Marmaris – VZŠ

od 229€ / 12 dana

PROMO CENE aranžmana su izražene u evrima po osobi: SMEŠTAJ + BUS

Smeštaj polazak: 15.07.
povratak: 26.07.
Marsyas 2* 1/2 standard soba, najam 299
229
1/2 standard soba, sa
doručkom
329
259
Epic 3* 1/2 soba, sa doručkom 389
319
1/3 soba, sa doručkom 369
299
The Park Marmaris 3*

1/2 soba, sa doručkom 379
309
1/3 soba, sa doručkom 359
289
1/4 soba, sa doručkom 339
269
 • BB – noćenje sa doručkom u apartmanu/studiju/sobi. NA – najam smeštaja bez ishrane. APP – apartman.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Kragujevca i Niša (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 10€. Umanjenje za prevoz iz Kragujevca je -5€ iz Niša -10€.  Napomena: putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Ako putujete u grupi i želite da svi sedite zajedno na određenim mestima, možete odabrati vaše omiljeno sedište: prva sedišta na spratu „izlog“, u šaragama, za stočićem ili bilo koje drugo mesto u autobusu. Rezervacija sedišta se doplaćuje 15€ po sedištu, dok je doplata za prva sedišta na spratu iznad vozača poznatija kao „izlog“ – 20€ po sedištu.
 • Za sopstveni prevoz (umanjenje 20€).
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo
GRAD Mesto ulaska u autobus Planirano vreme
doplata za prevoz 10€
NOVI SAD Autobuska st. Vojvodina 04:30
nema doplate i umanjenja za prevoz
BEOGRAD BAS stanica 06:00
KOLARI motel Jerina 07:00
POŽAREVAC kod naplatne rampe 07:15
VELIKA PLANA McDonald’s 07:30
MARKOVAC Stari Hrast 07:40
umanjenje za prevoz 5€
KRAGUJEVAC / BATOČINA OMV pumpa Lapovo 08:00
JAGODINA pumpa Coral 08:30
ĆUPRIJA motel Ravanica 08:45
PARAĆIN OMV pumpa 08:50
POJATE restoran Evropa 08:55
ALEKSINAC restoran Bosfor 09:10
umanjenje za prevoz 10€
NIŠ Hotel Nais 09:30
DIMITROVGRAD Happy stars 10:45

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji Beograd – Marmaris – Beograd,
 • 9 noćenja u hotelu, u izabranoj sobi sa uslugom po izboru,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,50€ dnevno (ispod 18 god.) – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu 100 RSD (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Individualne troškove putnika.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Plaćanje preko računa:
  • 3000 RSD po putniku prilikom rezervacije,
  • narednih 5000 RSD po putniku u roku od 30 dana od dana prijavljivanja,
  • 50% od cene aranžmana da bude isplaćeno  60 dana pre početka putovanja,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana.

NAPOMENA:
Postoji mogućnost promene cene u slučaju promene cene goriva, promena na monetarnom ili tržištu roba i usluga.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Marmaris – Leto 2024.

Cena od 229€ / po osobi

 • 12 Dana
 • +16 Godina

12 DANA – 9 NOĆENJA / AUTOBUSOM 

Polazak: 15.07.

Turska je već godinama deo naše ponude, a ove sezone posredstvom naše agencije očekuje vas odmor u turskom letovalištu Marmaris. Provedite vrele letnje dane u ovom prelepom lučkom gradu i prepustite se uživanju u na Likijskoj rivijeri koju zapljuskuju čak dva mora Sredozemno (Mediteransko) i Egejsko.

1.

1. dan: BEOGRAD – Srbija – Bugarska:

Okupljanje grupe i smeštanje u autobuse u ranim jutarnjim časovima. Polazak autobusa u dogovoreno vreme uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10.

2 – 10. dan: Turska – MARMARIS:

Dolazak u Marmaris i smeštanje u hotel u poslepodnevnim satima. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Boravak u Marmarisu iskoristite da uživate u čarima orijenta, predivnim plažama i neponovljivom provodu u mnogobrojnim barovima i diskotekama koji svakog dana traje do ranih jutarnjih časova.

11.

11. dan: MARMARIS – Turska – Bugarska:

Napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima. Polazak autobusa za Beograd. Dnevna i noćna vožnja sa usputnim stajanjem radi odmora i graničnih formalnosti.

12.

12. dan: Srbija – BEOGRAD:

Nastavak putovanja preko Bugarske i Srbije i dolazak u Beograd u poslepodnevnim satima (u zavisnosti od situacije na graničnim prelazima i putevima).

Hotel Epic 3*

Smešten u živopisnom gradu Marmarisu na turskoj mediteranskoj obali, hotel Epic se nalazi na oko 1,5km od centra grada i svih njegovih restorana, barova i prodavnica, kao i na 1,5km od plaže. Sobe su opremljene svim sadržajima koje očekujete od hotela ove klase, uključujući TV, sopstveno kupatilo, telefon, mini frižider, balkon. Klima uređaj i sef se doplaćaju. DETALJNIJE

Hotel The Park 3*

The Park Marmaris hotel 3* se nalazi u Marmarisu, a nudi restoran, sezonski bazen na otvorenom, vrt i bar. Ovaj hotel sa 3 zvezdice ima zajednički salon i klimatizovane sobe (klima se koristi uz doplatu) sa besplatnim WiFi internetom i sopstvenim kupatilom. DETALJNIJE

Hotel Marsyas 2*

Hotel Marsyas Marmaris je kategorisan sa 2* i nalazi se na 700 metara udaljenosti od mora i gradske plaže, i na oko 800 metara udaljenosti od centra letovališta Marmaris. U blizini se nalaze prodavnice, barovi i restorani. U sastavu hotela se nalazi recepcija, sef (dodatno se plaća), restoran, bar, bazen za odrasle i decu. Standardne i superior sobe su dvokrevetne i poseduju klima uređaj (uz doplatu), TWC i balkon. Standardne sobe su pozicionirane od drugog do poslednjeg sprata, dok su superior sobe pozicionirane u prizemlju i na prvom spratu. DETALJNIJE

Icon beach bar

Jedan od najboljih beach barova u ovoj regiji Turske čeka na vas. Ovaj bar je popularna destinacija za sve koji žele uživati u spektakularnom pogledu na more i opuštajućoj atmosferi. Poznat po svojoj plaži i bistrom tirkiznom vodom Icon beach bar pravo je mesto za uživanje. Icon Beach Bar je uređen u modernom i boho stilu s naglaskom na morske motive. Terasa bara je opremljena udobnim ležaljkama, suncobranima i lounge prostoru, stvarajući idealno okruženje kako bi se dan maksimalno iskoristio. Muzika koja stvara nezaboravnu i energičnu atmosferu, miris mora i kokteli – šta vam je još potrebno?

Palace beach

Palace Beach je luksuzni resort smešten u Marmarisu, popularnom letovalištu na turskoj obali. Ovaj resort nudi ekskluzivno iskustvo odmora uz kombinaciju predivne plaže, bogatih sadržaja i visoko kvalitetne usluge. Lokacija Palace Beach je idilična uz pogled na ceo zaliv, s direktnim pristupom kristalno čistom moru na velikom doku. Možete uživati u beskrajnom sunčanju na udobnim ležaljkama i baldahinima ili u aktivnostima poput vodenih sportova. Sam resort je uređen s puno pažnje prema detaljima, s elegancijom i luksuzom koji odišu.

Kleopatrina ostrva

Kleopatrina ostrva, poznata i kao Sedir ostrva su jedna od najpopularnijih turističkih atrakcija u regiji zbog svoje prirodne lepote, istorijske važnosti i zanimljive priče koja ih okružuje. Kada stignete na ostrva, prvo što će vam zapasti za oko je njihova neverovatna lepota i boja mora koja ga okružuje. Kleopatrina ostrva su poznata po svojim belim peščanim plažama i kristalno čistoj vodi. Plaže su meke poput pudera i veruje se da je pesak donesen sa obale Egipta za Kleopatru. Izlet na Kleopatrina ostrva pruža vam priliku da se opustite na predivnim plažama, istražujete antičke ruševine i uživate u prirodnim lepotama Turske. Bez obzira da li ste ljubitelj istorije, prirode ili samo želite da se opustite na plaži, Kleopatrina ostrva su nezaobilazna tačka na ovom putovanju.

Aqua park

Aqua Dream Water Park u Marmarisu je popularna destinacija za sve ljubitelje zabave na vodi i najveći je Water Park u Turskoj. Ovaj aqua park nudi širok spektar atrakcija i aktivnosti koje će ispuniti vaš dan uzbuđenjem i zabavom. Istražite različite bazene i tobogane, uključujući klasične spiralne tobogane, kamikaze tobogane, tobogane sa gumenim čamcima i mnoge druge. Takođe možete posetiti restorane i kafiće unutar aqua parka i probati lokalne specijalitete ili osvežavajuće napitke. Aqua Dream Water Park je zabavno mesto koje nudi nešto za svakoga. Bilo da ste avanturista, ljubitelj vodenih tobogana ili jednostavno želite da se opustite na suncu, ovaj aqua park će vam pružiti nezaboravan dan ispunjen smehom, adrenalinom i opuštanjem.

Krstarenje

Krstarenje je izlet koji se ne propušta u Marmarisu i ujedno najbolji način da istražite prelepu obalu Egejskog mora i uživate u jedinstvenim pejzažima i ambijentu. Ovo je nezaboravno iskustvo koje vam omogućava da se opustite, istražujete obližnje plaže i uživate u prelepim pogledima na more. Dok brod polako isplovljava iz luke, možete se opustiti na palubi i uživati u spektakularnom pogledu na morsku obalu. Osetićete svežinu povetarca i miris soli dok se plovite tirkiznim vodama Egejskog mora. Tokom krstarenja, imaćete priliku da posetite nekoliko prelepih uvala i plaža duž obale gde ćete moći da se okupate, ronite ili jednostavno uživate u sunčanju na pesku ili na ležaljkama na brodu. Uživajte u suncu, moru i pejzažima tokom ove relaksirajuće avanture na vodi.

Ičmeler

Ičmeler je prelepo turističko letovalište smešteno nedaleko od Marmarisa. Poznat je po svojoj peščanoj plaži, kristalno čistom moru i živopisnom okruženju. Plaža Ičmeler je glavna atrakcija ovog letovališta. Dugačka je nekoliko kilometara i krasi je meki, zlatni pesak. Voda je mirna i topla, idealna za plivanje i uživanje u vodenim aktivnostima poput ronjenja, vožnje čamcima ili jednostavno ležanja na plaži i sunčanja. Ičmeler ima i živahnu šetališnu zonu koja je prepuna prodavnica, suvenirnica, restorana, barova i kafića. Ovde možete provesti vreme istražujući lokalne prodavnice i tržnice, kupovati suvenire ili probati tradicionalnu tursku hranu i pića.

Party time Marmaris

Marmaris je dom jedne od najluđih ulica u Turskoj što se tiče noćnog života – Bar street, te sa razlogom nosi epitet prestonice dobrog provoda u ovom delu zemlje. Uz ritmove najpoznatijih hitova i neograničenu zabavu krenite sa nama u nezaboravno iskustvo noćnog života Marmarisa. Prepustite se energiji ljudi i muzike i spremite se na najbolje Go2 žurke! Očekuju vas nezaboravne žurke u nekim od najpopularnijih klubova u Marmarisu: Green house, Joy i Babylon.

Boat party by nihgt

Noćna žurka na brodu je spektakularan događaj ispunjen zabavom, muzikom i uzbuđenjem. Brod je pretvoren u plesni podijum s neverovatnom atmosferom koja mami sve da se prepuste ritmu i plesu. Dok brod lagano plovi po otvorenom moru, dekoracija osvetljena neonskim svetlima stvara nezaboravnu atmosferu. Na palubi se nalazi veliki plesni podijum, a tu je i barski šank koji je bogat raznim pićima i koktelima. Prepustite se i osetite čari noćne žurke na brodu!

Icon beach by night

Nakon što smo obišli jedan od najboljih beach barova u ovoj regiji Turske tokom dana sledi i odlazak u noćnoj varijanti. Doživite čarobne trenutke i osetite čari beskonačnog letnjeg provoda. Neverovatna energija uz fenomenalne DJ-eve, euforični ritmovi talasa i osvežavajući kokteli samo su neke od stvari koje vas čekaju na žurci u Icon beach baru! Žurka u Icon beach baru je sinonim za pravu noćnu zabavu, a tvoje letovanje će biti ispunjeno novim prijateljstvima, nezaboravnim uspomenama i avanturom koje će trajati cele noći.

Palace beach by night

Dobro došli u Palace Beach koji tokom noći postaje najuzbudljiviji bar u Marmarisu! Ako ste željni nezaboravnog letovanja ispunjenog zabavom i provodom, ovo je mesto za žurku koje ne smete propustiti. Kad sunce zađe i mesečina obasjava more, Palace Beach se pretvara u vrući plesni podijum gde se stvaraju uspomene za ceo život. Renomirani DJ-evi i poznati muzičari donose najpopularnije hitove i ritmove koji će vas terati da plešete do kasno u noć. Palace Beach je pravi izbor za one koji traže neprestanu zabavu, akciju i uzbuđenje!

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit