PRAG Nova godina 2024

od 199€ / 6 dana

Prag doček 2024.

sa posetom Karlovim Varima

Cena od 199€ / po osobi

 • 6 Dana
 • +16 Godina

6 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUS

29. DECEMBAR 2023. – 03. JANUAR 2024.

Prag  – glavni grad Republike Češke, osnovan je na obali reke Vltave na uzvišenju Visehrad, koje se i danas smatra kolevkom Češke države. Kasnije se širio prema severu i prema današnjem Novom mestu, Starom mestu, Maloj strani i Hradčanima. Grad je dostigao svoj vrhunac u vreme vladavine Karla IV tokom XIV veka, koji je izgradio Karlov most, započeo izgradnju katedrale Svetog Vita, kao i Karlov univerzitet koji predstavlja najstariji slovenski univerzitet. Grad, koji zbog svoje 500 godina stare arhitekture netaknute tokom ratova, danas predstavlja jedan od najlepših gradova istočne Evrope.

Karlove Vari  – Grad nalazi u Češkoj na obalama reke Teple u zapadnom delu Bohemije. 1350. godine osnovao ga je Karlo IV, kralj Bohemije i vladar Svetog rimskog carstva. Mesto je poznato i po porcelanu i staklu. Grad je poznat po filmskom festivalu koji se održava u julu i u poslednjih par godina je stekao veliku popularnost pa važi za jedan od najvažnijih u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Ovaj festival je jedan od najstarijih na svetu. 1946. godine prvi put se održava ovaj festival na kome su učešće uzeli filmovi iz sedam zemalja.

 

1.

1. dan: 29. decembar 2023. (petak) BEOGRAD – Srbija – Mađarska – Slovačka:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice BAS u poslepodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.

2. dan: 30. decembar 2023. (subota) PRAG:

Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Sledi prva info tura i upoznavanje grada u pratnji vodiča (Staro mesto – Karlov most, Trg Malteških vitezova, bista Karla IV, Staromestski trg, astrološki sat Orloj, gradska većnica, crkva Sv.Tina, spomenik Janu Husu, Celetna ulica, Karlov univerzitet, Vaclavski trg, …). Nakon razgledanja smeštanje u hotel. U večernjim satima žurka dobrodošlice. Noćenje.

3.

3. dan: 31. decembar 2023. (nedelja) PRAG:

Doručak. U prepodnevnim časovima fakultativni izlet panoramsko razgledanje grada – Obilazimo najstariji deo Česke prestonice, Višehrad sa svojim znamenitostima, Nakon toga sledi vožnja ka Hradčanima uz panoramsko razgledanje grada. prolazimo pored čuvene „Dancing house“. takodje pored dvorca predsednik Česke u kojoj on boravi. Videćemo fontanu koja je simbol Brna i Praga, proči ćemo najužom ulicom sa semaforom na svetu i poželećemo želju na Karlovom mostu. Posle toga slobodno vreme za individualne aktivnosti. DOČEK NOVE GODINE. Noćenje.

4.

4. dan: 01. januar 2024. (ponedeljak) / PRAG- KARLOVE VARI – PRAG:

Doručak. Fakultativni izlet u Karlove Vari, obilazak čuvene banjske lekovite izvore termalne vode i kolonade (Termal Spring, Market Collonade…), grand hotela Pupp, crkve Sv. Marije Magdalene uz priču o čuvenim piscima, kompozitorima, istorijskim ličnostima koje su boravile u ovoj banji (Karlo IV, Gete, Mozart, Petar Veliki…), kao i poznatim holivudskim ličnostima koji svake godine posećuju Karlove Vari povodom filmskog festivala. Povratak u Prag u večernjim časovima. Repriza Nove Godine. Noćenje.

5.

5. dan: 02. januar 2024. (utorak) PRAG : Slovačka –Mađarska:

Doručak. Nakon doručka pakujemo stvari u autobus i napuštamo hotel. Slobodno vreme za istraživanje i uživanje u Pragu. U popodnevnim časovima mogućnost fakultativnog razgledanja ovog veličanstvenog grada sa reke – krstarenje brodom po Vltavi. Nakon krstarenja slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska za Mađarsku u večernjim časovima.

6.

6. dan: 03. januar 2024. (sreda) BEOGRAD Mađarska -Srbija:

Vožnja kroz Mađarsku usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Beograd u oko podneva.

ISKORISTI ULTRA LAST MINUTE PONUDU!

Cene aranžmana su izražene u evrima po osobi: SMEŠTAJ (noćenje sa doručkom) + BUS PREVOZ

Smeštaj Usluga 1/2 1/3 1/4
Hotel TOP 4*
BB popunjeno popunjeno x
Hotel GLOBUS 3*
BB popunjeno popunjeno popunjeno
Hotel ASTRA 3* BB 299€
199€
popunjeno x
Hotel OLSANKA 4* BB popunjeno popunjeno popunjeno

BB – noćenje sa doručkom.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Niša i Kragujevca. Doplata za prevoz iz Niša je 10€, iz Kragujevca 5€ (ukoliko ima dovoljno zainteresovanih – minimum 40 putnika). Za polazak iz Novog Sada cena se umanjuje za 5€.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Ako putujete u grupi i želite da svi sedite zajedno na određenim mestima, možete odabrati vaše omiljeno sedište: prva sedišta na spratu „izlog“, u šaragama, za stočićem ili bilo koje drugo mesto u autobusu. Rezervacija sedišta se doplaćuje 15€ po sedištu, dok je doplata za prva sedišta na spratu iznad vozača poznatija kao „izlog“ – 20€ po sedištu.
 • Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 20€ po osobi.
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Autobuski prevoz na relacijama prema program autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd).
 • 3 noćenja sa doručkom u hotelu kategorije 3* ili 4* iz tabele, u Pragu,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1.50€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Doplata za prevoz iz Novog Sada 10€ po osobi (agencija zadržava pravo da otkaže prevoz NS ukoliko nema dovoljno zainteresovanih putika).
 • Gradska taksa u iznosu od 50 CZK (2,3 € po osobi po noći) – plaćanje predstavniku agencije ili na recepciji hotela.
 • Fakultativne izlete i organizovane žurke – plaćanje na licu mesta.
 • Individualne troškove putnika.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije (po osobi),
  • 5000 RSD – 15 dana od dana prijave,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 29.11.2023).
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
– 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
– 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
– 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
– 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
– 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Prag smeštaj 2024.

Hotel Globus 3*

Hotel Globus je veoma dobro povezan sa centrom Praga. Nalazi se na udaljenosti od samo 600 od stanice metro stanice Roztili, odakle se za na 15 minuta (7 stanica) stiže do centralne stanice kod Nacionalnog muzeja. Recepcija hotela je gostima na raspolaganju non stop kao i menjačnica koja se nalazi u sklopu istog. U našoj ponudi su standardne dvokrevetne i trokrevetne sobe veličine oko 20m2, telefon, sat TV, centralna klima. Kupatila su opremljena toaletnim priborom. U restoranu hotela se služi doručak na bazi švedskog stola, a bar u lobiju u ponudi ima lake obroke i pića. U restoranu Terassa gostima su na raspolaganju probrana jela češke i internacionalne kuhinje, kao i raznovrstan izbor tradicionalnih piva. U okviru objekta nalazi se i letnji vrt, koji je smešten u neposrednoj blizini parka… DETALJNIJE

Hotel Astra 3*

Hotel Astra se nalazi u mirnoj zoni Praga. Udaljen je samo 500 m od stanice metroa Skalka, kojom se nakon 12 minuta vožnje stiže do centra Praga. Sve sobe hotela Astra imaju sopstveno kupatilo i satelitsku televiziju. Besplatan ViFi je dostupan u svim sobama. U našoj ponudi se nalaze dvokrevetne sobe, a usluga je noćenje sa doručkom koj se služi u hotelskom restoranu. DETALJNIJE

Hotel Top 4*

Hotel se nalazi u delu grada Prag 4, u sklopu hotelskog kompleksa su gostima na raspolaganju pogodnosti uključujući bazen, spa centar, teniske terene, kockarnicu i kuglanu (korišćenje ovih sadržaja se naplaćuje dodatno), kao i restoran i recepcija koja je otvorena 24 sata dnevno. Tu se takođe nalaze razni restorani i barovi, lobi sa besplatnim pristupom WiFi-u. Hotel je okružen uređenim vrtom, a nalazi se na oko 30 minuta vožnje javnim prevozom od centra Praga. Autobuska stanica Mestský Archiv nalazi se odmah ispred hotela (bus br. 115), a gosti mogu doći do tržnog centra Chodov za 5 minuta, odakle crvenom metroom stižu do centra grada (stanica Museum) za 15-ak minuta. Sve sobe u hotelu poseduju kupatilo s tušem. U našoj ponudi se nalaze standardne dvokrevetne i trokrevetne sobe. Doručak je na bazi švedskog stola (izbor više jela – samoposluživanje) i služi se u hotelskom restoranu. DETALJNIJE

Hotel Olsanka 4*

Hotel Olšanka se nalazi u četvrti Žižkov, na svega 9 minuta vožnje tramvajem ili metroom od Starog grada u Pragu, na manje od 2 km od Trga Sv. Vaclava i Narodnog muzeja. U neposrednoj blizini hotela se nalazi tramvajska stanica kojom je hotel direktno povezan sa centrom grada. Stanica metroa na liniji A i veliki tržni centar (Palace Flora) udaljeni su svega 1 tramvajsku stanicu od hotela. Karte za gradski prevoz se mogu kupiti na recepciji. Hotel poseduje veliki sportski centar sa bazenom, terenom, terenom za badminton, stoni tenis, fitnes centar, saunu, masaže i frizerski salon. Korišćenje ovih sadržaja i usluga dodatno se plaća. U našoj ponudi se nalaze standardne sobe opremljene LCD TV-om besplatnim Vi Fi jem, pisacćim stolom sa stolicama, telefonom sa direktnim biranjem, sefom, kupatilom sa tuš kabinom opremljenim peškirima, fenom za kosu i toaletnim priborom. Treći i četvrti ležaj su pomoćni, adekvatnih dimenzija i komfora za odrasle osobe. DETALJNIJE

Prag izleti

Panoramsko razgledanje grada

Krenite u panoramski obilazak Češke prestonice i upoznajte bajkoviti Prag zajedno sa nama. Počinjemo obilaskom najstarijeg dela grada – Višehrada, gde ćete imati priliku da se fotografišete sa mitskom princezom Libušom i da se prošetate ovim utvrđenjem. Nakon toga sledi kraća vožnja ka Hradčanima uz panoramsko razgledanje grada. Uživaćete u pogledu na jednu od najzanimljivijih građevina u Pragu, a to je “Dancing house”. Na Praškom Hradu imaćete priliku da vidite kako zaista izgleda najveći dvorac na svetu, u kom predsednik Češke boravi. Posetićete fontanu vrlo neobičnog oblika koja simbolizuje Brno i Prag, a takođe ćete zavititi u najužu ulicu na svetu, koja čak poseduje semafor koji reguliše kretanje. Pri samom kraju poželećemo želju na Karlovom mostu!

Karlove Vari

Da li ste nekad poželeli da budete Džejms Bond, ruska princeza na odmoru ili češki kralj u lovu? Sve to možeze biti u Karlovim Varima. Najpopularnija banja u Češkoj pruža vam mogućnost da osvežite organizam i kožu nakon veselih žurki i to lekovitom sumpornom vodom. Uz naše vodiče proći ćete info turu u gradu i videti fabriku češkog likera Beherovke, Dvoržakov park, veliki gejzir Vridlo, kao i mesto gde je sniman film o 007 tajnom agentu. Sveže oplatke i najjeftinija Beherovka u Češkoj, čekaju na vas da ih probate, kupite i obradujete nekoga kod kuće.

Krstarenje Vltavom

Dobrodošli na krstarenje Vltavom, jedno od najlepših krstarenja rekom u Evropi! Krećemo sa pristaništa gde se ukrcavamo na brod kojim ćemo najpre ići uzvodno do prelepog Karlovog mosta, kao centralnog dela i dalje nazad nizvodno do ostrva Stvanice. Jedinstvena prilika da uz zvukove Smetanine muzike doživite Prag iz drugog ugla, sa reke i da se slikate sa gornje palube.

Go2 Žurke

Spremite se za istraživanje noćnog života Praga. Očekuju vas 3 žurke u 3 noći u najluđem periodu godine kada je grad obasjan prelepim novogodišnjim svetlima, a ljudi ispunjeni prazničnim nabojem.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit