Rezervacija stolova – Ohrid

Rezervacija stolova i separea Ohrid | 30.12, 31.12, 01.01.
Sto/separe nije potrebno da rezerviše svaki putnik iz društva, već je potrebno da to uradi jedna osoba na čije ime će glasiti rezervacija. Pre popunjavanja online forme molim Vas da iskomunicirate sa vašim prijateljima i dogovorite se koja osoba popunjava formu i za koje klubove/dane će izvršiti rezervaciju.
Zbog velikog interesovanja za rezervaciju stolova/separea i velikog broja prijavljenih putnika, omogućena je online rezervacija stolova za klubove Hangar, Mr I Bar i Shisha Bar, dok će za restoran Ana-Marija putnike da kontaktira operater iz agencije. Kako je broj stolova/separea ograničen, rezervaciju uradite online preko forme u nastavku, a vaučere za stolove platite i preuzmite u autobusu ili na destinaciji u klubu (plaćanje unapred nije potrebno).
Ukoliko neko od putnika ne želi da uradi rezervaciju stolova/separe, naravno da može ući i prisustvovati najboljim žurkama, a može stati uz šank ili neki slobodan pult, ali to može uticati na njegovu komociju ili doživljaj u klubu.

Objašnjenje za uslove za rezervaciju za svaki klub i svaki dan nalazi se ispod online forme.

Mr. I Bar | 30.12, 31.12. i 01.01.

Mr. I Bar 31.12. – Veliki broj putnika je već uradio predrezervaciji karata za doček nove godine u Mr I Baru, a sada ima mogućnost da rezerviše i sto ili sedeći deo – separe koji za do 8 osoba. Putnici uz kartu dobijaju i 5 kupona za piće, ali je za rezervaciju stola potrebna i kupovina flaše pića, dok se kuponi mogu iskoristiti za sitna pića ili naručivanje sledeće flaše pića. Za rezervaciju sedećeg dela je potrebno naručiti 2 flaše pića.
Izdvajamo samo neke od cena u Mr I Baru:
– konjak 60€
– vodka 60€
– pelinkovac 65€
– dzin 60€
– Absolut vodka + 4 energy 75€
– Jamison whiskey + 4 energy 75€
– Jack Daniel whisky + 4 energy 105€
– Belvedere vodka + 4 energy 170€
Mr. I Bar 30.12 i 01.01. – Organizovan welcome party 30.12 i repriza dočeka Nove Godine 01.1. u baru Mr. I. uz besplatan ulaz uz Go2 narukvicu. Za muziku biće zadužen Go2 DJ Team, koji će puštati najbolju stranu i domaću muziku.
Za rezervaciju stola potrebna i kupovina flaše pića, dok za rezervaciju sedećeg dela je potrebno naručiti 2 flaše pića… Cene flaša su iste kao i za 31.12, koje možete pogledati iznad.
Za rezervaciju nije potrebna uplata vaučera kod vodiča, ali se i kašnjenje za rezervaciju u klubu neće tolerisati.

Club Hangar | 30.12, 31.12. i 01.01.

Hangar 31.12. – Veliki broj putnika je već uradio predrezervaciji karata za doček nove godine u klubu Hangar, a sada može rezervisati i stolove. Za rezervaciju barskog stola potrebna je uplata vaučera kod vodiča u iznosu od 100€, koji putnik uz sto koji dobije može zameniti za:
– 15 Tuborg piva
– Jagermeister + 2 energy 
– Finsbury dzin + 2 energy
– Tito’s vodka + 2 energy
– Tullamore whisky + 2 energy……
Hangar 30.12. i 01.01. – Nastup Teodore Džehverović i Marine Visković biće održan 30.12, dok će nastup Ace Lukasa, Katarine Grujić i Libero banda biti održan 01.1. u Clubu Hangar. Kao Warm Up nastupa Libero bend, dok se nastup glavnih izvođača očekuje posle 01.00h. Kupovinu karta za nastup Teodore Džehverović / Marine Visković i Ace Lukasa / Katarine Grujić putnik može izvršiti u autobusu kod vodiča.
Za rezervaciju barskog stola potrebna je uplata vaučera kod vodiča, koji putnik može iskoristiti za naručivanje flaše pića kao i za 31.12, (možete pogledati iznad).
Ukoliko putnik ne dođe u klub i ne iskoristi vaučer, ne vraća mu se uplaćeni novac od strane kluba.

 

Shisha Bar | 31.12.

Shisha Bar 31.12. – Veliki broj putnika je već uradio predrezervaciji karata za doček nove godine u Shisha Baru Klajdi, a sada ima mogućnost da rezerviše i sto ili sedeći deo – separe koji za do 8 osoba. Putnici uz kartu dobijaju i 5 kupona za piće, ali je za rezervaciju stola potrebna i kupovina flaše pića, dok se kuponi mogu iskoristiti za sitna pića ili naručivanje sledeće flaše pića. Za rezervaciju sedećeg dela je potrebno naručiti 2 flaše pića. Cena flaše pića je oko 60-70€.