Milano

od x€ / 5 dana

Milano – Nova godina 2020

Cena od x€ / po osobi

 • 6 Dana
 • +16 Godina

5 DANA – 2 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Milano – je drugi po veličini grad u Italiji i glavni grad regije Lombardija. Smatra se „privrednim srcem“ Italije a takođe je svetski poznat privredni, modni i medijski centar. Milano je čuven po svojoj gotskoj katedrali,  operi „Milanska skala“ i velikom arhitektonskom  i umetničkom nasleđu.  U svetu Milano je najpoznatiji kao jedno od središta svetske mode (uz Pariz i Njujork).

1.

30. decembar 2019. (ponedeljak) / Beograd – Srbija – Hrvatska – Slovenija – Italija:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u poslepodnevnim časovima (okvirno 16h). Noćna vožnja preko Hrvatske, Slovenije i Italije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.

31. decembar 2019. (utorak) / Milano:

Dolazak u Milano u prepodnevnim satima.Po dolasku  razgledanje grada: Trg Duomo, Zamak porodice Sforca, Opera Skala, Pasaž Vitorio Emanuele, Milanska Katedrala…Nakon obilaska smeštanje u hotel. Slobodno vreme i priprema novogodišnju noć. Doček Nove 2020. godine u nekom od milanskih klubova, kafića, trgova… Noćenje.

3.

01. januar 2020. (sreda) / Milano – Lugano (fakultativno):

Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta u Lugano. Po dolasku sledi razgledanje grada: katedrale Sv. Lorenca, crkve Sv. Marije od Anđela iz XVI veka, Gradskog parka, vile Ćani, Trga reforme. Slobodno vreme za individualno istraživanje i uživanje. Povratak za Milano. Slobodno vreme. Noćenje.

4.

02. januar 2020. (četvrtak) / Milano – Komo (fakultativno) – Milano:

Doručak. Mogućnost fakultativnog obilaska jezera Komo gde ćete imati priliku da uživate u srednjovekovnoj arhitekturi i šetnji pored velelepnog mondenskog jezera. Čarobna kombinacija Alpa i jezera čini ovo mesto izuzetnom turističkom destinacijom, pa ne iznenađuje što mnogi članovi jet-seta imaju svoje vile ovde.. U popodnevnim satima povratak u Milano i.nastavak puta za Beograd.

5.

03. januar 2020. (petak) / Beograd:

Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Autobuski prevoz autobusima visoke turističke kategorije (TV, dvd, audio i video oprema, A/C) na relaciji prema programu,
 • 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak) u trokrevetnim sobama u hotelu Holiday Inn Milano Assago 4* u Milanu,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika,
 • Usluge pratioca grupeza sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje za državljane Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji:
  • 1.25€ dnevno (od 18 do 65 god)do osigurane sume 35.000€ – plaćanje u agenciji
  • 1€ dnevno (ispod 18 god) do osigurane sume 35.000€
   Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Doplatu za prevoz iz Kragujevca i Niša: 10€ po osobi – plaćanje u agenciji,
 • Fakultativne izlete i organizovane žurke – plaćanje na licu mesta.
  NAPOMENA: Organizator zadržava pravo da promeni datum održavanja izleta u odnosu na datum  koji je naveden u programu
 • Doplatu za dvokrevetnu sobu – 15€ plaćanje u agenciji,
 • Individualne troškove putnika

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije – akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • 5000 RSD u roku od 10 dana (od dana potpisivanja ugovora) – rata u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (29.11.2019),
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

Phi hotel 4*

Nalazi se u severnom delu Milana, u okviru oblasti Baranzate. Sajam Rho Fiera Milano nalazi se na udaljenosti od 4 km, a od trga Duomo hotel je udaljen 14 km. Ovaj hotel spada u grupu ekskluzivnih hotela koji nude i poslovni i zabavni boravak na šarmantnoj i fascinantnoj lokaciji. Objekat poseduje bar, restoran sa prelepim pogledom, besplatan bežični internet. Sobe ovog hotela obogaćene su modernim nameštajem, klima uređajem, friziderom, TV-om. Doručak je na bazi švedskog stola.
DETALJNIJE

Jezero Komo

Imaćemo priliku da posetimo čarobno italijansko jezero Komo i da zajedno uživamo u srednjovekovnoj arhitekturi i šetnji kraj ovog prelepog mondenskog jezera. Nestvarna kombinacija Alpa i jezera, čini ovo mesto izuzetnom turističkom destinacijom na koju se turisti uvek rado vraćaju. Vekovima je ovaj veličanstveni krajolik očaravao umetnike i putnike: od francuskog romanopisca Gistav Flobera do kompozitora kalibra Đoakino Rosinija, Đuzepe Verdija i Vinćenca Belinija. Inspiraciju za svoja dela ovde su pronašli i Leonardo da Vinči, Mocart, List, Hemingvej… A od polovine devedesetih godina prošlog veka postaje izuzetno privlačan članovima međunarodnog džet-seta i poznatim ličnostima koje cene evokativnu lepotu jezera i njegove okoline.
Nađite se u netaknutoj prirodi, očarajte retkim lepotama malih gradova, inspirišite se kulturom i tradicijom Italije i istražite jezero Komo. A možda doživite i slučajan susret sa nekom holivudskom zvezdom.

Bajkovita Švajcarska i Lugano

Na svega 80 kilometara od Milana, južno od Alpa,  u švajcarskom kantonu Tičino, nalazi se Lugano. Grad koji leži na istoimenom jezeru, duge istorije i tradicije, status grada dobio je davne 1209. godine.  Ne propustite priliku da posetite ovo čudesno jezero i da uživate u pogledu na Alpe koji ga okružuju. Zaljubićete se u arhitekturu , parkove pokraj bajkovitog jezera, predivne trgove i uverićete se da je priroda najupečatljivije obeležje ovog grada.

Novogodišnja čarolija uz doček u Milanu

31. Decembra ispraćamo staru godinu u Naviglio distriktu – najšarmantnijem kutku Milana. Naviglio je oblast koja leži na nekoliko kanala, te je prošla put od nekada najbitnije privredne oblasti grada, do danas omiljenog utočišta lokalaca koji ovde uživaju u druženju u noćnom životu. Lampioni i svečana rasveta koja se ogleda u vodi, čine Naviglio još čarobnijim tokom praznika, te je ono savršen početak novogodišnjeg dočeka. Tipičnim milanskim ulicama uputićemo se ka raskošnom trgu gde zajedno sa hiljadama posetilaca dočekujemo ponoć. Glamurozni vatromet i pun sjaj gotičke katedrale Duomo, inspirisaće vas na najtoplije praznične zagrljaje, dok će vas koncertna euforija držati ushićenima do prvih sitnih sati 2020. godine.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit