Smederevo – Lefkada

Jul

od 229€ / 12 dana

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

Cene aranžmana su izražene u evrima po osobi:  SMEŠTAJ (NA) + BUS:

Smeštaj usluga 07.07 – 18.07.
Exlusive paket izleta
1/2 1/3 1/4
Vula studio NA 259 x x +80€
Apostolis studio NA 239 229 x
Casa Di Marinos NA x 289 269

NA – najam studija /apartmana (bez usluge ishrane)

Za prijave uplaćene u celosti zaključno sa 15.02.2024. odobrava se dodatni popust od 5% na cenu u tabeli. 

 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišitena: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Smeštaj na bazi 9 noćenja u 1/2 studijima Vula u Nidriju,
 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd),
 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje. NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša).
 • Fotografije sa letovanja u elektronskoj formi.
 • Pratioca grupe i usluge predstavnika agencije.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obaveznu boravišnu taksu (cenovnik od 01.01.2024) – u privatnom smeštaju (studiju/apartmanu) – 1.50 € po noćenju / po studiju ili apartmanu ili sobi, u hotelima sa 1* i 2*– 1.50 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 3*– 3 € po noćenju / po sobi, u hotelima sa 4*– 7 € po noćenju / po sobi, a za boravak u hotelima sa 5* – 10 € po noćenju / po sobi. Plaćanje boravišnih taksi je na licu mesta agencijskom predstavniku ili vlasniku smeštajnog objekta.
 • U svim smenama osim visoke sezone, klijenti su u obavezi da uplate depozit u visini 15€ po osobi kao osiguranje od potencijanlne štete u smeštaju. (lom stolica, kreveta, stakla, ogledala, vrata i slično). Depozit se uplaćuje vodiču tokom putovanja. Ukoliko do štete ne bude došlo, ovaj depozit će da se vrati klijentima tokom povratka sa putovanja.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Individualne troškove putnika.
 • Paket fakultativnih izleta koji sadrži sve dole navedene izlete po specijalnoj ceni od 80€. NAPOMENA : Uplatom depozita aranžmana do 05.02.2023. ostvaruje se mogućnost kupovine pakete izleta po ceni od 80€

 

EXCLUSIVE PAKET IZLETA (80€) :

 • Plaža Katizma i Kopla bar 1. odlazak.
 • Obilazak grada Lefkasa.
 • Kopla Sunset – Osim dnevne žurke, ići ćemo i na tematsku Sunset žurku, za koju oblačimo naše Go2 majice i provodimo se uz najlepši zalazak sunca na celom ostrvu.
 • Go2 narukvica (kojom dobijaju ulaz na sve oficijalne, tematske dnevne i večernje žurke u organizaciji Go2-a u
  Nidriju, uspomenu sa najlepšeg letovanja – Go2 majicu, popuste u restoranima i tavernama u Nidriju).
 • Veliko krstarenje sa posetom ostrvima Itaka i Kefalonija – Vreme je da shvatite zašto je ovo najlepši deo Jonskog mora. Ostrva Itaka, Kefalonija, Meganisi i Scorpios strpljivo čekaju na vas. Obići ćete dve od pet najlepših plaža Evrope! Porto Katsiki i Egremni su sinonimi za najbolje fotografije sa grčkih razglednica.
 • Plaža Katizma i Kopla bar 2. odlazak.
 • Beach Party brodom – U večernjim satima isplovljavamo iz luke i uz zvuke dobre muzike se vozimo do napuštene plaže gde se žurka nastavlja! Logorska vatra i bambusove baklje će upotpuniti doživljaj!
 • Vasiliki i Agiofili – U mestu Vasiliki nas čeka brodić kojim ćemo se prebaciti na ovu gotovo divlju plažu, koja je savršeno mesto za odmor i opuštanje. Povratak prirodi i dan za potpuni chill out uz pejzaže kao stvorene za neke od najboljih selfija ovog leta! Naši putnici posebno izdvajaju upravo ovaj izlet kao jedan od najlepših i najboljih!
 • Izlet u Nikopolis – Kulise nekada najvećeg kompleksa letnje-zabavnog zivota nas čekaju. Ledeni kokteli, bazen, odlična muzika, peščana plaža, preplanula zgodna tela i mnogo dobre energije čine ovo mesto dodatno posebnim na ostrvu! Nicopolis je mesto koje je bio centar održavanja najvećih žurki na otvorenom u ovom delu Grčke!
 • Karma bar u Lefkasu – Najlepši i najveći bar na ostrvu, nalazi se u centru Lefkasa. Bar koji odiše dobrom energijom i mesto koje obavezno morate posetiti! Proverite zašto Grci najviše vole baš Karmu

NAPOMENA: Uplatom depozita aranžmana do 05.02.2023. ostvaruje se mogućnost kupovine pakete izleta po ceni od 80€.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije,
  • 3000 RSD 15 dana nakon prve uplate,
  • 5000 RSD najkasnije 60 dana pre početka aranžmana,
  • ostatak aranžmana 30 dana pre početka putovanja.
 • Mogućnost plaćanja čekovima na odloženo uz uvećanje 2%.

NAPOMENA:
U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:

• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Lefkada Nidri – Leto 2024.

Cena od 229€ / po osobi

 • 12 Dana
 • Agencija br. 1 za Lefkadu

12 DANA – 9 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Destinacija za sve ljubitelje prave prirode, divnih predela, avanturiste… jednostavno za ljude koji žele nešto sasvim drugačije… zakoračite na egzotično ostrvo boja!

1.

1. dan: Beograd – Severna Makedonija – Grčka:

Polazak autobusa od parkinga Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Smederevu u poslepodnevnim časovima i vožnja preko Srbije i Severne Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10.

2 – 10. dan: Lefkada:

U ranim popodnevnim  časovima stižemo na Lefkadu u mesto Nidri,  smeštamo se u apartmane/studije/sobe i krećemo u istraživanje ovog najpopularnjeg turističkog centra Lefkade, koji će nam narednih devet noći biti sigurna luka. Večernje zagrevanje počinjemo uobičajeno u barovima i kafeima. Dane na Lefkadi  koristimo za e, druženje, uživanje u čarima mora, sunca i peska na najpoznatijim plažama Desimi, Mikros  Gialos, Agiofili, Milos, Katizma, Kalamitsi, Egremni, Porto Katsiki,istraživanje ostrva izletima do obližnjih ostrva Madouri, Sparti, Skorpidi i Skorpios, glavnog grada Lefkade, ruševina Apolonovog hrama u Athani, vodopada Nidri,  tradicionalnih planinskih sela Vafkeri,Aleksandros Kolivata, Kefalonije…

11.

11. dan: Lefkada – Severna Makedonija – Srbija:

Pakujemo stvari i polako napuštamo Nidri. Sledi vožnja kroz Grčku, Severnu Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama. Prepričavanje doživljaja tokom noćne vožnje do Srbije…

12.

12. dan: Srbija:

Dolazak u Smederevo u prepodnevnim satima.

Vula 2*

Vila se nalazi u centralnom delu Nidria, udaljena 50 metara od centralne šetališne ulice, 70 metara od mora i 250 metara od uredjenje plaže. U našoj ponudi su dvokrevetni studiji , smešteni u prizemlju i na prvom spratu, a svaki od njih poseduje kompletno opremljeni kuhinjski deo, kupatilo/wc, terasu, WiFi, klima uređaj (uz doplatu na licu mesta). DETALJNIJE

Studio Apostolis 2* 

Nalazi se u mirnoj zoni Nidrija na samo 400 m odaljenosti od centra, oko 50 metara udaljenosti od mora, 700 metara od prve gradske plaže. U neposrednoj blizini smeštaja se nalazi market, a na oko 150 metara počinje turistička šetališna zona sa brojnim kafićima i restoranima. U našoj ponudi se nalaze dvokrevetni i trokrevetni studiji opremljeni u tipičnom Grčkom stilu, od kojih svaki ima terasu i mini kuhinju, klima uređaj (uz doplatu) TV i kupatilo. sa tušem. Postoji mogućnost doplate za sobu sa pogledom na more na II spratu u Apostolis studiju po ceni 15€ po osobi. DETALJNIJE


Veliko krstarenje

Vreme je da shvatitie zašto je ovo najlepši deo Jonskog mora. Ostrva Itaka, Kefalonija, Meganisi i Scorpios strpljivo čekaju na vas. Obići ćete dve od pet najlepših plaža Evrope! Porto Katsiki i Egremni su sinonimi za najbolje fotke sa grčkih razglednica.

Krstarenje tri plaže

Drugo krstarenje koje smo spremili za vas je oko samog ostrva Lefkada. 3 plaže iznenađenja su mesta o kojima ćete pričati po povratku u Srbiju! Prirodne lepote ostrva će vas ostaviti bez teksta i naterati da se ovde ponovo vratite.

Vasiliki i plaža Agiofili

U mestu Vasiliki nas čeka brodić kojim ćemo se prebaciti na ovu gotovo divlju plažu, koja je savršeno mesto za odmor i opuštanje. Povratak prirodi i dan za potpuni chill out uz pejzaže kao stvorene za neke od najboljih selfija ovog leta! Naši putnici posebno izdvajaju upravo ovaj izlet kao jedan od najboljih! Otkrijte zašto.

Katizma – Copla bar

Najduža, a prema mišljenju mnogih koji su je posetili i najlepša plaža Lefkade! Copla bar je napravljen tako da se praktično stapa sa okolinom i organizuje vrhunske žurke gde često nastupaju najbolji DJ-evi Grčke! Osim dnevne žurke, ići ćemo i na tematsku noćnu žurku, za koju oblačimo naše Go2 majice i provodimo se do kasno u noć.

Beach party

Sa zalaskom sunca, isplovljavamo iz luke i uz zvuke dobre muzike vozimo se do napuštene plaže
gde se žurka nastavlja! Logorska vatra i bambusove baklje će upotpuniti vaš doživljaj! Pazite se,
nikada se ne zna šta vreba iz mraka! 🙂

Lefkas by night (Karma)

U samom centru Lefkasa nalazi se najveći i najatraktivniji bar na ostrvu. Bar koji odiše dobrom
energijom i mesto koje obavezno morate posetiti! Proverite zašto Grci najviše vole baš Karmu!

Capital club

Capital club je najbolji klub na ostrvu, što dokazuje i povremeno gostovanje nekih od najboljih DJ-eva današnjice. To je već dovoljan razlog da jedne večeri odemo iz Nidrija u Lefkas i ludo se provedemo!

Pure Lefkada

Šetnja duž obale mora vodi nas u glavnu ulicu Lefkasa, gde ćemo čuti i videti zanimljivosti glavnog grada Lefkade. Zatim obilazimo Faneromeni, najstariji i najveći manastirski kompleks na ostrvu koji u svom sastavu ima muzej i zanimljiv mini zoo vrt. Savršeni izlet završavamo na savršenoj plaži Pefkouila! Ne zaboravite bikini. 🙂

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit