Repriza Nove godine – Ohrid

Repriza Nove godine Ohrid | klub, kafana, restoran
Za reprizu Nove godine spremili smo vam najbolji provod u Mr. I. Baru, nastup Ace Lukasa i Katarine Grujić u klubu Hangar i kafansko veče uz uživo muziku u restoranu Ana-Marija. Zbog velikog interesovanja za restoran Ana-Marija, omogućili smo i rezervaciju za Reprizu nove godine. Kako je broj mesta ograničen, rezervaciju uradite online preko forme u nastavku, a platite u autobusu ili na destinaciji kod vodiča (plaćanje unapred nije potrebno). Sve informacije na broj +381113342444 ili na office@go2event.rs

Restoran Ana-Marija 30€ (kafanski meni + neograničeno piće)

Organizovano kafansko veče za reprizu nove godine u restoranu Ana-Marija od 20h-01h uz uživo muziku, kafanski meni i neograničeno piće. Nakon kafane putnici mogu nastaviti provod u nekom od klubova u Ohridu.
Meni koji ulazi u cenu: ladno predjelo (svinjski vrat, svinjska pečenica, čajna, sir), glavno jelo (pljeskavica, pileće belo), mešana sveža salata i kafa. Mogućnost i posnog menija ili menia za vegetarijance. Neograničeno piće koje ulazi u cenu: Sve vrste bazalkoholnih (coco-cola, fanta, sprite, juice,…) i alkoholnih makedonskih pića (pivo, vino, rakija,…). Restoran Ana-Marija se nalazi na Bulevaru Sv. Naum Ohridski, na maloj uzvišici, sa čarobnim pogledom na Ohridsko jezero.
Raspored po stolovima biće omogućen nakon zavrsetka online rezervacije.

Mr. I Bar – besplatan ulaz uz Go2 narukvicu (ulaz / bez pića)

Organizovana repriza dočeka Nove Godine u baru Mr. I. uz besplatan ulaz uz Go2 narukvicu.
Za muziku biće zadužen Go2 DJ Team, koji će puštati najbolju stranu i domaću muziku.
Rezervacije stola/separea biće omogućena kod vodiča u autobusu – za rezervaciju stolova, separea postoje minimalni uslovi potrošnje ili flaša pića.

Club Hangar – Aca Lukas i Katarina Grujić (ulaz / bez pića)

Nastup Ace Lukasa i Katarine Grujić biće u Clubu Hangar. Kao Warm Up nastupa Libero bend, dok se nastup glavnih izvođača očekuje oko 01.00h.
Rezervacije stola/separea biće omogućena kod vodiča u autobusu – za rezervaciju stolova, separea postoje obaveza kupovine vaučera koji se u klubu može zameniti za flašu pića i sto.