GSS – Zakintos

Jul

od 319€ / 12 dana

PROMO CENE aranžmana su izražene u evrima po osobi: SMEŠTAJ + BUS + TRAJEKT

Smeštaj polazak: 22.07.
povratak: 02.08.
Hotel Apple 3*
bazen, vrt, bar
1/5 soba 439
369
1/4 soba 449
379
Vila Holidays 2*
odlična lokacija
1/4 app 439
389
1/3 studio 459
409
1/2 studio 469
419
Vila Marinos 2*
odlična lokacija
1/3 studio 459
389
1/2 studio 469
399
Vila Divina 2*
bazen
1/3 soba 369
309
1/2 soba 379
319
Lecini Studios 2*
bazen, ocena na Booking
9,1

1/3 soba 459
389
1/2 soba 469
399
Pink Panther Studios 2*
najbolja lokacija
1/4 soba x
1/2 soba 559
489
Vila Eugenia 2*
blizina plaže
1/4 soba x
1/2 soba 549
479
Vila Dimitros 2*
blizina plaže
1/2 studio 449
379

NA – noćenje u apartmanu/studiju/sobi. APP – apartman.

ONLINE PRIJAVA

Svaki putnik popunjava prijavu za sebe. Nakon popunjene prijave, putniku na unetu e-mail adresu stiže ugovor i detalji za uplatu, kao i sve ostale neophodne informacije. Ukoliko nakon popunjene prijave, e-mail ne stigne, proveriti spam folder, nepoželjne ili promocije.

 • Cena je izražena po osobi i uključuje smeštaj i prevoz iz Beograda.
 • U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika prevoz će biti organizovan i iz Novog Sada, Kragujevca i Niša (minimum 40 putnika). Doplata za prevoz iz Novog Sada je 10€. Umanjenje za prevoz iz Kragujevca je -5€ iz Niša -10€. Napomena: putnici koji žele da budu u istom autobusu, moraju uplatiti sedište iz istog grada polaska.
 • Sedišta u autobusu nisu rezervisana. Ako putujete u grupi i želite da svi sedite zajedno na određenim mestima, možete odabrati vaše omiljeno sedište: prva sedišta na spratu „izlog“, u šaragama, za stočićem ili bilo koje drugo mesto u autobusu. Rezervacija sedišta se doplaćuje 15€ po sedištu, dok je doplata za prva sedišta na spratu iznad vozača poznatija kao „izlog“ – 20€ po sedištu.
 • Umanjenje za sopstveni prevoz – na upit.
 • Troškovi promene već potvrđenih rezervacija – zamena putnika, način prevoza, mesto ulaska i sl – 1000 dinara po promeni. Promena datuma putovanja, kao i promena smeštaja, tretiraće se kao otkaz putovanja.
 • Troškovi ispravke pogrešno unetih podataka prilikom uplate od strane klijenta – 1.000 dinara po promeni.
 • O uslovima ulaska i prelaska granice obavezno se informišite na: https://www.mfa.gov.rs/gradjani/putovanje-u-inostranstvo
GRAD Mesto ulaska u autobus Planirano vreme
doplata za prevoz 10€
NOVI SAD Autobuska st. Vojvodina 09:00
nema doplate i umanjenja za prevoz
BEOGRAD BAS stanica 10:30
KOLARI motel Jerina 11:30
POŽAREVAC kod naplatne rampe 11:45
VELIKA PLANA McDonald’s 12:00
MARKOVAC Stari Hrast 12:10
umanjenje za prevoz 5€
KRAGUJEVAC / BATOČINA OMV pumpa Lapovo 12:30
JAGODINA pumpa Coral 13:00
ĆUPRIJA motel Ravanica 13:15
PARAĆIN OMV pumpa 13:20
POJATE restoran Evropa 13:30
ALEKSINAC restoran Bosfor 13:40
umanjenje za prevoz 10€
NIŠ Hotel Nais 14:00
LESKOVAC hotel Bavka 15:00
VLADIČIN HAN Lukoil pumpa 16:00
VRANJE kod naplatne rampe 16:30
BUJANOVAC pumpa Valoni 16:45

 

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji Beograd – Laganas – Beograd,
 • prevoz trajektom na relaciji Kilini – Zakintos – Kilini,
 • 9 noćenja u izabranom smeštaju na bazi najma sobe/studija/apartmana,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini.

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, za državljanje Republike Srbije ili strane državljane sa trajnim prebivalište u Srbiji:
  • 2,00€ dnevno (od 18 do 65 god.), 1,50€ dnevno (ispod 18 god.) – plaćanje u agenciji. Cena uključuje međunarodno putno i zdravstveno osiguranje, trošak obrade dokumentacije i asistenciju na terenu prilikom osiguranog slučaja.
 • Doplatu za prevoz iz Novog Sada (10€), Kragujevca (-5€), i Niša (-10€) – plaćanje u agenciji.
 • Obaveznu boravišnu taksu u Grčkoj (dnevno po sobi: cena u momentu objavljivanja cenovnika nije poznata) – plaćanje na destinaciji,
 • Peronski vaučer za ulazak na beogradsku autobusku stanicu 100 RSD (važi samo za putnike koji putuju iz Beograda). Peronski vaučer se preuzima na stanici od agencijskog predstavnika.
 • Individualne troškove putnika.
 • Usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja predstavljaju zaseban ugovor sa organizatorom izleta – agencijom ino partnera.

NAČIN PLAĆANJA:

 • Plaćanje preko računa:
  • 3000 RSD po putniku prilikom rezervacije,
  • narednih 5000 RSD po putniku u roku od 30 dana od dana prijavljivanja,
  • 50% cene aranžmana 60 dana pre početka putovanja,
  • ostatak 30 dana pre početka aranžmana.
 • Svi koji se prijave 30 ili manje dana pred polzak na putovanje dužni su da uplate aranžman u celosti (100%)

NAPOMENA:
Postoji mogućnost promene cene u slučaju promene cene goriva, promena na monetarnom ili tržištu roba i usluga.

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNJEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE

OTKAZIVANJE UGOVORA OD STRANE PUTNIKA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti Organizatora. Datum pismenog otkaza Ugovora predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada Organizatoru, izražene procentualno po skali otkaza u odnosu na ukupnu cenu putovanja, u odnosu na cenu aranžmana, organizator zadržava:
• 20% ako se putovanje otkaže od 240 do 180 dana dana pre početka putovanja,
• 35% ako se otkaže 179 do 120 dana pre početka putovanja,
• 50% ako se otkaže 119 do 60 dana pre početka putovanja,
• 85% ako se otkaže 59 do 30 dana pre početka putovanja,
• 100% ako se otkaže 29 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja.

Zakintos Laganas – Leto 2024.

Cena od 319€ / po osobi

 • 12 Dana
 • +16 Godina

12 DANA – 9 NOĆENJA / AUTOBUSOM

Polazak: 22.07.

Sve ono što su Grci i razni osvajači izgradili po Zakintosu tokom proteklih vekova, ne može se ni za trenutak porediti sa onim čime je priroda obdarila ovo ostrvo. Zakintos je pravi dijamant jonskih ostrva, pa odatle i nadimci „Cvet Levanta“ i „Grčka Firenca“. Zakintos danas odiše životom, pun je klubova, restorana i egzotičnih atrakcija, pa je vremenom izrastao u pravu party destinaciju za mlade. Ukoliko planirate nezaboravno leto, Zakintos 2024. savršena je opcija za vas!

1.

1. dan: Beograd – Severna Makedonija – Grčka:

Polazak autobusa sa glavne autobuske stanice u jutarnjim časovima i vožnja preko Srbije i Makedonije sa usputnim zadržavanjem radi odmora i osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.

2-10.

2 – 10. dan: Zakintos (Laganas):

U prepodnevnim časovima dolazak u luku Kilini na Peloponezu. Ukrcavanje na trajekt i vožnja do ostrva Zakintos. Dolazak na ostrvo u mesto Laganas, smeštanje u odabrani hotel/vilu/apartman i boravak na Zakintosu 9 punih noći. Laganas je poznat po mnogobrojnim noćnim klubovima, restoranima, tavernama i barovima gde noćni provod traje do ranih jutarnjih časova. Nesumnjivo je da ćete ovde pronaći odličnu kombinaciju odmora i dobrog provoda. Dan možete iskoristiti za uživanje u čarima mora, sunca i peska na prelepim plažama i punjenje baterija za provod u večernjim satima. Boravak na Zakintosu pruža obilje mogućnosti. Iskoristite priliku da u potpunosti istražite ovo divno ostrvo. Mnoštvo kamenih uvala s predivnim peščanim plažama i tamnih pećina u koje duboko uranja more, bogata vegetacija, prelepa arhitektura, brojne radnje, butici i još mnogo toga što zaista treba videti i doživeti. Doživljaj možete upotpuniti celodnevnim izletima na čuvene plaže Navajo, Banana, Sv. Nikola i razgledanjem fantastičnog glavnog grada Zante.

11.

11. dan: Zakintos (Laganas) – Grčka – Severna  Makedonija:

Pakovanje i napuštanje smeštaja. U podnevnim satima sledi vožnja trajektom od Zakintosa do Kilinija i dalje kroz Grčku, Makedoniju i Srbiju sa usputnim pauzama radi regulisanja carinskih i granicnih formalnosti i radi odmora i osvezenja.

12.

12. dan: Srbija:

Dolazak u Beograd u popodnevnim satima.

Hotel Apple 3*

Hotel Apple se nalazi na početku Laganas puta, nedaleko od Laganas i Kalamaki plaže. Na 20 minuta peške je centar Laganasa koji je poznat po brojnim klubovima, barovima, restoranima. Hotel Apple u svom sastavu ima recepciju, restoran, sezonski bazen na otvorenom, bar i vrt. DETALJNIJE

Vila Marinos 2*

Marinos studios je smešten na oko 300 m od plaže i na oko 500 m od centra Laganasa. Raspolaže sa 1/2 i 1/3 studijima. Svi smeštajni kapaciteti sa kojima raspolaže ova kuća su opremljeni čajnom kuhinjom, frižderom, kupatilom, balkoncem. Poseduju klima uređaj koji se može koristiti uz doplatu na licu mesta (5 10€ po danu, cena podložna promeni). Smeštaj poseduje sef (1€ po danu). Smeštaj poseduje besplatan WI-FI. DETALJNIJE

Vila Holidays 2*

Holidays Studios se nalazi na 300 m od mora i na 950 m od glavne ulice u Laganasu. Smeštaj raspolaže sa 1/2 i 1/3 studijima. Svi smeštajni kapaciteti sa kojima raspolaže ova kuća su opremljeni čajnom kuhinjom, frižderom, kupatilom, balkoncem. WiFi je besplatan. Korišćenje klima uređaja se dodatno doplaćuje u smeštaju (5- 10€ po danu, cena podložna promeni). Korišćenje sefa se doplaćuje 1€ u smeštaju. DETALJNIJE

Lecini Studios 2*

Nalazi se na 2,5 km od plaze I 6 km od luka Laganas. Ovaj aparthotel raspolaze sa dvokrevetnim i trokrevetnim sobama koje su opremljene televizorom, friziderom, delom kuhinje. Hotel poseduje bazen I bar. Nalazi se u blizini smestaja Apple, u ulici koja vodi do centra zbivanja – klubovi, restorani. DETALJNIJE

Pink Panther Studios 2*

Smeštajni objekat Pink Panther Studios & Apartments, koji je smešten na 8 min. hoda od znamenitosti Plaža Laganas, nudi terasu, bar i klimatizovani smeštaj sa balkonom i besplatnim WiFi internetom. Na raspolaganju su takođe frižider i kuvalo.U objektu Pink Panther Studios & Apartments se nalazi restoran koji nudi jela internacionalne kuhinje. Glavna karakteristika smeštaja je da se nalazi u glavnoj ulici gde su smešteni svi klubovi i barovi. Sam smeštaj je odmag iznad Cheeky Tikis-a. Znamenitost Plaža Agios Sostis nalazi se na 2,6 km od smeštajnog objekta Pink Panther Studios & Apartments, a znamenitost Plaža Cameo Island na 2,8 km. DETALJNIJE

Eugenia 2*

Nalazi se na samo 50 metara od plaže Laganas, hotel Eugenia & apartmani nude spoljni bazen sa sunčanom terasom. U ponudi su smeštajne jedinice sa opremom za samostalnu pripremu hrane, dok je besplatan WiFi dostupan na javnim mestima. Svi studiji i apartmani otvaraju se na balkon ili terasu sa pogledom na vrt ili bazen, i uključuju kuhinju sa frižiderom i šporetom, kao i kupatilo sa tušem. Dodatni sadržaji uključuju sef za čuvanje vrednih stvari. Klima uređaj može biti dostupan uz doplatu. Barovi, kafići i mini marketi nalaze se na pešačkoj udaljenosti. Ova vila je idealno rešenje za parove, porodice ili grupe koji traže smeštaj u mirnom području, u blizini plaže koja se nalazi na samo 50m. Centar Laganasa se nalazi na 5 minuta hoda, DETALJNIJE

Divina 2*

Divina studios je je lociran na 650m od plaže i 950 m od glavne ulice u Laganasu. U našoj ponudi se nalaze 1/2 i 1/3 studiji. Svi studiji se nalaze u suterenu i poseduju: mini kuhinju, frižider, kupatilo (tuš i wc). U nekim sobama su ulazna vrata staklena i predstavljaju jedini izvor svetlosti. Dodatni kapaciteti: recepcija, bar i bazen. WiFi je besplatan u oblasti oko bazena. Dvokrevetni studiji poseduju klima uređaj koji se dodatno doplaćuje u smeštaju (7€ po danu, cena podložna promeni), dok trokrevetni studiji imaju mogućnost iznajmljivanja ventilatora (doplata na licu mesta). DETALJNIJE

Dimitros 2*

Dimitros Vila se nalazi nedaleko od plaže i od glavne ulice u kojoj su sva dešavanja. Vila je opremljena dvokrevetnim studijima u prizemlju i na prvom spratu. Svaki studio ima balkon, mini kuhinjicu, frižider i sopstveno kupatilo. WifI je besplatan, dok se klima naplaćuje na licu mesta – 10 eur po danu (doplata u smeštaju, cena je podložna promeni). DETALJNIJE

Zakintos izleti

Zante plaže

Najveće dragocenosti ostrva Zakintos su zasigurno njegove plaže. Mi vas svakako vodimo u centar dešavanja, sunčani Laganas. Ukoliko krenete sa nama u istraživanje ostrva, upoznaćete plaže Sv. Nikola i Bannana beach, u popularnoj oblasti Vasilikos. Uz doplatu imaćete prilike da obiđete Zante plaže i budete deo dobre zabave, učestvujte u igrama bez granica, sportovima na vodi ili turniru u odbojci. Ne zaboravite u nekom od barova da se osvežite i probate Fredo Capuccino (kafa koju nikako ne smete da preskočite kada dođete na ostrvo).

Zante by night

Jedno veče smo ostavili za razgledanje fantastičnog glavnog grada ostrva! Zante će vas potpuno oduševiti, imaćete vremena i za shopping, ali i vremena da probate neke od lokalnih specijaliteta – najbolji giros i suvlaki na ostrvu.

Boat party

Žurka na otvorenom moru uz prepoznatljive zvuke Go2 DJ-eva, uz ledene koktele, na jednom od najlepših brodova na Zakintosu. Ujedno dok traje žurka, krstarimo duž jugoistočne strane ostrva, od grada Zantea pa sve do zaliva u Laganasu. Držite se, isplovljavamo.

Krstarenje – Navagio plaža i Plave pećina

Nakon svih žurki, vrelih dana i još vrelijih noći, vreme je da napunite baterije na celodnevnom krstarenju duž obala ostrva! Sigurni smo da ste svi videli na slikama neverovatnu Navagio plažu sa nasukanim brodom u uvali. Beli pesak i tirkizno plavo more sada su nešto što možete vidite i uživo! Nikako ne smete da propustiti priliku da se okupate u ovoj nesvakidašnje čistoj vodi i uslikate neke od najboljih fotki s letovanja…

Potraga za kornjačama

Kako bismo upoznali sve lepote i prirodu jonskog ostrva, krećemo na još jedno krstarenje! Plovimo u tročasovnu potragu za Caretta Caretta kornjačama. Caretta Caretta kornjače polažu jaja u fini, mekani, zlatni pesak na ostrvu, koje i samo ima oblik džinovske kornjače. Na putu do ostrva Maratonisi, daleko od gužve, opuštamo se uz zvuke talasa, uzimamo kamere u ruke i potraga može da počne! Imaćemo vremena i za kupanje na plaži Maratonisi i sat vremena za kupanje u prelepim Keri pećinama.

Želite nešto drugo?
Pošaljite nam upit