SARAJEVO Nova godina 2024

od 119€ / 4 dana

Sarajevo doček 2024.

Cena od 119€ / po osobi

 • 4 Dana
 • +16 Godina

4 DANA – 2 NOĆENJA / AUTOBUS

30. DECEMBAR 2023. – 02. JANUAR 2024.

“U Sarajevu sve ima svoju priču, u Sarajevu ništa nije slučajno!“

Sarajevo – je grad sa najvećim srcem na Balkanu, muzika, Baščaršija, raja, Miljacka, ljubazni domaćini, dobra hrana. A onda Terbević, Bjelašnica, Igman i Jahorina koje štite ovaj večni grad i čuvaju njegovu dušu zbog koje su ga umetnici oduvek najviše voleli i stvarali svoja velika dela na obe obale Miljacke… Grad u kojem ćete naučiti da malo zastanete, zaboravite na prebrzi tempo života, popijete i pojedete lagano, uživajući u kafi i sarajevskim ćevapima, pitama ispod sača, baklavama…

1.

1. dan: 30. decembar 2023. (subota) – Srbija – R. Srpska – Bosna i Hercegovina, Sarajevo:

Polazak autobusa sa glavne beogradske autobuske stanice u kasnim večernjim časovima. Noćna vožnja preko Srbije i Bosne i Hercegovine uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2.

2. dan: 31. decembar 2023. (nedelja) – Bosna i Hercegovina, Sarajevo:

Dolazak u Sarajevo u jutarnjim časovima. Mogućnost fakultativnog izleta – panoramsko – pešačko razgledanje znamenitosti Sarajeva u pratnji vodiča. Videćemo Baščaršiju, mostove na Miljacki, Marijin dvor, Skenderiju, Narodno pozorište, Gradsku većnicu, Inat kuću, Trg Sebilj, Kazandžiluk ulicu, Baščaršijsku džamiju iz XVI veka, staru pravoslavnu crkvu, jevrejski hram i još mnogo toga. Nakon obilaska grada sledi smeštanje u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet – obilazak Vrela Bosne. Vrelo Bosne je prirodni park kojim se Sarajlije sa razlogom ponose. Gusta šuma kestena i javorolisnih platana ispresecana izvorima, jezercima, potočićima predstavlja pravi prirodni dragulj. Po povratku u Sarajevo priprema za žurku i doček Nove godine. Noćenje.

3.

3. dan: 01. januar 2024. (ponedeljak) – Sarajevo – Jahorina – Sarajevo:

Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izleta – obilazak Jahorine. Uživanje u svežem vazduhu i svim čarima koje nudi ova snežna lepotica. U večernjim satima žurka – repriza Nove godine. Noćenje.

4.

4. dan: 02. januar 2024. (utorak) – Sarajevo – Mostar – Sarajevo – R.Srpska – Srbija:

Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme do večernjih sati kada je previđen polazak za Beograd. Mogućnost fakultativnog izleta – obilazak Mostara. Posetićemo građevine koje datiraju iz turskog doba: Stari most, Kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula, Kriva ćuprija – jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom XVI veku i po predanjima Stari most je sagrađen upravo po uzoru na ovaj mali most. Kujundžiluk – stara mostarska čaršija nalazi se na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Slobodno vreme. Povratak u Sarajevo i nastavak putovanja ka Beogradu. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima (oko ponoći). Kraj programa.

SPECIJALNA PONUDA ZA EKIPE OD ČETVORO, TROJE PLAĆA, ČETVRTA PRIJAVA IDE GRATIS!

Cene aranžmana su izražene u evrima po osobi: SMEŠTAJ (noćenje sa doručkom) + BUS PREVOZ

Smeštaj Usluga 1/2 1/3 1/4
Hotel Grand Sarajevo 3*
BB 189€
129€
popunjeno /
Hotel Suljović 3* BB 189€
129€
/ /
Hotel Berr 3* BB popunjeno 179€
109€
179€
99€

BB – noćenje sa doručkom.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Kragujevca i Niša (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Kragujevca, Niša ili Novog Sada je 10€. Putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Ako putujete u grupi i želite da svi sedite zajedno na određenim mestima, možete odabrati vaše omiljeno sedište: prva sedišta na spratu „izlog“, u šaragama, za stočićem ili bilo koje drugo mesto u autobusu. Rezervacija sedišta se doplaćuje 15€ po sedištu, dok je doplata za prva sedišta na spratu iznad vozača poznatija kao „izlog“ – 20€ po sedištu.
 • Za sopstveni prevoz (umanjenje 15€) – upit u agenciji
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1.000 RSD po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 RSD po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Autobuski prevoz na relacijama prema program autobusima visoke turističke kategorije (audio, video, A/C, tv i dvd),
 • 2 noćenja (sa doručkom) u 1/2 i 1/3 sobama u Grand hotelu 3* u Sarajevu.
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1.50€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Obaveznu boravišnu taksu (1,28€ po noćenju) – plaćanje na licu mesta.
 • Doplata za 1/1 sobu – 60€ po osobi za celokupan period boravka na cenu 1/2 sobe.
 • Troškovi promene već potvđenih rezevacija – 1000 dinara po promeni.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate – 1000 dinara po promeni.
 • Individualne troškove putnika.
 • Doplata za prevoz iz Novog Sada, Kragujevca ili Niša u iznosu od 10€.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 3000 RSD prilikom rezervacije (po osobi),
  • narednih 5000 RSD (po osobi) u roku od 15 dana od dana dobijanja ugovora,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 30.11.2023.).
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polazak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%).

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
– 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
– 30% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
– 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
– 80% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
– 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Sarajevo smeštaj 2024.

Hotel Grand Sarajevo 3*

Hotel je smešten je na samo 250 metara od Glavne železničke stanice u Sarajevu i na 3 km od istorijske Baščaršije. Hotelski à la carte restoran ima bar i terasu sa pogledom na hotelski vrt, koji krasi bujna vegetacija i fontana. Sve sobe poseduju besplatan bežični internet, LCD TV s kablovskim kanalima i kupatilo s kadom ili tušem. Pojedine sobe sadrže klima-uređaj. U doručku možete uživati u udobnosti svoje sobe, a na raspolaganju vam je i bogat doručak na bazi švedskog stola. Privatni parking se može besplatno koristiti. Bežični internet dostupan je u čitavom smeštajnom objektu besplatno. Autobuska stanica je udaljena 350 metara od hotela, a najbliža prehrambena prodavnica samo 10 metara. Olimpijska dvorana Zetra, u kojoj su se 1984. godine održavale Zimske olimpijske igre, smeštena je na 2 km. DETALJNIJE

Hotel Suljović 3*

Hotel Suljovic se nalazi u bujnom, mirnom delu Sarajeva. U ponudi su udobne sobe opremljene TV-om sa kablovskim kanalima i besplatnim internetom. Međunarodni aerodrom Sarajevo je udaljen 2 km. Sve sobe u hotelu Suljovic su klimatizovane i sadrže sopstveno kupatilo. Svaka smeštajna jedinica poseduje prostor za sedenje i frižider. Restoran hotela Suljovic specijalizovan je za jela bosanske kuhinje, ali na raspolaganju vam je i veliki izbor jela internacionalne kuhinje. Bežični internet je dostupan na recepciji. Hotelska recepcija radi non-stop. Gosti mogu da naruče lanč paket koji mogu poneti sa sobom kada istražuju grad i njegovu okolinu. DETALJNIJE

Hotel Berr 3*

Hotel Berr nalazi se na svega 100 metara od centra Sarajeva. U ponudi ima klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom. U okviru objekta možete besplatno koristiti parking. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo sa tušem. Pogodnosti u sobama uključuju TV sa kablovskim kanalima i mini-bar. Najbliža prehrambena prodavnica, bar i restoran u kome se služe lokalna jela udaljeni su samo 100 metara. Glavna autobuska i železnička stanica nalaze se na 5 km od hotela Berr. DETALJNIJE

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit