PRAG – BEČ

7 dana / 4 noćenja

Cena 229€ / 7 dana

Prvomajska tura – Prag i Beč

Cena 229€ / po osobi

 • 7 dana
 • +16 godina

01. MAJ – 07. MAJ 2023. / 7 DANA – 4 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Prag je jedan od najpopularnijih gradova u istočnoj Evropi. Njegova privlačnost je u 600 godina staroj arhitekturi netaknutoj tokom ratova. Centar grada je pod zaštitom UNESCO-a. Grad sagrađen pokraj reke Vltave, nikada nije prestao da očarava posetioce, slikare, fotografe i pesnike. Idealno je mesto za zaljubljene i za one koji žele da se zaljube. Tako se priča, proverite…

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI JE 229€

*BB – noćenje sa doručkom.

*Ukoliko za ovo putovanje bude neophodan brzi antigenski test, možete ga uraditi u Aqualab labaratoriji po ceni od 1500rsd. Kako biste dobili popust na regularnu cenu, nagovestite da putujete sa Go2Travelling-om.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Niša i Kragujevca ili Novog Sada. Doplata za prevoz iz Niša i iz Novog Sada je 10€, iz Kragujevca 5€ (samo ukoliko ima dovoljno zainteresovanih – minimum 40 putnika). Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Rezervacija sedišta u autobusu se doplaćuje 10€ po sedištu. Odaberite svoje omiljeno sedište unapred, u šaragama ili pak sa stočićem (odnosi se na double decker bus), naročito ako putujete u grupi i želite da sedite zajedno.
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 20€ po osobi
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Autobuski prevoz na relacijama prema programu autobusima visoke turističke kategorije (ac, tv, dvd)
 • 2 noćenja sa doručkom u višekrevetnim sobama (1/4, 1/6, 1/8, 1/10) u hostelu u Beču,
 • 2 noćenje sa doručkom u višekrevetnim sobama (1/4, 1/6 i 1/8 i 1/10 ) u hostelu u Pragu,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 1,80€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,30€ dnevno (ispod 18 god.) – do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Lokalne takse – ove cene su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta: Beč – 3€ po osobi po noći. Prag – 2€ po osobi po noći.
 • Fakultativne izlete. NAPOMENA Organizator zadržava pravo da promeni datum održavanja izleta u odnosu na datum koji je naveden u programu.
 • Doplatu za 1/2 sobu: obavezan upit agenciji.
 • Obavezan depozit u slučaju štete: iznosi 10€ – 20€, plaća se na licu mesta gotovinom i vraća se na licu mesta prilikom razduživanja ključeva, ukoliko je soba neoštećena
 • Peškiri za telo u pojedinim hostelima čije iznajmjiuvanje košta oko 3€ (preporuka agencije je poneti svoj peškir).
 • Individualne troškove putnika.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije.
  • 5000 RSD 15 dana nakon otvaranja ugovora.
  • 5.000 RSD – 60 dana pre početka putovanja.
  • ostatak mesec dana pre početka aranžmana (30. marta 2023).
 • Svi koji se prijave 30 i manje dana pred polazak dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

Napomena: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

GO2 GARANCIJA PUTOVANJA:

 1. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da je putnik zaražen virusom covid-19, a dostavi pozitivan PCR test najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
 2. 100% povraćaja uplaćenog novca – u slučaju da putnik poseduje dokumentaciju da je u karantinu zbog zaraze virusom covid-19 i da iz njega neće izaći pre polaska na putovanje, a dostavi dokaz o tome najranije 7 dana, a najkasnije 48 sati pre polaska.
 3. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamesko putovanje – u slučaju da vlada R. Srbije zabrani da se putuje u inostranstvo tj dođe do zaključavanja naših granica.
 4. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da dođe do pokrajinskog, regionalnog ili gradskog zaključavanja određenih delova R. Srbije – važi za putnike iz tih delova prebivališta.
 5. 100% povraćaja uplaćenog novca ili zamensko putovanje – u slučaju da zemlja u koju se putuje ili zemlja tranzita, u roku manjem od 7 dana pre otpočinjanja putovanja uvede obavezan negativan PCR test, vakcinu ili drugu obavezu putnika koja iziskuje nesrazmerno povećanje troškova (ne važi za uvođenje antigenskog testa).

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja.
U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

1.

1. dan: 01.05.2023. (ponedeljak) / BEOGRAD – Srbija –Mađarska:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u posle večernjim časovima. Noćna vožnja preko Mađarske do Austrije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti..

2.

2. dan: 02.05.2023. (utorak) / BEČ:

Dolazak u Beč u jutarnjim časovima. Sledi info tura i upoznavanje sa užim centrom grada u pratnji vodiča. Fakultativno panoramsko razgledanje grada uz pratnju vodiča: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burgteatar, katedrala Svetog Stefana, novi deo grada sa Praterom i zgradom Ujedinjenih nacija). Nakon razgledanja grada smeštanje u hostel. U večernjim satima žurka dobrodošlice. Noćenje.

3.

3. dan: 03.05.2023. (sreda) / BEČ:

Doručak. Fakultativni izlet dvorac Šenbrun –barokna palata je najposećenija atrakcija u Beču koja se nalazi pod zaštitom UNESCO- a. Nekada je bila letnja rezidencija Habsburgovaca, a danas često nazivana Mini Versaj zbog bogato dekorisane prostorije i arhitektura. Slobodno vreme. Noćenje.

4.

4. dan: 04.05.2023.(četvrtak) / PRAG:

Doručak. Check out iz hostela i polazak grupe ka Pragu. Sledi info tura i upoznavanje užeg centra grada u pratnji vodiča. Nakon info ture sledi smeštaj u hostel. U poslepodnevnim časovima fakultativni izlet panoramsko razgledanje grada – Obilazimo najstariji deo česke prestonice, Višehrad sa svojim znamenitostima. Nakon toga sledi vožnja ka Hradčanima uz panoramsko razgledanje grada. Prolazimo pored čuvene „Dancing house“. takođe pored dvorca predsednika Česke u kojoj on boravi. Videćemo fontanu koja je simbol Brna i Praga, proči ćemo najužom ulicom sa semaforom na svetu i poželećemo želju na Karlovom mostu. Povratak u hostel, slobodno vreme, noćenje.

5.

5. dan: 05.05.2023. (petak) PRAG:

Doručak. Obilazak FAMU škole. Fakultativni izletKarlove Vari. Karlove Vari su najpoznatija banja u Češkoj ali i jedna od najpoznatijih banja u celom svetu. Naziv banje je po Karlu IV koji ih je osnovao u 14. veku. Ova regija je podeljena na dva dela, novi i stari centar. Iz ovog mesta potiče poznato češko alkoholno piće – Beherovka, tačnije biljni liker koji je napravljen od mešavine različitih biljaka i začina ali i same vode iz termalnih izvora Karlovih vari. Povratak u Prag. Organizovani odlazak na žurku. Noćenje.

6.

6. dan: 06.05.2023. (subota) /PRAG Slovačka – Mađarska:

Nakon doručka pakujemo stvari u autobus i napuštamo hostel. Slobodno vreme za istraživanje i uživanje u Pragu. U popodnevnim časovima mogućnost fakultativnog razgledanja ovog veličanstvenog grada sa reke – fakultativno krstarenje brodom po Vltavi. Nakon krstarenja slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Mađarsku u večernjim časovima.

7.

7. dan: 07.05.2023. (nedelja) /BEOGRAD Mađarska – Srbija:

Vožnja kroz Mađarsku uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Beograd oko podneva.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit