 godina. Televizor u stanu ima samo francuske kanale, a apartman je za nepušače. Uključeni su jorgani i jastuci, dok posteljina, peškiri i čišćenje na kraju boravka nisu uključeni u cenu. Nalazi se u objektu Olympe (L’).  DETALJNIJE

Studio ST. CHRISTOPHE

Studio ST. CHRISTOPHE za 4 osobe. Studio za četiri osobe na 18 kvadratnih metara ima odličnu lokaciju, na 50 metara od staza, stanica i prodavnica. Kuhinja je opremljena i otvorena prema dnevnom boravku, gde se nalazi sofa za dve osobe koja se razvlači. U spavaćoj sobi nalaze se kreveti na sprat za dve osobe. Kupatilo ima tuš i WC. Uključeni su jorgani i jastuci, dok posteljina, peškiri i čišćenje na kraju boravka nisu uključeni u cenu. Nalazi se u objektu Saint-Christophe (Le).  DETALJNIJE

Studio ST. VALLEE BLANCHE – BELLEDONNE

Studio ST. VALLEE BLANCHE – BELLEDONNE za 4 osobe. Smešten na drugom spratu, ovaj studio za četiri osobe prostire se na 31 kvadratni metar i nudi udobnost i praktičnost. S južno orijentisanim balkonom i opremljenim kuhinjskim kutkom, uključujući mašinu za pranje sudova, frižider, kuvanje ploče, rernu, mikrotalasnu pećnicu i filter aparat za kafu idealan je za boravak. Dnevna soba u kojoj se nalazi sofa na razvlačenje za dve osobe je prostarana i otvorena ka kuhinji. Spavaći kutak nudi krevete na sprat za dve osobe, kupatilo ima kadu, a postoji i zaseban toalet. Uključeni su jorgani i jastuci, ali posteljina, peškiri i čišćenje na kraju boravka nisu uključeni.  DETALJNIJE

Apartman LES ECUREUILS – B

Dvosoban apartman LES ECUREUILS – B za 6 osoba sa površinom od 59m2, nalazi se na petom i poslednjem spratu zgrade sa liftom. Balkon je orijentisan na jugoistok i pruža prelep pogled na okolinu.U dnevnoj sobi se nalazi sofa na izvlačenje za dve osobe, u jednoj spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet veličine 160 x 200cm, dok druga spavaća soba ima mezaninski krevet za jednu osobu i još jedan singl krevet. Kuhinja je opremljena svim potrebnim uređajima, uključujući rernu, frižider, mašinu za pranje sudova, 2 indukcijske ploče, aparat za kafu, toster i kuhinjski pribor. Kupatilo ima kadu, a tu je i zaseban toalet. Posteljina i peškiri nisu uključeni u cenu, ali jorgani i jastuci su obezbeđeni. Dodatna usluga koja se plaća je krajnje čišćenje.  DETALJNIJE

Apartman MEIJOTEL 1

Dvosoban apartman MEIJOTEL 1 – za 6 osoba površine 42m2 smešten je na šestom spratu i nudi smeštaj za šest osoba. Balkon je orijentisan na jug, pružajući prelep pogled. Kuhinjski prostor je potpuno opremljen i otvoren prema prostranoj dnevnoj sobi. U dnevnoj sobi se nalazi sofa i krevet na izvlačenje za dve osobe. Spavaći kutak ima krevete na sprat za dve osobe i otvoren je prema hodniku. Tu je i spavaća soba sa još jednim krevetom za dve osobe. Kupatilo ima kadu, a postoji i zaseban WC. Ima odličnu poziciju, jer se nalazi na manje od 100 metara od staza.  DETALJNIJE

Apartman PLEIADES

Dvosoban apartman PLEIADES – za 6 osoba apartman sa površinom od 40 m2 nalazi se na šestom spratu i nudi prostran i udoban smeštaj. Balkon je orijentisan na jugoistok, pružajući predivan pogled. Unutar apartmana, podovi su obloženi tepihom, a kuhinjski deo je potpuno opremljen i otvoren prema prostranoj dnevnoj sobi. U dnevnoj sobi se nalazi sofa za dve osobe.Spavaći kutak nudi dodatne mogućnosti za spavanje s jednom sofom i krevetom na izvlačenje za dve osobe. Kupatilo ima kadu, a postoji i zaseban toalet. Na gornjem spratu nalazi se spavaća soba s bračnim krevetom za dve osobe i još jedan zaseban toalet.  DETALJNIJE

Apartman SUPER VENOSC

Dvosoban apartman SUPER VENOSC – za 6 osoba ima 2 sobe, površine je 45m2, nalazi se na drugom spratu. U dnevnoj sobi se nalazi sofa na razvlačenje za dve osobe, pružajući dodatno mesto za spavanje. U prvoj sobi je bračni krevet za dve osobe, dok se u drugoj sobi nalaze dva singl kreveta.U apartmanu su dostupni jorgani i jastuci. Kuhinja je opremljena sa svim potrebnim aparatima, uključujući rernu, frižider, električne ploče za kuvanje, aparat za kafu i kuhinjski pribor. Kupatilo ima kadu, a tu je i zaseban WC.  DETALJNIJE

Apartman CABOURG – B

Dvosoban apartman CABOURG – B – za 6 osoba sa površinom od 58m2 nalazi se na drugom spratu i ima balkon okrenut na jug. Unutar apartmana, podovi su prekriveni tepihom, a kuhinjski deo je opremljen mašinom za pranje sudova i otvoren prema dnevnoj sobi. U dnevnoj sobi se nalazi sofa na izvlačenje za dve osobe. Prva spavaća soba ima dva singl kreveta, dok druga soba ima bračni krevet za dve osobe. Kupatilo ima kadu, a postoji i zaseban toalet. Uključeni su jorgani i jastuci, ali posteljina, peškiri i čišćenje na kraju boravka nisu uključeni.  DETALJNIJE

Apartman EPERON 2

Dvosoban apartman EPERON 2 – za 6 osoba ima površinu od 42m2 nalazi se na trećem spratu. U spavaćoj sobi nalaze se dva kreveta na sprat, za četri osobe, dok se u dnevoj sobi nalazi krevet na izvlačenje. Iz dnevne sobe se izlazi na balkon sa prelepim pogledom. Kupatilo ima kadu. Uključeni su jorgani i jastuci, ali posteljina, peškiri i čišćenje na kraju boravka nisu uključeni. Nalazi se u objektu Eperons 2 (Les).  DETALJNIJE

Apartman MEIJOTEL 2

Dvosoban apartman MEIJOTEL 2 – za 6 osoba površine 30m2 nalazi se na četvrtom spratu i ima balkon okrenut na jug sa prelepim pogledom. U dnevnoj sobi se nalazi sofa, televizor i ormar-krevet za dve osobe. Kuhinja je opremljena sa svim potrebnim uređajima, uključujući rernu, frižider, električne ploče za kuvanje, aparat za kafu, toster i kuhinjski pribor.Spavaći kutak ima dva bračna kreveta na sprat (za 2+2 osobe). Kupatilo ima kadu, a tu je i zaseban toalet. U apartmanu su dostupni jorgani i jastuci, ali posteljina i peškiri nisu uključeni. Dodatna usluga koja se plaća je krajnje čišćenje.  DETALJNIJE

Alpe d’Huez – „Ostrvo sunca“ u Francuskim Alpima, predstavlja savršenu destinaciju za strastvene skijaše. Ovaj alpski raj nudi obilje sunca, spektakularne staze i raznolike mogućnosti za zimski odmor. Skijalište Alpe d’Huez obuhvata preko 250 kilometara staza različitih težina, što znači da će se svaki skijaš pronaći. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni vozač, ovo mesto nudi nezaboravne trenutke na stazi. Naravno, ne može se ne spomenuti impresivna „La Sarenne“ staza, jedna od najdužih na svetu sa 16 kilometara spusta. Osim skijanja, uživajte u šarmantnom selu s brojnim restoranima, barovima i trgovinama. Dodajte spektakularne panoramske poglede na okolne alpske vrhove i imate savršen dan za sve ljubitelje zimskih sportova. Posetite Alpe d’Huez i doživite nezaboravan zimski odmor.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit