MINHEN Izlet 2024

Oseti fantastičnu atmosferu Evropskog prvenstva!

Cena 59€ / 3 dana

Minhen – Evropsko prvenstvo 2024.

Cena iz Beograda 59€ / po osobi

 • 3 dana / autobusom
 • Ne obezbeđujemo karte za utakmice.

POLASCI:
19. i 24. jun 2024.

Pripremite se za nezaboravno iskustvo! Naša agencija vodi vas na uzbudljivo putovanje do Minhena, gde ćete uživati u vrhunskom fudbalskom spektaklu – Evropskom prvenstvu u fudbalu. Očekuje vas ne samo neizvesnost na terenu, već i nezaboravna atmosfera u jednom od najlepših evropskih gradova.

Minhen evropsko prvenstvo 2024 izlet autobusom

Minhen – je glavni grad nemačke pokrajine Bavarske. Nalazi se severno od bavarskih Alpa, na reci Isar. Treći je po veličini grad Nemačke, posle Berlina i Hamburga. Grad Oktobarfesta, BMW-a i prekrasnih građevinskih zdanja i parkova.. Minhen je zeleni grad koji poseduje mnogobrojne parkove. Nedaleko od gradskog centra, na površini od čak 3,7km2 nalazi se veliki gradski park Englischer Garten (Engleska bašta) koji je jedan od najvećih uređenih gradskih parkova na svetu. Ostale značajne zelene površine koje treba obići u Minhenu su Olimpik park, West park, kao i park Nymphenburg Palate.

Minhen panorama grada

Po dolasku u Minhen, dočekaće vas živopisan grad ukrašen zastavama učesničkih zemalja, stvarajući pravu festivalsku atmosferu. Naš profesionalni vodič vodiće vas kroz kulturne bisere Minhena, uključujući arhitektonske dragulje, mirne parkove i reku Isar, pružajući vam slikoviti uvid u bogatstvo grada.

Glavna atrakcija u gradu tih dana, biće stadion Allianz Arena, gde će se odigravati neke od najuzbudljivijih utakmica Evropskog prvenstva. Stadion će biti obojen u boje navijača, stvarajući nezaboravan prizor koji će vas ostaviti bez daha.

Stadion alianz arena u minhenu

Pored odlaska na stadion, možete doživiti fudbalsku euforiju svuda u gradu. Pridružite se ostalim navijačima na gradskim trgovima i fan zonama, gde će se atmosfera proširiti na ulice. Lokalni kulinarski specijaliteti čekaju da zadovolje vaše ukusne pupoljke, stvarajući pravi gastronomski doživljaj.

Ova fudbalska avantura u Minhenu obećava ne samo vrhunski sportski doživljaj već i uvid u lepotu ovog evropskog dragulja. Rezervišite svoje mesto na ovom nezaboravnom putovanju koje će se urezati u vaša sećanja!

PROMO CENA IZLETA IZNOSI 59€.

MESTA SU OGRANIČENA, OBEZBEDITE SVOJE ŠTO PRE!

POLASCI:
19. jun 2024.
24. jun 2024.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje prevoz na relaciji Beograda-Minhen-Beograd.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, iz Kragujevca i Niša (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada, iz Niša i iz Kragujevca 10€. Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Ako putujete u grupi i želite da svi sedite zajedno na određenim mestima, možete odabrati vaše omiljeno sedište: prva sedišta na spratu „izlog“, u šaragama, za stočićem ili bilo koje drugo mesto u autobusu. Rezervacija sedišta se doplaćuje 10€ po sedištu.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima (tv, dvd, audio i video oprema) na relacijama prema programu.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji: 2,0€ dnevno (do 65 god.) – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Doplatu za prevoz iz Novog Sada (10€), iz Kragujevca (10€) i Niša (10€) – plaćanje u agenciji.
 • Karte za utakmicu (ukoliko putnik želi, potrebno je sam da ih obezbedi).
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Preko računa:
  • 3000rsd prilikom rezervacije,
  • rok za celokupnu uplatu 30 dana pred putovanje.
  • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni da uplate iznos u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

1.

1. dan: 19/24. jun 2024. / Beograd – Hrvatska – Slovenija – Austrija – Nemačka:

Sastanak grupe u Beogradu u unapred dogovoreno vreme i na dogovorenom mestu (putnici se obaveštavaju dan ili dva pre polaska)… Polazak ka Minhenu. Noćna vožnja sa usputnim zaustavljanjem radi odmora grupe i regulisanja carinskih formalnosti.

2.

2. dan: 20/25. jun 2024. / Nemačka – MINHEN:

Dolazak u Minhen u prepodnevnim časovima. Razgledanje grada u pratnji vodiča. Minhen – je glavni grad nemačke pokrajine Bavarske. Nalazi se severno od bavarskih Alpa, na reci Isar. Treći je po veličini grad Nemačke, posle Berlina i Hamburga. Grad Oktobarfesta, BMW-a i prekrasnih građevinskih zdanja i parkova.. Nakon obilaska sledi slobodno vreme namenjeno odlasku na jedan od najvećih fudbalskih događaja – EVROPSKO PRVENSTVO. U kasnim večernjim časovima (u zavisnosti od vremena utakmice) polazak za Srbiju.

3.

3. dan: 21/26. jun 2024. / Nemačka – Austrija – Slovenija – Hrvatska – Beograd:

Noćnja vožnja preko Nemačke, Austrije, Slovenije i Hrvatske. Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima / nakon podneva. Kraj programa.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit