Street Food Week

Beograd se već neko vreme probija na turističkoj mapi Evrope, a jedan od trendova koji tome doprinosi jeste pojava Street food festivala. Takozvana ulična hrana glavni je simbol savremenog doba, zbog čega su ovakvi festivali stekli ogromnu popularnost za veoma kratko vreme.

Street Food Festival se nakon prošlogodišnjeg velikog uspeha vraća i ove godine na već poznatu lokaciju u samom srcu Beograda – prelepi ambijent Kalemegdana, između Ribareve česme i Muzičkog paviljona. U periodu od 1. do 10. septembra ljubitelji svih vrsta hrane moći će da pronađu nešto za sebe, ali i da probaju nove specijalitete iz celog sveta. 

Zapratite nas i na Instagram-u

Posetioci festivala ne dolaze samo zbog hrane i želje da isprobaju što više različitih ukusa, već i zbog dobre zabave i pratećeg programa. Svakoga dana osmišljen je zabavni program koji podrazumava kako muziku priznatih DJ-eva, karaoke i pub quiz, tako i sportski program, takmičenja u šahu, stonom tenisu i fudbalu kao i praćenje utakmica Svetskog prvenstva. Pored toga postoji mogućnost za uživanje i odmaranje u prirodi u okviru chill zone.

U toku festivala očekuju nas i mnogobrojna gostovanja predavača iz regiona, kuvara, vlasnika restorana i predavanja koja se tiču značajnih tema poput Food Waste Management-a. 

Očekujemo vas i ove godine na Street Food Week-u da podelite sa nama vaše iskustvo uživanja u omiljenim ukusima i dobrom provodu uz ambijent najlepšeg parka u Beogradu!

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit