Smederevo – Zakintos

od 329€ / 12 dana

Cene aranžmana su izražene u evrima po osobi:  SMEŠTAJ (NA) + BUS:

Smeštaj usluga 31.07 – 11.08.
Exlusive paket izleta
1/2 1/3 1/4 1/5
Hotel APPLE 3* NA x x 339 329 +120€
Vila MARINOS 2* NA 359 349 x x

NA – najam studija /apartmana (bez usluge ishrane)

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišitena: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 9 noćenja u izabranom smeštaju na bazi najma sobe/studija/apartmana,
 • Prevoz trajektom na relaciji Kilini – Zakintos – Kilini,
 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd),
 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje. NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša).
 • Pratioca grupe i usluge predstavnika agencije.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj (dnevno po sobi: cena u momentu objavljivanja cenovnika nije poznata) –
  Plaćanje na licu mesta agencijskom predstavniku.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Individualne troškove putnika.
 • Paket fakultativnih izlete koji sadrži sve dole navedene izlete po specijalnoj ceni od 120€.

 

EXCLUSIVE PAKET IZLETA (120€) :

 • ZANTE PLAŽE ST NICHOLAS I BANANA BAYA – Najveće dragocenosti ostrva Zakintos su zasigurno njegove plaže. Go2 vas vodi u obilazak ostrva i nudi Vam mogućnost dva celodnevna izleta na fascinantim plažama Zakintosa Banana i Sveti Nikola! Očekuju Vas igre bez granica, sportovi na vodi, turnir u odbojci, Fredo Capuccino (kafa koju nikako ne smete da preskočite kada dođete na ostrvo).
 • ZANTE BY NIGHT – Jedno veče smo ostavili za razgledanje fantastičnog glavnog grada ostrva! Popularni Zante će Vas potpuno oduševiti, a imaćete vremena i za shopping, ali I da probate neke od lokalnih specijaliteta, najbolji giros i suvlaki na ostrvu.
 • POTRAGA ZA KORNJAČAMA – Caretta Caretta kako u Grčkoj zovu velike kornjače mogu težiti i do 100kg i narasti do dva metra dužine. Brodićem plovimo u tročasovnu potragu za kornjačama koje polažu jaja u fini, mekani, zlatni pesak na ostrvu Maratonisi koje i samo izgleda kao džinovska kornjača. Ostavljeno je sat vremena za kupanje na plaži Maratonisi I sat vremena za kupanje u Keri pećinama.
 • BOAT PARTY – Žurka na otvorenom moru uz prepoznatljive zvuke Go2 DJ-eva na jednom od najlepših brodova na Zakintosu. Ujedno dok traje žurka, krstarimo duž jugoistočne strane ostrva, od grada Zante-a pa sve do zaliva u Laganasu. Držite se, isplovljavamo.
 • KRSTARENjE NAVAGIO & PLAVE PEĆINE – Nakon svih žurki, vrelih dana i još vrelijih noći, vreme je da napunite baterije na celodnevnom krstarenju duž obala ostrva! Sigurni smo da ste svi videli na slikama neverovatnu Navagio plažu sa nasukanim brodom u belom pesku u uvali u kojoj je voda azurno plava! Sada ćete moći to da vidite i uživo! Nikako ne smete da propustite priliku da se okupate u ovoj nesvakidašnje čistoj vodi i uslikate neke od najboljih fotki sa letovanja.
 • GO2 ŽURKE – Kreirali smo najluđi provod samo za naše putnike. Lude žurke, dnevne, noćne, žurke uz zalazak Sunca a uz poneke ćete dočekati i svitanje! Uz GO2 narukvicu dobijate ulaz na sve oficijalne žurke GO2-a, pre party “WHITE PARTY“. Popuste u restoranima i tavernama, sportovima na vodi na plaži Sveti Nikola. Vaše je samo da dođete na party, a naše da ga učinimo nezaboravnim!

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3.000 RSD po putniku prilikom rezervacije,
  • 5.000 RSD po putniku do 10.01.2024.
  • 5.000 RSD po putniku do 10.02.2024.
  • 5.000 RSD po putniku do 10.03.2024.
  • 5.000 RSD po putniku do 10.04.2024.
  • 5.000 RSD po putniku do 10.05.2024.
  • 5.000 RSD po putniku do 10.06.2024.
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana 30.06.2024.
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polzak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%)

NAPOMENA:
U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:

• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Zakintos Laganas – Leto 2024.

Cena od 329€ / po osobi

 • 12 Dana
 • +16 Godina

12 DANA – 9 NOĆENJA / AUTOBUSOM

POLAZAk: 31.07.

Sve ono što su Grci i razni osvajači izgradili po Zakintosu tokom proteklih vekova, ne može se ni za trenutak porediti sa onim čime je priroda obdarila ovo ostrvo. Zakintos je pravi dijamant jonskih ostrva, pa odatle i nadimci „Cvet Levanta“ i „Grčka Firenca“. Zakintos danas odiše životom, pun je klubova, restorana i egzotičnih atrakcija, pa je vremenom izrastao u pravu party destinaciju za mlade. Ukoliko planirate nezaboravno leto, Zakintos 2024. savršena je opcija za vas!

1.

1. dan: Smederevo – Severna Makedonija – Grčka:

Polazak autobusa od parkinga Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Smederevu u poslepodnevnim časovima i vožnja preko Srbije i Severne Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10.

2 – 10. dan: Zakintos (Laganas):

U prepodnevnim časovima dolazak u luku Kilini na Peloponezu. Ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Zakintos. Dolazak na ostrvo u mesto Laganas, smeštanje u odabrani hotel/vilu/apartman i boravak na Zakintosu 9 punih noći. Laganas je poznat po mnogobrojnim noćnim klubovima, restoranima, tavernama i barovima gde noćni provod traje do ranih jutarnjih časova. Nesumnjivo je da ćete ovde pronaći odličnu kombinaciju odmora i dobrog provoda. Dan možete iskoristiti za uživanje u čarima mora, sunca i peska na prelepim plažama i punjenje baterija za provod u večernjim satima. Boravak na Zakintosu pruža obilje mogućnosti. Iskoristite priliku da u potpunosti istražite ovo divno ostrvo. Mnoštvo kamenih uvala s predivnim peščanim plažama i tamnih pećina u koje duboko uranja more, bogata vegetacija, prelepa arhitektura, brojne radnje, butici i još mnogo toga što zaista treba videti i doživeti. Doživljaj možete upotpuniti celodnevnim izletima na čuvene plaže Navajo, Banana, Sv. Nikola i razgledanjem fantastičnog glavnog grada Zante.

11.

11. dan: Zakintos (Laganas) – Grčka – Severna  Makedonija:

Pakovanje i napuštanje smeštaja. U podnevnim satima sledi vožnja trajektom od Zakintosa do Kilinija i dalje kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama radi regulisanja carinskih i granicnih formalnosti i radi odmora i osvezenja.

12.

12. dan: Srbija:

Dolazak u Srbiju u popodnevnim satima.

Hotel Apple 3*

Hotel Apple se nalazi na početku Laganas puta, nedaleko od Laganas i Kalamaki plaže. Na 20 minuta peške je centar Laganasa koji je poznat po brojnim klubovima, barovima, restoranima. Hotel Apple u svom sastavu ima recepciju, restoran, sezonski bazen na otvorenom, bar i vrt. DETALJNIJE

Vila Marinos 2*

Marinos studios je smešten na oko 300 m od plaže i na oko 500 m od centra Laganasa. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 studijima. Svi smeštajni kapaciteti sa kojima raspolaže ova kuća su opremljeni čajnom kuhinjom, frižderom, kupatilom, balkoncem. Poseduju klima uređaj koji se može koristiti uz doplatu na licu mesta (5 10€ po danu, cena podložna promeni). Smeštaj poseduje sef (1€ po danu). Smeštaj poseduje besplatan WI-FI. DETALJNIJE

Zante plaže

Najveće dragocenosti ostrva Zakintos su zasigurno njegove plaže. Mi vas svakako vodimo u centar dešavanja, sunčani Laganas. Ukoliko krenete sa nama u istraživanje ostrva, upoznaćete plaže Sv. Nikola i Bannana beach, u popularnoj oblasti Vasilikos. Uz doplatu imaćete prilike da obiđete Zante plaže i budete deo dobre zabave, učestvujte u igrama bez granica, sportovima na vodi ili turniru u odbojci. Ne zaboravite u nekom od barova da se osvežite i probate Fredo Capuccino (kafa koju nikako ne smete da preskočite kada dođete na ostrvo).

Zante by night

Jedno veče smo ostavili za razgledanje fantastičnog glavnog grada ostrva! Zante će vas potpuno oduševiti, imaćete vremena i za shopping, ali i vremena da probate neke od lokalnih specijaliteta – najbolji giros i suvlaki na ostrvu.

Boat party

Žurka na otvorenom moru uz prepoznatljive zvuke Go2 DJ-eva, uz ledene koktele, na jednom od najlepših brodova na Zakintosu. Ujedno dok traje žurka, krstarimo duž jugoistočne strane ostrva, od grada Zantea pa sve do zaliva u Laganasu. Držite se, isplovljavamo.

Krstarenje – Navagio plaža i Plave pećina

Nakon svih žurki, vrelih dana i još vrelijih noći, vreme je da napunite baterije na celodnevnom krstarenju duž obala ostrva! Sigurni smo da ste svi videli na slikama neverovatnu Navagio plažu sa nasukanim brodom u uvali. Beli pesak i tirkizno plavo more sada su nešto što možete vidite i uživo! Nikako ne smete da propustiti priliku da se okupate u ovoj nesvakidašnje čistoj vodi i uslikate neke od najboljih fotki s letovanja…

Potraga za kornjačama

Kako bismo upoznali sve lepote i prirodu jonskog ostrva, krećemo na još jedno krstarenje! Plovimo u tročasovnu potragu za Caretta Caretta kornjačama. Caretta Caretta kornjače polažu jaja u fini, mekani, zlatni pesak na ostrvu, koje i samo ima oblik džinovske kornjače. Na putu do ostrva Maratonisi, daleko od gužve, opuštamo se uz zvuke talasa, uzimamo kamere u ruke i potraga može da počne! Imaćemo vremena i za kupanje na plaži Maratonisi i sat vremena za kupanje u prelepim Keri pećinama.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit