STRUČNA EKSKURZIJA

BRATISLAVA - PARNDORF - BEČ

Cena 139€ / 5 dana

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI 139€

*NA – najam smeštaja bez ishrane. MLT – višekrevetna soba.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Novog Sada.
 • Postoji mogućnost korekcije plana i programa puta
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 RSD po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu puta.
 • 3 noćenja u hotelu Plus 3* u Bratislavi,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana.
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje koje pokriva Covid19, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1.50€ dnevno (ispod 18 god.), do osigurane sume 30.000€ – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Gradsku taksu za Bratislavu – 3€ po noći po osobi (plaćanje na licu mesta, Napomena: Svi studenti do 26 godina koji imaju potvrdu fakulteta da su studenti / ISIC karticu, oslobođeni su plaćanja gradske takse).
 • Mogućnost doplate za doručak u iznosu od 8,5€ po osobi po danu (plaćanje u hotelu na licu mesta).
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta.
 • Individualne troškove putnika.

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Uplate preko računa:
  • 4000 RSD prilikom rezervacije,
  • ostatak najkasnije do 25.10.2023.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

NAPOMENA: U slučaju promene cene goriva u periodu realizacije putovanja u odnosu na datum objavljivanja programa, agencija Go2 Event ima pravo korekture cene aranžmana.

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja. U odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

STRUČNA EKSKURZIJA STUDENATA MAŠINSTVA

BRATISLAVA – PARNDORF – BEČ

Cena 139€ / po osobi

 • 5 dana
 • +16 godina

12 – 16. NOVEMBAR 2023. 

5 DANA – 3 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Bratislava – grad u kojem su se krunisali austrougarski kraljevi i kraljice, pa i Marija Terezija, kao i grad koji osvaja na prvi pogled. Bratislava je smeštena na obalama moćnog Dunava u Slovačkoj. Velelepne katedrale, romantična kaldrmisana šetališta, moderni kafići i neobični muzeji u Bratislavi učiniće Vaše putovnje nezaboravnim.

Beč – je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota. Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom. Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori – Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta. Katedrala Sv. Stefana u kojoj se i venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, dvorac Schönbrunn, Mariahilfer ili Kärtner Strasse su samo deo znamenitosti koje ovaj grad može da ponudi.

Parndorf – outlet koji se nalazi na autoputu Budimpešta – Beč, na oko 30 km od Beča. Preko 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igračaka i još mnogo toga.

1.

1. dan: Novi Sad – Bratislava:

Sastanak grupe u dogovoreno vreme i polazak autobusa iz Novog Sada oko 00h sa parkinga kod Ekonomskog fakulteta. Druženje i smeh tokom noćne vožnje kroz Mađarsku prema Slovačkoj sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora.

2.

2. dan: Bratislava:

U prepodnevnim časovima dolazak u glavni i najveći grad Slovačke – Bratislavu. Stručni deo ekskurzije započinjemo obilaskom firme Volkswagen. Nakon obilaska sledi pešačka tura u pratnji vodiča i obilazak najznačajnijih znamenitosti Bratislave (Bratislavski dvorac, palata Grašalković, katedrala Sv. Martina, Stari trg, Biskupska palata, Staro mesto…). Nakon ture idemo prema hotelu. Check in i smeštanje u sobe. Noćenje.

3.

3. dan: Bratislava – Parndorf:

Doručak (uz doplatu). Nastavljamo stručni deo ekskurzije obilaskom firme MicroStep. Nakon obilaska sledi slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska u outlet Parndorf. Slobodno vreme predviđeno za šoping i individualne akrivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.

4.

4. dan: Bratislava – Beč / Šenbrun:

Doručak (uz doplatu). Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaksa u Beč. Panoramsko razgledanje i upoznavanje jedne od evropskih prestonica kulture i umetnosti. Šetnja kroz istorijsko jezgro grada: Hofburg, ulice Graben i Kerntner, čuvena katedrala Sv. Stefana. Nakon obilaska gradskog jezgra, odlazak do dvorca Šenbrun, letnje rezidencije dinastije Habzburg koja je uvrštena na listu Uneskove svetske kulturne baštine. Po završetku izleta nastavljamo putovanje prema Bratislavi i hotelu. Noćenje.

5.

5. dan: Bratislava – Novi Sad:

Doručak (uz doplatu). Napuštanje soba i polazak za Srbiju. Dolazak u Novi Sad u večernjim časovima. Kraj programa.

HOTEL PLUS 3*

Smešten u bratislavskom delu Ružinova – Trnavka, oko 700 m od tržnih centara Avion i Ikea. Veoma je lako dostupan sa obilaznice autoputa. Neposredno pored hotela nalazi se stajalište noćnog autobusa koji je povezan sa glavnom železničkom i autobuskom stanicom, kao i centrom grada. Sobe su standardne, pogodne za boravak 1, 2 ili 3 osobe. Sadržaj soba: Zasebno kupatilo sa tuš kabinom i WC- om, TV – SATELIT, WI-FI veza, frižider, telefon, fen. https://hotelyplus.sk/en/

Uskoro spisak fakultativnih izleta.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit