MEDICINIJADA

od 175€ / 6 dana

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

CENA SMEŠTAJA PO OSOBI JE 175€

*mlt – višekrevetna soba, FB – pun pansion.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj sa punim pansionom, na bazi švedskog stola  (doručak, ručak i večera).
 • Cena prevoza autobusom iz Beograda, iznosi 50€ po osobi.
 • Akreditacija uključuje: ulazak na žurke, poklon majicu i kesu, učešće na sportskim takmičenjima (za sportiste). Cena akreditacije iznosi 35€ po osobi.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

  • Prevoz autobusima (tv, dvd, audio i video oprema) na relaciji Beograd – Budva – Beograd,
  • 5 noćenja sa punim pansionom, na bazi švedskog stola u hotelu Slovenska plaža.
  • Akreditaciju koja uključuje: ulazak na žurke, poklon majicu i kesu, učešće na sportskim takmičenjima (za sportiste).
  • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,80€ dnevno / ukupno 10,80€ (od 18 do 65 god.) – do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%)

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

MEDICINIJADA 2023.

ZA STUDENTE MEDICINSKOG FAKULTETA UB

Cena od 175€ / po osobi

 • Najveće studentsko putovanje!

04 – 09. MAJ 2023. / 6 dana – 5 noćenja / AUTOBUSOM

Medicinijada je studentsko sportsko takmičenje koje se ove godine održava po pedeset peti put. Ovo je nejveći studentski događaj koji okuplja više od 3000 studenata biomedicinske grupacije i biće ponovo održan od 4. do 9. maja u Budvi.

Medicinijada povezuje studente biomedicinskih fakulteta sa celog Balkana. U toku školske godine, na fakultetima vrši se priprema i izbor ekipa koje će učestvovati na takmičenju. Događaj je zamišljen tako da razvija timski i takmičarski duh kod budućih zdravstvenih profesionalaca.

Medicinijada je osmišljena kao petodnevni događaj gde studenti sa dvadeset jednog fakulteta imaju priliku da se takmiče u znanju i sportu. Cilj projekta je da okupi što veći broj studenata biomedicinskih nauka kao i njihove predstavnike kako bi doprineli unapređenju međuuniverzitetske i međunarodne saradnje.

Osim saradnje cilj projekta je suočavanje sa zajedničkim izazovima u oblasti zdravstvene struke koji bi doprineli stručnom usavršavanju učesnika projekta. Pored okupljanja i saradnje, takmičarski deo događaja podstiče i razvija zdrav stil života.

Hotel Slovenska Plaža

Hotelski rizort kapaciteta 1985 ležaja, svojom arhitekturom i ambijentom predstavlja pravi mali turistički grad u kome su mediteranski ambijent, neposredna blizina Slovenske plaže, široke mogućnosti aktivnog odmora i živopisne zelene površine, zaštitni znak.

Slovenska plaža se nalazi u samom centru Budve, na 10 minuta šetnje do budvanskog Starog grada. Mediteranska nota prisutna je u svim segmentima Rizorta u okviru koga se nalaze brojni restorani, barovi, prodavnice, suvenirnice, turističke agencije, kozmetički saloni, zdravstvene ustanove, teniski tereni. Hotel poseduje dva bazena i dečiji zabavni park. Hotel je sezonskog karaktera, otvoren od maja do kraja oktobra.
Rizort Slovenska plaža je među prvim hotelskim objektima u Crnoj Gori nosilac evropskog sertifikata u oblasti zaštite životne sredine – „Eco Label“. Sertifikat „Eco Label“ obavezuje da se poslovanje celog kompleksa Slovenska plaža koji već predstavlja zelenu oazu Budve, bazira na održivom razvoju uz minimalno ugrožavanje prirodnih resursa.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit