Sunset Cocktail Cruise

Koktel krstarenje brodom Beograd 25

Cena od 1900 RSD / 2h

Koktel krstarenje brodom Beograd 25 (Dunavom i Savom)

Promo cena od 1900 din po osobi. U cenu su uključena dva koktela.

  • 2 sata 

Okupili smo sve simbole leta na jednom mestu koktele, magični zalazak, brod, reke, najbolju muziku i osmehe.

Polazimo sa splava Pristan na Dorćolu. Na brodu Beograd 25 vas očekuje nasmejana i dobro raspložena posada. Odmah po polasku je vreme za koktel treba samo odabrati neki od brojnih specijaliteta Singi Dingi ili Taurunum Sunset? Zapravo smo vam olakšali jer u cenu naše vožnje imate dva koktela gratis. Napokon je leto u Beogradu dobilo smisao sa povetarcem koji vas hladi i već sa prvim gutljajem počinje opuštanje. Prolazimo ispod mostova a dobro poznati krajolik centra grada i glavnih gradskih simbola se zlatni na odsjaju od Sunca. Reka je novi gradski đir.

Muzika je nežna i plesna dok  počinje smiraj dana i najlepši zlatni sat.

Naš barmen će vas dodatno oraspoložiti! Vreme je za drugi koktel.

Okrećemo se ispod Novog mosta na Adi i polako krstarimo do najlepše pozicije jer…u toku je najlepša predstava prirode. Sunce je iznad Gardoša i kreće spaktakl boja. Veličanstvena magija zalaska. Ooo da, Beograd je najlepši leti i sa reka. Sunce uranja u Dunav polako počinje noć i mi se vraćamo na mesto našeg polaska opijeni bojama, energijom reke i zavodljivim ukusima naših koktela. Sve je u najboljem redu, leto je, u Beogradu smo i imamo najlepši zalazak da u njemu uživamo.

Budi i ti deo našeg krstarenja brodom Beograd 25 i doživi magiju. Organizuj ekipu!

Cena: 1900rsd za donju palubu i 2300rsd za gornju palubu.

U cenu je uključeno: Vožnja brodom, koktel majstor, 2 koktela. Kapacitet gornje palube je 6 osoba i potvrđuje se na upit.

Mesto polaska: Splav Pristan na Dunavskom keju preko puta S.C. Milan Gale Muškatirović.

Trajanje ture: 2h.

Ruta: Dorćolski kej, Veliko ratno ostrvo, Zemun, Novi Beograd, Ušće, Brankov most, Stari savski most, Gazela, Most na Adi  i povratak do tačke polazišta.

Prijava za turu:

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit