PARNDORF izlet 2024 – shopping tura

Ograničen broj mesta

Cena 45€ / 3 dana

Šoping tura Parndorf izlet

Cena iz Beograda i Novog Sada 45€ / po osobi

 • 3 dana / autobusom
 • Ograničena mesta!

POLASCI:

PARNDORF outlet se nalazi na autoputu Budimpešta – Beč, na 30 minuta od Beča, na jezeru Nojzidl. Preko 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igračaka i mnogo toga. Brendovi su na popustu od 30% – 70%. Atmosfera outlet centra je prijatna i opustajuća, samo pazite koliko novca potrošiti 🙂

Prednosti jednodnevnog izleta

Parndorf, šarmantno selo smešteno na maloj udaljenosti od Beča, steklo je priznanje kao omiljena destinacija mnogih ljudi za šoping. Smešten u slikovitom austrijskom krajoliku, Parndorf se ponosi impresivnim outlet selom koje privlači posetioce iz svih krajeva sveta.

Pardnorf izlet soping tura 2024

1. Raj za šoping poznatih dizajnera:

Glavna atrakcija Parndorfa je nesumnjivo njegovo outlet selo. Sa više od 160 renomiranih internacionalnih i austrijskih brendova, Parndorf Fashion Outlet je raj za ljubitelje mode koji traže visokokvalitetne proizvode po sniženim cenama. Od luksuznih modnih brendova do popularnih sportskih marki, posetioci mogu istraživati raznolik asortiman prodavnica koje nude odeću, modne dodatke i obuću.

2. Nepobedivi popusti Parndorfa:

Jedan od ključnih razloga zbog kojih je Parndorf postao sinonim za šoping odličnosti su značajni popusti dostupni u njegovim outlet prodavnicama.

parnforf popusti do 70 posto

Sa popustima koji se kreću od 30% do 70% u odnosu na redovne maloprodajne cene, kupci mogu uživati u omiljenim brendovima bez narušavanja budžeta. Bez obzira da li tražite najnovije modne trendove ili vremenske klasike, Parndorf osigurava da možete šopovati bez griže savesti uz izuzetne uštede.

3. Opustajuća atmosfera za šoping:

Za razliku od užurbanog šopinga u urbanim delovima, Parndorf pruža mirnu i slikovitu atmosferu za opušteno iskustvo kupovine. Otvoren raspored outlet sela stvara prijatnu i pozivajuću atmosferu, čineći ga idealnom destinacijom za dan posvećen šoping terapiji. Posetioci mogu šetati drvorednim ulicama, praviti pauze u šarmantnim kafićima i uživati u mirnom okruženju dok istražuju raznolike prodavnice.

4. Kulturne atrakcije za izlet:

Izvan svoje privlačnosti za šoping, Parndorf nudi kulturne atrakcije koje dodaju dubinu ukupnom iskustvu. Crkva sv. Martina, istorijski spomenik u selu, prikazuje zadivljujuću arhitekturu i služi kao podsećanje na bogatu istoriju Parndorfa. Dodatno, obližnji Nacionalni park Neusiedler See-Seewinkel pruža prilike za istraživanje jedinstvenog pejzaža i biodiverziteta regiona za ljubitelje prirode.

5. Pristupačnost i praktičnost:

Strateški položaj Parndorfa, na samo kratkoj vožnji od Beča, čini ga lako dostupnim kako za lokalne stanovnike, tako i za turiste.

Parking soping mola parndorf

Bilo da birate vožnju ili javni prevoz, dolazak do Parndorfa je praktično i jednostavno putovanje. Outlet selo takođe pruža dovoljno parking prostora, osiguravajući bezbrižnu posetu onima koji se odluče za putovanje automobilom.

Zaključak:

Parndorf, skriveni dragulj Beča, besprijekorno kombinuje luksuzni šoping sa mirnom atmosferom sela. Bez obzira da li ste posvećeni modni entuzijasta koji traži nevjerojatne ponude ili neko ko želi istražiti kulturna i prirodna čuda regiona, Parndorf nudi raznovrsno i ispunjavajuće iskustvo. Planirajte svoj sledeći šoping izlet u Parndorf i otkrijte savršenu kombinaciju visoke mode, opuštanja i kulturnog istraživanja.

PROMO CENA IZLETA IZNOSI 45€.

MESTA SU OGRANIČENA, OBEZBEDITE SVOJE ŠTO PRE!

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje prevoz na relaciji Beograd-Parndorf-Beograd.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Ako putujete u grupi i želite da svi sedite zajedno na određenim mestima, možete odabrati vaše omiljeno sedište: prva sedišta na spratu „izlog“, u šaragama, za stočićem ili bilo koje drugo mesto u autobusu. Rezervacija sedišta se doplaćuje 10€ po sedištu.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima (tv, dvd, audio i video oprema) na relacijama prema programu.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji: 2,0€ dnevno (od 18 do 65 god.) do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Preko računa:
  • 3000 rsd prilikom prijave,
  • ostatak 10 dana pre polaska.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

1.

1. dan: Beograd – Novi Sad – Mađarska – Austrija:

Sastanak grupe u Beogradu oko 19:30h na Beogradskoj autobuskoj stanici, polazak oko 20:00h. Polazak iz Novog Sada oko 21:00h. Noćna vožnja preko Srbije i Mađarske uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.

2. dan: PARNDORF – Austrija:

Dolazak u Parndorf. Slobodno vreme za šoping. Polazak za Srbiju u večernjim časovima. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

3.

3. dan: (nedelja) / Austrija – Mađarska – Beograd:

Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit