ZAGREB

POLAZAK NIŠ I BG

Cena 30 € / 1 Dan

JEDNODNEVNI IZLETI – POLAZAK IZ NIŠA

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

Informacije: ☏ 061 22 4444 6 (radnim danom: 10-18h)

Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta. Broj mesta ograničen!

DATUM DESTINACIJA NIŠ BG
08.02.
subota
PARNDORF 2950
SEV.ITALIJA – VENECIJA 3410
TRST – PALMANOVA 4190
15.02.
subota
ZAGREB 3500
SARAJEVO 2800
SOLUN 2400 2940
PARNDORF 2940
16.02.
nedelja
SOFIJA 1300
22.02.
subota
TEMIŠVAR 2300
SOFIJA 1300
SEV.ITALIJA-VENECIJA 3410
PARNDORF 3590
23.02.
nedelja
SOFIJA 1300
29.02.
subota
SOFIJA 1300
07.03.
subota
SARAJEVO 2800
SOLUN 2400
SOFIJA 1300
PARNDORF 2940
08.03.
nedelja
SOFIJA 1300
14.03.
subota
ZAGREB 3500
SARAJEVO 2800
TRST – PALMANOVA 4190
15.03.
nedelja
SOFIJA 1300


Informacije: 061 22 4444 6
(radnim danom: 10-18h)ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta. Broj mesta ograničen!

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Prevoz autobusima turističke kategorije (ac, tv, dvd) na navedenim relacijama prema programu,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje:
  • 1,25€ po danu (18 – 70 god.),
  • 1€ po danu (ispod 18 god.),
 • Izbor sedišta u autobusu –  10€ po sedištu – plaćanje u agenciji (Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave, izbor sedišta u autobusu se doplaćuje)
 • Individualne troškove putnika.

 

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje – uplatom u nekoj od naših poslovnica
 • Plaćanje preko računa – uplatom preko e-bankinga ili u bilo kojoj pošti, banci ili menjačnici (nakon popunjavanja online prijave, poslaćamo vam detalje za uplatu)

 

NAPOMENA:

Agencija jedan dana pred putovanje šalje putnicima SMS obaveštenje, sa informacijom o mestu i vremenu polaska. Ukoliko ne dobijete SMS jedan dan pre putovanja, molimo Vas da kontakirate agenciju. SMS se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.

Aranžman je rađen na minimum 50 prijavljenih, u slučaju manjeg broja putnika organozator zadržava pravo otkaza do 3 dana pre polaska na put.

JEDNODNEVNI IZLET – ZAGREB

Cena iz Beograda 3000din, iz Niša 3600 din / po osobi

 • 1 Dan
 • +14 Godina

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

Informacije: 061 22 4444 6 (radnim danom: 10-18h)

NIŠ – ZAGREB – NIŠ

JEDNODNEVNI IZLET  / AUTOBUSOM

POLASCI: 

 

ZAGREB – Priča o Zagrebu počela je pre više od 900 godina. Danas je Zagreb grad šarma sa romantičnim srednjovekovnim gornjim gradom, užurbanim donjim gradom, živopisnim pijacama, trgovima, ugostiteljskim objektima i prelepim zelenim parkovima.

Smešten je pod obroncima Medvednice, uz obale reke Save. Ovaj grad će vam poželeti dobrodošlicu otvorenog srca i svakim korakom po svojim istorijskim ulicama pokazati zašto je grad koji, uprkos svojoj veličini, još uvek nudi oaze za opuštanje i uživanje.

Proverite zašto je Zagreb jedan od najposećenijih gradova Srednje Evrope.

ZVUCI BOŽIĆNIH ZVONČIĆA, KUVANOG VINA I RAZNIH SPECIJALITETA… DOVOLJNO JE SAMO DA SE PREPUSTITE UŽIVANJU!

 

VAŽNE NAPOMENE – MOLIMO VAS DA IH PROČITATE

·  Molimo Vas da pažljivo pročitate Program putovanja i Opšte uslove putovanja jer dajete i saglasnost o tome da ste sa istima u potpunosti upoznati i saglasni. ONLINE rezervacija se smatra ugovorom. Slanjem svojim podataka prihvatate Opste uslove putovanja agencije 

· Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave. Moguće je doplatiti željeno sedište (sem sedišta u I redu), ukoliko je raspoloživo, po ceni od 5 eur po osobi.

· Zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3,5 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.

· Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Ostavljanje vrednih stvari u autobusu nije preporučljivo, jer prevoznik ne odgovaraju za iste! U slučaju obijanja autobusa, putnik može zatražiti nadoknadu štete samo za svoje osigurane stvari kod ovlašćenih osiguravajućih kuća. Organizator putovanja ne može odgovarati, niti se organizatoru putovanja pišu prigovori, u slučaju ovih nepredviđenih okolnosti.

·  Napominjemo da je putovanje grupno, i tome je sve podređeno. Prema tome potrebno je jasno sagledavanje situacije da su u vozilu, muzika i filmovi koji se puštaju, neutralni po svom sadržaju, temperatura u vozilu ne može se individualno za svako sedište podešavati, i imajte u vidu da ono što je za nekoga toplo, za drugog je hladno i sl. Dakle, za grupno putovanje potrebno je puno razumevanje među putnicima i osećaj kolektivizma.

· Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je 1 mali kofer i 1 komad ručnog prtljaga.

· Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.

· Agencija jedan dana pred putovanje šalje putnicima SMS obaveštenje, sa informacijom o mestu i vremenu polaska. Ukoliko ne dobijete SMS jedan dan pre putovanja, molimo Vas da kontakirate agenciju. SMS se šalje nosiocu ugovora ili rezervacije i istu je dužan da prosledi saputnicima.

· Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)

· Organizator putovanja i izleta na putovanju zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih programom, kao i redosleda razgledanja usled objektivnih okolnosti.  Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade.

· Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.

· Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.

· Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.

· Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremena dolaska i daljeg rasporeda u aranžmanu)

· Putnicima koji imaju za cilj posete muzejima i galerijama, preporučujemo da na internetu provere radno vreme istih i da željene posete usklade sa slobodnim vremenom na putovanju.

· Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje je obavezno za pojedine destinacije. Savetujemo Vas da isto posedujete za sva vaša putovanja, jer u suprotnom sami snosite odgovornost za eventualne posledice prilikom kontrole države u koju putujete, kao i kontrole u državama kroz koje prolazite.

· Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Agencija ne snosi odgovornost u služaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU, odnosno teritoriju države u koju putuje.

· U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 3 dana pre početka putovanja.

·  Za sve informacije date usmenim ili telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja.

ONLINE PRIJAVA ZA PUTOVANJE: Klikni ovde

1

Niš – ZAGREB – Niš

Polazak iz Niša posle ponoći (tačno mesto i vreme polaska biće poznato najkasnije dan pred putovanje). Vožnja kroz Srbiju i Hrvatsku sa usputnim pauzama radi odmora i prelaska granice. Dolazak u Zagreb. Razgledanje grada u pratnji vodiča:

Gornji grad – Crkva Svetog Marka, Banski Dvori, Kamenita vrata, Zagrebačka katedrala – Katedrala Uznesenja Blažene Djevice Marije, Trg Kapitol, Kula Lotrščak, Zagrebačka uspinjača, Jezuitski trg i fontana “Ribnjak”, Tržnica Dolac;

Donji grad – Trga Bana Jelačića, Cvjetni trg… Slobodno vreme. Mogućnost odlaska do Muzeja prekinutih veza koji je jedinstven u Evropi (ulaznica se plaća na licu mesta).

Preporučujemo da posetite neke od Advent atrakcija i neki od mnogobrojnih Božićnih marketa koji su postavljeni na više lokacija u gradu: Ledeni park na Trgu Kralja Tomislava, Advent na Zrinjevcu, Advent na Evropskom Trgu, Božićna bajka – Čarolija Božića u centru grada, Advent u Maričevom prolazu, Advent na Strossu… Takođe ne propustite: Žive Božićne jaslice, Veseli Božićni tramvaj… Polazak za Srbiju u kasnim popodnevnim časovima.

2

Niš

Dolazak u Niš u ranim jutarnjim satima. Kraj programa.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit