Leto za mlade Sombor

Jul

od 410€ / 11 dana

Budva – Leto 2024.

Cena od 410€ / po osobi

 • 11 dana
 • 9 noćenja

11 DANA – 9 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Polazak: 09.07.

Budva se nalazi u centru Budvanske rivijere i jedan je od napoznatijih turističkih gradova i drevnih naselja na Jadranu. Ovo je idealno mesto za mlade i aktivan odmor. Stari grad čini jedinstvenu arhitektonsku i urbanističku celinu, opasanu srednjovekovnim bedemima, sa tvrđavom, kulama i kapijama. Omiljeno je mesto mladih i prepun zanimljivih kafića. Sveti Stefan, jedno od najekskluzivnijih letovališta na Mediteranu, nastao je adaptacijom kamenih kuća na ostrvu, sagrađenih pre više od pet vekova za zaštitu stanovništva iz okolnih sela u slučaju napada od gusara. Plaža Mogren, nadomak Starog grada, zbog finog peska, čistog mora i skrovitosti, jedna je od prestižnijih plaža na južnom Jadranu. Čine je dve plaže povezane tunelom, a do plaže vodi betonska staza od hotela ”Avala” duga 350 metara. Plaža je dobila ime po španskom moreplovcu Mogriniju koji se tu spasio posle brodoloma. Miločerski park, sagrađenog pre 80 godina kao letovalište jugoslovenske dinastije Karađorđević, decenijama se formirao vrt od egzotičnog drveća i cveća, zeleno-cvetna oaza u srcu ekskluzivne svetostefansko-miločerske turističke zone. U neposrednoj blizini je veliki broj prelepih plaža a neke od njih koje ćemo posetiti su: Mogren, Kamenovo, Kraljičina plaža, Slovenska plaža, Bečićka plaža, Ričardova glava i ostale. Ovo je samo mali deo lepota koje čine Budvu atraktivnom za letovanje, a svakako je najprivlačnija za mlade po ponudi noćnih izlazaka u klubovima na otvorenom.

1.

1. dan: 09. jul Sombor – Crna Gora:

Polazak autobusa iz Sombora sa dogovorenog mesta u večernjim časovima i vožnja preko Srbije i Crne Gore sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10.

2 – 10. dan: 10. jul – 19. jul Crna Gora (Budva):

Dolazak u Budvu u jutarnjim časovima i smeštanje u sobe Vile Vujović, boravak punih 9 noći. Prvi organizovani turistički dolasci u Budvi pominju se još 30-tih godina prošlog veka. Od tada do danas u turističkom smislu, Budva se veoma razvila. Na 12 kilometara , od Jaza do Petrovca na 20-tak plaža budvanske rivijere može se uživati u lepotama crnogorsog primorja. Tokom dana uživaćemo u prelepim plažama, kupanju i sunčanju, čarima mora i sunca. U Budvi dani su dugi a uveče su svi turisti u gradu gde se duž obale mora šetaju i uživaj. Doživljaj možete upotpuniti izletima na čuvene plaže Budvanske rivijere kao što su Jaz ili Trsteno ali tu je nezabilazni obilazak Boke Kotorske bajkovite lepote koja je sa razlogom prozvana „nevestom Jadrana”. Budva je prava letnja avantura koja se ne propušta!

11.

11. dan: 19. jul Crna Gora (Budva) – Sombor:

Pakovanje i napuštanje smeštaja. Polazak iz Budve ka Srbiji sa usputnim pauzama radi regulisanja carinskih ingraničnih formalnosti i radi odmora i osveženja. Dolazak u Sombor u večernjim satima.

CENOVNIK PAKET ARANŽMANA PO OSOBI 410€.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Sombora.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišitena: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 9 noćenja u smeštajima Vila Rea i Vila Vujović,
 • 9 polupansiona u restoranu,
 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji Sombor – Budva – Sombor,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19 do osigurane sume 30.000€, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja. ***NAPOMENA: prilikom prijavljivanja obavezno dostaviti podatke iz pasoša (JMBG, br. pasoša i adresu iz pasoša)***
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obaveznu boravišnu taksu u Crnoj Gori, (deca do 12 godina ne plaćaju) dnevno po osobi 1€ za lica od 12 – 17 godna i 1,5€ za punoletne osobe, plaćanje na licu mesta.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Individualne troškove putnika.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Plaćanje preko računa:
  • do 10.03. 100€
  • do 10.04. 100€
  • do 10.05. 100€
  • do 10.06. 110€

 

NAPOMENA:
U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:

• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Budva smeštaj

Vila Vujovic

Vila Vujovic se nalazi u mirnom delu grada, nedaleko od plaže koja je na 500 metara. U samoj okolini vile nalazi se veliki broj prodavnica, restorana, kafica. Vila raspolaže sa 42 kreveta raspoređenih u 1/2, 1/3, 1/4 i 1/5 sobama i apartmanima. Apartmani i sobe su klimatizovani, imaju kablovsku TV, internet. Apartmani su opremljeni kuhinjicom. . Sve smeštajne jedinice imaju i terasu ili balkon. DETALJNIJE

Vila Rea

Vila Rea se nalazi nedaleko od samog centra Budve, na oko 700 metara od plaže. Vila je podeljena na dva ulaza koji su međusobno udaljeni oko 70 metara prolazom. U sklopu smeštaja nalazi se i kafić „Rea“ Sportski centar. Smeštajni objekat Vila Rea raspolaže sa 1/3, 1/4 i 1/5 sobama. Sve smeštajne jedinice imaju terase. DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit