MATURIRAJ U BUDVI

Najveće letovanje maturanata!

od 89€ / 6 ili 7 dana

Ma.turiraj u Budvi – Leto 2024.

Cena od 89€ / po osobi

 • 6 ili 7 dana
 • Najveće letovanje maturanata!

7 DANA – 4 NOĆI / 6 DANA – 3 NOĆI

Ma, turiraj – SADA ILI NIKADA!

Matursko leto u Budvi je karta za nezaboravnu avanturu na obali Jadranskog mora. Pre nego što kreneš na fakultet, budi deo najvećeg maturskog putovanja sa preko 1000 budućih brucoša iz cele Srbije na jednom mestu!  Sa 3 ili 4 noći provedene u različitim smeštajima, tvoje mesto pod suncem čeka te sa pogledom na kristalno čisto more i prelepe plaže. Neka svaka noć bude nova priča, jer Budva krije tajne svakog kutka, a plaže su kao stvorene za bezbrižno uživanje.

Dolazak u Budvu je avantura za sebe. Hoćeš li se pridružiti PARTY vozu veselih maturanata, u ritmu muzike i smeha, ili ćeš odabrati brzi let avionom kako bi brže stigao do plaže i dobrih žurki? Odluka je tvoja!

Žurka počinje odmah – Putovanje vozom pruža priliku za žurku koja kreće od samog početka. Umesto klasičnog putovanja, uđite u vagon koji postaje klub i  plešite, slušajte najveće hitove, uživajte u atmosferi bar vagona i već na samom početku stvorite nova prijateljstva.

Zaboravi na sve brige, jer Budva je kraljica noćnog života. Klubovi do jutra, kokteli na plaži i atmosfera koja pulsira energijom maturanata spremnih da se provode. I kao šlag na tortu, svakog dana te očekuju 3 žurke i gostovanja u najpoznatijim klubovima i beach bar-ovima.

Dakle, MA, TURIRAJ! Ovo nije samo putovanje, ovo je tvoja prilika da iskusiš slobodu, radost i euforiju koje donosi kraj srednje škole. Budva je tvoje igralište, a matursko putovanje tvoja prilika da zasijaš. Zato osmeh, udobne cipele i kroči u najluđu avanturu svog života!

Do Budve maturiraš, a u Budvi – Ma turiraj!

Budva se nalazi u centru Budvanske rivijere i jedan je od napoznatijih turističkih gradova i drevnih naselja na Jadranu. Ovo je idealno mesto za mlade i aktivan odmor. Stari grad čini jedinstvenu arhitektonsku i urbanističku celinu, opasanu srednjovekovnim bedemima, sa tvrđavom, kulama i kapijama. Omiljeno je mesto mladih i prepun zanimljivih kafića. Sveti Stefan, jedno od najekskluzivnijih letovališta na Mediteranu, nastao je adaptacijom kamenih kuća na ostrvu, sagrađenih pre više od pet vekova za zaštitu stanovništva iz okolnih sela u slučaju napada od gusara. Plaža Mogren, nadomak Starog grada, zbog finog peska, čistog mora i skrovitosti, jedna je od prestižnijih plaža na južnom Jadranu. Čine je dve plaže povezane tunelom, a do plaže vodi betonska staza od hotela ”Avala” duga 350 metara. Plaža je dobila ime po španskom moreplovcu Mogriniju koji se tu spasio posle brodoloma. Miločerski park, sagrađenog pre 80 godina kao letovalište jugoslovenske dinastije Karađorđević, decenijama se formirao vrt od egzotičnog drveća i cveća, zeleno-cvetna oaza u srcu ekskluzivne svetostefansko-miločerske turističke zone. U neposrednoj blizini je veliki broj prelepih plaža a neke od njih koje ćemo posetiti su: Mogren, Kamenovo, Kraljičina plaža, Slovenska plaža, Bečićka plaža, Ričardova glava i ostale. Ovo je samo mali deo lepota koje čine Budvu atraktivnom za letovanje, a svakako je najprivlačnija za mlade po ponudi noćnih izlazaka u klubovima na otvorenom.

1.

30. avgust / Beograd – Crna Gora:

Polazak grupe u večernjim časovima i vožnja preko Srbije i Crne Gore sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-4/5.

31. avgust / 3. spetembar – 4. septembar: Crna Gora (Budva):

Dolazak u Budvu i smeštanje u odabranu vilu i boravak punih 3/4 noći. Budva nudi veliki broj restorana, klubova, diskoteka, barova, zajedno sa izvanrednim izletima učiniće vaš boravak potpunim. Večernji provod rezervisan je za nezaboravne žurke u nekim od najpopularnjih klubova i barova. Budva je prava letnja avantura koja se ne propušta! Tokom dana uživaćemo u prelepim plažama, kupanju i sunčanju, čarima mora i sunca. U Budvi dani su dugi a noćni provod traje do ranih jutarnjih časova pa samim tim je ovo idealna kombinacija odmora i odličnog provoda koji garantujemo. Doživljaj možete upotpuniti izletima na čuvene plaže Budvanske rivijere kao što su Jaz, Ploče, Trsteno, Kamenovo, Morgen ali tu je nezabilazni obilazak Boke Kotorske bajkovite lepote koja je sa razlogom prozvana „nevestom Jadrana“. Budva je prava letnja avantura koja se ne propušta!

5/6.

5 – 6. dan: 3. septembar / 4. septembar: Crna Gora (Budva) – Beograd:

Pakovanje i napuštanje smeštaja. Polazak iz Budve ka Srbiji u poslepodnevnim časovima.

6/7.

4. septembar / 5. septembar: Crna Gora (Budva) – Beograd:

Dolazak u Beograd u večernjim satima.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

CENOVNIK SMEŠTAJA PO OSOBI NA BAZI 3 ILI 4 NOĆENJA:

Smeštaj Check-in: 31.08.2024. 31.08.2024.
Check-out: 03.09.2024. 04.09.2024.
Broj noćenja: (3 noćenja) (4 noćenja)
Vile Rea 1 1/5 soba 89 €
109 €
1/4 soba 89 € 109 €
1/3 soba 89 € 109 €
Vile Rea 2 1/4 soba 89 € 109 €
Vile Park
1/4 soba 89 € 109 €
1/3 soba 89 € 109 €
1/2 soba 109 € 129 €
Vila Vujović 1/5 soba 89 € 109 €
1/4 soba 89 € 109 €
1/3 soba 89 € 109 €
1/2 soba 109 € 129 €
Vila Kostović 1/4 soba 89 € 109 €
1/3 soba 89 € 109 €
1/2 soba 109 € 129 €
*NA – najam smeštaja, APP – apartman, STD – studio.
 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj na bazi najma 3 ili 4 noći,
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišitena: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

CENOVNIK PREVOZA PO OSOBI:

Prevoz 30.08.2024. 30.08.2024.
05.09.2024. 04.09.2024.
(7 dana) (6 dana)
Autobus 49 49
Party voz 49 49
Avion na upit na upit
*Broj mesta u party vozu je ograničen.

 

Cena je izražena po osobi i uključuje prevoz na relaciji Beograd – Budva. U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Kragujevca i Niša (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Kragujevca, Niša i Novog Sada je 10€ po osobi. Umanjenje za polazak iz Čačka i Užica je 5€.

 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Ako putujete u grupi i želite da svi sedite zajedno na određenim mestima, možete odabrati vaše omiljeno sedište: prva sedišta na spratu „izlog“, u šaragama, za stočićem ili bilo koje drugo mesto u autobusu. Rezervacija sedišta se doplaćuje 15€ po sedištu, dok je doplata za prva sedišta na spratu iznad vozača poznatija kao „izlog“ – 20€ po sedištu.

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 3 ili 4 noćenja u izabranom smeštaju na bazi najma sobe/studija/apartmana,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.) – plaćanje u agenciji.
 • Obaveznu boravišnu taksu u Crnoj Gori dnevno po osobi 1,5€ placanje na licu mesta vodiču.
 • Prevoz autobusom/vozom/avionom.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Plaćanje preko računa:
  • 1.000 RSD po putniku prilikom rezervacije,
  • 2.000 RSD do 01.02.2024. (svi koji se prijave nakon 01.02.2024. plaćaju 3.000 prilikom rezervacije),
  • 60% cene do 01.05.2024.
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (30.07.2024.)

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:

• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Budva smeštaj 2024.

Vila Park 3*

Vila Park 3* čini kompleks od 15 jednospratnih komfornih vila kategorisanih sa 3*. Udaljene su oko 550 metara od plaže. U ponudi su dvokrevetne sobe i studiji, trokrevetni studiji i četvorokrevetni apartmani. Sve smeštajne jedinice, pored klime i frižidera, imaju terasu ili balkon sa baštenskom garniturom. Studiji i apartmani su opremljeni mini kuhinjama. Gostima su na raspolaganju recepcija i restoran. Sve vile su renovirane 2017 i 2018 godine. DETALJNIJE

Vila Vujovic

Vila Vujovic se nalazi u mirnom delu grada, nedaleko od plaže koja je na 500 metara. U samoj okolini vile nalazi se veliki broj prodavnica, restorana, kafica. Vila raspolaže sa 42 kreveta raspoređenih u 1/2, 1/3, 1/4 i 1/5 sobama i apartmanima. Apartmani i sobe su klimatizovani, imaju kablovsku TV, internet. Apartmani su opremljeni kuhinjicom. . Sve smeštajne jedinice imaju i terasu ili balkon. DETALJNIJE

Vila Rea 1

Vila Rea se nalazi u ulici Maslina u Budvi, nedaleko od centra i od plaže na 700 metara. Blizu vile Rea nalaze se prodavnice, a u prizemlju je smešten i kafić i restoran kao i sam sportski centar. Od vile Rea 2 udaljena je nekih 50 metara, sobe su na tri sprata, nedavno renovirane sve četvorokrevetne. Sobe su klimatizovane, imaju internet – bez doplate, frižider, pribor za jelo i čaše. Vila raspolaže sa 30 kreveta. DETALJNIJE

Vila Rea 2

Vila Rea se nalazi u ulici Maslina u Budvi, nedaleko od centra i od plaže na 700 metara. Blizu vile Rea nalaze se prodavnice, a u prizemlju vile Rea 1 je smešten i kafić i restoran. Od vile Rea 1 udaljena je nekih 50 metara. Sobe u vili su 1/3, 1/4 i 1/5. Sobe su klimatizovane, imaju internet – bez doplate. Vila ima nekoliko zajedničkih prostorija, velike terase – na kojima se nalazi mini kuhinja koju gosti mogu da koriste. Takođe, vila ima više velikih frižidera koji se mogu koristiti. Kapacitet vile je 28 osoba. DETALJNIJE

Vila Kostović

Vila se nalazi u blizini vile Vujović. Raspolaže sobama 1/2, 1/3 i 1/4. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, izlaz na terasu. Sobe su opremljene regularnim krevetima, u svakoj sobi postoji klima uređaj i WiFi. Čaše za pribor i ketler su takođe dostupni gostima u svakoj smeštajnoj jedinici. Pojedine sobe imaju mini kuhinjicu. DETALJNIJE

PARTIES

Budva je definitvno najbolja party destinacija – epicentar zabave na jadranskoj obali! Uz neke od najboljih klubova i barova u regionu, Budva je grad koji nikada ne spava. Sa najluđim dnevnim žurkama i potpuno drugačijom dimenzijom noćnog života, provod do jutra je ovde zagarantovan. Čeka nas puno uzbuđenja i puno zabave a malo spavanja! Mozete ocekivati najbolje izvodjace sa muzicke scene koji ce nas zabavljati uz najpoznatije hitove!

GRAFIT PARTY

Budva nije samo destinacija za partijanje – ona je i mesto gde se stvaraju nezaboravne uspomene! Organizovacemo jedinsteven Grafit Party, dnevnu žurku koja će obeležiti vaš oproštaj od srednje škole i početak novog poglavlja u životu. Sa sloganom „Ma, turiraj!“, spremamo se da zajedno ispisujemo nove početke, dok se potpisujemo jedni drugima na majicama kao simbol prijateljstva i zajedničkih iskustava. Spremite se za puno smeha, emocija i nezaboravnih trenutaka – jer ovo je vase putovanje, vaša žurka, vaša uspomena!

PLAŽE PLOČE I KAMENOVO

Ova plaže su savršeno mesto za sve one koji žele da uživaju i u moru i u dobrom provodu. Plaža Ploče i Kamenovo su idealno mesto za one koji žele da se opuste i uživaju u dobroj muzici dok ispijaju svoje piće jer su žurke ovde svakodnevne a dobar provod sa nama zagarantovan. Zahvaljujući sjajnom programu ovde nikada nije dosadno, tako da cemo da pomerimo granice svojih mogućnosti i dobrog provoda!

KRSTARENJE BOKOM I DNEVNA ŽURKA NA BRODU

Dobrodošli na našu spektakularnu zabavu na Brodu – gde se žurka nastavlja i vreme staje! Naša tura na brodu je upravo ono što vam treba! Iskusite najbolji provod na otvorenom, uz muziku, piće i društvo a sve to dok krstarite prelepim predelima Boke Kotorske. Dok brod plovi, DJ će puštati hitove koje svi znamo a vi ćete se zabavljati, daleko od obale uz prelepe pejzaže: Tivat, Perast, Kotor, Risan. Ovo je prilika da napravite nezaboravne fotografije i uspomene za ceo život. Vidimo se na palubi!

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit